Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudja valaki megy e az 1.05-ös patch nem eredeti diablo2-vel?
Köszi! Most 37-es a paladinom, 31-es a Barbárom. A Paladin nem valami erõs, legalábbis még nem, a barbár meg csak cuccgyûjtésre van. Majd multiban nyomjuk hárman, de nem tudom mivel menjek, eddig egy barbár és egy amazon lesz + én.
csa diegho en nekem van egy 60 szintu amazonom es szerintem a multi missile-re (10) varkire(10+) es freeze arrow(15) pierce-re ne tegyel mert akkor nincs hatasa a freezenek en jol elvoltam hellen is egy barbar kiserovel
csa es jo szorakozast
UI:szerintem inkabb barbarral v palaval menj rulez!!!!
csa es jo szorakozast
UI:szerintem inkabb barbarral v palaval menj rulez!!!!
A frost nova is 8 sec-et lassít, ha jól emlékszem.
Én is elkezdtem a static+tûz varázslót (lvl. 26), de egyedül elég nagy a kockázat, mert simán leüthetik, szerencsére 5-ös energie shielddel már nem rossz. Szóval Staticra, Tûzfalra, Energie shieldre, és persze varmthra kell a sok tûz. Az orb nem fontos, ha közel ér az ellen elég egy frost nova, amitõl lelassúl, igaz nem fagy meg, de megtakarítasz vele egy rakás skillt, ami mehet a fire mastery-re és a staticra. A teleportot is sûrûn kell alkalmazni, ha nem akarsz kockáztatni.
Nem tud valaki Amazon tippeket?
Nem tud valaki Amazon tippeket?
Nekem még egy 99-es Pc-x en volt egy Nico's commander, amiben van hexa edit.
Leírod a Tp.-d átszámolod hexába rákeresel, aztán mindenhová benyomsz F-et, ahol a Tp-d volt, persze elé és mögé is pár rublikát, ha mindent jól csináltál, akkor 99. szintû a karaktered.
Persze elõtte elmenteni az egész karaktert, mert már írtam vissza 1. szintre, töröltem a térképet, eltüntettem cuccot vele.
Leírod a Tp.-d átszámolod hexába rákeresel, aztán mindenhová benyomsz F-et, ahol a Tp-d volt, persze elé és mögé is pár rublikát, ha mindent jól csináltál, akkor 99. szintû a karaktered.
Persze elõtte elmenteni az egész karaktert, mert már írtam vissza 1. szintre, töröltem a térképet, eltüntettem cuccot vele.
jo game csak egy problémám van vele.
Az, hogy most egy 73-as barbárom van mindkét kézbe olyan kard ami lop manát meg életet, és olyan könnyû, hogy Hell fokozaton mindenféle potion nélkül át lehet kaszálni a 4. fejezetet(diablonál már kell egy kis ital), de amugy még mindig jo game így fél év után is
Az, hogy most egy 73-as barbárom van mindkét kézbe olyan kard ami lop manát meg életet, és olyan könnyû, hogy Hell fokozaton mindenféle potion nélkül át lehet kaszálni a 4. fejezetet(diablonál már kell egy kis ital), de amugy még mindig jo game így fél év után is
duriel
Yeti_:Ha gondolod akkor add + az ip-d + az idõpontot aztán +látjuk...
Az egész hexadecimális értékekben van beírva a save könyvtárba, csak át kell számolgatni a tp-t aztán kész. Majd ha lesz idõm leírom részletesen!
Bármikor felirom neked 99. szintre bármelyik karakteremet, és akkor én vagyok az isten!
A védelem duplázásra rakhatsz pár feles pontot. A Battle cry se rossz.
50. szintü nekró.
Minden karakterrel kinyirtam úgy, hogy nem haltam meg.
Barbárral 4 ugrás, Paladinnal max fire resist+no comment, Amazonnal lõttem+futkorásztam, Sorcival fagyasztottam+futkorásztam, nekróval bone spear+futkorászás. EZ NORMAL FOKOZATRA ÉRVÉNYES!
Barbárral 4 ugrás, Paladinnal max fire resist+no comment, Amazonnal lõttem+futkorásztam, Sorcival fagyasztottam+futkorásztam, nekróval bone spear+futkorászás. EZ NORMAL FOKOZATRA ÉRVÉNYES!
Szereztem egy morning star-t +2 to barbarian skill levels!
Méphisto te mikor akarsz játszani mert akkor én is beszálnék egy kis gyilokba!
Máté!
169.254.143.155
Más is jöhet ha akar! :-)
169.254.143.155
Más is jöhet ha akar! :-)
Nem akar vki tcp/ip-n jáccani?
Érdemes bármelyik harci kiáltásra skill pontot pazarolni?
Ti szereztetek olyan cuccot hogy kívülrõl nagyon szar aztán amikor megnézed hogy mit tud kiderül hogy k***a jó?
