Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
^^
csak meglepõdtem amikor a kérte az expansion cd-t,abban a hitben voltam hogy a play cd is elég...ezért maradt ismerösömnél az a cd...na mindegy
lvl 18as vagyok, lightning resistre pakoltam egyet (scarabok miatt..), amúgy full sacrifice + zeal tápos vagyok, maxoljam ki ezt a két skillt, vagy rakjam ki a vengeancet és gyúrjak rá a resist aurákra?
csak meglepõdtem amikor a kérte az expansion cd-t,abban a hitben voltam hogy a play cd is elég...ezért maradt ismerösömnél az a cd...na mindegy
lvl 18as vagyok, lightning resistre pakoltam egyet (scarabok miatt..), amúgy full sacrifice + zeal tápos vagyok, maxoljam ki ezt a két skillt, vagy rakjam ki a vengeancet és gyúrjak rá a resist aurákra?
Diablo-nál az a másolásvédelem, hogy ha másolt cédét, (vagy iso-t) teszel be, akkor kéri az eredeti cédét, de közben mégis bent van.
Erre találták fel a crack-et. De ez már warez... és amint látom te értesz egy s máshoz, úgyhogy innentõl nincs szükség több magyarázatra 😊
Erre találták fel a crack-et. De ez már warez... és amint látom te értesz egy s máshoz, úgyhogy innentõl nincs szükség több magyarázatra 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
lightning resistes rúnája/egyéb cucca van valakinek?:S
ACT II-ben vagyok és csak a scarab-ok sebeznek a villámaikkal
szeretnék venni (ha van eladó)
htx😊
ACT II-ben vagyok és csak a scarab-ok sebeznek a villámaikkal
szeretnék venni (ha van eladó)
htx😊
jolvan végülis nekem ugyan ott volt..hiába mountoltam be a letöltött ISO-t, kérte a cd-t (wadöfakk)
de kibírom ,legfeljebb nem a megkezdett lockommal tolom hanem a palasnyikovommal, majd ha meglesz a kieg felrakom ujra
(amugy már lvl16os a drága)
de kibírom ,legfeljebb nem a megkezdett lockommal tolom hanem a palasnyikovommal, majd ha meglesz a kieg felrakom ujra
(amugy már lvl16os a drága)
A daemon tools, meg egy másolt cédé között nincs túl sok külömbség.
Vannak egyes játékok amik úgy veszik észre a daemon tools-os cd-t mintha másolt lenne.
Azért fejlesztették ki, és tettek egyes játékokba 'másolásvédelmet', hogy ne démonozhasd le magadnak, és ne adhasd oda a haverjaidnak, hanem vegyék meg õk is.
Ne legyetek naivak. 😛
Vannak egyes játékok amik úgy veszik észre a daemon tools-os cd-t mintha másolt lenne.
Azért fejlesztették ki, és tettek egyes játékokba 'másolásvédelmet', hogy ne démonozhasd le magadnak, és ne adhasd oda a haverjaidnak, hanem vegyék meg õk is.
Ne legyetek naivak. 😛
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
hát mostmár mindegy...
ujraraktam a cuccost, kiegészítõ nélkül, kezdtem egy palát a battle.net-en (remélem majd lehet upgradelni a kiegbe)
ujraraktam a cuccost, kiegészítõ nélkül, kezdtem egy palát a battle.net-en (remélem majd lehet upgradelni a kiegbe)
hello, nem rég kezdtem diablozni és 24es palám van azt szeretném kérdezni hogy ha villámos palát akarok csinálni milyen cuccokat szedjek fel?(tudom hogy e legnehezebbel kezdtem már mondták egy páran<#vigyor3>#vigyor3>),ja és ha felveszek valakit havernak hogy tudok neki olyan zölden irni?
elöre is köszi
elöre is köszi
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
bazz ne legyetek már ennyire sügerek😊 hogy banolna Blizzard singlebõl?😮 Nem is látja, hogy Te hol single-zöl...
Nem kell nocd crack, tegyél be egy akármilyen lemezt a meghajtóba, és menni fog. Komolyan mondom, én is így csinálom, most éppen South park 2-3 évad dvd van bent, és fut a game. Ennyi, nem nagy titok😊
Jó játékot!
Nem kell nocd crack, tegyél be egy akármilyen lemezt a meghajtóba, és menni fog. Komolyan mondom, én is így csinálom, most éppen South park 2-3 évad dvd van bent, és fut a game. Ennyi, nem nagy titok😊
Jó játékot!
megtudná valaki mondani hogy mi a baja?
