Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alapot nem kell patchelni, mivel a kieg patch-ek mindig tartalmazzák az alap patchet is, különben ütközés lenne az alap és kieg verziók között.
😊
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Sokat kinlódtam a magyarítás felrakásával , ezért leírom a menetet , hátha segítek másoknak (az enyém eredeti , most vettem ):
Diablo 2 feltelepítése , utána az 1.11-es patch , következik a Lord of ... feltelepítése , majd ennek a kiegészítõnek az 1.11b jelü patche . És ezután jöhet a magyarítás , melyrõl többet a Magyarítás Portálon lehet megtudni . Igy sokkal jobb !
Jó játékot magyarul rimo52 <#taps>#taps>
Majd ha 100-at megcsinálsz és azután sem lesz semmi jó, akkor már
elkezdhetsz panaszkodni. 😊
Egyébként pindleskint én sem runolnám, inkább mefi-andit, travit,
piteket vagy cs-t. Mostanában a hammeremmel cs-zni szoktam többnyire,
fõleg, hogy nem sok kell már ahhoz, hogy elérjem a 95ös szintet.
Sok szerencsét!
Az alvl dolog alapján egy IK armor kipottyanhat hell act1 mausoleum/act ancient tunnel valamelyikében is? Az zsír lenne...😊
A másik, hogy szerintem fogalomzavar áll fent, mivel a "crack" az éppen bnet ellensége. Szóval szerintem Te a patchre gondolsz, nem? Mindegy... cracket neten keress (google, DC, torrent), patchet a Blizz honlapján Diablo2 szekciónál.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Itt inkább azon elégetlenségemnek adtam hangot, hogy miért nem dob ennyi run alatt sem értelmes tárgyat...
A mondatod második felében valami elrejtett igazságot vélek felfedezni... Mi lenne az?😄
---
köszi a linket, ezt még nem olvastam😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Kell valamihez Wirt lába (amit Cain kiszabadításakor a hullától kapok) vagy dobjam el a fenébe?
na meg veszed 20 manapotit...
Fejlesztésre:
hát Google-val találhatsz sztem egy csomó tippet minden egyes kaszthoz, de igazán a saját megtapasztalást tudom ajánlani.
Én pl. úgy csináltam, hogy minden skill-re raktam egy pontot elõször, kitapsztaltam, hogy mit csinál, hogyan mûködik, utána indítottam egy új karaktert és csak azt a néhány skillt fejlesztettem amit ûbernek gondoltam.
Általánosságban elmondható viszont, hogy a Skill Tree-n csak egy "fület" lehet fejlesszteni hatékonyan, különben csak elpazarlod a skill pontokat, és gyenge leszel.
Arról van valami táblázat, hogy melyik karakterrt, hogy érdemes fejleszteni?
de kb minden karakternél az 😊
A Freal Rage "charged" típusú, így néhány harapással feltöltöm, majd váltok Fury-ra, és mind a kettõ skill hatását élvezem.
Ok, nincs több kérdésem, köszi 😊)))
Szóval akkor Fury fejlesztése a cél egyértelmûen, Feral Rage-t esetleg növelem. A veszettséget terjesztõre (Rabies) kell egyet adnom, de használni nem fogom, tapasztalatom szerint normál szint fölött értelmetlenek az elemental típusú támadások, mert annyira nagy a szörnyek védelme. A többit pedig Werewolf és a Licantrophy fejlesztése lövöm el.
Werewolf most 9-es szinten van, asszem +56% Attack Speed-del, innentõl kezdve csak +1%-kal növeli szintenként, szóval itt megállok egyenlõre. Majd ha kell az Attack Rate növelés akkor rakok rá (most talán +170%-ot ad a skill, minden szörnyre azt írja ki a Dexterity-nél, hogy 95% találati esélyem van. Mindegyikre!)
Licantrophy 6-os szinten van, ezt fogom fejleszteni most nagyon (+élet, +alakban maradási idõtartam).
(és még van egy pontom a Feral Rage-en, így vagyok lv16)
Attribútumok közül a Vitality-re, és Dexterity-re gyúrtam, most kezdem felhozni az Energy-t. Strength-re ritkán rakok, csak annyit, hogy elbírjam az újabb cuccokat.
Köszi mégegyszer az infót.
Elõször is, a 30-as skill nem véletlenül lvl 30as, sztem ez a jobb.
Viszont 30ig elég szar lesz akkor, lehet,h többet kell kínlódni addig.
Ami a feral rage mellett szól, az meg az, hogy ugye elég hamar lehet fejleszteni, viszont hellen egy csomó szörnytõl alig/nem lehet életet szívni, ráadásul a fury annyi +damot ad, hogy egy 5-10%-os lifeleech mellett nem okoz gondot tankolni 😊
skilleket hogy gondoltad?
újra elõvettem a játékot, és indítottam egy Vérfarkas Druidát singlében.
Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e a 12-es szintû életlopó skillt fejleszteni (Feral Rage), vagy hagyjam, és majd a 30-as Fury-t fejlesszem, mert az lesz az ûbertuti?
Battle.net-en utánanéztem a skilleknek, és meg kell mondjam mind a kettõ szimpatikusnak tûnik, de eddigi tapasztalataim alapján csak egy ilyen támadóskillre érdemes gyúrni.
A passzívokat természetesen fejlesztem mellé.
Köszi.
Kb ennyi jut eszembe, amit mindenképpen meg szoktam csinálni.
Lényegében lan csak nem kábellel lenne összekötve a gép hanem a neten. <#ravasz1>#ravasz1>
egyszerû: ne magyarítsd! Angolul sokkal egyszerûbb.
úgy tudtam,h nincs
ha vki megadná a linket, megköszönném
nem nekem kell :]
Én leszedtem DC-rõl.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.