26171
-
sirdond #25971 játssz hc-ban -
EnxTheOne #25970 igen -
#25969 mármint ladderen 98-as szintűek? -
#25968 azért annál egy kicsit több játék van -
EnxTheOne #25967 gondoltam most reset után felmegyek battlenetre,
több tucat 98-as szintü, és 10 perc alatt talált vagy 2 gamet. :( -
petcon #25966 Kösz! Megnézem :) -
sirdond #25965 sosem értettem miért jó,ha megemelik a drop ratet. ráadásul ennyivel? -
#25964 Kb. 1 éve hagytam ott, akkor csúcsidőben 6 player volt kb.
Most egy külföldi szerón tolom, de egyre több a magyar szerencsére.
Akit érdekel. -
petcon #25963 Játszik még valaki Kanin? -
petcon #25962 rendben, köszönöm -
sirdond #25961 http://www.kyra-server.hu/
http://diablo.kaniserver.net/
https://minimoo.eu/
ezek magyarok, azt hogy mennyien vannak nem tudom, viszont bnet-en még manapság is jó sokan játszanak és simán megéri az árát a játék. -
petcon #25960 valami olyat, tudsz mondani amin vannak is sokan? -
sirdond #25959 persze, bnet-en kívül akármilyen szerveren -
petcon #25958 Hali!
Szeretnék online játszani, de nem eredeti a diablo 2, megoldható? -
#25957 Köszi a válaszokat :) -
#25956 Mint saját tapasztalatot, én csak summon necrot tudom mondani, hogy hellen is bőven megállja a helyét magatalálósan is. Mondjuk az igaz, hogy plugy-zok, de csak a ladder only cuccok és a végtelen stash miatt.
Más karakterrel még nightig sem jutottam el, normalon mindig meguntam :S -
sirdond #25955 selffound cuccokból olyat, ami hellen is mindenre abszolút jó nehéz összerakni. ráadásul hell ball nagyon genyó tud lenni, ha csak egyedül akarsz játszani, arra nagyon rá kell készülni. a restat-nak köszönhetően már nem annyira kötött az ember, mint régebben, elkezdhetsz egy akármilyen karaktert és hellen válthatsz egy másikra. sokan sorc-ot kezdenek, előbbi alapján, normal és night eleje blizz skill + cold mastery max, aztán mikor már tudod a cold masteryt maxolni, akkor reskill frozen orbra, az egyik legjobb skill budget karaktereknek, nekem sikerült frozen orb sorc-kal merc segítségével,de egyedül megölni hell baal-t, igaz nem selffound cuccokban, de átlagosban.
ami még jó lehet, hammerdin, trap assa, vagy trap/kick hybrid, conc barb, az igazi tank, max block, high def,high life, még hellen is alig kapsz ütést, és azok nagy részét is blockolod. a hátránya a kis dmg output és nem area skill ezért nagyon lassan halad. ha találsz jó weapon-t barbnak út közben, akkor reskill frenzyre, vagy ww-re, kinek melyik jön be jobban, én mindig is frenzy párti voltam. vagy az ultimate fun a thrower barb, ami selffound cuccokban kissé nehézkes, főleg jó throw weapon kell neki is.
és amit írtál,hogy nem tetszik, a summon necro, azért az is elég jó tud lenni, csak kicsit nehézkes vele a játék eleje.
egyébként rengeteg használható build létezik hc-ra is, lényeg, hogy a res-ekre figyelj, és a védelem mindig a legfontosabb. védelem>támadás>mf
valahogy így kellene kinéznie.
immunokkal mindig fogsz találkozni, a megoldás,hogy vagy ott hagyod őket, vagy merc-re bízod. én merc-cel kiteolom őket, nálam általában a legfontosabb,hogy meglegyen a maxblock, es buff, high life, fcr,fhr, ezután merc-re költök mindent,hogy minél jobb legyen. persze ez inkább sorcnál mérvadó, mert a teleport-tal ugye sokkal könnyebb kite-olni.
