Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

játssz hc-ban

How much can you take,before you snap?

igen

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Sippie
mármint ladderen 98-as szintûek?
plu604
azért annál egy kicsit több játék van

gondoltam most reset után felmegyek battlenetre,
több tucat 98-as szintü, és 10 perc alatt talált vagy 2 gamet. :(

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Kösz! Megnézem :)
sosem értettem miért jó,ha megemelik a drop ratet. ráadásul ennyivel?

Ic3 m4n
Kb. 1 éve hagytam ott, akkor csúcsidõben 6 player volt kb.
Most egy külföldi szerón tolom, de egyre több a magyar szerencsére.
Akit érdekel.

Játszik még valaki Kanin?
rendben, köszönöm
http://www.kyra-server.hu/
http://diablo.kaniserver.net/
https://minimoo.eu/

ezek magyarok, azt hogy mennyien vannak nem tudom, viszont bnet-en még manapság is jó sokan játszanak és simán megéri az árát a játék.

valami olyat, tudsz mondani amin vannak is sokan?
persze, bnet-en kívül akármilyen szerveren

Hali!
Szeretnék online játszani, de nem eredeti a diablo 2, megoldható?
plu604
Köszi a válaszokat :)

nearo
Mint saját tapasztalatot, én csak summon necrot tudom mondani, hogy hellen is bõven megállja a helyét magatalálósan is. Mondjuk az igaz, hogy plugy-zok, de csak a ladder only cuccok és a végtelen stash miatt.
Más karakterrel még nightig sem jutottam el, normalon mindig meguntam :S

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

selffound cuccokból olyat, ami hellen is mindenre abszolút jó nehéz összerakni. ráadásul hell ball nagyon genyó tud lenni, ha csak egyedül akarsz játszani, arra nagyon rá kell készülni. a restat-nak köszönhetõen már nem annyira kötött az ember, mint régebben, elkezdhetsz egy akármilyen karaktert és hellen válthatsz egy másikra. sokan sorc-ot kezdenek, elõbbi alapján, normal és night eleje blizz skill + cold mastery max, aztán mikor már tudod a cold masteryt maxolni, akkor reskill frozen orbra, az egyik legjobb skill budget karaktereknek, nekem sikerült frozen orb sorc-kal merc segítségével,de egyedül megölni hell baal-t, igaz nem selffound cuccokban, de átlagosban.

ami még jó lehet, hammerdin, trap assa, vagy trap/kick hybrid, conc barb, az igazi tank, max block, high def,high life, még hellen is alig kapsz ütést, és azok nagy részét is blockolod. a hátránya a kis dmg output és nem area skill ezért nagyon lassan halad. ha találsz jó weapon-t barbnak út közben, akkor reskill frenzyre, vagy ww-re, kinek melyik jön be jobban, én mindig is frenzy párti voltam. vagy az ultimate fun a thrower barb, ami selffound cuccokban kissé nehézkes, fõleg jó throw weapon kell neki is.
és amit írtál,hogy nem tetszik, a summon necro, azért az is elég jó tud lenni, csak kicsit nehézkes vele a játék eleje.

egyébként rengeteg használható build létezik hc-ra is, lényeg, hogy a res-ekre figyelj, és a védelem mindig a legfontosabb. védelem>támadás>mf
valahogy így kellene kinéznie.
immunokkal mindig fogsz találkozni, a megoldás,hogy vagy ott hagyod õket, vagy merc-re bízod. én merc-cel kiteolom õket, nálam általában a legfontosabb,hogy meglegyen a maxblock, es buff, high life, fcr,fhr, ezután merc-re költök mindent,hogy minél jobb legyen. persze ez inkább sorcnál mérvadó, mert a teleport-tal ugye sokkal könnyebb kite-olni.

én a héten egy privát realm-en kezdtem el játszani, ugyanazok a beállítások vannak, mint bnet-en, csak nincs annyi fasz, nincsenek botok, nincs dupe és normális segítõkész emberek játszanak. valamint, nem muszáj hozzá eredeti játék.

hammerdin
plu604
A tapasztaltabbakat kérdezném:
Ha hardcore karaktert akarok indítani, csupán hogy legyen valami izgalma is annak hogy végigviszem a játékot, milyen karaktert érdemes? Magatalálós cuccokban fogom nyomni, nem tervezek nagy MF-elést vagy tradelést. Melyik karival érdemes nekifogni, amelyik életképes még hellen is? Zealer palára gondoltam elsõ körben, summon necro nekem unalmas, de eszembe jutott még a trapper assa is, csak attól kicsit idegenkedek... ha belefutok egy lightning immune mob csoportba, esélytelen vagyok :D

én megyek majd :D

elvileg *LordEnx

plu604

ezért jó munkanélkülinek lenni <#idiota>

plu604
Rohadjon meg a Blizz hogy vizsgaidõszak kezdetére rakják a ladder resetet, mocskosul lenne kedvem játszani <#rinya>

na akkor holnap valakinek van kedve egy reset team-hez?

