Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk ha eljutnal a mondat vegire... 😄 when die... ez asszem sokat mond a hasznalhatosagarol 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Jo, nem skill, hanem lev47spell, edesmindegy ;] Na mindegy, meddo vita ez, majd meglatjuk mi lesz.
de ez nem skill, ez csak egy %chance to cast spell
és egyáltalán nem durva
és egyáltalán nem durva
Lehet en fogalmaztam rosszul. Nem konkretan a chainlajtra gondoltam hogy picit sok. Hanem a lev47re. Ugyanis ha ennel a jewelnel van ilyen magas skill, akkor kitudja mi lesz a tobbi "uj" cuccnal. Nekem ezek a magas szamok, amik durvak, remelem nem tesznek bele tobb lev4x-es skilleket.
Az hogy milyen netlehetosege van, az nem igazan erdekel, sem o sem en nem tehetek rola. De akkor is kinszenvedes es nagy riziko hczni vele zart serveren.
ha szabályos lenne, akkor a program része lenne 😊
wf = windforce, IK = immortal king
pindlet runol. 😊 Nem erdemes foglalkozni vele, csak ha van nehany felesleges valodi cd keyed, amit nyugodtan bannolhat a blizard.
ööö és ilyet,hogy tudnék magamnak csinálni.Jah mégegy,nem régóta nyomom neten diot,s nem vagyok tisztában rövidítéssel:
pindlerunol??? Hova megy,mit csinál?
100wf?? wf?
IK ??
pindlerunol??? Hova megy,mit csinál?
100wf?? wf?
IK ??
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
47-en is eleg karcsu lehet, tekintve hogy rendes resisttel, thundergoddal (absorb) a multi light is csak gyogyit.
bot = pindlebot, 1 script, ami automatikusan pindlerunol neked, amig te kajalsz, alszol, dolgozol. elmesz nyaralni, mire hazajossz, van 100 wf-ed, IK armorod.
Elvileg eorsitik a megmarado 5 csontit. Aze' a blizzardot ismerve tuti nem viszik tulzasba, kapnak hellen +1 hp-t, es kesz.
A legnagyobb problema hogy a cast delayt meg mindig eroltetik, pedig regen a fast castos sorci valodi alternativa volt, most meg ertelme 0. Viszont van helyette mindenfele %chance to cast lvl 0 szirszar mindenfele cuccon, ami csak a frame ratet csokkenti. Ha ilyen sok van belole, akkor meg minek kellett a sorcittol elvenni? Inkabb kevesebbet de gyorsabban sebzo sorci kene.
A legnagyobb problema hogy a cast delayt meg mindig eroltetik, pedig regen a fast castos sorci valodi alternativa volt, most meg ertelme 0. Viszont van helyette mindenfele %chance to cast lvl 0 szirszar mindenfele cuccon, ami csak a frame ratet csokkenti. Ha ilyen sok van belole, akkor meg minek kellett a sorcittol elvenni? Inkabb kevesebbet de gyorsabban sebzo sorci kene.
No akkor,ha igaz azon a linken található infó,akkor elég szopi lesz a necrómnak,hogy csak 5 lényt tud majd reviveolni😞(( Semmi értelme nem marad a necrónak.Hol leszen a revive hadseregek??
Más: Valaki mondja már meg,mi az a botfuttatás,hogy lehet,mi az értelme?Thx.
Más: Valaki mondja már meg,mi az a botfuttatás,hogy lehet,mi az értelme?Thx.
lvl 47 chain lightning miért durva?
csak akkor aktivalodik, amikor meghalsz, ha hc vagy akkor csak egyszer :>
csak akkor aktivalodik, amikor meghalsz, ha hc vagy akkor csak egyszer :>
Akkor fizess neki elo adsl-re, hatha nem kell vodafont hasznalnia.
OFF
Par napja Sannal elkezdtunk jaccani ujra a Neverwinterrel, immaron allando serveren Marlowenal. Nordock PW modullal. Es ahogy jaccok, visszatert egy regesregi erzes, amit meg regen ereztem a diablonal, talan meg a Warzoneos idokben. Ecceruen elveztem a jatekot, szitne mar mar teljesen beleelve magam a tolvaj karakterem borebe (lopakodni, osonni, menekulni es jo gyorsan futni ha kell, tarsakat hivni segitsegul, stb..) Aki teheti, es szereti a NWNt az probalja ki, a hivalatos magyar nwn oldalon le van irva minden.
