Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem amit irsz és átgondolom az újrakezdést, de azért nehéz rávenni magam
a swordmasteryt nyilván azért maxolnám mert két karddal nyomulok és csak ez a szimpi
de amugy a battle cry meg a warcry nem ugyanaz

még azért kiváncsi vagyok hogy errõl a leírásról mi a véleményed

http://diablo2exp.uw.hu/content.php?article.55
nincs is annyira elbaszva ahhoz,hogy új karaktert kezdj
war cry hasznos skill én is szoktam használni, baal minionoknál pl
10 nem is sok rajta
én maxolnám frenzyt, double swingre 5-10
ha kevés resed van,natural resistre is rakj
berserken elég 1 pont, ha phisical immunnal találkozol, vagy iron maident kapsz válts arra,ww-t szerintem ne használj
maradék pontok menjenek double swingre ha több dmg kell, vagy shoutra ha def, bo-ra ha life

a sword mastery pedig jó, nem tudom,hogy játszol, de van egy két brutál ladder only runeword frenzy babának: lawbringer, grief,death
arra figyelj,hogy frenzynél csak az elsõnek felvett fegyveren lévõ ias-t számolja

How much can you take,before you snap?

xNoodlex
Van pénzem eredeti D2-re.. (igazából kétszer is megvan, mert egyszer eltüntettem valahova, ezért megvettem újra, aztán elõkerült az elsõ..)
Azért játszottam kanin, mert családiasabb a hangulat, mint Bneten és nem kell félnem átbaszástól/lenyúlástól/Baal killnél porszívózástól, mert ismerem az embereket akikkel játszok. :)

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

xNoodlex
Azért a sword mastery nem olyan biztos, csak ha már most tudod biztosan, hogy karddal fogsz menni..
A skilljeinek valahogy úgy kéne kinéznie, hogy max frenzy, max double swing, 10 a battle ordersre, aztán amelyik fegyvernemmel mész az a mastery maxra és végül a tauntot maxolni. Persze közben a natural resist, iron skin, shout, battle command is kap egy-egy pontot. Ha ezek megvannak natural resist-re mehet a maradék., de ahogy elnézem te igencsak nem így csináltad.. :\
Szerintem inkább kezdj újat, ha még csak 62-es vagy... Battle cry valóban teljesen felesleges + a combat skilljeidnél frenzyn és double swingen kívûl a többi skillt felejtsd is el. Frenzy barbnak nincs és nem is kell másodlagos támadó skill. BO szintén nem kell maxra, majd a life leech végzi a dolgát.

azt tudom hogy Bo, frenzy, swordmast. max
és azt is nyilván hogy a nem weapon mast.-re is kell, battle commandre is 1, egyértelmû, berserk 1
a kérdésem az volt hogy az elsõ támadóskill (frenzy) mellé, mi legyen a második támadóskill annak tudatában hogy a mindenki által lesajnált warcry-ra már raktam 10-et

ja és kanin
de igy már lehet nem is válaszolsz:D
apropó, bneten játszol?

frenzy se rossz, de a ww jobban megéri

a battle orderst mindenképpen maxold, tegyél a lenti masteries skillekre is (ami nem weap mastery), mint ahogy a battle commandra.

nem igazán
1-5 pont berserkre elég egyébként

a másik kérdésem hogy lightsabre phase blade junikkard 60-120 magic damage-e helyettesíteni tudja-e vmennyire a berserket full immunok ellen
hali
Frenzy Barbit csinálok 62-es szintû
a sword masteryn van kb 10
frenzy 15
battle orders 13
war cry 10
a többin 1(csak ugye van egy +4skilles sapim)

van egy olyan érzésem hogy a war cry helyett a whirlwind-re kellett volna pakolnom de vahogy nagyon nem érzem azt a skillt
mostantól rakjam mindet ww-re? vagy mostmár tök mindegy
mit csináljak
nehogymár ne legyen pénzetek egy eredeti d2-re :D

Egy eredeti d2 3000 forint, egy pár cdkulcsot meg tudok 4 euróért szerezni, ha meg van eredeti cdkulcsod, akkor meg blizz hivatalos oldaláról letölthetõ a játék for free

Sziasztok!

