Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tetszés kérdése.
A cuccaid honnan fogod szerezni?
Ha nem mfelsz nem sok mindent lesz majd tenni a karijaidra. :)
A cuccaid honnan fogod szerezni?
Ha nem mfelsz nem sok mindent lesz majd tenni a karijaidra. :)
A kezdõknek való cúccaid érdekelnének, de nekem nem eredeti a játékom.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
én felszeretnék iratkozni egy normal act kúrára:)
(aztán baalrun lvl40ig, csak ma töröltem a karakterem és most elment a kedvem a questeléstõl)
(aztán baalrun lvl40ig, csak ma töröltem a karakterem és most elment a kedvem a questeléstõl)
jah és amulettnek egy 3shape shiftinges amum van, amin finomságként rajta van 3 % mana stolen is;) Igazából a raktárosomnál megláttam ezt az amulettet és annyira megteszett, hogy csináltam/csinálok rá egy karit:D De Ringeknek meg blood ringet csinálok majd a life stolen/strg miatt (thunder maul ugye...:)
Nékem is van shape shifter druidom...:)
Nagy hibája, hogy inkább pvp-re lehetne használni, mert pvm-ben béna (nincs igazi tömegpusztítója...)
Skillek:
20 lyc, werewolf, fury, oak sage v. heart of wolv
+ prereq a többi az életszívó kukacra...
feral rage szar, használj inkább life stolen tárgyat 8-10% elég bõvel a fury mellett...
statok strg ami a helles tárgyakhoz kell majd, dex semmi(!), kivéve ha pajzsal mész, vita minden, nrgy semmi. Én spec egy silence thunder maul-t fogok használni reményeim szerint, szóval no pajzs, no dexterity, így bazi nagy életem lesz (+ én oak sage-t fogom fejleszteni...).
Segítõnek természetesen nm act 2 migth aurás merc...
:)
Nagy hibája, hogy inkább pvp-re lehetne használni, mert pvm-ben béna (nincs igazi tömegpusztítója...)
Skillek:
20 lyc, werewolf, fury, oak sage v. heart of wolv
+ prereq a többi az életszívó kukacra...
feral rage szar, használj inkább life stolen tárgyat 8-10% elég bõvel a fury mellett...
statok strg ami a helles tárgyakhoz kell majd, dex semmi(!), kivéve ha pajzsal mész, vita minden, nrgy semmi. Én spec egy silence thunder maul-t fogok használni reményeim szerint, szóval no pajzs, no dexterity, így bazi nagy életem lesz (+ én oak sage-t fogom fejleszteni...).
Segítõnek természetesen nm act 2 migth aurás merc...
:)
ha valakinek kell segítség (pl húzás) az írjon ide, vagy pmben és segítek neki. nem szoktam mostanában játszani, de mos ked vet kaptam és ilyenekben szívesen segítek! :) ja meg van pár cuccom is kezdõknek
How much can you take,before you snap?
Én most egy ilyet nyomok singlében.
Felépítése (lv25-ön):
Werewolf: 9
Licantrophy: 11
Fearl Rage: 5
Mérgezõ harapás (nem ugrik be angolul): 1, de ez csak a 30-as Fury miatt kell majd.
Most a Feral Rage-t fejlesztem majd lv29-ig, onnantól a 30-as Fury.
Aztán lehet a kettõt egymás mellé kombóban nyomni, mert a Feral Rage "charged", feltöltés utána váltani Fury-ra.
Épp pár hete érdeklõdtem itt efelõl.
Statok:
Életre: nagyon sok.
Dexterity-re: hm.. sok
Erõre: csak annyi, hogy elbírd az újabb cuccokat.
Felépítése (lv25-ön):
Werewolf: 9
Licantrophy: 11
Fearl Rage: 5
Mérgezõ harapás (nem ugrik be angolul): 1, de ez csak a 30-as Fury miatt kell majd.
Most a Feral Rage-t fejlesztem majd lv29-ig, onnantól a 30-as Fury.
Aztán lehet a kettõt egymás mellé kombóban nyomni, mert a Feral Rage "charged", feltöltés utána váltani Fury-ra.
Épp pár hete érdeklõdtem itt efelõl.
Statok:
Életre: nagyon sok.
Dexterity-re: hm.. sok
Erõre: csak annyi, hogy elbírd az újabb cuccokat.
