26171
-
#22201 Utulsó 2 mondaton szakadtam :D -
#22200 Micsoda érdekes játékosok vannak fent. Elkezd kérdezgetni, hogy van-e gyémántom és adok-e. Majd kilép és vissza és megkérdezi, hogy nem-e adom kölcsön a kockát egy mixhez. Ezek után megjött egy 3. ő meg érdeklődik, hogy nincs valami pala dolgunk neki. Az első delikvens mondta hogy van, de mivel magyar ezért nem ad. Ezek után inkább kiléptem :D -
#22199 [URL=http://sleekupload.com/uploads/pedobear_blizz_splash2by_doom.jpg]^^[/URL] -
#22198 Most itt a nagy felhajtásban kedvet kaptam újra játékhoz,kérdésem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.12 patcht szedtem le, van hozzá crack? Gamecopyworld-ről úgy látom leszedtek minden ilyesmit -
#22197 Blizz eddig nem sok szart csinált,Sc-nek,Wc3-nak,WoW-nak és Dio2-nek is óriási tábora van még mindig,Magyarországon is! -
#22196 világ játéka -
sirdond #22195 vazze ez a blizzard :D
mi lesz abból a képből, eddig mindhárom játéka lehetne (dio,sc,wow)
ja és a képek száma hajaznak a lost számokra: 4,15,16,23,
ez sem lehet véletlen -
Akitlosz #22194 Még ekkora Diablo II élet van?
Tény és való nem semmi játék. -
#22193 Azt hogy lehet megoldani, hogy 1 gépen 2 diablo fusson egyszerre? Kell hozzá valami program? Van cd-keyem meg minden, csak a technika kéne. -
#22192 sajnos nincs ilyesmi csatorna Asia-n -.- -
#22191 meg bebugozza a cast speedet:D -
Aspyrin #22190 Csak vizuális élményt nyújt. -
gabeone #22189 Kérlek, írjatok néhány szót a Trang Oul szetről. Ha megszerzem a setet, a set viselésétől, esetleg a vámpírrá változástól: lesz
- több életem?
- nagyobb mágiasebzésem?
- a páncéltól kapható +40% faster run/walk-on kívül még nagyobb gyorsaságom?
Avagy, az átváltozás csak amolyan látványfunkció?
Köszi! -
PunkZoli #22188 op tvr1 es csati hellbaal bot, .baal paranccsal megnézed megy e épp aktuálisan -
#22187 hogyan lehet a legkönnyebben baalrunt szervezni,ha nincsenek hun csatin?(asia szerver power,többire nem enged fel vmiért...)Megöltem baalt,ezért Slayer rangot kaptam,így nem látom már a normál gameket,így nem tudok baalrunolni.Ötlet? -
Aspyrin #22186 Csak pajzsot. -
#22185 Lenne egy kérdésem smiter paladinnal kapcsolatban. Paladinom még sosem volt.
A smiter csak a pajzsát használja támadásra, vagy pajzsal megcsapja az ellent, utána meg nekiáll püfölni a kardjával, vagy amilyen fegyvert éppen használ ?
-
Szuperkaraj #22184 úgy legyen :D -
#22183 nem kell itt találgatni. szombaton D3. ennyi -
Szuperkaraj #22182 Egy újabb kép, ráadásul ha ezt a képet nézitek sokáig, akkor a Diablo karmai közti tűz egy 3-mast formál :D ( nem én találtam ki, az itteni hozzászólásokat nézegetve találtam rá )
Mindenesetre érdekes! -
sirdond #22181 perf anni 2.2k nál jár :P -
JancsiPapa #22180 mennyibe megy el? :OOOOOOOOOOOOOOOOOO
na ugye, hogy mondtam, hogy egyet idizzetek :]]]] -
Delac #22179 Szerintem nem sietik el, megnézik mennyire srófolják fel az árat a hiénák. -
sirdond #22178 wow, most még jó sokat ér, mennyiért sikerült eladni?
amúgy gz -
#22177 Az igen, gz -
born2fxxk #22176 Na ütöttünk haverral egy 19-20 pala torcot. :D
Végre valami jó... ;DDD -
#22175 Van egy pár sorci :D:D
-
#22174 meg pár uj tárgyal :DD -
#22173 és mivan ha csak egy újabb kiegészítő lesz?
hisz a diablo 2 a mai napig rohatt népszerű, de tényleg...én 2 új kaszttal + 1 acttal tökéletesen megelégednék -
sirdond #22172 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy azt mondom inkább, hogy ez malah :D -
#22171 ÚJABB KÉP!!!
http://starcraft2.hu/2008/06/24/a-kirako-ujabb-darabja/
és a splashben találtak egy Hel rúnát:)Ez nem lehet máás,ennek diónak kell lennie:)A képből mondjuk még lehet vmi wowos szarság,de remélem inkább vmi görnyedt darkvarázsló csajszi:) -
sirdond #22170 hehe, ez tök jó
tetszik ez a blizzard marketing :P
szerintetek mi lesz majd a 6 részletből összeálló képen?
az én tippem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy nagykabátos csuklyás nő lesz rajta, mondjuk egy varázslónő :P -
#22169 1. Ha most be is jelentik,tuti h 2-3 éven belül nem fogják kiadni,Blizz sosem kapkod.
2. Minden Blizz játéknak volt eddig magyar közönsége,mivel minőségi játékokat készítenek,az 1-es pont miatt:)
3. Ha nem köt le 6 évig,még visszajöhetsz a 2-vel játszani:) -
Aspyrin #22168 Örülnék a d3-nak, de aggódom is. A mostani résznek sikerült 6 évet lekötnie, vajon a következő is le fog? Ugyanúgy lesz benne magyar közösség? Ilyesmi gondolatok fordulnak meg a fejemben. -
#22167 vááááááá ettől frászt kapok :D:D:D:D
de örülnék ha bejelentenék... oldal könyvjelzőzve, minden nap megnézem majd hogy alakul a kép :) -
#22166 Na? :P -
Artoxin #22165 Helo
Mindenhol csak lukra futok a no cd crack-el. Valaki be tudna linkelni vmi helyet ahonnét le tudnám tölteni? 1.10 hez.
Előre is köszönöm szépen. -
#22164 Erre a problémára nincsen valakinek valami ötlete? -
#22163 Ejha :)) Nem rosz csak kár hogy 1 skill csak :( -
HammeRed #22162 Tegnapi gamble termés :-)