Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap kaptam meg valakitõl a fullt, aki megunta.
Vegyetek meg, mert nagyszerû dolog a B. neten cserelgetni, egyutt jatszani!
Vegyetek meg, mert nagyszerû dolog a B. neten cserelgetni, egyutt jatszani!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
caddie
csa hol lehet letolteni az 1.05b-s patchet
mert formataltam es nincs meg pls help
koszi
zozokiller@
mert formataltam es nincs meg pls help
koszi
zozokiller@
Diot már többször legyalultam, normal fokozat, mégse jó neki 😞
Izé, megpróbáltam, Wirt egy hulla akinél csomó lové és ez a faláb van. Node, megpróbáltam elõcsalni a tehenes pályát és mikor megnyomom a cube transmute gombját ezt mondja:
I cant use this yet
Azaz még nem tudom használni, de miért nem???
I cant use this yet
Azaz még nem tudom használni, de miért nem???
Köszi!
Huh tényleg, aki a caint õrizte a kalitkában 😊
Tristram-ban van Wirt hullája, és abból lehet kiszedni.
Diablo.hu sitén olvastam, hogy Wirt falába+Tome of town portal, egészet összezutyulni a horádikus kockában, és rejtett tehenes pályára jutunk. Nos én már többsoron lealáztam diablot a palámmal, mégse találok ilyen wirt féle falábat. Hol van az?
Mateos, javaslom higgadj le, vagy törlöm a hozzáférésedet a fórumra. Habár a Játékosok fóruma nem moderált, de nem is gumiszoba...
menjen mindenki aki ezt olvassa a "MULTIPLAYER DIABLO 2-HÖZ" fórumba és olvassa el az elsõ kettõ üzenetet!!!!!!!!!!!!!
Szívesen everibodri...
A hálátok - gondolom - örökké üldözni fog...
:-()
A hálátok - gondolom - örökké üldözni fog...
:-()
ehhhh
EZAZ!!!! Faszagyerek vagyok! Megy a neten a D2 és nem fagy a Charsinál!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Isten vagyok, isten vagyok, isten vagyok, isten vagyok, isten vagyok!!
(persze frank99-nek hálám, köszi)
Isten vagyok, isten vagyok, isten vagyok, isten vagyok, isten vagyok!!
(persze frank99-nek hálám, köszi)
mondjuk a gamecopyworld-ön zip-ben volt...
De elküldtem neked....
De elküldtem neked....
a német sem mûxik legalábbis nálam fagy ugyhogy holnap már én is eredetivel fogok nyomulni
Egyet nem értek csupán: mi értelme van cheatelni?
Srácok, a német crack mûködik. Amint észrevettem, a security B. Net nem müxik, csupán az Open Game, amivel a normál játékokat tudod megnyitni, itt lehet mozgatni a játékosodat. Itt találkoztam olyan cheatelt játékosokkal, hogy csak néztem. Állítólag a sec. B. Neten nem lehet cheatelt karakterrel játszani, majd holnap kiderül, amikor is megjön a teljes dobozos verziom.
Tényleg:
nincs valakinek Vidala's cucca?
Megtaláltam Vidala's Ambush nevû unique páncélt, de kellene hozzá még 3 cucc. Nincs valakinek ilyesmi?
Tényleg:
nincs valakinek Vidala's cucca?
Megtaláltam Vidala's Ambush nevû unique páncélt, de kellene hozzá még 3 cucc. Nincs valakinek ilyesmi?
makro :-)
én kiprobáltam aszta cracket mûxik is,csak az a baj hogy amikor megyek charsi-hoz akkor lefagy. Szoval lehet is jáccani vele csak nem lehet megjavitani a cuccokat.
ja, a Battle.net-et nekem is megoldhatná vki, a gamecopyworldben igaz hogy én is láttam azt a német krekket ami 100%-ra aszonygya hogy müxik a Battle.net-en, de még nem próbáltam, vki próbáljha ki és írja meg hogy milyen
Miért kell mindig engem baszogatni Mr.Macho ?
A billenyuzetemet azért nem àllitom àt mert ahoz kéne venni egy szoftvert.Nekem pedig nincd idom szoftverek utàn nézni.Az pedig , hogy nemtudod megkulonboztetni a szavakat ékezettel-vagy ékezet nélkul az màr nem az én bajom , ez olyan dolog mint ( MateOS kivagy ? -Màté vagy Gàbor ?)
De remélem ezért semmi harag nincs kozottunk.
Arra pedig , hogy nincs jobb dolgom éjfélkor nyomogatni a géped, erre a kérdésre te vagy az elo példa. NINCS HARAG
Ui:Ne baszogass. :-) vagy
;-( ezt inkabb nem.
A billenyuzetemet azért nem àllitom àt mert ahoz kéne venni egy szoftvert.Nekem pedig nincd idom szoftverek utàn nézni.Az pedig , hogy nemtudod megkulonboztetni a szavakat ékezettel-vagy ékezet nélkul az màr nem az én bajom , ez olyan dolog mint ( MateOS kivagy ? -Màté vagy Gàbor ?)
De remélem ezért semmi harag nincs kozottunk.
Arra pedig , hogy nincs jobb dolgom éjfélkor nyomogatni a géped, erre a kérdésre te vagy az elo példa. NINCS HARAG
Ui:Ne baszogass. :-) vagy
;-( ezt inkabb nem.
azon kivül hogy vegyem meg az eredetit.
naszóval. Sikerült elindítani a battle.net-et jáccottam vele kábé 10 percet oszt lefagyott, rezet.ujrainditom a roncsot bejon a vindóz elinditom ujra agém-et de másodszor má azt irja ki hogy mennyek a pi**ába a másolt cédémmel.:-(((((((( mi erre a megoldás???????
www.mirc.co.uk ->#diablo2.hu -csati (also at http://diablo.fantsay.hu IRC web kliens) - szoval ott kellemesebben le7 beszeni 😊 (nem zavar hogy ide irtatok sokszor, csak gondoltam segitek 😊) - nem kel felreerteni😊.
caddie