PL:
Szereztem egy bõrkesztyût ami még normal 1-es act-ban szokott jönni (most nightmare-ban vagyok) aztán amikor megnéztem:40 defense és 6000 aranyat ér
PL:
Szereztem egy bõrkesztyût ami még normal 1-es act-ban szokott jönni (most nightmare-ban vagyok) aztán amikor megnéztem:40 defense és 6000 aranyat ér
Amazonnal??? Hmm, az en 55-os amazonomat siman szetszedte hell-en, akarhany valkyret adtam a pofajaba, aztan strafe...
???
Egy eleg nagy szintu nekro szerintem siman ki tudja nyirni.
Ha van eleg nagy golemje, meg iron maidenje...
Meg sok manaja golemet varazsolni...
Egy eleg nagy szintu nekro szerintem siman ki tudja nyirni.
Ha van eleg nagy golemje, meg iron maidenje...
Meg sok manaja golemet varazsolni...
Ti hányas szintûként nyírtátok ki hell-ben diablo-t?
Ez csak csíttel lehetséges. (szerintem)
Persze csak ha megütöd, akkor van rá x% esélyed, hogy z ideig a te oldaladra áll.
Átkonvertálja a szörnyet ugy hogy egy bizonyos ideig a te oldaladon harcolnak
Ja a conversion sem rossz, de mellette mindenképpen ott legyen a thorns!
Az a conversation természetesen Conversion akart lenni.
ate: Tanúld a Conversation-t, ahogy ma már mondtam. De kérdezd meg CADet, mert neki van egy nagyon tápos Paladinja.
Nekem van egy 36-os paladinom, én csak thorns-t használok + 3-as zeal. Egész könnyen megy a chaos sanctuary-ben, jó még a redemption és a salvation is.
Sziasztok, lenne 2 kérdésem:
1. Hogy lehet kivenni a socketed cuccokból a drágaköveket?
2. Hol lehet manna potiont venni? Az ACT2-ben járok, de sehol sem lehet kapni 😞(((
1. Hogy lehet kivenni a socketed cuccokból a drágaköveket?
2. Hol lehet manna potiont venni? Az ACT2-ben járok, de sehol sem lehet kapni 😞(((
Bew!
Bennelennék hogy játsszunk tcp/ip-n.
Írd meg hogy mikor. Ja és érdekelne hogy milyen kari-d van
Bennelennék hogy játsszunk tcp/ip-n.
Írd meg hogy mikor. Ja és érdekelne hogy milyen kari-d van
ez engem is érdekelne
Proféta: Néhány másodperc alatt körül lehet venni az amazont Bone prisonnal, úgy, hogy az egész képernyõ tele legyen vele(1 lövés ->csak 1 sor, és én is varázsolok olyan gyorsan, mint ahogy te lõsz). Ellövök 2-3 BS-t, utánna folyamatosan nyomom rád a bone prisont, hiába a slow missile nem tudsz elmenni. Most hírtelen ezt találtam ki, ha van valamid, amivel meg tudod cáfolni, akkor elgondolkozok rajta, hogy lehet, hogy mégsem jó, de így elsõ ránézésre jónak tûnik.
Próféta: Sajnálom, de tévedsz a grim shieldem majdnem 50% blocking +68-141-es damage-ü battle hammer(így ütök kb 1300-at leap-el) +iron skin maxon + 1200life +max resist 15level. Kipróbáltam haver 76-ik levelû bowazonjával szemben(1 leap=az amazon a látómezõmben a második leap=amazon hulla)és nem amatõr a kisgyerek...
Én csak 71. ik level-en vagyok...
Én csak 71. ik level-en vagyok...
profeta: Nem tudom, hogy honnan vetted azt, hogy a revive kicsit sebez, mert vagy 2 és félszer akkorát üt, mint akit feléleszt. Ha viszek 20 revived monstert, akkor nem tudom, hogy hogy tudod egy sorceressel leütni elõttük az ellenfelet, mivel azok elég gyorsan végig mennek mindenkin(és te még le is gyengíted elõtte õket static fielddel)(miközben neked meg laggol a 20monsterem miatt). Az az elsõ hulla gyártása meg nem olyan nehéz, amikor a BS több mint 300 at üt.
A másik: mikor azt írtad, hogy egy alacsonyabb szintû amazon is ki tud nyírnu egy magasabb szintû akármit multi arrowssal, az ugyan úgy igaz lenne akkor a többi kasztra is, mivel a sorci pl. orbbal szedi szét az ellent(lefagy tõle, és nem tud reagálni) a barbár lead attackkel, a paladin nemtom mivel(azt nem ismerem annyira), a nekró meg BS -tel. Ja, és azért csak lenne, mert mindenki ki tudja védeni. Pl. sorci-> teleport barbár-> leap, nekró-> bone wall(ebben nem vagyok biztos, hogy nem megy át rajta a nyíl, de úgy emléxek, hogy nem.), a paladintnál meg megint nemtom, mert nem ismerem igazán(ja, és most a multi arrowos esetrõl beszéltem).