Hmm, sztem töröld le és kezdj egy sorcot, amivel majd mf-elsz.
Ez azt jelenti, hogy mondjuk ölöd a bossokat jó cuccok találásának reményében. :)
Ez azt jelenti, hogy mondjuk ölöd a bossokat jó cuccok találásának reményében. :)
na mindegy kitöröltem a gäcibe...
de nagyon ideges vagyok, egy pipa miatt egy heti munkám veszett kárba :(
(de mindegy, ugysem akartam még nightmaren tevékenykedni)
de nagyon ideges vagyok, egy pipa miatt egy heti munkám veszett kárba :(
(de mindegy, ugysem akartam még nightmaren tevékenykedni)
Ja meg persze ladderesek és nonladderesek nem játszhatnak együtt.
Azt gondoltam ez egyértelmû. :)
Azt gondoltam ez egyértelmû. :)
és akkor miért nemtudtak az én szobámba csatlakozni a ladderes karakterek? nem értettem
(irják whisperben hogy nemtudnak belépni...kérdik hogy non-ladder vagyok-e esetleg..mondom igen, válasz: menj a picsába)
(irják whisperben hogy nemtudnak belépni...kérdik hogy non-ladder vagyok-e esetleg..mondom igen, válasz: menj a picsába)
És tényleg :O
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem lehet nonladderbõl laddert csinálni.
A különbség az, hogy bizonyos cuccokat nonladderben nem találhatsz, meg bizonyos rúnaszavakat sem rakhatsz ki. Szóval inkább ladderben játssz. Ja, és bizonyos idõközönként (1-2 év :) van ladder reset, ami azt jelenti, hogy az összes ladder karakter átkerül nonladderbe.
A különbség az, hogy bizonyos cuccokat nonladderben nem találhatsz, meg bizonyos rúnaszavakat sem rakhatsz ki. Szóval inkább ladderben játssz. Ja, és bizonyos idõközönként (1-2 év :) van ladder reset, ami azt jelenti, hogy az összes ladder karakter átkerül nonladderbe.
A trapok lerakásának sebessége az iastól függ.
fcr :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
IAS
Bazz assa trap-ekre ias hat, vagy fcr, melyiktõl szórja õket gyorsabban?
Csak érdekességként, IK tárgyak mennyit érnek pgemben/rúnában kifejezve?
Csak érdekességként, IK tárgyak mennyit érnek pgemben/rúnában kifejezve?
izé non-ladder kariból lehet ladderest csinálni utólag valahogy??
tiszta gáz , csak hátráltat mindenben (szobák, stb.)
meg mi a különbség? 2órája szeretnék act5 helpet kérni, és senki sem tud segíteni mert nemtud utánam jönni
tiszta gáz , csak hátráltat mindenben (szobák, stb.)
meg mi a különbség? 2órája szeretnék act5 helpet kérni, és senki sem tud segíteni mert nemtud utánam jönni
jó, közben rájöttem, hogy a holy shiled nem aura, és nem passiv skill, hanem cast... elsütöm, és visszaváltok fanat aurára... lol, szóval akkor holy s + dex = 75% ctb.
Köszi a választ!:)
Köszi a választ!:)
aha ok:D
akkor most ugyan ott vagyok mint a #2132-ban :(
remélem ma találok egy segítõ emberkét battleneten:)
akkor most ugyan ott vagyok mint a #2132-ban :(
remélem ma találok egy segítõ emberkét battleneten:)
Ne öld meg baalt olyan gameben, amelyikben teljesíthetõ a quest.
aha és ha nightmaren is végigboostolom magamat,akkor a végén ne menjek be "credits"-be?:D és akkor tudok baalrunozni NM-en?
Ha már mindent kimaxoltál (fana,zeal,sacrafice), akkor mehet a holy shield is. A statpontokkal úgy gazdálkodj, hogy dexre annyi kerüljön amennyi a maxblockhoz kell.
érdemes egy zealer pala-nak a holy shieldet maxolni? értelemszerûen akkor a block rate-t a holy-val együtt kell 75%-re húzni, ergo ha fanaticism-el megyek a ctb-om olyan 40% körül lesz csak... Ha viszont dex-bõl csinálom 75 % ctb-ot, akkor a holy shield-et felesleges húzni, nem?
köffi!:)
köffi!:)
Hohó, azért mert már átcsusszantál nightmare-re...
Megölted Baal-t. Így csak a night-os játékokat látod.
