Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a swordmasteryt nyilván azért maxolnám mert két karddal nyomulok és csak ez a szimpi
de amugy a battle cry meg a warcry nem ugyanaz
még azért kiváncsi vagyok hogy errõl a leírásról mi a véleményed
http://diablo2exp.uw.hu/content.php?article.55
war cry hasznos skill én is szoktam használni, baal minionoknál pl
10 nem is sok rajta
én maxolnám frenzyt, double swingre 5-10
ha kevés resed van,natural resistre is rakj
berserken elég 1 pont, ha phisical immunnal találkozol, vagy iron maident kapsz válts arra,ww-t szerintem ne használj
maradék pontok menjenek double swingre ha több dmg kell, vagy shoutra ha def, bo-ra ha life
a sword mastery pedig jó, nem tudom,hogy játszol, de van egy két brutál ladder only runeword frenzy babának: lawbringer, grief,death
arra figyelj,hogy frenzynél csak az elsõnek felvett fegyveren lévõ ias-t számolja
How much can you take,before you snap?
Azért játszottam kanin, mert családiasabb a hangulat, mint Bneten és nem kell félnem átbaszástól/lenyúlástól/Baal killnél porszívózástól, mert ismerem az embereket akikkel játszok. :)
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
A skilljeinek valahogy úgy kéne kinéznie, hogy max frenzy, max double swing, 10 a battle ordersre, aztán amelyik fegyvernemmel mész az a mastery maxra és végül a tauntot maxolni. Persze közben a natural resist, iron skin, shout, battle command is kap egy-egy pontot. Ha ezek megvannak natural resist-re mehet a maradék., de ahogy elnézem te igencsak nem így csináltad.. :\
Szerintem inkább kezdj újat, ha még csak 62-es vagy... Battle cry valóban teljesen felesleges + a combat skilljeidnél frenzyn és double swingen kívûl a többi skillt felejtsd is el. Frenzy barbnak nincs és nem is kell másodlagos támadó skill. BO szintén nem kell maxra, majd a life leech végzi a dolgát.
és azt is nyilván hogy a nem weapon mast.-re is kell, battle commandre is 1, egyértelmû, berserk 1
a kérdésem az volt hogy az elsõ támadóskill (frenzy) mellé, mi legyen a második támadóskill annak tudatában hogy a mindenki által lesajnált warcry-ra már raktam 10-et
ja és kanin
de igy már lehet nem is válaszolsz:D
a battle orderst mindenképpen maxold, tegyél a lenti masteries skillekre is (ami nem weap mastery), mint ahogy a battle commandra.
1-5 pont berserkre elég egyébként
Frenzy Barbit csinálok 62-es szintû
a sword masteryn van kb 10
frenzy 15
battle orders 13
war cry 10
a többin 1(csak ugye van egy +4skilles sapim)
van egy olyan érzésem hogy a war cry helyett a whirlwind-re kellett volna pakolnom de vahogy nagyon nem érzem azt a skillt
mostantól rakjam mindet ww-re? vagy mostmár tök mindegy
mit csináljak
Egy eredeti d2 3000 forint, egy pár cdkulcsot meg tudok 4 euróért szerezni, ha meg van eredeti cdkulcsod, akkor meg blizz hivatalos oldaláról letölthetõ a játék for free
Kisebb Klánt készítenék ha lenne érdeklõdöm karakter szint mind1.
Ha érdekel keress MSN-n: [email protected]
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Hellen dent kihagyod és késõbb, ha már lesz erõsebb csicsód visszamész. A többi cold immun mellett pedig egyszerûen eltelézel ahogy írtam. Ha két irányba fejlesztesz ugyan megtudsz majd mindenkit ölni, de csak vért izzadva. Ha singleben játszol kompromisszumokat kell kötni.. :)
Indítottam egy kétágas sorcit single-be. Most Lvl70-es, átjöttem Hell-re, de csak nyögdécsel szegény. Blizzard-ra és Chain Lightnigra gyúrtam direkt az immunis szörnyek ellen, mindkettõ sebzése 1000-1200 körüli, kimaxolva, meg a masteryken is vannak pontok. Viszont kínszenvedés az egész. A szörnyek nagyon lassan halnak, én sokkal sûrûbben... :). Van valakinek egy jó fejlesztõ-tippje hell-re? Indítanék esetleg egy újat... Singlében.
Köszi
Ennek a Bow user Amazonnak, hogyan osztanátok szét az Attribute pontjait mire mennyit fejlesszek mennyire lesz szüksége max pl STR bõl (gondolok itt arra, hogy nyilván van egy ruha aminél jobb nincs vagy nem érdemes már gyúrni rá, illetve pl Energy re raknátok e egyáltalán?)
Egyébként hero editorban csináltam egy fire Arrow usert aminek a sebzése ugyan jobb de nagyon fájóan lassan lövi el õket illetve hell en már rengetek a fire resistes mob (jó a Cold is de mégis kevesebb azért) szóval emiatt döntöttem a cold mellett.
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
kép
Elõre is köszi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Talán júniusban énis elkezdek játszani, ha lesz reset, bár akkor már inkább a szóbelire kéne készülni, utána meg lesz egy mûtétem, amit követõen 2 hétig nem hiszem, hogy bírnék 1 óránál több kockulást :S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egyébként aki kezd eun játszani, szívesen segítek neki, írja meg milyen karakterrel tolná, összeválogatok neki egy kis kezdõ csomagot :)
A kreálásnál be tudod állatani a szint limitet, és a módot. Már régen nem diabloztam, de régen mindig úgy volt bneten, hogy mindig csak olyan szintû játékokat láttam, ahol éppen a karakterem tart.
Az, hogy egy lv 5-ös kari hogy kerül nightmarre, majd 1-2 hónap játék után könnyebben megérted, most nem is pocsékolnám erre az idõt :D
rádöbbenve hogy neten nem lehet atmázni probálkoznék cuccolással
ez alapján
http://www.diablo.hu/useful/hun2/main/leirasok/2dioegyszerre.html
odáig jutok hogy felülírom a dll fájlt elinditom asztalról és ezt kapom
"we got a big error here"
tud valaki segíteni?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Már azért megéri neten játszani, hogy ne érezd magad egyedül a játékban. Van kivel együtt kalandozni, írogatni, kereskedni, Durielt anyázni, küldetéseket megcsinálni. Sokkal több tárgyad lesz, és sokkal jobban fejlõdsz, meg több segítséget is kapsz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Dobj egy MSN címet PM-ben és segítek. Este 7-8 körül fent leszek.
ha van kedved írhatnál még errõl a kaniról
vagy egy link esetleg leírásrol hogy lehet ezt beüzemelni
amugy mik a legfõbb különbségek az sp meg neten való játék között?