Na most ennyit írtam
A másik: mikor azt írtad, hogy egy alacsonyabb szintû amazon is ki tud nyírnu egy magasabb szintû akármit multi arrowssal, az ugyan úgy igaz lenne akkor a többi kasztra is, mivel a sorci pl. orbbal szedi szét az ellent(lefagy tõle, és nem tud reagálni) a barbár lead attackkel, a paladin nemtom mivel(azt nem ismerem annyira), a nekró meg BS -tel. Ja, és azért csak lenne, mert mindenki ki tudja védeni. Pl. sorci-> teleport barbár-> leap, nekró-> bone wall(ebben nem vagyok biztos, hogy nem megy át rajta a nyíl, de úgy emléxek, hogy nem.), a paladintnál meg megint nemtom, mert nem ismerem igazán(ja, és most a multi arrowos esetrõl beszéltem).
Na most ennyit írtam
+iron skin
Közelre WW(whirlhwind)
Távolra Leap
Távolra Leap
melyik a legjobb barbár skill?
Egyébként nem értem mirõl vitatkoztok az amazon u.a. szinten vagy a felett is 1db(egy darab)leap!
Errõl ennyit nem tud érdekelni hány freezing arrowt-lõ rám 1db leap=1db amazon hulla.
Ez vonatkozik a varázslónõre és a necro ra is(kivéve ha az IM-et használja)
Nincs értelme vitának mert kipróbáltam...
Errõl ennyit nem tud érdekelni hány freezing arrowt-lõ rám 1db leap=1db amazon hulla.
Ez vonatkozik a varázslónõre és a necro ra is(kivéve ha az IM-et használja)
Nincs értelme vitának mert kipróbáltam...
15-31 bastard sword!!
:-))
:-))
Melyik a legjobb fegyver?
Ha kétkezes akkor gerbarb-é 179-291
Ha egykezes akkor egy battle hammer 68-141.
Van még 1 67-131 ig sebzõm ezekkel elég szépeket lehet csapkodni...
Ha kétkezes akkor gerbarb-é 179-291
Ha egykezes akkor egy battle hammer 68-141.
Van még 1 67-131 ig sebzõm ezekkel elég szépeket lehet csapkodni...
ja és lenne még egy kérdésem: mitõl van az hogy állandóan eltünik a térképem. majdnem mindig amikor belépek ujra fel kell deritenem az egész pályát
Hello mindenki!
elöször írok és lenne 1 kérdésem.
1. nekem van egy 30-as barbárom, most öltem meg diablo-t normalban. A baj az, hogy nm 1-es akt-ban csak lassan jön az xp, nem tudok jó cuccokat venni, nem tudok jó cuccokat szerezni. Mit csináljak?
ja és érdekelne hogy szerintetek melyik a legjobb barbár skill?
elöször írok és lenne 1 kérdésem.
1. nekem van egy 30-as barbárom, most öltem meg diablo-t normalban. A baj az, hogy nm 1-es akt-ban csak lassan jön az xp, nem tudok jó cuccokat venni, nem tudok jó cuccokat szerezni. Mit csináljak?
ja és érdekelne hogy szerintetek melyik a legjobb barbár skill?
Ez nagy szivas...
Nem tudom, hol olvastam, hogy Nekronak az IM elvileg a mana, meg life stolen per hites cuccokkal ad vissza eletet/manat, es ez akkor is igy van, ha a revivedet, meg a golemet utik.
Ezzel kapcsolatban kerdezem: miert NEM kapok akkor manat, ha van 9%-om?
Lehet, hogy az 1.02-es patch az oka? Abban meg nem volt?
Nincs kedvem a gyengitett 1.03-ast, vagy a tovabb gyengitett 1.04-et felrakni :-(
Multishot: akkor itt csesztem el az amazonomat, hogy en strafe-re raktam sokat... Pedig jonak tunt...
Ezzel kapcsolatban kerdezem: miert NEM kapok akkor manat, ha van 9%-om?
Lehet, hogy az 1.02-es patch az oka? Abban meg nem volt?
Nincs kedvem a gyengitett 1.03-ast, vagy a tovabb gyengitett 1.04-et felrakni :-(
Multishot: akkor itt csesztem el az amazonomat, hogy en strafe-re raktam sokat... Pedig jonak tunt...
ugyanez igaz a többi karakterre is!
Zozokiller jól beszél, a BARBI-nál nincs jobb karakter!(Ha nem hiszitek nézzétek + a laddert a battle.net-en! Van 1necro +1 sorsceres a többi barbár...)
Én nem vitatkozom mert értelmetlen és az tudja csak mit tud a barbár aki használja!
Én nem vitatkozom mert értelmetlen és az tudja csak mit tud a barbár aki használja!
Én hellen 19 revive el 10 másodperc alatt levágtam Diablot, hiába varázsolt, ha 10-es volt a summon resist. Az addig OK. , hogy a Nekró lassú, de egyszemélyesben az a legerõsebb, a sorci meg csak magas szintû orbbal tud gyakni rendesen. Az amazonnál te melyik skilleket nyomattad, mert most van egy gyengus 20. szintûm, de kellene azt is nyomatni. Ja és a nekrómmal soha nem fogy el a mana 40. szint felett, 200-as energie-vel már egész jól regenerál a csávó.