26171
  • sirdond
    játssz hc-ban
  • EnxTheOne
    igen
  • Sippie
    mármint ladderen 98-as szintűek?
  • plu604
    azért annál egy kicsit több játék van
  • EnxTheOne
    gondoltam most reset után felmegyek battlenetre,
    több tucat 98-as szintü, és 10 perc alatt talált vagy 2 gamet. :(
  • petcon
    Kösz! Megnézem :)
  • sirdond
    sosem értettem miért jó,ha megemelik a drop ratet. ráadásul ennyivel?
  • Ic3 m4n
    Kb. 1 éve hagytam ott, akkor csúcsidőben 6 player volt kb.
    Most egy külföldi szerón tolom, de egyre több a magyar szerencsére.
    Akit érdekel.
  • petcon
    Játszik még valaki Kanin?
  • petcon
    rendben, köszönöm
  • sirdond
    http://www.kyra-server.hu/
    http://diablo.kaniserver.net/
    https://minimoo.eu/

ezek magyarok, azt hogy mennyien vannak nem tudom, viszont bnet-en még manapság is jó sokan játszanak és simán megéri az árát a játék.
  • petcon
    valami olyat, tudsz mondani amin vannak is sokan?
  • sirdond
    persze, bnet-en kívül akármilyen szerveren
  • petcon
    Hali!
    Szeretnék online játszani, de nem eredeti a diablo 2, megoldható?
  • plu604
    Köszi a válaszokat :)
  • nearo
    Mint saját tapasztalatot, én csak summon necrot tudom mondani, hogy hellen is bőven megállja a helyét magatalálósan is. Mondjuk az igaz, hogy plugy-zok, de csak a ladder only cuccok és a végtelen stash miatt.
    Más karakterrel még nightig sem jutottam el, normalon mindig meguntam :S
  • sirdond
    selffound cuccokból olyat, ami hellen is mindenre abszolút jó nehéz összerakni. ráadásul hell ball nagyon genyó tud lenni, ha csak egyedül akarsz játszani, arra nagyon rá kell készülni. a restat-nak köszönhetően már nem annyira kötött az ember, mint régebben, elkezdhetsz egy akármilyen karaktert és hellen válthatsz egy másikra. sokan sorc-ot kezdenek, előbbi alapján, normal és night eleje blizz skill + cold mastery max, aztán mikor már tudod a cold masteryt maxolni, akkor reskill frozen orbra, az egyik legjobb skill budget karaktereknek, nekem sikerült frozen orb sorc-kal merc segítségével,de egyedül megölni hell baal-t, igaz nem selffound cuccokban, de átlagosban.

ami még jó lehet, hammerdin, trap assa, vagy trap/kick hybrid, conc barb, az igazi tank, max block, high def,high life, még hellen is alig kapsz ütést, és azok nagy részét is blockolod. a hátránya a kis dmg output és nem area skill ezért nagyon lassan halad. ha találsz jó weapon-t barbnak út közben, akkor reskill frenzyre, vagy ww-re, kinek melyik jön be jobban, én mindig is frenzy párti voltam. vagy az ultimate fun a thrower barb, ami selffound cuccokban kissé nehézkes, főleg jó throw weapon kell neki is.
    és amit írtál,hogy nem tetszik, a summon necro, azért az is elég jó tud lenni, csak kicsit nehézkes vele a játék eleje.

egyébként rengeteg használható build létezik hc-ra is, lényeg, hogy a res-ekre figyelj, és a védelem mindig a legfontosabb. védelem>támadás>mf
    valahogy így kellene kinéznie.
    immunokkal mindig fogsz találkozni, a megoldás,hogy vagy ott hagyod őket, vagy merc-re bízod. én merc-cel kiteolom őket, nálam általában a legfontosabb,hogy meglegyen a maxblock, es buff, high life, fcr,fhr, ezután merc-re költök mindent,hogy minél jobb legyen. persze ez inkább sorcnál mérvadó, mert a teleport-tal ugye sokkal könnyebb kite-olni.