Üdv.
Van egy elado Diablo 2 battle chestem, csak a díszdoboz, és a hozzá tartozó útmutató füzetek.
Akit érdekel írjon privit, képeket is tudok küldeni.

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

phalanx
6-8 fõ esetén már lehet én is benne lennék a mókában

lehet, lenne kedvem, de nem tudom mennyi idõm lesz sajnos.
viszont,ha összejönne egy 6-8 fõs team, az nagyon jó lenne

setuh
Okes,koszi,akkor cyclone max es a tobbi megy a tornadoba :)

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Elöször a tornádot maxold, az lesz a fõ támadásod.
Utána meg ami azt erösiti :D Hurricane az fölleg lassitásra jó.
De ne felejtsd el az élet növelö szellemet :D

tornadora egyelõre
cyclone armort maxolni szoktuk.

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

setuh
Lvl 34-es wind druid-nal tornadora vagy hurricane-re menjek ra inkabb?Es cyclone-ba kb mennyit rakjak?

hihi :D

Akkor nem alakítunk majd egy kezdõ csapatot? :D
pubon ugy is csak spammer botok vannak :D

Szerintem én majd cold sorc-al megyek

setuh
Okes koszi :)

és nem sokkal utána ki is rakták az infót, hogy 14én lesz reset :D

elvileg május 6-án kellene, de mivel hivatalos oldalon még semmi info nincs, pedig 1 héttel elõtte mindig szokott lenni, így valószínûleg tolódik a dolog

Klemice
hát igen, a d3 elég bukó lett

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

setuh
Mostanaban lesz ledder reset,van vmi hivatalos info?

Nem reg kezdtem neki megint a jateknak es ez vmi ezerszer elvezetesebb meg mindig mint a d3,meg soloban is,es ezt ugy mondom,hogy tobb 100 oram van a d3-ban.

Ma (2013.04.22) indul a Diatro magyar tört Battle.NET szerver amin az Eastern SUN 3.00 mod + Magyar Retro MOD + HUN Speech modok futnak.
Eddig 18 tuti játékosunk van akikkel startolunk.:)

Részletek:

http://www.facebook.com/pages/Ard-Nax-Diatro/569188676447194

www.ard-nax.hu ts.ard-nax.hu

Ti hogy álltok a magyar szerókkal?
6net valaki?
én is lehet benevezek!
de nem megyünk inkább HC-ban?

májusban reset? Király, akkor majd ujra elkezdek játszani :D

Egyébként ha valaki akar majd csapatban jönni, akkor irjon :D
Talán majd egy cold sosot csinálok majd :D

phalanx
Azt nem tudom most mennyien vannak most bneten (mármint játékosok, botokból biztos most sincs hiány), én majd május környékén térek vissza amikor jön a következõ ladder reset.

Üdv.
Játszanak még bneten? vagy már mindenki áttért a 3 ra?
Mikor volt utoljára reset, nem tudja valaki? És hogy mikorra várható a következõ?

Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.

A fórumot nem tudom h átemelik-e archívként vagy vmilyen formában, mivel ennek az oldalnak van sajátja, és elég jó kis közösség van kialakulóban, bár az igaz h a D2-t nem vágják olyan sokan, de D3 téren sok infóra lehet aakdni az oldalon.:)

nem tudom hogy a fórum részét át tudják-e emelni, a páholy egyetlen értelme a fórum volt, rengeteg tudás, infó felhalmozva, mocskosgyorsan betöltött az oldal, mindenki ismerte egymást, stb

Hát a Páholy volt szerkesztõitõl kapták meg az anyagokat, ezeket frissítik fel a mai állapotoknak megfelelõen.
De igen, tulajdonképpen a Páholy örököse lesz az oldal azon részlege.

Azt írták h frissítik az adatokat (gondolom az aktuális 1.13d patch-hez, a D3-nál is folyamatosan frissítik a karakter leírásokat).

jó tudni, kösz az infót. akkor ez amolyan örökség lesz

nearo
<#eljen>
Bár a páholy sok helyen elavult volt már emlékeim szerint, de szívesen látogattam az oldalt :)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

A diablohungary.hu-n a hónap végéig megcsinálják a tartalom frissítést, a Diablo 1-es részleget már megcsinálták, már csak a Diablo 2-é és a Diablo 3-é van vissza.
Elõbbi 2 anyaga amúgy a Páholyról származik, mivel megkapták az anyagokat a Páholy szerkesztõitõl.