Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha shift+klikkel ütöd ki az utolsó durabilityt akkor nem tûnik el a kezedbõl. ETH cuccal is mûxik
http://www.youtube.com/watch?v=brU4H9qRoG4

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

plu604
Durability 0... érdekes

valaki látja hogy mi nem stimmel a képen? :)

http://diablo.incgamers.com/forums/forumdisplay.php?9-Diablo-2-Strategy-Forums

meg a jsp amit a másik srác írt

és tudnál ajánlani egy pár hasznos oldalt

ladderen nincs

Ha van valakinek +3 fire skill amulet, vagy sigon pajzs akkor megvenném :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

sajnos nem, nekem is elsõdleges forrás volt a páholy, nagyon sajnáltam hogy megszûnt. igaz, még mindig azt írja az oldal hogy "forbidden" én azért még mindig bízk benne hogy visszatér.

magyarul nem nagyon találsz leírást, de angolul minden fent van

plu604
d2jsp-n nagyon jó guide-ok vannak, mindenféle információval, én ott keresgéltem.

Tudnál mondani olyan honalapot/honlapokat, amelyen tippeket lehet olvasni vérfarkas druidához. Magyar Diablo Páholy sok hasznos info volt, de sajnos megszûnt.

ha fury-t fejlesztesz és valami elemi sebzés adó fegyvert adsz neki (baranar) akkor egyedül is vihetõ

de nekem volt rabies-es, ami önmagában nem állta meg a helyét, de alapból lanra volt fejlesztve, és a csapatban megvolt a helye. méregre se sok immunitás van. ha csapatban fogsz menni, akkor ezt is meg lehet próbálni

van még a fire claws, olyanról még nem hallottam, de biztos létezik. valószínû hogy ez is csapatra való, mert nem valami híres

Vérfarkas druidához melyik skillt érdemes fejleszteni, milyen felszerelés ajánltok hozzá? Elõre is kösz

Daell Drow
Igen, igen.
Üdv!

D2 vételen gondolkodom, kérdésem az lenne, hogy az 1.13 patchel megy-e w8 alatt, és ugyan úgy csak 800x600 felbontást enged?

nearo
Rémlik régebbrõl, hogy be tudtam állítani oldalsó gombokat a játékba... csak már fogalmam sincs, hogy milyen egerem volt. Ó azt az egeret de szerettem pedig, de sajnos meghalt a lézere vagymi :S

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

valakinek vana roccat kova+ egere? sikerült valahogy belõni hogy érzékelje az oldalgombokat a játék?

halott hc karival nem tudsz már belépni játékokba, nem fogsz tudni cuccolni.
amíg a játékban vagy, addig engedélyezheted a "loot"-ot, és akkor ki tudják venni a hulládból a karakteren levõ felszerelést. láda, inventory akkor is ugrik.
a loot-ot csak megbízható embernek szokták engedélyezni.

phalanx
csak trollkodtak, itt semmit nem írnak resetrõl http://classic.battle.net/diablo2exp/

cöh, ujra elkezdtem játszani ere meg irják chaten hogy hétföhöz egy hétre reset :(

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Valaki majd segít átcuccolni? :D
Vagyis most olyan a karakterem mint a wanderer, és gondolom attol még betudo lépni játékokba :D

/w *LordEnx

De nem is számítottam rá, ugy volt bennem ha ellenségnek jelöl, akkor 10-15 másodpercig biztonságban vagyok, amíg nem tudja használni a wpt. :(
Ah, pedig epic volt amikor megöltük diablot egy amazonal és assával.
Assa rakta a csapdákat, amazon meg charged strikel támadta diablot, és meg öt healeltem a holy boltal. :D

nearo
ez így mekkora görénység... nem elég, hogy elbassza a napod, még az idõd is rabolja

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

A rohadt mocskos k*rva életbe. Kinyírt egy pk.
Egy sorcal voltunk act 3on, és xp-t gyûjtöttünk, majd jött egy 50-es barbár. Kb fél órán át segített nekünk, adott pénz potionokra, meg wpket is meg minden, szóval jó fejnek tûnt. Majd bement a városba és nyitott egy új tp-t, mondta hogy menjünk. Láttam hogy spider forrest, nem tudtam hogy mit akar ott de bementem. A tp kb 20 métere volt a város bejáratától, ö meg ott várt a város határán , ahogy használtam a portált, rögtön ellenségnek jelölt, és le ww-ezet. :(

