Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy bneten van a karakter? akkor bneten is kreálok ha kell.
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Sandboxot még nem használtam, de nem aggódnék sokat miatta, blizz már rég óta sz@rik D2-re, agyba fõbe lehet botolni is, azért se bannolnak szinte senkit.
amúgyk öszi, a sandboxról is olvastam már, de jólenne tudni mennyire biztonságosak ezek... bár ha botok rohangálnak baalrunokon... nemlepõdök meg semmin.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
csak akkor van értelme ha mégegyszer (vagy 2x, 3x) újra akarod osztani a pontokat.
és az összes stat és skillpont lenullázódik, szóval kicsit radikálisan van megoldva a dolog
Egyébként kösz a választ!
Valamit olvastam, hogy újra lehet statolni a karaktert, de én még azt sem tudom, az mire jó, hogy újra ....
Azonkívül ebben az 1.13 verzióban nem tudom single játéknál aktiválni a player8-at .... én csinálok valamit rosszul, vagy már törölték?
Köszi a válaszokat!
ui. elég régen játszottam a d2-vel, akkor még nem voltak ezek az újítások ... most miután csalódtam a D3-ban, újra elõkaptam, nyomom a varázslót, csak pöttyet nehezebbnek találom, mint az 1.09 javítással ...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Mostanában kezdtem el játszani a Diablo 2 vel (1.09). A problémám az hogy számomra úgy élvezetes a játék ha megyek farmolok, tápolok az erdõben, vagy act bossokkal stb...
A sok cucc meg gem nem fér már el sem a ládában sem az inv ben. Van olyan folt ami több helyet csinál az itemeknek? Sajnos ennyire nem mélyedtem még bele... Ha van ilyen folt, akkor a karim cuccai nem fognak elveszni ha felrakom? Persze elõtte készítek biztonsági mentést a save mappáról.
Köszönöm a segítséget.
Tudnátok abban segíteni, hogy az 1.12-es patch-re miért nem tudom feltelepíteni a MultiRes mod-ot? (Unable to load D2MultiRes.dll)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tegnap este még jó volt.
Tud valaki adni egy oldalt,ahol le van írva mi mennyit ér,ha tradelni szeretnék?
Régen talán a d2jsp-n volt ilyen de én most nem találtam...
Fogalmam sincs, mit balfaszkodtam annak idején, lehet hogy felraktam az 1.11-et, régen volt már, lényeg hogy jó lett, s most feltápolok egy barbárt, kicsit hentelek a varázslóval az 5-ös actban, s megpróbálom a necroval kinyírni hellen Baal-t, mert az még kimaradt, elsõre elfújja a megidézett szörnyeimet és csontvázaimat, én meg ott állok két Baal pofával szemben, kezemben egy vékony kis pálca, hulla meg sehol, hogy idézgessek ... na így állok én <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Köszönöm a segítséget!
egyébként itt patch kompatibilitási gond nem jöhet szóba, ha mindig is 1.09-cel játszottál és most is. esetleg annyi hogy 1.09-bõl is volt a,b,c meg d verzió, de gondolom 1.09d-rõl van szó
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
#25830:Sajna nem tudom mi lehet a gond. Az biztos, h hiába lehet félretenni a régi karikat elvileg, fõleg a verziók/patchek miatt akadnak problémák. Esetleg annyit kérdeznék, biztos az új(próba) karakter mellett vannak a régiek? Mert az tuti fontos h ugyanabban a könyvtárban legyenek.
Volt/van egy single 84-es varázslóm + egy necromantám, amivel még hell fokozaton ki kell nyírnom Baal-t, az ugyanis még nem sikerült.
Viszont az install után bemásoltam a varazsló és necro mentéseimet a save könyvtárba és nem látja õket, a friss barbáromat, amit próbaként indítottam, azt igen.
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném .... 1.09 patch van felrakva, már azon játszottam vele az utolsó karaktereimmel is .... végsõ esélyként fel akartam rakni az 1.11-et, de azt írta, hogy nincs szükség rá /még ilyet nem is láttam :)/ ....
azt hallottam hogy treachery páncél és harmony blade bow kell neki és akkor nagyon zúzda az egész
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
En most oltem meg masodszor a Diablot, Nightmare fokozaton 56-os Assassin bula vagyok. Nem tudom mikor tudom letenni a jatekot. Van egy 965-os vedelmu pancelom ami nem javithato. Van egy csomo koponyam es ekkovem, de az egvilagon semmi egyedulallot (mint a pancelom) nem tudok osszerakni a Horadric kockaval. Kene valami brutal karom.
Mikor lehet letenni a jatekot?
How much can you take,before you snap?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder