26171
  • Klemice
    xddd
  • Ic3 m4n
    így sorba

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    első kivételével
  • sirdond
    bnet, single, vagy tört szerver?
  • Ic3 m4n
    Hai!
    Rég óta tolom a gémmel, de mostanában annyira belaggolok szinte végig, hogy játszhatatlan. Nektek nem fordult elő még ilyesmi? Semmi sem változott a gépemen.. :D
    Köszi előre is.
  • Retsu
    Hi! Kezdtem 1 dragon tailes assát. Azt tudom hogy BoS+Fade nem játszik együtt, de pl. Venommal majd lehet nyomni a Fadet? Mert úgy igen durva kari lesz, bár vmennyire anélkül is:)
  • sirdond
    :)
    sc-re sajnos hamar rá lehet unni és amúgy sincs benne semmi kihívás :)
  • EnxTheOne
    Hardcore? Régi szép idők a healer paladinomal :D
  • sirdond
    kár :(
  • Bobber
    kedvem lenne :) Sajnos időm nincs:(
  • sirdond
    valakinek nincs kedve elkezdeni bnet-en egy lod hc karaktert? kedvet kaptam a játékhoz :)
  • Bucsek
    áhh..... faszom ekkora 1 fost... mire visszaengedett már bezárta a játékot.. dögöljön meg ott ahol van. szar.
  • Bucsek
    tts/tts valaki lépjen be ott maradt a cucom, temp bant kaptam..ÁÁÁÁ :(((
  • Bobber
    Nem feltétlen kell fg ha az ember össze akar rakni komolyabb karaktereket. Persze azzal sokkal gyorsabb de el is veszíti a játék az örömét mert egyből csúcson vagy. Na jó ez nem teljesen igaz de van benne azért valami.
    Én általában csinálok MF sorcot és azzal szórakozgatom míg egy alap cuccot össze nem szedek. Reset után kissé nehézkes a dolog de ha beindulnak a botolások keményen akkor már csak csatlakozgatni kell játékokhoz és reménykedni hogy gyorsabb leszel mint a bot vagy nem is veszi fel azt ami neked még esetleg értékes (pl egy idő után a pul runa se képzi már érték tárgyát és azokbol is lehet építkezni, igaz sok kell hozzá, de ez igaz mondjuk a shakó és egyéb tárgyakra is):) Nekem most ebben a ladderben már sikerült egy Ohm-ot és egy Vex-et is bot elől felvenni. Persze ez elég lassú módja a haladásnak és vagy bejön vagy nem. Mindig reménykedni kell hogy sikerül valami extrább cuccot összeszedni és azt valami jó cserével el tudod cserélni amikre neked van szükséged. Érdemes tudni mit hol érdemes keresni. Pl ha soj-ra vadászik az ember akkor night Andy dobálja leginkább szóval őt runolni stb. Az igazi az amikor szép nyugodtan a játék és a csapat öröméért játszol. Én mindig a reset utáni időszakban szoktam úgymond a legjobban szórakozni mert akkor mindenki vacak cuccban szaladgál és tényleg kell néha taktikázgatni és együtt játszani hogy bizonyos részeken tovább tudj jutni a játékban:)
  • EnxTheOne
    Én mindig ugy cuccoltam hogy beléptem egy olyan gamebe ahol legalább van 2-3 ember, és valahova ledobtam a cuccot :D
    Minden acton van rengeteg hely ahova gyorsan el lehet jutni, de csak nagyon ritkán mennek oda. :D
    Act1-en pl ha kimész a városbol és ott kimész a képernyö szélére (ugye a többség az uton megy a den of evilbe vagy cold plainsbe), de a legegyszerübb egy ritkábban használt wp.
  • sirdond
    mf sorc :)

egyébként cuccolás legegyszerűbben egyedül sandboxból lehet. és nem kell senkiben megbíznod,ha nem akarsz. de szerintem az sem árt,ha összeismerkedsz pár normális emberrel, biztos van még olyan. én akárhányszor kezdtem el újra bnet-en játszani minden alkalommal lett egy új ismerősöm,akivel lehetett beszélgetni,játszani és cuccolni
  • Bucsek
    Hát mindegyiknek megvan a maga hátránya is :\

na majd kitalálok valamit... egyébb hülye kérdéseim: hammeres paladint "rakok" össze, de ugye nincs nekem forumgoldom hogy pikkpakk megvegyek mindent... kezdetnek egy spiritet raknék össze az a "legolcsóbb" tudom, zakarum a jobb, de hát mire találok egy olyat... enigmát pl halvány lila gőzöm nincs hogy tudnék szerezni...

Ti hogy kezdenétek?
  • Bobber
    több lehetőséged is van a cuccolásra.
    Én a legegyszerűbbet szoktam csinálni. Kreálok egy játékot és minimum 5 percig bent kell maradni. utána ha ki is lépsz a játékból akkor is megmarad egy pár percre, de nem túl sokáig. Szóval megy a földredobálósdi is. Arra kell vigyázni hogyha soxor lépsz ki be akkor pár órára felfüggesztenek és nem tudsz belépni.
    A másik amit már írtak hogy egy meglévő játékba lépsz be és ott pakolsz.
    Én volt amikor a bot játékaiba léptem be és azokban pakolásztam, ott csak arra kell vigyázni hogy tényleg olyan helyre tedd a cuccot ahol nem jár a bot. Mert ha olyan jellegű ami be van állítva a botnak akkor felszedi szigorúan ha a városban rakod le ahol jár a bot. Szóval ezek vannak. Ha valakivel jó viszonyban vagy és megbízol benne akkor természetesen meg lehet kérni is hogy segítsen. Ez a legjobb mert így tuti nem tűnik el cuccod csak akkor ha lenyúlja a segítő.
  • AdamBast
    na azt nem.
  • Bucsek
    Elég tróger kérés, de valaki european ladderben nem tudna hellen végighúzni? :)
  • Bucsek
    köszi, csak hát most még nemigazán vagyok tele... csak előre gondolkodok :)
  • AdamBast
    írj egy privátot, kreálok én neked egy jelszavas lan game-et neten, semmibe se kerül. aztán cuccolhatsz kedvedre.