én a héten egy privát realm-en kezdtem el játszani, ugyanazok a beállítások vannak, mint bnet-en, csak nincs annyi fasz, nincsenek botok, nincs dupe és normális segítőkész emberek játszanak. valamint, nem muszáj hozzá eredeti játék.
  • faze
    hammerdin
  • plu604
    A tapasztaltabbakat kérdezném:
    Ha hardcore karaktert akarok indítani, csupán hogy legyen valami izgalma is annak hogy végigviszem a játékot, milyen karaktert érdemes? Magatalálós cuccokban fogom nyomni, nem tervezek nagy MF-elést vagy tradelést. Melyik karival érdemes nekifogni, amelyik életképes még hellen is? Zealer palára gondoltam első körben, summon necro nekem unalmas, de eszembe jutott még a trapper assa is, csak attól kicsit idegenkedek... ha belefutok egy lightning immune mob csoportba, esélytelen vagyok :D
  • EnxTheOne
    én megyek majd :D

elvileg *LordEnx
  • plu604
  • sirdond
    ezért jó munkanélkülinek lenni
  • plu604
    Rohadjon meg a Blizz hogy vizsgaidőszak kezdetére rakják a ladder resetet, mocskosul lenne kedvem játszani
  • sirdond
    na akkor holnap valakinek van kedve egy reset team-hez?
  • slycoop
    Üdv.
    Van egy elado Diablo 2 battle chestem, csak a díszdoboz, és a hozzá tartozó útmutató füzetek.
    Akit érdekel írjon privit, képeket is tudok küldeni.
  • phalanx
    6-8 fő esetén már lehet én is benne lennék a mókában
  • sirdond
    lehet, lenne kedvem, de nem tudom mennyi időm lesz sajnos.
    viszont,ha összejönne egy 6-8 fős team, az nagyon jó lenne
  • setuh
    Okes,koszi,akkor cyclone max es a tobbi megy a tornadoba :)
  • EnxTheOne
    Elöször a tornádot maxold, az lesz a fő támadásod.
    Utána meg ami azt erösiti :D Hurricane az fölleg lassitásra jó.
    De ne felejtsd el az élet növelö szellemet :D
  • AdamBast
    tornadora egyelőre
    cyclone armort maxolni szoktuk.
  • setuh
    Lvl 34-es wind druid-nal tornadora vagy hurricane-re menjek ra inkabb?Es cyclone-ba kb mennyit rakjak?
  • EnxTheOne
    hihi :D

Akkor nem alakítunk majd egy kezdő csapatot? :D
    pubon ugy is csak spammer botok vannak :D

Szerintem én majd cold sorc-al megyek
  • setuh
    Okes koszi :)
  • sirdond
    és nem sokkal utána ki is rakták az infót, hogy 14én lesz reset :D
  • sirdond
    elvileg május 6-án kellene, de mivel hivatalos oldalon még semmi info nincs, pedig 1 héttel előtte mindig szokott lenni, így valószínűleg tolódik a dolog
  • Klemice
    hát igen, a d3 elég bukó lett
  • setuh
    Mostanaban lesz ledder reset,van vmi hivatalos info?

Nem reg kezdtem neki megint a jateknak es ez vmi ezerszer elvezetesebb meg mindig mint a d3,meg soloban is,es ezt ugy mondom,hogy tobb 100 oram van a d3-ban.
  • ArdNax
    Ma (2013.04.22) indul a Diatro magyar tört Battle.NET szerver amin az Eastern SUN 3.00 mod + Magyar Retro MOD + HUN Speech modok futnak.
    Eddig 18 tuti játékosunk van akikkel startolunk.:)

Részletek:

http://www.facebook.com/pages/Ard-Nax-Diatro/569188676447194
  • DJGmB
    Ti hogy álltok a magyar szerókkal?
    6net valaki?
  • sirdond
    én is lehet benevezek!
    de nem megyünk inkább HC-ban?