Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=brU4H9qRoG4
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
valaki látja hogy mi nem stimmel a képen? :)
meg a jsp amit a másik srác írt
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
magyarul nem nagyon találsz leírást, de angolul minden fent van
de nekem volt rabies-es, ami önmagában nem állta meg a helyét, de alapból lanra volt fejlesztve, és a csapatban megvolt a helye. méregre se sok immunitás van. ha csapatban fogsz menni, akkor ezt is meg lehet próbálni
van még a fire claws, olyanról még nem hallottam, de biztos létezik. valószínû hogy ez is csapatra való, mert nem valami híres
D2 vételen gondolkodom, kérdésem az lenne, hogy az 1.13 patchel megy-e w8 alatt, és ugyan úgy csak 800x600 felbontást enged?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
amíg a játékban vagy, addig engedélyezheted a "loot"-ot, és akkor ki tudják venni a hulládból a karakteren levõ felszerelést. láda, inventory akkor is ugrik.
a loot-ot csak megbízható embernek szokták engedélyezni.
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Vagyis most olyan a karakterem mint a wanderer, és gondolom attol még betudo lépni játékokba :D
/w *LordEnx
Ah, pedig epic volt amikor megöltük diablot egy amazonal és assával.
Assa rakta a csapdákat, amazon meg charged strikel támadta diablot, és meg öt healeltem a holy boltal. :D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egy sorcal voltunk act 3on, és xp-t gyûjtöttünk, majd jött egy 50-es barbár. Kb fél órán át segített nekünk, adott pénz potionokra, meg wpket is meg minden, szóval jó fejnek tûnt. Majd bement a városba és nyitott egy új tp-t, mondta hogy menjünk. Láttam hogy spider forrest, nem tudtam hogy mit akar ott de bementem. A tp kb 20 métere volt a város bejáratától, ö meg ott várt a város határán , ahogy használtam a portált, rögtön ellenségnek jelölt, és le ww-ezet. :(
A holy boltra összpontosítottam de így vissza gondolva rossz ötlet volt,
mert a csapatban volt 2 summon necro, és a csontik lenyúlták az összes healt :D Igy vissza gondolva jobb lett volna a prayert fejleszteni helyette, pár nagyon sok manába kerül, de ha megvan a cleansing ami ingyenes, akkor az is ugyan annyit healel. Meg 12-es szinten jó lett volna 1 pont a resist lighningra is, +52% az egész csapatnak jó lett volna, fõleg annak akit kinyírt rakanishu :D
Amúgy Jalal's Mane-en kívül vki tudna ajánlani jó midgame resistnövelõket? Mert sokat kell fejlõdnöm még a Mara's amulettig meg hasonlókig. Pajzs kizárva, 2handed styleban nyomom.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Majd Walaky biztos megcsinálja
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
mostmár röpködhetnek a spellek :D
ha single-ben is,akkor nem sok ötletem van. nekem még nem volt olyan,hogy singleben laggolt volna (bár nem is sokat játszottam úgy), talán ha van fent valami mod,az megfoghatja.
általánosan lehet merevlemez gond is, vagy memória
How much can you take,before you snap?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Rég óta tolom a gémmel, de mostanában annyira belaggolok szinte végig, hogy játszhatatlan. Nektek nem fordult elõ még ilyesmi? Semmi sem változott a gépemen.. :D
Köszi elõre is.
sc-re sajnos hamar rá lehet unni és amúgy sincs benne semmi kihívás :)
Én általában csinálok MF sorcot és azzal szórakozgatom míg egy alap cuccot össze nem szedek. Reset után kissé nehézkes a dolog de ha beindulnak a botolások keményen akkor már csak csatlakozgatni kell játékokhoz és reménykedni hogy gyorsabb leszel mint a bot vagy nem is veszi fel azt ami neked még esetleg értékes (pl egy idõ után a pul runa se képzi már érték tárgyát és azokbol is lehet építkezni, igaz sok kell hozzá, de ez igaz mondjuk a shakó és egyéb tárgyakra is):) Nekem most ebben a ladderben már sikerült egy Ohm-ot és egy Vex-et is bot elõl felvenni. Persze ez elég lassú módja a haladásnak és vagy bejön vagy nem. Mindig reménykedni kell hogy sikerül valami extrább cuccot összeszedni és azt valami jó cserével el tudod cserélni amikre neked van szükséged. Érdemes tudni mit hol érdemes keresni. Pl ha soj-ra vadászik az ember akkor night Andy dobálja leginkább szóval õt runolni stb. Az igazi az amikor szép nyugodtan a játék és a csapat öröméért játszol. Én mindig a reset utáni idõszakban szoktam úgymond a legjobban szórakozni mert akkor mindenki vacak cuccban szaladgál és tényleg kell néha taktikázgatni és együtt játszani hogy bizonyos részeken tovább tudj jutni a játékban:)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Minden acton van rengeteg hely ahova gyorsan el lehet jutni, de csak nagyon ritkán mennek oda. :D
Act1-en pl ha kimész a városbol és ott kimész a képernyö szélére (ugye a többség az uton megy a den of evilbe vagy cold plainsbe), de a legegyszerübb egy ritkábban használt wp.
egyébként cuccolás legegyszerûbben egyedül sandboxból lehet. és nem kell senkiben megbíznod,ha nem akarsz. de szerintem az sem árt,ha összeismerkedsz pár normális emberrel, biztos van még olyan. én akárhányszor kezdtem el újra bnet-en játszani minden alkalommal lett egy új ismerõsöm,akivel lehetett beszélgetni,játszani és cuccolni
na majd kitalálok valamit... egyébb hülye kérdéseim: hammeres paladint "rakok" össze, de ugye nincs nekem forumgoldom hogy pikkpakk megvegyek mindent... kezdetnek egy spiritet raknék össze az a "legolcsóbb" tudom, zakarum a jobb, de hát mire találok egy olyat... enigmát pl halvány lila gõzöm nincs hogy tudnék szerezni...
Ti hogy kezdenétek?
Én a legegyszerûbbet szoktam csinálni. Kreálok egy játékot és minimum 5 percig bent kell maradni. utána ha ki is lépsz a játékból akkor is megmarad egy pár percre, de nem túl sokáig. Szóval megy a földredobálósdi is. Arra kell vigyázni hogyha soxor lépsz ki be akkor pár órára felfüggesztenek és nem tudsz belépni.
A másik amit már írtak hogy egy meglévõ játékba lépsz be és ott pakolsz.
Én volt amikor a bot játékaiba léptem be és azokban pakolásztam, ott csak arra kell vigyázni hogy tényleg olyan helyre tedd a cuccot ahol nem jár a bot. Mert ha olyan jellegû ami be van állítva a botnak akkor felszedi szigorúan ha a városban rakod le ahol jár a bot. Szóval ezek vannak. Ha valakivel jó viszonyban vagy és megbízol benne akkor természetesen meg lehet kérni is hogy segítsen. Ez a legjobb mert így tuti nem tûnik el cuccod csak akkor ha lenyúlja a segítõ.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.