Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Annyit szeretnék meg érdeklõdni,hogy a varázslóval végig lehet-e vinni a játékot vagy sem?
Ha igen meg mondaná valaki,hogy mit tanuljak vele?(tûz,villám,jég)
Elõre is kösz.
Durielhez csak türelem kell, ha gyenge vagy. Mindig legyen nyitott teleport kapu és amint lemész rögtön nyiss megint, mielõtt elkezdenéd megint ütni. Ja, és ha véletlen meghalnál, próbálj ne a kapu mellett, mert akkor rögtön leüt, amint lemész.
Emlékszem kb. 8 éve, legelsõ sorceress karimmal level 1-es Blaze-zel öltem meg, ami körülbelül egy óráig tartott. Akkor még (Diablo tanulgatása közben) úgy csináltam, hogy mindenre egy pont. <#vigyor0>#vigyor0>
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
a taktika:
-játék elején csontiidézésre hogy legalább 4 csontid legyen
-12-es szinten (magyarosításban) Vasszûz-nevü Átok a lényege:
amennyit a megátkozott ellenfél közelharcban beléd vagy embereidbe üt õ
2-szer annyit sérül az átok miatt 2-3 fordulóval (csontiidézés céljából)
gyakorlatilag kinyírja magát 😊
Mivel nincs hp-regje, ezért ott folytathatod ahol abbahagytad. Egyébként a leírásból nem derült ki számomra, hogy pontosan hogy fejleszted a karaktert, és valóban azt sem ártana tudni, hogy milyen kasztot indítottál.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
hibakezelésben kérnék segítséget. Frissen telepített programnál a blizzard updater peccs letöltése közben, 99%-nál írja a következõ hibaüzenetet: "Waiting for the game to close".
Tudjátok mit kell tennem?
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Amióta megvettem a 22"-os monitort, elképzelhetetlennek tartanám, hogy 800x600-ban futassak rajta bármit is 😊 No, és persze már nem is köt le úgy, mint régen..
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Megtudnátok mondani, hogy fut-e a játék vista alatt? Nincs valami mod hogy 800x600-nál nagyobb felbontást lehessen állítani?
Köszönöm!!!
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Majd talán egy reset után... Mikor lesz? Nyár végén?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Pierce-re azért nem raknék többet, mert szerintem felesleges, nem véleletlen hogy vannak olyan tárgyak amin van ilyen modifikáció (lásd Razortail öv), és ilyen formában skill pont vesztegetés ha mégis adsz rá.
Penetrate-re azért nem raktam/nék, mert az amazonnál pont nagyon egyszerû attack ratinget csinálni, sõt nem kevés fegyver létezik olyan opcióval, hogy nem igényli azt - mármint az attack ratinget - mert éppenséggel Ignor target's defense. Másrészrõl pedig azt se szabad elfelejteni, hogy az amazonnál a sebzsét a dexterity határozza meg. Magyarul, 100 dexterity az a a papíron lévõ fegyver sebzést 100% -l növeli vagyis duplázza, 200 dex triplázza etc. Ugyanúgy ahogy a melee karaktereknél, mint paladin és barbár, a strenght (is) befolyásolja a sebzés nagyságát. Bárki megnézheti, hogy mikét fest karaktere sebzése a karakterlapján, lecsupaszítva egyszál fegyverben, minden más plusz kikapcsolásval. És nem utolsó sorban minden classnál a dex határozza meg az attack ratinget, hogy ez jelen esetben még a sebzést is növeli tényleg nem piskóta.
Ezért még annyit hozzá tennék ehhez a kis eszmefuttatáshoz, hogy ha már itt tartunk és ennyire belemelegedtem, hogy részemrõl ebbe az irányba fejleszteném. Azaz lehetõleg minnél többet rakj a dex-re, strenghtre csak amennyit muszáj, maradák vitality-re. Energy nem kell 😛 Vigyél olyan 7-7 százalék élet és mana lopást. Nagyon kis ütõs karakter lesz, semmi szégyenkezni valója nem lesz még kisebb fegyverekkel sem, úgy hogy jómagam erõsen ajánlom neked, bárkinek, aki kedvet kap bow amazonhoz.
