26171
-
#26011 SM RS RSM max, SR egy pont, átkok 1-1 pont, BA-ra is egy, és most CG-t meg CS-t növelgetem felváltva. Tehát igen, van egy hadseregem, és őket támogatom átkokkal :)
Hát elsődleges célom hogy legyűrjem hell baal-t, aztán mivel ő lenne az első patriarch-om, ezért valószínűleg őt használnám mf célokra, kisebb karaktereket felszerelni... lvl85 területek pucolása, esetleg bossok ölése, bár mf cuccban ahhoz lehet lassú lennék, hogy megérje.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha esetleg a cuccaim is érdekelnek: van ugye a lore sapim, ezen kívül egy hoto, egy spirit pajzs meg egy +1 necro skilles rare amu, ezekből van most 7 allskillem. Páncélból egy bone-t tűztem ki célul, csak nem esik um, pedig minden játék elején meglátogatom countesst, ezért most egy venom ward van rajtam (értelmesebb nincs, ezzel meg legalább poisonnal nem kell foglalkoznom). Övnek kiesett egy credendum, resist miatt örltem neki, cipőnek sigon, szintén resist miatt, meg mondjuk frw se rossz. Kesztyű valami resistes rare, gyűrűk szintén. Switch-ben teleport charge-es bot, inv-ben fire resistes charmok (többi resist már felszerelésből is megvan maxon). Merc act2-es might-os, van nála egy insight, hogy manaproblémám ne legyen, sapija egy stealskull, páncélja egy corpsemourn... ezeknél igazából csak def-et néztem, de lehet gondolkodnom is kellett volna, mert szegényem egy keményebb ellenféltől elég könnyen megfekszik.
Őőő asszem ennyi. -
sirdond #26010 hali
pontosan milyen nekrót csináltál? fishy? (raise skeleton és curses?)
deliriumot én személy szerint annyira nem szeretem, csak hogy egy ist-et elvesztegessen rá az ember.
nehéz mit mondani,anélkül,hogy tudnánk milyen skilleket is használtál. illetve, mi a célod? csak legyűrni hell baal-t és utána annyi? mert akkor mégis lehet,hogy jó megoldás a deli -
#26009 Sziasztok!
Singleben játszok plugyval egy magatalálós necroval, lassan eljutok hell baal-ig, és most tanácsokat, tapasztalatokat kérnék szépen tőletek :)
Delirium sapkáról mi a véleményetek? Most egy sima lore van rajtam, és igazából csak a +2 allskill miatt cserélném le, viszont eléggé zavar az az 1% esély az átváltozásra. Mivel kicsit kamikaze módon játszok (előszeretettel rátelézek pl a keményebb ellenfelekre), ezért viszonylag sűrűn kapok ütést, kicsit félek, hogy pont a legrosszabb pillanatokban pattanna ki a sapka képessége. Ha jól tudom, akkor átváltozott állapotban semmilyen skillt nem tudok használni, ami szívás lenne, mert folyton átkozok meg robbantgatok.
Rúnák meg a háromlukú sapi már megvan, viszont nem merem összerakni, azért egyik rúna sem éppen egy apróság... (jó mondjuk ha nagyon nem működik a dolog max hero editorral szétszedem, de az már ellenkezne a saját elveimmel :D). -
Szapka99 #26008 Sziasztok!
Nemrég elkezdtem játszani újra a Diablo 2-vel.Viszont szívesen játszanék valakivel online, természetesen bneten. -
AdamBast #26007 biztos hogy a videotesztet kell futtatni. nekem is volt már ilyen. meg fogja oldani -
#26006 csak jövöhét hétvégén tudom tesztelni,akkor lesz nálam a laptop.remélem ezetk a praktikák segitenek
-
sirdond #26005 bár szokott segíteni néhány régebbi játéknál az általad említett módszer, de mivel diablo2-nél még nem olvastam, hogy ilyen problémája lett volna valakinek, így én inkább a videokártyára, vagy driverre gyanakodnék.
azért egy próbát megér szerintem is. -
#26004 Mehet attol meg, csak a taskbar fog eltunni,de probald ki... -
#26003 Ez nem befolyásolja a gép egyéb programjait? Mert ablakban akarom majd futtatni és a háttérbe menne a böngésző és a net. -
#26002 Ctrl-alt-del>folyamatok es itt megkeresed,ha meg befejezted akkor ujrainditod. -
#26001 és azt hogy vagy melyikre gondolsz, hol találom? -
#26000 Nyird ki az explorer exe-t jatek kozbe. -
sirdond #25999 valszeg driver hiba lesz,de még próbáld meg azt,hogy a játék könyvtárában lévő d2vidtest-et lefuttatod és utána válaszd a directdraw-t. -
#25998 próbáltam ,nem segitett, lehet valamelyik drivert nem szereti vagy a dual VGA párost -
sirdond #25997 Windows XP kompatibilis mód?
nálam gond nélkül fut d2 win7 64bit-en,de semmi extrát nem csináltam vele. 1.13d a legújabb patch hozzá -
#25996 Valaki tud tanácsot addni, hogy hogyan kéne telepiteni a dio 2-őt egy laptopra amin win7 64bit van? mert most olyan mintha 8 szinből álna a kép és alig látni valamit .