Kisebb Klánt készítenék ha lenne érdeklõdöm karakter szint mind1.
Ha érdekel keress MSN-n: [email protected]

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

sorcim nekem 85-90 között van valahol... elsõsorban coldra húztam, de mellé lightningból static field+chain lightning is fejlõdik... elég jól végigmentem hellen... követõ pedig act2-es merc... jó sok hp-vel/damreddel és asszem phys+poison dmg-el :) jó kis kari... elég szépen lehet vele hell baalt runolni... egyedül 1-2 idegölõ boss van: pl nihlatak... :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

xNoodlex
Bnethez hasonló magyar szerver csak ingyenes és kevesebben vannak. :-)
Itt meg itt megtalálsz hozzá mindent.

Hát igazából azért játszom, mert élvezem. Évekkel ezelõtt nagyon sokat játszottam vele, szerettem. Most valahogy elõkerült és elkapott újra a gépszíj...Egyébként mi az a kani?
xNoodlex
98 lup + 3 Den of evil + 3 Radament könyv + 6 Izual skill = 110

FragStaR
98 + 15 skill pont ot lehet összesen szétosztani ?

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

xNoodlex
Hát hajrá, de ha csak azért singlézel, mert nem akarod megvenni multihoz a játékot, próbáld ki te is a kanit.. A Diablo az nem egy single játék.

Köszi, srácok a segítséget. Elindítok egyet és meglátjuk.
Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
frozen orb+fireball

V9ykn8_TZL0

xNoodlex
Hogyne lenne? Úgy hívják, hogy multiplayer. :)

Hellen dent kihagyod és késõbb, ha már lesz erõsebb csicsód visszamész. A többi cold immun mellett pedig egyszerûen eltelézel ahogy írtam. Ha két irányba fejlesztesz ugyan megtudsz majd mindenkit ölni, de csak vért izzadva. Ha singleben játszol kompromisszumokat kell kötni.. :)

Köszi, de csak pl cold-ra gyúrni hell-en szerintem nagyon rázósnak tûnik. Már az act1 elején rengeteg a cold immun, meg pl a Den of Evil-es küldetést is meg kéne csinálni, ott meg a Gargantuan-ok cold immunosak. Ez így elég gázos....Nincs valami jobb ötlet használható karihoz hell-re?
xNoodlex
Egy sorci sose lesz igazán erõs ha több irányba fejleszted. Érdemes pl. csak a blizzardot fejleszteni és annak a synjeit (ice bolt, ice blast, glacial spike) + a cold masteryt, frozen armor, warmth, static, teleportra egyet. A hellet meg túl kell élni.. Cold immunok mellett eltelézel. :-)

Sziasztok!

Indítottam egy kétágas sorcit single-be. Most Lvl70-es, átjöttem Hell-re, de csak nyögdécsel szegény. Blizzard-ra és Chain Lightnigra gyúrtam direkt az immunis szörnyek ellen, mindkettõ sebzése 1000-1200 körüli, kimaxolva, meg a masteryken is vannak pontok. Viszont kínszenvedés az egész. A szörnyek nagyon lassan halnak, én sokkal sûrûbben... :). Van valakinek egy jó fejlesztõ-tippje hell-re? Indítanék esetleg egy újat... Singlében.
Köszi
FragStaR
Hali

Ennek a Bow user Amazonnak, hogyan osztanátok szét az Attribute pontjait mire mennyit fejlesszek mennyire lesz szüksége max pl STR bõl (gondolok itt arra, hogy nyilván van egy ruha aminél jobb nincs vagy nem érdemes már gyúrni rá, illetve pl Energy re raknátok e egyáltalán?)

Egyébként hero editorban csináltam egy fire Arrow usert aminek a sebzése ugyan jobb de nagyon fájóan lassan lövi el õket illetve hell en már rengetek a fire resistes mob (jó a Cold is de mégis kevesebb azért) szóval emiatt döntöttem a cold mellett.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

xNoodlex
Kb. úgy semmit.

Pár gemet, talán.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

aaasdd
Sziasztok. Ez a pálca mennyit ér? Egyik csávó megakarta venni, de egyikünk se tudja, hogy mennyit ér.
kép

Elõre is köszi.
másnak se megy a kani?
Sas6
bocs nemtom mar faradt voltam :D

#23883 köszi ^^

kb semmi, már legálisan megy cd nélkül a d2

Hegi90
miért tõlem kérded?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sas6
miért most 1.12 ben mi az uj ? 1.11 es jatszottam utoljara.