Csinálj egy új karit, amivel értelemszerûen normalon leszel, azzal majd látod a norm-os gameket.
Megölted Baal-t. Így csak a night-os játékokat látod.
Csinálj egy új karit, amivel értelemszerûen normalon leszel, azzal majd látod a norm-os gameket.
jah igen..most kicsit elment a kedvem, mert se egy cowrun, se baal, sesemmi :(
ha van egy-két baalrun az mind nightmare...
ha van egy-két baalrun az mind nightmare...
Ha ilyen gyorsan haladsz, hamar nightmare-n fogod magad találni, ezen az alacsony szinten az pedig elég izzasztó. Szóval ha az ancients quest megvan, és elérted a 25-ös szintet, akkor azt tanácsolom, hogy baalrunozz úgy lvl 40ig. Ez azt jelenti, hogy olyan játékokba lépsz be, ahol baal minionjait ölitek le gamerõl gamere, sok xp-t bezsebelve ezáltal. Jó dolog. :)
Én speciel nem használom, egyrészt mert félek, hogy ha most nem is, de talán késõbb ennek következményei (accountvesztés, ban) lesznek, másrészt mert nincs szükségem rá, így is eltalálok mindenhova. 5 év játék után már többé-kevésbé kiismerhetõek a mapok. :)
laza hozzáállás :D
egyébként azonkívül hogy tudod egy-két mapon hogy hova kell menni, ami nem tudom mennyire elõny másokkal szemben, másra jó?
egyébként azonkívül hogy tudod egy-két mapon hogy hova kell menni, ami nem tudom mennyire elõny másokkal szemben, másra jó?
hály evribádi, vagy leugattok, vagy nem :D
sok év kihagyás után most kezdtem el megint b.neten játszani. mh-et mennyire szûrik? és ha nem nagyon akkor valaki adna egy használhatót?
sok év kihagyás után most kezdtem el megint b.neten játszani. mh-et mennyire szûrik? és ha nem nagyon akkor valaki adna egy használhatót?
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nõ gyakorlatilag védtelen. Me and my x360 ^^
Igen.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
wirt lbár akárhányszor fel tudom szedni? a tristramba nyíló kapu mindig ott lesz stony fielden?
1. nyírd ki Baal-t
2. recrea egy gamet azon a szinten ahol baal-t megölted
3. menj el tristramba (stony field-en a crain stone piros tp-n keresztül)
4. szedd fel a wirt's leg-et a vízparton lévõ hullából
5. menj vissza act I táborba
6. kockába tedd wirt's leg-et és egy tome of town portal-t...
2. recrea egy gamet azon a szinten ahol baal-t megölted
3. menj el tristramba (stony field-en a crain stone piros tp-n keresztül)
4. szedd fel a wirt's leg-et a vízparton lévõ hullából
5. menj vissza act I táborba
6. kockába tedd wirt's leg-et és egy tome of town portal-t...
Mi kell ahhoz, hogy eljuss a tehenes pályára?
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
bneten elég, ha megölöd/megölik neked councilt travincalban és utána pedig nyitnak neked egy town portalt mephistohoz :)
sokkal jobb, mint a dszungelben majomkodni
sokkal jobb, mint a dszungelben majomkodni
hmmm elkezdtem act III-at
jött pár német tag a szobámba és elkezdték õkis tolni a questeket...
nekem még 1 küldetésem sem volt, aztán lett vmi orb-os izé meg hogy "kill mephisto" quest
(jameg volt egy DC utána visszamentem és kaptam 5 statot, mintha szintet léptem volna)
most úgy néz ki hogy az utolsó 3 quest completed, azóta megcsináltam vmi jade figurás questet és van egy másik aktív (vmi spider izéé)
akkormost mivan? inkább maradok az oldschool módszernél és remélem "újra" végig tudom tolni sorban a questeket...
jött pár német tag a szobámba és elkezdték õkis tolni a questeket...
nekem még 1 küldetésem sem volt, aztán lett vmi orb-os izé meg hogy "kill mephisto" quest
(jameg volt egy DC utána visszamentem és kaptam 5 statot, mintha szintet léptem volna)
most úgy néz ki hogy az utolsó 3 quest completed, azóta megcsináltam vmi jade figurás questet és van egy másik aktív (vmi spider izéé)
akkormost mivan? inkább maradok az oldschool módszernél és remélem "újra" végig tudom tolni sorban a questeket...