Csak azert gondoltam hogy leirom, mert hatha van aki szeretne egy jot jaccani, es meg nem probalta. Termeszetesen a jatekok nambervanja meg mindig a diablo de a nyomaban szorosan ott a nwn. Ultima meg majd kesobb, ha eccer vegre meglesz a cd. ;]
ON
Par napja Sannal elkezdtunk jaccani ujra a Neverwinterrel, immaron allando serveren Marlowenal. Nordock PW modullal. Es ahogy jaccok, visszatert egy regesregi erzes, amit meg regen ereztem a diablonal, talan meg a Warzoneos idokben. Ecceruen elveztem a jatekot, szitne mar mar teljesen beleelve magam a tolvaj karakterem borebe (lopakodni, osonni, menekulni es jo gyorsan futni ha kell, tarsakat hivni segitsegul, stb..) Aki teheti, es szereti a NWNt az probalja ki, a hivalatos magyar nwn oldalon le van irva minden.
Csak azert gondoltam hogy leirom, mert hatha van aki szeretne egy jot jaccani, es meg nem probalta. Termeszetesen a jatekok nambervanja meg mindig a diablo de a nyomaban szorosan ott a nwn. Ultima meg majd kesobb, ha eccer vegre meglesz a cd. ;]
ON
Dehogy nincs, minden hc-s ugyanugy cowozik, semmi extra. Max annyi, hogy hc-ban nem te dontod el meddig viszed el a karit, hanem a matav / vodkafon.
1.08-ban igen, de 1.09-ben mar nem annyira. Inkabb mefi vagy pindle, az gyorsabb es jobb.
Ezek a modok. Ezekkel nincs is baj, de annyi van belole, hogy szinte lehetetlen szamontartani oket. Es mivel a diablo gyenge pontja a program szerkezete es felepitese (az .mpq fileokra gondolok), igy barki csinalhat maganak modot 10 perc alatt, es igy a karatkert legalis cuccokkal, de megsem legalis modon tokelyre fejlesztheti.
A zart serveres megoldasok - foleg miota hozzaferheto mar jo par helyen a bnetd serverfileok - jo megoldas. Ott mar csak a botokat kellene likvidalni, es kesz is. Neverwinter peldajara, lehetnek servereken kulonfele modok is, lasd BaldursGate mod, Ancient akarmi mod, stb. Nem rossz otlet, oda megy mindenki ahova akar. Ha nem lenne bot, akkor nem is lenne ennyi sirasrivas a csalasok miatt.(TCPIP nem erdekel, aki jaccani akar, semmibe sem kerul serverre menni). Egyszoval, botokra talalj ki valami megoldast, es te leszel az isten ;]
Egy amolyan kisebbfajta isten, talan meg szobrod is lesz...
A zart serveres megoldasok - foleg miota hozzaferheto mar jo par helyen a bnetd serverfileok - jo megoldas. Ott mar csak a botokat kellene likvidalni, es kesz is. Neverwinter peldajara, lehetnek servereken kulonfele modok is, lasd BaldursGate mod, Ancient akarmi mod, stb. Nem rossz otlet, oda megy mindenki ahova akar. Ha nem lenne bot, akkor nem is lenne ennyi sirasrivas a csalasok miatt.(TCPIP nem erdekel, aki jaccani akar, semmibe sem kerul serverre menni). Egyszoval, botokra talalj ki valami megoldast, es te leszel az isten ;]
Egy amolyan kisebbfajta isten, talan meg szobrod is lesz...
hi all
nem egészen Diablo2, de inkább Diablo1
Most raktam fel a gamét, megpatcheltem 1.09-re, de a multiplayer menüben nincs Battle.net opció... hogy kell odarakni? úgy emlékszem régen se volt ott rögtön, vagymi... help!
nem egészen Diablo2, de inkább Diablo1
Most raktam fel a gamét, megpatcheltem 1.09-re, de a multiplayer menüben nincs Battle.net opció... hogy kell odarakni? úgy emlékszem régen se volt ott rögtön, vagymi... help!
Hat nemtom, tavaly nyaron volt szo eloszor a 110rol mar konkretan a nemet diablos forumokon, akkor jott ki az elso fake 110peccsinfo. En onnantol szamolom.
Lev47es skillek jewel, nekem furcsanak tunik. Nemhiszem hogy csak ez lenne az egyetlen ilyen ujatas ha mar ilyen van(ha telleg benne lesz), es ha mas skillek is ilyen nagy levellel szerepelnek majd mindenfele cuccban....hatnemtom.
Dehat mindegy, azzal jaccik a nep amit eletesznek, ha ilyenek lesznek benne, akkor amen, ezzel fogunk jaccani. Szokatlan lesz, de minden ujdonsag az.
Lev47es skillek jewel, nekem furcsanak tunik. Nemhiszem hogy csak ez lenne az egyetlen ilyen ujatas ha mar ilyen van(ha telleg benne lesz), es ha mas skillek is ilyen nagy levellel szerepelnek majd mindenfele cuccban....hatnemtom.
Dehat mindegy, azzal jaccik a nep amit eletesznek, ha ilyenek lesznek benne, akkor amen, ezzel fogunk jaccani. Szokatlan lesz, de minden ujdonsag az.