én a héten egy privát realm-en kezdtem el játszani, ugyanazok a beállítások vannak, mint bnet-en, csak nincs annyi fasz, nincsenek botok, nincs dupe és normális segítőkész emberek játszanak. valamint, nem muszáj hozzá eredeti játék. -
faze #25954 hammerdin -
#25953 A tapasztaltabbakat kérdezném:
Ha hardcore karaktert akarok indítani, csupán hogy legyen valami izgalma is annak hogy végigviszem a játékot, milyen karaktert érdemes? Magatalálós cuccokban fogom nyomni, nem tervezek nagy MF-elést vagy tradelést. Melyik karival érdemes nekifogni, amelyik életképes még hellen is? Zealer palára gondoltam első körben, summon necro nekem unalmas, de eszembe jutott még a trapper assa is, csak attól kicsit idegenkedek... ha belefutok egy lightning immune mob csoportba, esélytelen vagyok :D -
EnxTheOne #25952 én megyek majd :D
elvileg *LordEnx -
#25951 -
sirdond #25950 ezért jó munkanélkülinek lenni -
#25949 Rohadjon meg a Blizz hogy vizsgaidőszak kezdetére rakják a ladder resetet, mocskosul lenne kedvem játszani -
sirdond #25948 na akkor holnap valakinek van kedve egy reset team-hez? -
slycoop #25947 Üdv.
Van egy elado Diablo 2 battle chestem, csak a díszdoboz, és a hozzá tartozó útmutató füzetek.
Akit érdekel írjon privit, képeket is tudok küldeni. -
#25946 6-8 fő esetén már lehet én is benne lennék a mókában -
sirdond #25945 lehet, lenne kedvem, de nem tudom mennyi időm lesz sajnos.
viszont,ha összejönne egy 6-8 fős team, az nagyon jó lenne -
#25944 Okes,koszi,akkor cyclone max es a tobbi megy a tornadoba :) -
EnxTheOne #25943 Elöször a tornádot maxold, az lesz a fő támadásod.
Utána meg ami azt erösiti :D Hurricane az fölleg lassitásra jó.
De ne felejtsd el az élet növelö szellemet :D -
AdamBast #25942 tornadora egyelőre
cyclone armort maxolni szoktuk. -
#25941 Lvl 34-es wind druid-nal tornadora vagy hurricane-re menjek ra inkabb?Es cyclone-ba kb mennyit rakjak? -
EnxTheOne #25940 hihi :D
Akkor nem alakítunk majd egy kezdő csapatot? :D
pubon ugy is csak spammer botok vannak :D
Szerintem én majd cold sorc-al megyek -
#25939 Okes koszi :) -
sirdond #25938 és nem sokkal utána ki is rakták az infót, hogy 14én lesz reset :D -
sirdond #25937 elvileg május 6-án kellene, de mivel hivatalos oldalon még semmi info nincs, pedig 1 héttel előtte mindig szokott lenni, így valószínűleg tolódik a dolog -
#25936 hát igen, a d3 elég bukó lett -
#25935 Mostanaban lesz ledder reset,van vmi hivatalos info?
Nem reg kezdtem neki megint a jateknak es ez vmi ezerszer elvezetesebb meg mindig mint a d3,meg soloban is,es ezt ugy mondom,hogy tobb 100 oram van a d3-ban. -
ArdNax #25934 Ma (2013.04.22) indul a Diatro magyar tört Battle.NET szerver amin az Eastern SUN 3.00 mod + Magyar Retro MOD + HUN Speech modok futnak.
Eddig 18 tuti játékosunk van akikkel startolunk.:)
Részletek:
http://www.facebook.com/pages/Ard-Nax-Diatro/569188676447194 -
DJGmB #25933 Ti hogy álltok a magyar szerókkal?
6net valaki? -
sirdond #25932 én is lehet benevezek!
de nem megyünk inkább HC-ban?