Kumiho #2179
Critical Strike max, penetrate és pierce mod 1-1, Dodge, Evade, és a harmadikra is, ami közpsõ vonalon van csak a neve nem jut eszembe, tegyél annyi pontot amennyit csak tudsz, ezeket kell a végére hagyni, kb ennyi. (passive and magic skills)
Ha bõvebben érdekel a dolog kérdezz bátran.
Más:
Szeretném elkészíteni diablos pályafutásom elsõ íjas amazonját, és egyben elsõ amazonját. : D Kérdésem, hogy a guided arrowra tényleg nem érdemes az x patch óta rakni? Mert elég szimpatikus, fõleg pierce-szel kombinálva, de úgy hallottam, már nincsenek hatással egymásra bizonyos frissítések óta.
Ha így van, valaki lepötyögné nekem, milyen skillekre érdemes egy íjas amazonnál pakolni? Legalább kiinduló sémának, nagyon megköszönném.
Kumiho #2179
1. A játék nemindul. Legalábis majdnem elindul befeketedik a kép, a bal felsõ sarokban van egy kis kocka, de aztán kilép és semmi. Milehet a gond?
2. Nemtaláltam a játékhoz olyan patchet amit letudok tölteni. Találtam nehogy azthigyjétek nemkerestem elég jól! De azokat nemtudtam leszedni és abbansem voltam biztos hogy jót szednék e le. Meika leg frissebb patch? Honnan lehet leszedni? Vagy meiket érdemes?
Erõre is köszi a válaszért.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
ehune a link.
How much can you take,before you snap?
Valamiért nem tud a játék hálózatba csatlakozni, pedig minden jól lett csinálva (1.12 patch). Help pls!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
2: #23773 alapján ha ez az elsõ eset, akkor egy hónap múlva újra aktiválják a cd-kulcsod, ha ez már a második, akkor ennyi volt...
hova kell irjak nekik h engedelyezzek?vagy van erre egyaltalan eselyem?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
[email protected]
Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra
Németül van meg a játék, a LoD nélkül.A magyarítás csak a LoD-al mûködik. Nem tudjátok, hogyan tudom rárakni az angol nyelvet?
Remélem, hogy ez a gond itt van megoldva...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Azt írja ki pontosan, hogy "a cd-kulcs amivel feltelepítetted a játékot inaktiválva lett! További információért keresd fel a Wizzard elérhetõségeket!" (ugye magyarosításom van, de angolul is ugyanezt írja)
Az e-mail amit írtak:
Thank you for contacting the Blizzard Technical Support department. My name is Carlos and I will be assisting you today.
It looks like this CD-Key was disabled due to the use of the d2gfx mod.
First time offenders are banned from Battle.net play for one month and repeat offenders are banned from Battle.net play permanently. Users who are unsure if their CD-Key was temporarily or permanently banned will have to wait one month from the time the CD-Key was banned to determine the status. Please note that if an account was also closed, this will always be permanent even if the CD-Key restriction is temporary.
If a CD-Key has been permanently disabled, it will not be re-enabled for any reason. Again, the CD-Key can still be used for single-player and network play, but will no longer be usable on Battle.net.
Ez a lényege az E-mailnek, amit kaptam! Oké, megértettem, hogy "nagy bûn" volt feltenni egy modot <#wink>#wink>, és feltelepítettem az egészet újra. De még mindig kérdés hogy vmikor is visszakapcsolják-e az accountom, vagy nem?! Valaki esetleg tud errõl valamit?
Egyébként nagyon köszi az eddigi segítségeket! <#wink>#wink>
How much can you take,before you snap?
Tegnap jött az E-mail a Blizzard-tól, melyben azt írták, hogy úgy néz ki modot használok/tam... Pedig csak ez van...
Persze hozzáteszem, hogy ez a magyarosító MOD mindig is fenn volt...
Talán ez lehet az oka, vmi kiszúrhatta?!?
kani: nem eredeti játékot használók gyújtõhelye.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!