Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
több tucat 98-as szintü, és 10 perc alatt talált vagy 2 gamet. :(
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Most egy külföldi szerón tolom, de egyre több a magyar szerencsére.
Akit érdekel.
http://diablo.kaniserver.net/
https://minimoo.eu/
ezek magyarok, azt hogy mennyien vannak nem tudom, viszont bnet-en még manapság is jó sokan játszanak és simán megéri az árát a játék.
Szeretnék online játszani, de nem eredeti a diablo 2, megoldható?
Más karakterrel még nightig sem jutottam el, normalon mindig meguntam :S
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ami még jó lehet, hammerdin, trap assa, vagy trap/kick hybrid, conc barb, az igazi tank, max block, high def,high life, még hellen is alig kapsz ütést, és azok nagy részét is blockolod. a hátránya a kis dmg output és nem area skill ezért nagyon lassan halad. ha találsz jó weapon-t barbnak út közben, akkor reskill frenzyre, vagy ww-re, kinek melyik jön be jobban, én mindig is frenzy párti voltam. vagy az ultimate fun a thrower barb, ami selffound cuccokban kissé nehézkes, fõleg jó throw weapon kell neki is.
és amit írtál,hogy nem tetszik, a summon necro, azért az is elég jó tud lenni, csak kicsit nehézkes vele a játék eleje.
egyébként rengeteg használható build létezik hc-ra is, lényeg, hogy a res-ekre figyelj, és a védelem mindig a legfontosabb. védelem>támadás>mf
valahogy így kellene kinéznie.
immunokkal mindig fogsz találkozni, a megoldás,hogy vagy ott hagyod õket, vagy merc-re bízod. én merc-cel kiteolom õket, nálam általában a legfontosabb,hogy meglegyen a maxblock, es buff, high life, fcr,fhr, ezután merc-re költök mindent,hogy minél jobb legyen. persze ez inkább sorcnál mérvadó, mert a teleport-tal ugye sokkal könnyebb kite-olni.
én a héten egy privát realm-en kezdtem el játszani, ugyanazok a beállítások vannak, mint bnet-en, csak nincs annyi fasz, nincsenek botok, nincs dupe és normális segítõkész emberek játszanak. valamint, nem muszáj hozzá eredeti játék.
Ha hardcore karaktert akarok indítani, csupán hogy legyen valami izgalma is annak hogy végigviszem a játékot, milyen karaktert érdemes? Magatalálós cuccokban fogom nyomni, nem tervezek nagy MF-elést vagy tradelést. Melyik karival érdemes nekifogni, amelyik életképes még hellen is? Zealer palára gondoltam elsõ körben, summon necro nekem unalmas, de eszembe jutott még a trapper assa is, csak attól kicsit idegenkedek... ha belefutok egy lightning immune mob csoportba, esélytelen vagyok :D
elvileg *LordEnx
Van egy elado Diablo 2 battle chestem, csak a díszdoboz, és a hozzá tartozó útmutató füzetek.
Akit érdekel írjon privit, képeket is tudok küldeni.
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
viszont,ha összejönne egy 6-8 fõs team, az nagyon jó lenne
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Utána meg ami azt erösiti :D Hurricane az fölleg lassitásra jó.
De ne felejtsd el az élet növelö szellemet :D
cyclone armort maxolni szoktuk.
My head is bangin' You're killing me Please don't stop
Akkor nem alakítunk majd egy kezdõ csapatot? :D
pubon ugy is csak spammer botok vannak :D
Szerintem én majd cold sorc-al megyek
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nem reg kezdtem neki megint a jateknak es ez vmi ezerszer elvezetesebb meg mindig mint a d3,meg soloban is,es ezt ugy mondom,hogy tobb 100 oram van a d3-ban.
Eddig 18 tuti játékosunk van akikkel startolunk.:)
Részletek:
http://www.facebook.com/pages/Ard-Nax-Diatro/569188676447194
www.ard-nax.hu ts.ard-nax.hu
6net valaki?
de nem megyünk inkább HC-ban?
Egyébként ha valaki akar majd csapatban jönni, akkor irjon :D
Talán majd egy cold sosot csinálok majd :D
Játszanak még bneten? vagy már mindenki áttért a 3 ra?
Mikor volt utoljára reset, nem tudja valaki? És hogy mikorra várható a következõ?
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
De igen, tulajdonképpen a Páholy örököse lesz az oldal azon részlege.
Bár a páholy sok helyen elavult volt már emlékeim szerint, de szívesen látogattam az oldalt :)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Elõbbi 2 anyaga amúgy a Páholyról származik, mivel megkapták az anyagokat a Páholy szerkesztõitõl.