Hegi90
1.12-ben meg azt sem tudom mivan.

Talán júniusban énis elkezdek játszani, ha lesz reset, bár akkor már inkább a szóbelire kéne készülni, utána meg lesz egy mûtétem, amit követõen 2 hétig nem hiszem, hogy bírnék 1 óránál több kockulást :S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
bazeg én 1.11-es bossokat nem is öltem xDDD. Torchokat viszont trédeltem lelkesen :DDDDDD

sz4bolcs
Kicsit nosztalgiázok: Mikor elõször magyarázták el nekem, hogy mit jelent az, hogy "ger", akkor fetrengtem a röhögéstõl.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Sas6
mellesleg köszönöm :)

Sas6
hát nemtom sztem én nem kezdem el msot 1 honapra :D majd reset utan.. :D Akkor majd viszont megyek szivesen egyutt az itteniekkel.

én június közepére saccolom

Egyébként aki kezd eun játszani, szívesen segítek neki, írja meg milyen karakterrel tolná, összeválogatok neki egy kis kezdõ csomagot :)

Sas6
hali, nem tudjatok hogy most mikor lesz reset? Mert feltettem ujbol a d2-t :D vhogy megint kedvet kaptam hozzá :DD Feltettem de még nem kezdtem semmit. van vmi ujdonsag tavaly óta? :)

Hegi90
sztem jobban jársz, ha az európai realmon kezdesz el játsazni :D

A kreálásnál be tudod állatani a szint limitet, és a módot. Már régen nem diabloztam, de régen mindig úgy volt bneten, hogy mindig csak olyan szintû játékokat láttam, ahol éppen a karakterem tart.

Az, hogy egy lv 5-ös kari hogy kerül nightmarre, majd 1-2 hónap játék után könnyebben megérted, most nem is pocsékolnám erre az idõt :D

jól vettél fel? vagy csak nem vagy fenn még?
jaja vagyok
xNoodlex
8-kor gyere skype-ra

hali

rádöbbenve hogy neten nem lehet atmázni probálkoznék cuccolással
ez alapján
http://www.diablo.hu/useful/hun2/main/leirasok/2dioegyszerre.html

odáig jutok hogy felülírom a dll fájlt elinditom asztalról és ezt kapom
"we got a big error here"

tud valaki segíteni?
STREEX
Én 2 napja vettem meg eredetiben hogy kipróbálhassam a legendás multit. Eddig nem vagyok igazán képben. Az asia szerveren indítottam a karaktert, most ha rámegyek a join-ra akkor megjelenik egy rakás hely ahová csatlakozni lehet. De hogy lehet testreszabni a megjelenõ helyek tulajdonságait hogy bizonyos szintû játékosokkal találkozzak vagy hogy tudjam legalább hogy normal vagy nightmare szinten játszanak, vagy hogy legalább láthassam hogy hol járnak a benne lévõ játékosok.Namost csapatban végigvittem a 25-ös karimmal normalon és most ha a join-ra megyek úgy látom hogy csak nightmare eshez tudok csatlakozni, amiben persze mindenki elõrébb jár és nem nagyon tudok továbbjutni.Amit még nem értek hogy hogy kerül egy 7-10 es szintû ember nightmare-re?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

sz4bolcs
Ég és föld a különbség. :)
Már azért megéri neten játszani, hogy ne érezd magad egyedül a játékban. Van kivel együtt kalandozni, írogatni, kereskedni, Durielt anyázni, küldetéseket megcsinálni. Sokkal több tárgyad lesz, és sokkal jobban fejlõdsz, meg több segítséget is kapsz.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

xNoodlex
Másokkal együtt gyakhatod a szörnyeket, tudsz kereskedni stb.. adja magát. :-)
Dobj egy MSN címet PM-ben és segítek. Este 7-8 körül fent leszek.

köszi az infot
ha van kedved írhatnál még errõl a kaniról
vagy egy link esetleg leírásrol hogy lehet ezt beüzemelni

amugy mik a legfõbb különbségek az sp meg neten való játék között?