Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

írj egy privátot, kreálok én neked egy jelszavas lan game-et neten, semmibe se kerül. aztán cuccolhatsz kedvedre.

vagy bneten van a karakter? akkor bneten is kreálok ha kell.

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

hmmm értem, köszönöm :)
phalanx
Azt nem mondtad, hogy netre kell. Én a helyedben megkérnék valakit, hogy segítsen cuccolni, rég voltam már bneten, de feltételezem csak lehet még találni normális embereket. Vagy keresel egy olyan játékot ami már órák óta meg van kreálva, az akkor sem szûnik meg egy ideig, ha mindenki kilép belõle, ott keresel egy félreesõ helyet ahol mások nem járnak, és dobálsz.
Sandboxot még nem használtam, de nem aggódnék sokat miatta, blizz már rég óta sz@rik D2-re, agyba fõbe lehet botolni is, azért se bannolnak szinte senkit.

najó csak azóta változott a diablo is (1.13 valami) és hát emiatt bannolnak? Ez nagyon fontos lenne, hogy valami legális cuccot találjak :\

amúgyk öszi, a sandboxról is olvastam már, de jólenne tudni mennyire biztonságosak ezek... bár ha botok rohangálnak baalrunokon... nemlepõdök meg semmin.
phalanx
Sziasztok, hogyan lehetne megoldani, hogy ha van 1 karim, ami már televan "fölösleges" cuccokkal, de nem akarom kidobni õket.. szóval átpakolni 1 másikra? Mert ha kilépek, akkor megszûnik a játék. Van egy másik diablo 2 CD kulcsom, viszont, hogy tudnám 1 gépre felpakolni a 2 játékot, hogy ide oda tradeljek magammal?
Dobhatott volna inkább valami fasza charmot, mondjuk 100% ellenállás mindenre + 5 skill <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Akkor erre a Twisted Essence oF Sufferning cuccra semmi szükségem ... köszi.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

igen, de az 1.13ban indított karakterek már alapból kapnak egy ilyen pont újraosztási lehetõséget, asszem a den of evil küldetés után.
csak akkor van értelme ha mégegyszer (vagy 2x, 3x) újra akarod osztani a pontokat.

és az összes stat és skillpont lenullázódik, szóval kicsit radikálisan van megoldva a dolog

Sippie
azt!
A resetelés azt jelenti, hogy visszaveszem a rossz helyre rakott skill pontokat?

Egyébként kösz a választ!

Amit Duriel dobott, az pont arra való, hogy reset-eli a stat és skill pontokat. 4 különbözõ essence van, amit te találtál azt Duriel és Andi dobja. A másik 3-at a többi act boss. Ezeket berakod cube-ba és ad egy token-t, amivel reset-elni lehet.

gerey
/players 8 a parancs

Gyerekek, kaptam Durieltõl /hálából amiért legyilkoltam :))/ 2 Twisted Essence oF Sufferning "dolgot", ez mire is jó? Hell fokozat ...

Valamit olvastam, hogy újra lehet statolni a karaktert, de én még azt sem tudom, az mire jó, hogy újra ....

Azonkívül ebben az 1.13 verzióban nem tudom single játéknál aktiválni a player8-at .... én csinálok valamit rosszul, vagy már törölték?

Köszi a válaszokat!

ui. elég régen játszottam a d2-vel, akkor még nem voltak ezek az újítások ... most miután csalódtam a D3-ban, újra elõkaptam, nyomom a varázslót, csak pöttyet nehezebbnek találom, mint az 1.09 javítással ...

Kösz! Mivel modos verzióval tolom pvmben, tulképp nincs olyan amit ne engedhetnék meg:)Lehet frankón craftolni cubeban meg minden. Mint mondtam, fontos lesz a késõbbiekben a resist, de alternatív fegyverajánlást szívesen fogadok, lényeg h gyors legyen és NAGY dmg. Pl. ha tudnál endgame-re ami még több sebzést ad a tomb reavernél, szívesen fogadom. Amúgy perfect drop mod a mod neve, ha érdekelne.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

a last wish nagyon jó. ha megengedheted magadnak akkor mindenképpen ajánlott

Pl.last wish champion axe? Elég jónak tûnik.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Fury druida, fõ skill nyilvánvalóan fury, werewolf, lycantrophy.

azért legalább mondd el h milyen kari, fõbb skillek, stb :)

Hi! Vmi jó átmeneti fegyvert tudnátok ajánlani butcer's pupil meg tomb reaver közt? Nem tudom meddig leszek el jól a butcer's-el, és a 84es szint azért még messze van.