újraraktam a diablo 2-t, eredeti cd kulcsok meg minden (kivéve hogy a kiegészítõt iso-bol raktam fel, de cd kulcs eredeti)
és amikor indítanám akkor kéri a kiegészítõ cd-jét
*szerk nah jó hagyjon már békén ez a szar...nocd cracket felteszek hogy tudjak singlezni remélem nem bannol a blizzard*
újraraktam a diablo 2-t, eredeti cd kulcsok meg minden (kivéve hogy a kiegészítõt iso-bol raktam fel, de cd kulcs eredeti)
és amikor indítanám akkor kéri a kiegészítõ cd-jét
*szerk nah jó hagyjon már békén ez a szar...nocd cracket felteszek hogy tudjak singlezni remélem nem bannol a blizzard*
palához, druidához és necromancerhez tudnátok mondani valami jó szinetzõs buildet? mire gyúrjak és hogy harcoljak ezzel a három kaszttal hogy effektív legyek?
(2órája a diablo páholyt olvasom, jó oldal csak nem valami velõs😊)
(2órája a diablo páholyt olvasom, jó oldal csak nem valami velõs😊)
torrenten pikkpakk lejön az img
(sztem ez nemwarez^^)
(sztem ez nemwarez^^)
azt tudom...pár havernak adtam oda meg beszélem ráfele õket hogy probálják ki és vegyék meg, csapatban nagy flash lehet irtani ^^
Nem tudom pontosan mit jelent a "körbeadom", de egy CD kulccsal csak egyszer lehet felmenni BNet-re, ergo ha valamelyik haverod hamarabb megy fel mint te akkor te nem mész fel. Ha nem ezt jelenti akkor tárgytalan.
Nocd crack meg nem kell hozzá. Csinálj image-t a Lod-ról és mountold be DaemonTools-al.
Nocd crack meg nem kell hozzá. Csinálj image-t a Lod-ról és mountold be DaemonTools-al.
Hi!
De régen játszottam ezzel a játékkal. Mikor mevettem éjjel nappal ezt toltam még mos is tolnám ha lehetne felbontást állítani a 22"-os monitoromon meg sem merem nézni. El se hiszem hogy nem tudtak eddig összehozni egy legális javítást ami ezt orvosolja.
De régen játszottam ezzel a játékkal. Mikor mevettem éjjel nappal ezt toltam még mos is tolnám ha lehetne felbontást állítani a 22"-os monitoromon meg sem merem nézni. El se hiszem hogy nem tudtak eddig összehozni egy legális javítást ami ezt orvosolja.
sziasztok!!!
tegnapelõtt megvettem a diablo2-t, haveri társaságban fogom tolni a battle.net-en
és most mindenkinek körbeadom a cuccost...de egy baj van: kéne a cd hogy játszak. azt tudom hogy nocd crack miatt is bannol a blizzard...
de azt szeretném megkérdezni, hogyha singlet tolnám nocd crackel 1 darabig akkor is kibannolnának? tehát battle.net-re nemmennék fel vele, csak single...
(kezdtem egy ladder charactert, de hát akkor marad a single egy ideig <#idiota>#idiota>)
jaés, ha szépen megkérnék valakit akkor végigboostolni az act-okon?
(kani.hu-n nyomtam régen, ott segítettek fejlõdni és voltak baal runok is)
jameg esett egy zöld cucc lvl10-esen😊
(hsarus' iron fist pajzs)
feltudom ajánlani cserébe...
amugy full kezdõ vagyok, kanin mintmár mondtam játszottam (80as druida) de full gyökér vagyok mindenhez...most necromancerrel nyomom, summonra tápolok (had végezzék a piszkos munkát a minionjaim)
jaés még valami: megszereztem a tree of inifuss-ból a tekercset, hazaportáltam , leadtam a questet és kaptam egy új questet (hogy stony fields-re menjek asszem)...namost, kiléptem a battle.net-rõl majd visszamentem...a scroll of inifuss nálam van, de a "régi" quest az aktív (hogy szerezzem meg a scrollt) akkor most mivan? nyugodtan menjek a stony fields-re a kõoszlopokhoz?
amúgy megszálott wowos voltam(/vagyok)...nemtudom hogy fogom végigtolni olyan kereséseket bevágok a cuccokért hogy nemigaz<#idiota>#idiota>
tegnapelõtt megvettem a diablo2-t, haveri társaságban fogom tolni a battle.net-en
és most mindenkinek körbeadom a cuccost...de egy baj van: kéne a cd hogy játszak. azt tudom hogy nocd crack miatt is bannol a blizzard...
de azt szeretném megkérdezni, hogyha singlet tolnám nocd crackel 1 darabig akkor is kibannolnának? tehát battle.net-re nemmennék fel vele, csak single...
(kezdtem egy ladder charactert, de hát akkor marad a single egy ideig <#idiota>#idiota>)
jaés, ha szépen megkérnék valakit akkor végigboostolni az act-okon?