Meg lehet csinálni többször is, csak ne öld meg a Cow King-et.
Iso téma. Nekem kb 5-6 éve müxik igy és soha semmi bajom nem volt vele, igy szerintem ilyen tipusu védelem nincs beépitve a játékba.
Plu604: Ez nagyon tettszett :D ilyen jót már rég nevettem :D
Iso téma. Nekem kb 5-6 éve müxik igy és soha semmi bajom nem volt vele, igy szerintem ilyen tipusu védelem nincs beépitve a játékba.
Plu604: Ez nagyon tettszett :D ilyen jót már rég nevettem :D
érdekes dolog ez amit irtál ilyen uj elképzelés még nekem sem jutott eszembe mikor kezdõvoltam.
amugy aztjelenti h next game, azért léptek ki mer mentek a következõ játékba, és ott ugyanolyan jol kapják az exp et.
javaslom teis tedd ezt, nézd meg milyen játékban vagy épp, és ha beirják a varázsszót, lépj ki teis és lépj be a következõ sorszámú játékba.
amugy aztjelenti h next game, azért léptek ki mer mentek a következõ játékba, és ott ugyanolyan jol kapják az exp et.
javaslom teis tedd ezt, nézd meg milyen játékban vagy épp, és ha beirják a varázsszót, lépj ki teis és lépj be a következõ sorszámú játékba.
valaki aki kicsit jártasabb a bnetes szlengben árulja már el mi a halál az az "NG"... Valami olyan szó lehet mint a "Voldemort" hogy mindenki retteg tõle, mert amikor valaki beírja, mindenki lelép és csak én maradok. Végre találok egy szervert ahol sokan vannak és faszán jön az xp, erre NG, és egyedül vagyok. idegesítõ.
Jó dolog a Zeal
kivéve, ha Lightning Enhanced lény van körülötted :)))
Apropó, lenne kérdésem:
A tehenes pályát a LoD-ban már csak egyszer lehet megcsinálni, szinglében?
kivéve, ha Lightning Enhanced lény van körülötted :)))
Apropó, lenne kérdésem:
A tehenes pályát a LoD-ban már csak egyszer lehet megcsinálni, szinglében?
.cue
de már mindegy, tényleg:)
most nyomtam le durielt...hát, kemény csata volt (vagy 5x hazateleportáltam potikért + full hp-ért)
kösz a tippet ;-D
de már mindegy, tényleg:)
most nyomtam le durielt...hát, kemény csata volt (vagy 5x hazateleportáltam potikért + full hp-ért)
kösz a tippet ;-D
Mi a kiterjesztése a fájlnak? .nrg? Nekem az, és mûködik úgy ahogy mondtam... Tettem már másik gépre is, és ott is ugyan így ment:)
a resistes cucc meg ne már, hogy komoly legyen...!:) Én act V-ig nem nagyon törõdöm resistekkel... életet told fel, amennyire lehet, és csókolom:)
amúgy ha kell valami cucc, akkor adok szívesen, írd le mi kell:)
jah, zealer pala:
20-20 zeal, sacri, fanaticism aura a többi valami finomságra, pl holy shield-re, vagy az all resistes aurára. Az egyedi resistekre ne tegyél, pazarlás!
Amúgy meg írd be chatbe '/players 8' vagy 2,3,4,... és akkor a lények 8x erõsebbek lesznek, és 8x több xp-t adnak:) Hasznos, mert gyorsabban hízol:)
a resistes cucc meg ne már, hogy komoly legyen...!:) Én act V-ig nem nagyon törõdöm resistekkel... életet told fel, amennyire lehet, és csókolom:)
amúgy ha kell valami cucc, akkor adok szívesen, írd le mi kell:)
jah, zealer pala:
20-20 zeal, sacri, fanaticism aura a többi valami finomságra, pl holy shield-re, vagy az all resistes aurára. Az egyedi resistekre ne tegyél, pazarlás!
Amúgy meg írd be chatbe '/players 8' vagy 2,3,4,... és akkor a lények 8x erõsebbek lesznek, és 8x több xp-t adnak:) Hasznos, mert gyorsabban hízol:)
...sacrifice + zeal ágat folytattam (zealt benyomom körülöttem mindenki borul)
lvl20 nemsokára befejezem a második felvonást is
lvl20 nemsokára befejezem a második felvonást is