Na, elkezdtem hardcoreon játszani egy clericel (support paladin) :D

A holy boltra összpontosítottam de így vissza gondolva rossz ötlet volt,
mert a csapatban volt 2 summon necro, és a csontik lenyúlták az összes healt :D Igy vissza gondolva jobb lett volna a prayert fejleszteni helyette, pár nagyon sok manába kerül, de ha megvan a cleansing ami ingyenes, akkor az is ugyan annyit healel. Meg 12-es szinten jó lett volna 1 pont a resist lighningra is, +52% az egész csapatnak jó lett volna, fõleg annak akit kinyírt rakanishu :D

Battle.neten nem jó, az tényleg 1 vicc ami ott folyik, nameg a modos verziómmal nem is engedné. De ha netes lant vhogy meg tudnánk oldani, érdekelne. Én Perfect Drop Modot használok, ha érdekelne írj rám részletekért! Annyit mondhatok h ezzel nincs több tárgyprobléma, de szvsz így elég kiegyensúlyozott a játék players 8ban. Tényleg 1 élmény így tolni!

Amúgy Jalal's Mane-en kívül vki tudna ajánlani jó midgame resistnövelõket? Mert sokat kell fejlõdnöm még a Mara's amulettig meg hasonlókig. Pajzs kizárva, 2handed styleban nyomom.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Ic3 m4n
ha érdekel tört szerver, igaz nem magyar de van rajta forgalom, pm me

Walaky77
Sziasztok! Pár hete kezdtem el Dio2 LoD-ozni, és nagyon bejön :D Ki is mûveltem magam a témában, és 20 óra munkával eltoltam egy nekrót 24es szintig és az act 3 legvégéig (bossfight elõtt egy váratlan, a mágus halála utolsó pillanatában megidézett tûzköpködõ hydra vagymi hátbatámadt potirendezés közben -.-) A lényeg, hogy keresek valaki viszonylag normálist, akinek lenne kedve multizni :D Akit érdekel, dobjon egy e-mailt ide: [email protected] A többit majd megbeszéljük, köszi a figyelmet :)

Majd Walaky biztos megcsinálja

Nekem singleben is szaggat, ha nem vagyok neten, erre varrjatok gombot! Ennyire multi lett már a D2 is vagy mi a franc h a single is nettel játszható?

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Ic3 m4n
fölraktam másik keretrendszert, és megoldódott, köszi :)

mostmár röpködhetnek a spellek :D

ha csak neten jön elõ, akkor az valószínûleg szerver hiba lesz. esetleg közben megy valami a háttérben, ami fogja a hálózatot, pl torrent.
ha single-ben is,akkor nem sok ötletem van. nekem még nem volt olyan,hogy singleben laggolt volna (bár nem is sokat játszottam úgy), talán ha van fent valami mod,az megfoghatja.

általánosan lehet merevlemez gond is, vagy memória

How much can you take,before you snap?

Klemice
xddd

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Ic3 m4n
így sorba

elsõ kivételével

bnet, single, vagy tört szerver?

Ic3 m4n
Hai!
Rég óta tolom a gémmel, de mostanában annyira belaggolok szinte végig, hogy játszhatatlan. Nektek nem fordult elõ még ilyesmi? Semmi sem változott a gépemen.. :D
Köszi elõre is.

Hi! Kezdtem 1 dragon tailes assát. Azt tudom hogy BoS+Fade nem játszik együtt, de pl. Venommal majd lehet nyomni a Fadet? Mert úgy igen durva kari lesz, bár vmennyire anélkül is:)

:)
sc-re sajnos hamar rá lehet unni és amúgy sincs benne semmi kihívás :)

Hardcore? Régi szép idõk a healer paladinomal :D

kár :(

Bobber
kedvem lenne :) Sajnos idõm nincs:(

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

valakinek nincs kedve elkezdeni bnet-en egy lod hc karaktert? kedvet kaptam a játékhoz :)