(kani.hu-n nyomtam régen, ott segítettek fejlõdni és voltak baal runok is)
jameg esett egy zöld cucc lvl10-esen😊
(hsarus' iron fist pajzs)
feltudom ajánlani cserébe...
amugy full kezdõ vagyok, kanin mintmár mondtam játszottam (80as druida) de full gyökér vagyok mindenhez...most necromancerrel nyomom, summonra tápolok (had végezzék a piszkos munkát a minionjaim)
jaés még valami: megszereztem a tree of inifuss-ból a tekercset, hazaportáltam , leadtam a questet és kaptam egy új questet (hogy stony fields-re menjek asszem)...namost, kiléptem a battle.net-rõl majd visszamentem...a scroll of inifuss nálam van, de a "régi" quest az aktív (hogy szerezzem meg a scrollt) akkor most mivan? nyugodtan menjek a stony fields-re a kõoszlopokhoz?
amúgy megszálott wowos voltam(/vagyok)...nemtudom hogy fogom végigtolni olyan kereséseket bevágok a cuccokért hogy nemigaz<#idiota>#idiota>
belejövök lassan, szerencsére törtön is szórakoztam elõtte egy kicsit, tehát nagyjából vágom, de biztosan lesznek majd kérdéseim ^^
apropó a 17-e elõrejött tegnapra, tegnap már nekiálltam játszani vele, nagyon jó 😊
apropó a 17-e elõrejött tegnapra, tegnap már nekiálltam játszani vele, nagyon jó 😊
Ha kell segítség dobj egy üzit, én szívesen ellátlak tanácsokkal. Már amikor ráérek... 😊
nem kell, akkor már lealacsonyodnál az õ szintjére.
elég lenne, ha bannolnák a nagynehezen szerzett cd kulcsát 😊
elég lenne, ha bannolnák a nagynehezen szerzett cd kulcsát 😊
How much can you take,before you snap?
találsz egy tárgyat és lemásolod, kb ennyi
Lehet hogy leszóltok érte, de mit tud az a bizonyos "dupe"? :\
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
😄
nyugi, többet nem fog ide írni.
egyébként szólhatnék néhány ismerõsnek, hogy egy csinos keyloggert küldjenek neki 'dupe' gyanánt :]
nyugi, többet nem fog ide írni.
egyébként szólhatnék néhány ismerõsnek, hogy egy csinos keyloggert küldjenek neki 'dupe' gyanánt :]
te már megin' itt!?
lol
remélem bannolnak innen és bnetrõl is te hülye nyomorék
remélem bannolnak innen és bnetrõl is te hülye nyomorék
How much can you take,before you snap?
Hoto/spirit
spirit
tal armor, belt, amu
shako
magefist
life/stat ring, v mondjuk 2xdwarf star
wt
spirit
tal armor, belt, amu
shako
magefist
life/stat ring, v mondjuk 2xdwarf star
wt
engem a skillek helyett inkább a tárgyak érdekelnének, csak nagy vonalakban, Te mit tennél rá?
Köszönöm a választ.
Már 24-es 😊
Már 24-es 😊
blizzard az jó
sorrendben így maxold a skilleket:
ugye 24ig nincs blizz, addig tegyél többet ice blastra
24tõl csak blizzard, 30nál 1 pont masteryre
utána:
blizzard
ice blast
cold mastery (elég 10-15ig kb)
ice bolt
glacial
sorrendben így maxold a skilleket:
ugye 24ig nincs blizz, addig tegyél többet ice blastra
24tõl csak blizzard, 30nál 1 pont masteryre
utána:
blizzard
ice blast
cold mastery (elég 10-15ig kb)
ice bolt
glacial
Helo, tudom lerágott csont 1000 x -en is, de melyik jó mf sorc bild?
Blizz, chain ....??
Kössz
Blizz, chain ....??
Kössz
grat hozzá, az tényleg frankón ritka. Újabb megerõsítés az elméletemhez. 😊
Bazz... mondtam ezt a dolgot öcsémnek, erre aszongya, hogy lehet benne valami, mert kb 1 hónapig nem gamelt, aztán a most hét elején egy gyakorlatilag mf nélküli karival Pindleskin hozzávágott egy Tyrael's Might-ot... (ugye ladder only is, azon kívül, hogy kiba ritka...)
Mondasz valamit... hasonlót 2-3 nap alatt is tapasztaltam már, de nem tulajdonítottam neki jelentõséget.
