Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
kb 2hónapja kezdtem diablozni😊
nekem ez kimaradt anno
a két gyûrû tényleg pofás a 100%better magic itemmel meg +1500 AR
ezt használom mindig cucckeresésre, a 218-as páncéllal még neccesen el lehet lenni, de sajnos a sabre nagyon gyenge pedig anno actV-ön még ki is lyukasztottam😊
egyébként az normális hogy level 55-ön vagyok és még mindig nem találtam 5socketes kardot se fegyvert? ez nekem nagyon fura, miközben a rúnaszavas Honort már level 28-tól ki lehetne rakni
Lvl 50-en gyengék?! Szerintem már sokkal korábban azok... 😄
Vagy sokkal inkább kuka cuccok.. Bár amu meg két gyûrû egy kezdõ barbárnak jó lehet AR miatt.
lehet hülye kérdés
tudom hogy lehet rare és unique tárgyakat cube receptekkel exceptional tárgyra változtatni
de set tárgyakkal ezt nem lehet vhogy megcsinálni?
annyira a szivemhez nõtt az Angelic ringmail meg a sabre
de level 50-en már elég gyengék
http://classic.battle.net/diablo2exp/
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Tehát ahogy a Blizzard ígérte... úgy nem következett be se a ladder reset se az új patch applikációja április végén.
De persze most jut eszembe, hát persze, hogy nem történt meg, hisz nem is írták melyik év. És 2030 még messze van...
Próbálj meg a beszeljukmac.com-on tanácsot kérni, ott is találsz D2 topikot, emlékszem, játszották még páran almán.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
hátha.
BattleTag: kabel15#2672
Elkezdtunk egy haverommal diablo 1ezni, felraktuk a the hell modot csak nem tudunk rajonni hogy tudunk partyzni. Nem tud ebben segiteni valaki?
Swedish people are albino monkeys
Pár éve mac minit használtam, gond nélkül ment a telepítés, automatikusan.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Diablo2 szeretném futtatni MAC en. Hogy lehetséges ez? Mert mikor berakom a lemezt nem tudom telepíteni. Macbook air-m van. Aki tud PLZ segítsen.
Elõre is kösz!
Üdv:kabel15
BattleTag: kabel15#2672
Mennyi volt ebayen a key?
most meglesem milyen karakterbuildek vannak, ezer éve dioztam(akkor is törtön) 😊
csak paypal kell hozzá
ööö...retekegér...!
"If we need firther confirmation on a certain order, possibely it may be delayed to 12-24 hours." (Ez "further" akar lenni)
"Diablo 2 cd key Product is produced by Blizzard Entertainment. Once you bind this cdkey with game program, you can access to play on closed Ballte.net right away." (Battle.net esetleg...)
És ami a legfontosabb: "NO REFUNDS are allowed for ANY reason once the cd key is sent to you."
Tehát NEM fogják visszafizetni a pénzed akármilyen indokkal is kéred.
Összefoglalva, ilyen elírásokat és ilyen szöveget nem írna egy olyan oldal ami nem "kamu". Szerintem felejtõs.
én kb év végére számítottam😛 úgy látszik már régóta készül a cucc.
V9ykn8_TZL0
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Tudja valaki hogyan lehet rúnákkal foglalatosítani (pl. fegyvert) ?
Régebben tudtam de most, hogy sok év kihagyás után újra elkezdtem játszani már nem emlékszem, és sehol nem találok róla leírást.
De úgy emlékszem:
1- kb 4 - rúna kellett, hogy mifélék már nem tudom.
2- Beletettem a Horadrim - kockába, + a tárgyat amit lukasztani akarok.
3- Majd alakítom, és a tárgy méretétõl függõen foglalatosította. - (Pl 1 sisakba nem 1 foglalatot tett, hanem 1 tõl akár 4 -ig.)
How much can you take,before you snap?
amúgy, nem tudom, nálam se jó
How much can you take,before you snap?
Az Arreat Summit-ot (a hivatalos oldalt) nem érem el.
Csak az alábbi szöveg fogad, közel 2 hete folyamatosan:
403 Forbidden
Forbidden
You don't have permission to access /diablo2exp on this server.
Ez csak nálam jelentkezik, vagy mindenki másnál is? (elõzmények törlése nem árt, mielõtt valaki kipróbálná).
Inkább szedd össze mindet, és vedd fel, kapsz egy csomó extra dolgot, ami alapból nincs jelezve a tárgyom (pl +100 attack rate, stb)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
halál keszgyüje halál...stb akkor a kockába lehet egyesiteni öket és kapsz valamit helyette ez igaz? próbálta már valaki?
De szerintem azzal is meglesz (fire ball)... elég durva meg majd még meteorra akarok nyomni.De a dzsungelben mindig kérek egy segítõt cold-osat az szét szed mindent amúgy is 😄
A Battle.net fórumához amúgy hogy lehet hozzászólni? Mert elsõ nekifutásra viszonylag inaktív, vagy nagyon nem látok valamit, de hiába adtam meg a nevet, a cd kulcsot, a jelszót (be is jelentkezik)... milyen gombot kellene látnom, hogy kommentelni tudjak egy létezõ topichoz?
Ha modemet használsz keresd fell a szolgáltatot mielöt a Bnetre csatlakoznál vagy keresd fell a battlenet/support/errormessagest és nem találtam meg oldást
ha valaki tudja mint kell csinálni az az internet szólgáltató kihagyásával az irjon PLS
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Ha váltok realmot, pl Ázsiára, akkor meg tudok csinálni akkountot is, viszont ha kiválasztom a karaktert, és leokézom, azt irja ki, hogy levagyok tiltva a Bnet-rõl, és csak openbattleneten játszhatok.
Természetesen eredeti a játék, 2 éve nemjátszotam vele és nemcsaltam soha, hacsak az nemszámít csalásnak, hogy régen mindig ki be lépkedtem, mert nemvolt jo a szerver, és ijenkor nemengedett be 1 ideig.
Ha esetleg valami oknál fogva banlistára kerültem, lelehet vetetni valahogy? Esetleg magától elmúlik egy idõ után? (habár ezt kétlem).
Ijenkor mind a 2 CD-kulcsot letiltotta a Bnet, vagy csak a kiegészítõst?
Sorry, kicsit hosszúra sikeredett, de ezt csak multiban tudom játszani, mert úgy jó ^^
Elõre is köszi mindent,
bb
de ezek a saját véleményeim... 😊 másnak lehet h más jön be...