Akkor mar inkabb az 103as kellene. De igazad is lehet, megha csak vicc, lassan egy eve varja a nep a 110et, par honap ide vagy oda, kit izgat? eheh ;]
Hat nagyon remelem hogy ez csak valami vicc, es nem rontjak el ennyire. Level47chainlajt? Hat koszonom ez mar picit sok lenne ;]
Lehetseges, de mar csak par nap es minden kiderul. Addig nem kockaztatok, hogy fake infokba elem bele magam ;]
screenshot
a lustábbaknak 😊
a lustábbaknak 😊
1.10 screenshot
http://www.battle.net/diablo2exp/images/other/rainbowfacet01.jpg
http://www.battle.net/diablo2exp/images/other/rainbowfacet01.jpg
most ha exek a cuccokat 10-15 kor alatt kidobna senki sem keresne 😄 pindlet nyugodtan felejthetitek, az csak a bot primitiv programozasa miatt jo.
megvan!!!
egymás után két mefirunban dobott burit + csákót!
apám!!
mééé váratott ennyit???
egymás után két mefirunban dobott burit + csákót!
apám!!
mééé váratott ennyit???
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Buriza-Do Kyanon
Balista
(85-102) - (140-168) Dmg
+2.5 * clvl Max Damage
110 Str Required
80 Dex Required
Item Level: 49
Clvl Req: 41 +150-200% Enhanced Damage
+2.5 Max damage per clvl
Adds 32-196 cold damage, 8 Seconds Cold Length
+100% Chance of Hit Piercing Target
80% Increased Attack Speed
Hit Freezes Target
+35 to Dexterity
+75-150 Defense Dmg Bonus: 100 Dex
Weapon Speed: 10
Firing Rate
Very Fast: All
Balista
(85-102) - (140-168) Dmg
+2.5 * clvl Max Damage
110 Str Required
80 Dex Required
Item Level: 49
Clvl Req: 41 +150-200% Enhanced Damage
+2.5 Max damage per clvl
Adds 32-196 cold damage, 8 Seconds Cold Length
+100% Chance of Hit Piercing Target
80% Increased Attack Speed
Hit Freezes Target
+35 to Dexterity
+75-150 Defense Dmg Bonus: 100 Dex
Weapon Speed: 10
Firing Rate
Very Fast: All
elhalt a 78as HC nekrom 😄 egy szemet council+3mp es lagg volt a bunos 😄 lehet nem kene letolteni hc kari hasznalata kozben? 😄 a legjobban a perfect diamondos homonculusat sajnalom, azt jodarabig nem fogom tudni potolni asszem... mindegy mar keszül az uj
ööö annyian beszéltetek már róla,plíz valaki mondja meg mijaza buriza? fegyver,vagy páncél,vagy mi,s milyenek az értékei?Thx.
Valóban nem lehet abbahagyni ... 😊 De sebaj, barbárom már szépen fejlõdik... Jelenleg 2800-as attack rating-el büszkélkedik... Pedig normal Kurastba vagyok😄 Ja persze, mert megvan a Berserkel Arsenal teljes és az offenses csicska is ad az AR-e... Szép az élet😊 Ja meg ugye van már Whirlwind is... Nagyon jó ez a players 8, továbbra is csak ezt tudom mondani... Unique tárgyam is van bõven, set-tõl meg már jóformán szabadulok, annyi eset. Duriel is szépen dobál... Hamarosan jön Mephi (pár óra játék és ott vagyok) és akkor kiderül minden😄 Õ dobni fog szépen az biztos... MF-em is van már majd 200 a csicskával együtt... Szóval nem panaszkodom, jól van tartva a barbika és szépen fejlõdik. Hiába nyomtam a TOCA, Vietcong párost, beleuntam 3-4 órán belül és visszatértem a gyökerekhez.... De így a legjobb.
hmmmm....
megöltem mááá vagy 100 x ....
322 -es mf el
nemdobaz a getzi 😞(
megöltem mááá vagy 100 x ....
322 -es mf el
nemdobaz a getzi 😞(
nos???
hnmmmmm ...????
uraim!
ki a yo anyja dobja el a burizát??
és milyen karinak dobja szívesebben??
még csak másoknál láttam 😞(
azok is mind cserélték
yahh és hányas mf kell hozzá??
Nomeg persze lehet kotyvasztani is beloluk, a cube recepteknel latod mihez mi kell, melyik rune kell, mint egyik alapanyag. Masra nem jok.
Rakj ki a runákból runaszavakat páncélba,fegyverbe,sisakba.A legjobb kategóriájú tárgyak lesznek belõlük,de persze a legjobbakhoz megtalálni a megfelelõ runát,az nem lesz egyszerû.
up!
UOnline rol bovebben? 😄 van topicja? a tort szerver erdekel, fizetni nem vagyok hajlando egy jatekert sem, havonta.