A mondat második felét arra értettem, hogy van egy nem kijelzett skála, ami a karaktered kipihentségét mutatja. WoW-nál van hasonló, ott ha egy ideig nem játszottál a karakterrel, akkor a következõ bejelentkezéskor dupla xp-t kaptál. Én valami hasonlót véltem tavaly felfedezni. Fél évet kihagytam D2-vel persze azért, hogy le ne járjon mindig felléptem bnetre és frissítettm. Majd egyszer leültem és csináltam masszív runokat. Olyan komoly dolgok este, hogy le a kalappal. Késõbb aztán direkt figyeltem és sztem simán így müködik. Pihenteted kb 2-3 hetet a mf-elést, utána egész jó cucckoat fog dobni, egy bizonyos pontig. Aztán persze ez a dolog visszesik normális szintre, és tolhatod a több 100 runt, alig fog esni valami.
Egyfajta balancenak képzelem, hogy aki egésznap elõtte ül, az ne legyen annyival elõrébb, mint aki csak napi 1-2 órát tud rászánni.
Egyfajta balancenak képzelem, hogy aki egésznap elõtte ül, az ne legyen annyival elõrébb, mint aki csak napi 1-2 órát tud rászánni.
Tegnap voltam a WestEnd MediaMarkt-jában és lehet kapni 3990-ért. Gondolom a többi MM is árulja. Nem kell várnod rá.
1. persze... ha szereted, érdemes, ahogy én láttam, tolják még jópáran (én is single gamer vagyok, de origi a gamem, ez a lol, mi?😄)
2. open bneten csak havarral told ez evidens! Meg se forduljon más a fejedben😊
3. closed bnet, ladder game. Ha játszol rangsorolnak, kb ennyi.
Amúgy singleben tényleg lószart sem találni...😞 De azért el lehet vele szórakozni😊
2. open bneten csak havarral told ez evidens! Meg se forduljon más a fejedben😊
3. closed bnet, ladder game. Ha játszol rangsorolnak, kb ennyi.
Amúgy singleben tényleg lószart sem találni...😞 De azért el lehet vele szórakozni😊
singlében nem fogsz találni semmi jót úgyhogy...nyitottban szétcsalják az agyukat jah..
hali 😊
gondolkodom rajta hogy vegyek eredeti d2-t, játszom már vele egy ideje és imádom, de vannak kétségem.
1, érdemes még megvenni? Vannak még battleneten annyian hogy ne egy kihalt világba lépjek be?
2, milyen karakterrel érdemes játszani? Nyitott vagy zárt? Ha zárt karakterem van és mondjuk single-ben, másik karakterrel találtam neki pár cuccot, odaadhatom neki valahogy (lenne haverom aki segítene benne, ha ezen múlna.)? Õszintén szólva fosok a nyitott karakteres szerverektõl, gondolom csalnak mint a szemét...
3, Mi az a ladder és hogy mûködik? Errõl nem találtam sehol semmit...
Egy tapasztaltabb játékos segíthetne ^^
gondolkodom rajta hogy vegyek eredeti d2-t, játszom már vele egy ideje és imádom, de vannak kétségem.
1, érdemes még megvenni? Vannak még battleneten annyian hogy ne egy kihalt világba lépjek be?
2, milyen karakterrel érdemes játszani? Nyitott vagy zárt? Ha zárt karakterem van és mondjuk single-ben, másik karakterrel találtam neki pár cuccot, odaadhatom neki valahogy (lenne haverom aki segítene benne, ha ezen múlna.)? Õszintén szólva fosok a nyitott karakteres szerverektõl, gondolom csalnak mint a szemét...
3, Mi az a ladder és hogy mûködik? Errõl nem találtam sehol semmit...
Egy tapasztaltabb játékos segíthetne ^^
Mutatsz egy képet a karakteredrõl?
Az enyém még csak 16-os (még Az elsõ ACT-ban Andariel elõtt, mert most azzal szórakozok, hogy újra megnézek mindeõnököt, hátha dobnak valami értelmes cuccot), de ha gondoljátok rakhatok róla képet.
Az enyém még csak 16-os (még Az elsõ ACT-ban Andariel elõtt, mert most azzal szórakozok, hogy újra megnézek mindeõnököt, hátha dobnak valami értelmes cuccot), de ha gondoljátok rakhatok róla képet.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
lehet beérlek, már 86 vagyok 😄
Nekem úgy is magyar, hogy csak a LOD patch van fönn.
Elsõsorban az érdekel, hogy hogy néz ki de jöhet kép a skilljeirõl, a tulajdonságairól, stb... is!<#ravasz1>#ravasz1>
ok, bocs, félreértettem, csak kommenteltem, nem gondoltam végig, hogy a magyarítással kapcsolatban kérdezi😊
Azért írtam le a menetet , mert itt kell az alapot patchelni és utána a kigészítõt is , magyarításhoz szükséges !