áhh..... faszom ekkora 1 fost... mire visszaengedett már bezárta a játékot.. dögöljön meg ott ahol van. szar.
tts/tts valaki lépjen be ott maradt a cucom, temp bant kaptam..ÁÁÁÁ :(((
Bobber
Nem feltétlen kell fg ha az ember össze akar rakni komolyabb karaktereket. Persze azzal sokkal gyorsabb de el is veszíti a játék az örömét mert egybõl csúcson vagy. Na jó ez nem teljesen igaz de van benne azért valami.
Én általában csinálok MF sorcot és azzal szórakozgatom míg egy alap cuccot össze nem szedek. Reset után kissé nehézkes a dolog de ha beindulnak a botolások keményen akkor már csak csatlakozgatni kell játékokhoz és reménykedni hogy gyorsabb leszel mint a bot vagy nem is veszi fel azt ami neked még esetleg értékes (pl egy idõ után a pul runa se képzi már érték tárgyát és azokbol is lehet építkezni, igaz sok kell hozzá, de ez igaz mondjuk a shakó és egyéb tárgyakra is):) Nekem most ebben a ladderben már sikerült egy Ohm-ot és egy Vex-et is bot elõl felvenni. Persze ez elég lassú módja a haladásnak és vagy bejön vagy nem. Mindig reménykedni kell hogy sikerül valami extrább cuccot összeszedni és azt valami jó cserével el tudod cserélni amikre neked van szükséged. Érdemes tudni mit hol érdemes keresni. Pl ha soj-ra vadászik az ember akkor night Andy dobálja leginkább szóval õt runolni stb. Az igazi az amikor szép nyugodtan a játék és a csapat öröméért játszol. Én mindig a reset utáni idõszakban szoktam úgymond a legjobban szórakozni mert akkor mindenki vacak cuccban szaladgál és tényleg kell néha taktikázgatni és együtt játszani hogy bizonyos részeken tovább tudj jutni a játékban:)

Én mindig ugy cuccoltam hogy beléptem egy olyan gamebe ahol legalább van 2-3 ember, és valahova ledobtam a cuccot :D
Minden acton van rengeteg hely ahova gyorsan el lehet jutni, de csak nagyon ritkán mennek oda. :D
Act1-en pl ha kimész a városbol és ott kimész a képernyö szélére (ugye a többség az uton megy a den of evilbe vagy cold plainsbe), de a legegyszerübb egy ritkábban használt wp.

mf sorc :)

egyébként cuccolás legegyszerûbben egyedül sandboxból lehet. és nem kell senkiben megbíznod,ha nem akarsz. de szerintem az sem árt,ha összeismerkedsz pár normális emberrel, biztos van még olyan. én akárhányszor kezdtem el újra bnet-en játszani minden alkalommal lett egy új ismerõsöm,akivel lehetett beszélgetni,játszani és cuccolni

Hát mindegyiknek megvan a maga hátránya is :\

na majd kitalálok valamit... egyébb hülye kérdéseim: hammeres paladint "rakok" össze, de ugye nincs nekem forumgoldom hogy pikkpakk megvegyek mindent... kezdetnek egy spiritet raknék össze az a "legolcsóbb" tudom, zakarum a jobb, de hát mire találok egy olyat... enigmát pl halvány lila gõzöm nincs hogy tudnék szerezni...

Ti hogy kezdenétek?
Bobber
több lehetõséged is van a cuccolásra.
Én a legegyszerûbbet szoktam csinálni. Kreálok egy játékot és minimum 5 percig bent kell maradni. utána ha ki is lépsz a játékból akkor is megmarad egy pár percre, de nem túl sokáig. Szóval megy a földredobálósdi is. Arra kell vigyázni hogyha soxor lépsz ki be akkor pár órára felfüggesztenek és nem tudsz belépni.
A másik amit már írtak hogy egy meglévõ játékba lépsz be és ott pakolsz.
Én volt amikor a bot játékaiba léptem be és azokban pakolásztam, ott csak arra kell vigyázni hogy tényleg olyan helyre tedd a cuccot ahol nem jár a bot. Mert ha olyan jellegû ami be van állítva a botnak akkor felszedi szigorúan ha a városban rakod le ahol jár a bot. Szóval ezek vannak. Ha valakivel jó viszonyban vagy és megbízol benne akkor természetesen meg lehet kérni is hogy segítsen. Ez a legjobb mert így tuti nem tûnik el cuccod csak akkor ha lenyúlja a segítõ.

na azt nem.

Elég tróger kérés, de valaki european ladderben nem tudna hellen végighúzni? :)
köszi, csak hát most még nemigazán vagyok tele... csak elõre gondolkodok :)