nearo
Rúnaszót csak normál socketes, azaz szürke nevû cuccba lehet kirakni. Bármilyen más tárgynál sikertelen lesz a kísérlet. Csak azért mondom, mert amúgy vannak olyan unique cuccok, amiken alapból egynél több socket van, de felesleges rúnaszavakkal kísérletezni.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

1.13c PlugY errorozik... (8.0) Manuálisan raktam föl...
Bobber
de runaszót abba se lehet kirakni csak normál cuccba

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Azokba 2 max, legalábbis anno úgy volt.

kék itemek
Az itemtõl függ mennyi socketet lehet bele kreálni. Utána kell nézni diablowikin, stb. oldalakon. Amúgy a több foglalat nyilván a normal tárgyakra értendõ, tehát pl. unique cuccba csak 1et lehet. Durva is lenne ha még azokhoz is lehetne pluszban rúnaszavakat használni:)

Köszönöm az infót! Kockával lehet fegyverekre foglalat helyet gyártani. Csak egy helyet lehet csinálni vagy 2-3 foglalatot is lehet egy fegyverre raktni? Valamint a tárgy paraméterei utána is ugyanazok lesznek mint a "mûvelet" elõtt vagy egy teljesen új itemet kapok egy esetleg több foglalattal?
GoMule is jó tárgyakat tárolni, csak nem tudom 1.09-hez jó-e.

Szedd le a PlugY-t ha csak nagyobb férõhely kell. Viszont a leírásodból ítélve szerintem nem árt ha kipróbálod a perfect drop modot. Van benne pár új szabály, nagyon jól lehet mindenféle tárgyat craftolni, csak ajánlani tudom:)

Sziasztok!

Mostanában kezdtem el játszani a Diablo 2 vel (1.09). A problémám az hogy számomra úgy élvezetes a játék ha megyek farmolok, tápolok az erdõben, vagy act bossokkal stb...
A sok cucc meg gem nem fér már el sem a ládában sem az inv ben. Van olyan folt ami több helyet csinál az itemeknek? Sajnos ennyire nem mélyedtem még bele... Ha van ilyen folt, akkor a karim cuccai nem fognak elveszni ha felrakom? Persze elõtte készítek biztonsági mentést a save mappáról.

Köszönöm a segítséget.
Hello! A 2kezes frost zealotomnak kinéztem 1 szerintem méltatlanul alábecsült rúnaszót: Silence. Nem tudom miért ennyire népszerûtlen, tényleg kiváló a 2kezeseknek véleményem szerint. Azért a +75 all resist akárhogy is nézzük odavág. Szal 63as szinttõl szerintem kb. az összes resist gondom megszûnik ennek köszönhetõen! Véleményt szívesen fogadok, ha vki tud esetleg jobbat megfontolás tárgyává teszem.

Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy az 1.12-es patch-re miért nem tudom feltelepíteni a MultiRes mod-ot? (Unable to load D2MultiRes.dll)
Aquir
lol

http://www.youtube.com/v/gMAbNFptzAA

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Másnál sem megy az Europe szerver?? :O
Tegnap este még jó volt.

mooo
Hali!
Tud valaki adni egy oldalt,ahol le van írva mi mennyit ér,ha tradelni szeretnék?
Régen talán a d2jsp-n volt ilyen de én most nem találtam...
Na ja, még hogy hentelek a varázslóval ..... próbaként futok egy kört, úgy emlékeztetõnek, hát majdnem kinyírtak az elsõ néhány monsternél .... kicsit újra kell venni ezeket a varázslatokat .... nem erõsebb egy pöttyet az a 1.13 a többinél? <#circling>

Végül a patch probléma volt, kicsit macerásan felpakoltam az összes javítást, végül az 1.13-at, a legújabbat, s így látja.

Fogalmam sincs, mit balfaszkodtam annak idején, lehet hogy felraktam az 1.11-et, régen volt már, lényeg hogy jó lett, s most feltápolok egy barbárt, kicsit hentelek a varázslóval az 5-ös actban, s megpróbálom a necroval kinyírni hellen Baal-t, mert az még kimaradt, elsõre elfújja a megidézett szörnyeimet és csontvázaimat, én meg ott állok két Baal pofával szemben, kezemben egy vékony kis pálca, hulla meg sehol, hogy idézgessek ... na így állok én <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Köszönöm a segítséget!