vagy bneten van a karakter? akkor bneten is kreálok ha kell.
  • Bucsek
    hmmm értem, köszönöm :)
  • phalanx
    Azt nem mondtad, hogy netre kell. Én a helyedben megkérnék valakit, hogy segítsen cuccolni, rég voltam már bneten, de feltételezem csak lehet még találni normális embereket. Vagy keresel egy olyan játékot ami már órák óta meg van kreálva, az akkor sem szűnik meg egy ideig, ha mindenki kilép belőle, ott keresel egy félreeső helyet ahol mások nem járnak, és dobálsz.
    Sandboxot még nem használtam, de nem aggódnék sokat miatta, blizz már rég óta sz@rik D2-re, agyba főbe lehet botolni is, azért se bannolnak szinte senkit.
  • Bucsek
    najó csak azóta változott a diablo is (1.13 valami) és hát emiatt bannolnak? Ez nagyon fontos lenne, hogy valami legális cuccot találjak :\

amúgyk öszi, a sandboxról is olvastam már, de jólenne tudni mennyire biztonságosak ezek... bár ha botok rohangálnak baalrunokon... nemlepődök meg semmin.
  • phalanx
    egy a sok közül: http://www.blizzhackers.cc/viewtopic.php?t=418137
  • Bucsek
    Sziasztok, hogyan lehetne megoldani, hogy ha van 1 karim, ami már televan "fölösleges" cuccokkal, de nem akarom kidobni őket.. szóval átpakolni 1 másikra? Mert ha kilépek, akkor megszűnik a játék. Van egy másik diablo 2 CD kulcsom, viszont, hogy tudnám 1 gépre felpakolni a 2 játékot, hogy ide oda tradeljek magammal?
  • Játékos
    Dobhatott volna inkább valami fasza charmot, mondjuk 100% ellenállás mindenre + 5 skill
  • Játékos
    Akkor erre a Twisted Essence oF Sufferning cuccra semmi szükségem ... köszi.
  • AdamBast
    igen, de az 1.13ban indított karakterek már alapból kapnak egy ilyen pont újraosztási lehetőséget, asszem a den of evil küldetés után.
    csak akkor van értelme ha mégegyszer (vagy 2x, 3x) újra akarod osztani a pontokat.

és az összes stat és skillpont lenullázódik, szóval kicsit radikálisan van megoldva a dolog
  • Sippie
    azt!
  • Játékos
    A resetelés azt jelenti, hogy visszaveszem a rossz helyre rakott skill pontokat?

Egyébként kösz a választ!
  • Sorius
    Amit Duriel dobott, az pont arra való, hogy reset-eli a stat és skill pontokat. 4 különböző essence van, amit te találtál azt Duriel és Andi dobja. A másik 3-at a többi act boss. Ezeket berakod cube-ba és ad egy token-t, amivel reset-elni lehet.
  • gerey
    /players 8 a parancs
  • Játékos
    Gyerekek, kaptam Durieltől /hálából amiért legyilkoltam :))/ 2 Twisted Essence oF Sufferning "dolgot", ez mire is jó? Hell fokozat ...

Valamit olvastam, hogy újra lehet statolni a karaktert, de én még azt sem tudom, az mire jó, hogy újra ....

Azonkívül ebben az 1.13 verzióban nem tudom single játéknál aktiválni a player8-at .... én csinálok valamit rosszul, vagy már törölték?

Köszi a válaszokat!

ui. elég régen játszottam a d2-vel, akkor még nem voltak ezek az újítások ... most miután csalódtam a D3-ban, újra előkaptam, nyomom a varázslót, csak pöttyet nehezebbnek találom, mint az 1.09 javítással ...
  • Retsu
    Kösz! Mivel modos verzióval tolom pvmben, tulképp nincs olyan amit ne engedhetnék meg:)Lehet frankón craftolni cubeban meg minden. Mint mondtam, fontos lesz a későbbiekben a resist, de alternatív fegyverajánlást szívesen fogadok, lényeg h gyors legyen és NAGY dmg. Pl. ha tudnál endgame-re ami még több sebzést ad a tomb reavernél, szívesen fogadom. Amúgy perfect drop mod a mod neve, ha érdekelne.
  • AdamBast
    a last wish nagyon jó. ha megengedheted magadnak akkor mindenképpen ajánlott
  • Retsu
    Pl.last wish champion axe? Elég jónak tűnik.
  • Retsu
    Fury druida, fő skill nyilvánvalóan fury, werewolf, lycantrophy.
  • AdamBast
    azért legalább mondd el h milyen kari, főbb skillek, stb :)
  • Retsu
    Hi! Vmi jó átmeneti fegyvert tudnátok ajánlani butcer's pupil meg tomb reaver közt? Nem tudom meddig leszek el jól a butcer's-el, és a 84es szint azért még messze van.