Elvileg mnden patchet feltettem .Bár nem tudom mi a legutolsó.
A laptop egy Toshiba Satellite L750D-16K, -
#25995 Van aki szeretne játszani Battle neten eredeti diablo-val ingyen?
Cserébe néha kérnék tőle apró szívességet. :) -
ToMM23 #25994 Sziasztok ! Olvasgattam itt, hogy mások is keresnek 1.13d patch-ra "multi resulotion pack"- et. Ha van, akkor meg tudnátok osztani a linket ? Rettenetes ez a 800*600as felbontás, fáj az ember szeme tőle.. :S Köszönöm a segítséget ! :) -
sirdond #25993 gondolom single-re gondolsz. ha megvannak a mentéseid, akkor igen, akár 1.07es karakterekkel is játszhatsz 1.13d-ben. -
#25992 Heló. Patchelés után a régebbi karaktereid megmaradnak? idáig még nem sikerült kiderítenem... -
#25991 Nekem simán fut, tudok kesztyűt, ringet rakni csicskának, és nem dob ki.. próbáld meg újrapeccselni. -
zitamita #25990 ez az h nem :)
(régebben csomót leteszteltem, de akkor nem battle.neten játszottam)
ez azóta van, mióta a az Iceman által tanácsolt szerverre felmentem :D -
#25989 ejha, valami moddal játszol? ilyet én még nem láttam... mondjuk mostanában nem is lőttem be a játékot -
zitamita #25988 hát igen, a hc karit vhol el kell kezdeni :)
amúgy előző héten már játszottam és az 1.13 as patchet feltöltötte
akkor még nem láttam a különbséget
ezen a héten nem töltött frissítést (azaz látható nyomát nem láttam), viszont két újdonság megjelent:
1. nagyobb a kincsesládám
2. a segítő kaphat övet, kesztyűt, egyebet
na a hátrány: ha ezekbe akarok vmit tenni, megszakad a kapcsolat... vkinek van még ilyen problémája?
-
#25987 Este vannak a legtöbben, és gondolom mivel normalon kezdted, így a helles szobákat nem láttad, és abból van a legtöbb. :) -
zitamita #25986 sziasztok,
néhány év pihi után vissza :)
@Ic3M4n: próbáltam az általad linkelt szervert, de vagyok én vagyok béna, vagy ez még halottabb mint a battle.net :S
de a lényeg, hogy akinek van kedve kínlódni hc karival az szóljon nyugodtan :)(és nem az a célja, hogy egy 86-os kari felhúzza) -
#25985 +1, ezert kene nekem is egy link a hiress 1.13d-hez mert nem talalom. -
#25984 joh mondom a full storyt nem én találtam ki a lanozást de akikel lanozni fogok kitalálták hogy 13d nem akarok virnyogni feléjük azt annyi, hogy miért kell? csak azért mert kifolyik a szemem a 1080p-s monitoron a 800x600 as pixel háborútól. tudom hogy retro van meg minden de nem akarom hogy fájjon a fejem csak ezért kellene de tudtommal a multiresben nem jelennek meg a monsták meg az itemek a még felnem fedezett területeken, így max azt látom hogy merre tart a map oszt annyi....
-
#25983 van minimális bugfix, ami singlet/lant is érinti, de amúgy ja... -
sirdond #25982 az ok, de kb 2-3 perc downgrade-elni 1.13c-re és a legújabb patch-ben csak bnet-et érintő változások történtek. -
#25981 mert lehet, hogy lannál nem kompatibilisek a különböző patch-ek?
én inkább azt nem értem, hogy miért fontos a multires :D -
sirdond #25980 semmi, csak kb magadtól veszed el az élményt, mert kb semmi kihívás nem lesz.
egyébként még mindig nem értem,hogy miért ennyire fontos az 1.13d -
#25979 diablo 2-ben csalni... cöhh, looser...
:D -
#25978 mert lanozás lesz, 1.13d-zni akarnak de 22"-on elég ramaty sajnos mellesleg csalás jah és? -
sirdond #25977 egyébként a multires csalásnak számít, ha bneten, ha single-ben, vagy akárhol. egyszerűen akkora előnnyel jár,hogy nagyobb területet látsz be,a mobok nem reagálnak, távolról leölhetsz bármit, fél mapokat teleportálhatsz, stb... nem hiába nem jött hivatalos "patch" a blizzardtól. -
sirdond #25976 és ha nem bnet-en játszol akkor miért nem jó az, ami az 1.13c-hez? -
#25975 az nem kell elég a d3-at bneten tolni
szóval ha tudsz akkor egyébb infókat adni róla pld letöltési link
nagyon megköszönném, mert csak 1.13c hez találtam -
#25974 van, csak akkor nem játszhatsz bneten. -
#25973 sziasztok egy kicsit jobban informáltak vagytok nállam 1.13d-hez van már multiresolution pack? -
petcon #25972 Nagyon jó szerver! :) Mikor szoktál fent lenni? És milyen néven? Kösz!