Hello, megint én:) Endgame fegyveren vacillálok h mi lenne jobb: Azurewrath vagy Last Wish phase blade, esetleg ua. berserker axe-al?

gondolom cd-rõl másoltad fel a mentést, ne írásvédett véletlenül a .d2s fájl?

egyébként itt patch kompatibilitási gond nem jöhet szóba, ha mindig is 1.09-cel játszottál és most is. esetleg annyi hogy 1.09-bõl is volt a,b,c meg d verzió, de gondolom 1.09d-rõl van szó

Aquir
nem nagy számolásról van szó, csak amikor új kasztot kezdesz és eleinte nézed hogy melyik skill fog késõbb jobban megtérülni. Meg pl. ahogy korábban írtam, hiába volt skill-calculatorban jobb a meteor a blizzardnál kiírás alapján, az utóbbi sokkal jobbnak bizonyult, nincsen odaírva a dolgokhoz hogy hogyan hatnak pontosan.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jaja, az szép mikor belebonyolódnak a speed calculatorokba meg hasonlókba. Lehet h valamennyit ér, de 1szerûen nem éri meg a befektetett idõt szvsz. Nem azt mondom, h mindig full 1szerû a game, de azért nem kell ilyenekkel túlbonyolítani, legalábbis pvmben. Amúgy a mostani újdonsült karikat jegelem 1 idõre, kettõt fejlesztek: fury druid meg holy freeze pala. A druidám már hamarosan tudja használni a Lawbringert, asszem üt majd:)

#25830:Sajna nem tudom mi lehet a gond. Az biztos, h hiába lehet félretenni a régi karikat elvileg, fõleg a verziók/patchek miatt akadnak problémák. Esetleg annyit kérdeznék, biztos az új(próba) karakter mellett vannak a régiek? Mert az tuti fontos h ugyanabban a könyvtárban legyenek.

Gyerekek, én is elõvettem a játékot, miután a Diablo 3 nem kötött le, s hogy õszinte legyek, a Starcraft 2 se. Szépen visszaálltam az S1-re és a D2-re.

Volt/van egy single 84-es varázslóm + egy necromantám, amivel még hell fokozaton ki kell nyírnom Baal-t, az ugyanis még nem sikerült.

Viszont az install után bemásoltam a varazsló és necro mentéseimet a save könyvtárba és nem látja õket, a friss barbáromat, amit próbaként indítottam, azt igen.

Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném .... 1.09 patch van felrakva, már azon játszottam vele az utolsó karaktereimmel is .... végsõ esélyként fel akartam rakni az 1.11-et, de azt írta, hogy nincs szükség rá /még ilyet nem is láttam :)/ ....

Aquir
Az is jó, amikor nem csak darálsz hanem van amikor nem teljesen tiszta hogy melyik skillt mennyivel javító tárgy milyen sebzéssel éri meg jobban neked, és százalékosan kell ennek utánaszámolgatni, a különbözõ tárgy vagy skill támadási sebességeinek a különbségét is hozzákalkulálva :)

Na hosszú idõ után újra rávettem magam h kezdjek 1 maulos druidát. Lehet, h a sebzés nem fogja elérni 1 fire claw bear szintjét, de úgy vagyok vele végtére is ez az amirõl a werebear szól. Lycant, wbt maxolni, mault és shockwave-et szintúgy. A build jellegébõl adódóan annyira nem leszek gyorsaságmániás, szerintem jól megleszek 1 last wish-es phase blade-el. Persze ha vki tud jbbat ajánlani, minden véleményt szívesen fogadok!

Sziasztok! Akinek lenne kedve TCP/IP játszani az irjon rám. mail: [email protected] ( 1.13patch magyaritás fentvan nálam, játékom eredeti de ez nem feltétel )
ha act1 és act3 közül kell választani akkor act1
azt hallottam hogy treachery páncél és harmony blade bow kell neki és akkor nagyon zúzda az egész

sz4bolcs
Nem lehet letenni. :D Most már örökre Diablo fan vagy.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hi,

En most oltem meg masodszor a Diablot, Nightmare fokozaton 56-os Assassin bula vagyok. Nem tudom mikor tudom letenni a jatekot. Van egy 965-os vedelmu pancelom ami nem javithato. Van egy csomo koponyam es ekkovem, de az egvilagon semmi egyedulallot (mint a pancelom) nem tudok osszerakni a Horadric kockaval. Kene valami brutal karom.

Mikor lehet letenni a jatekot?
mondjuk ez tényleg egy érdekes kérdés. valószínûleg még mindig el tudnak adni annyi itemet jsp-n,hogy megérje nekik.

How much can you take,before you snap?

setuh
Azt nem ertem minek vannak meg botok ha mar alig jatszanak vele,penzt sztem mar ugyse hajlando senki kiadni itemert.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder