26171
-
#9195 na akor most mar csak azt a kis trukkot aruljatok el hogy hogy lehet a szintkorlatot atverni az osoknel es akkor meg is koronaztatok ezt a parbeszededet:) engem teleg erdekelne mert nem tom hogy kell:) szal aki tudja legyszi irja le:):):) koszike:) -
#9194 Ez is igaz. -
MadJani #9193 Meg van olyan is, hogy low lvl duel. Ott max lvl 9-es lehet a kari. Ha egy ilyennek megvan minden q, akkor van +12 skill + 15 stat + 30% res. Ami lvl9-en nem elhanyagolható -
#9192 Ez így van,de sose értettem miért jó ezt így kicsalni. Ha 25-ös szint alatt mész át nightra/hellre nagyjából 0 xp-t fogsz kapni,szal semmit sem fogsz fejlődni. Ezért nem értettem sosem,hogy mit keres mondjuk 3-as szintű kari hellen 1.10-ben.
1 dologban látom mindössze értelmét. Ha hellforge rúnázni akarsz persze cimbivel. Mert ugye annak a lényege,hogy kreálsz sok-sok karit,s elviszedd Hell hellforge-ig. (közben persze felveszed a night hellforge rúnát is). Szal max itt látom értelmét ennek az átrántásnak,mert itt nem a kari számít,hogy hogy fejleszted,hanem,hogy minnél előbb meg legyen a rúna... -
#9191 en arrol beszeltem hogy kell egy kair ahoz hogy baal q et megkaphassa vagy van masik modszer is ? (bar szvsz nincs)
mert ha siman megoli neked egy high lev char baalt akkor
te lev 20 alatt csak akkor kapod meg ha lent is megkapja vki a q et... -
#9190 jo én csak azt mondtam hogy lehet nagyon hamar csinálni karit, aminek sok értelmét én se látom maximum ha valaki nem pvp-re akar gyorsan karit
de pvp-t utálom:)
medevil: egy nagy karinak kell végig huznia normon, nm-en, hellen utána hell CS runok és jön exp ezerrel és 3-4 ora a kari szal nem ugyan olyan... -
#9189 Hellre csak legvegso esetben megyek ;] 110 alatt amig nem muszaj, elkerulom. Elvagyok en nmben nagyon jol. Ha ott mar semmi keresnivalom, akkor leolom baalt, es nekimegyek a hellnek. De ott mar csak nagyobb nekros partyval.
Normalban akt1 vegere egy no rush-sal ossze lehet szedni 14-15 szintet. Utana akt2ben siman el lehet menni 20ig, foleg a vegen a tombok kitakaritasaval, nagyobb letszamu partyval. Utana mehet egy gyors travi, meph, diab, majd anci. Eddigre mar meg van a 22-23. Onnan vagy 2-3 korai baalrunk - aminek sztem semmi ertelme - vagy vissza arcane v. tombrunba 1-2 kort, es meg is van a 25. Onnan korulbelul fel ora a 40ik szint, es onnantol mar legalabb 10 pontos lev30as skillek vannak, amivel eletben lehet maradni a kimaradt kvesztek potlasara. Hogy najtra mikor megy at? Nemtom, en 55-60 kozott szoktam. Addig elbohockodom normalon, segitek, baalrunozok, vagy egyszeruen csak pufolom mefit. -
#9188 de a cselhez kell 1 masik kari is amivel viszont sokkal lassabb hacsak nem más kariával de akkor meg mire összejön pont úgy ... -
#9187 Fred alul olvastam, hát legjobban igy fejlődik egykari:
felhuzzák normálon, nm-en, hellen...
na és hellre kb lvl6-os lesz:D
(amugy ancienteknél ugye van lvl limit: szal norm20lvl alatt nem lehet megcsinálni nm-en 40, hell 60)
de ez egy csellel megoldhato^^
aztán kell egy társ kreál hellen mittomén diorunokat és go oda a kiskarival, ott runonként 4-5 lup!
szal 4-5 ora alatt lehet csinálni 60-65 os karit utána meg hell baal
ennyi...
-
Hegylakolaci #9186 Nem azért de ti melyik játékkal játszotok?1.10-ben már nem kell sc-t végigjátszani a hc-hez.Annyi a titka hogy azon az accon csak hc karik legyenek. -
sanyiiiii #9185 nincs mit:D -
#9184 kösz:P -
sanyiiiii #9183 wow
remélem megöl 1 fallen -
#9182 Mivel régi accom törlődött és most nemtok HC karit indítani nekem hasznos lenne:P -
sanyiiiii #9181 ohhh!
ez tényleg nagyon nagyon hasznos...
LooooooooooL -
#9180 A HC hack arra jó hogy tudsz HC karit indítani anélkül hogy végigtolnád SC-ban. -
#9179 az mi? Hard Core hack,vagy mi? -
#9178 Van 1.10-hez HC hack? -
#9177 -
Noodlee #9176
LLLOOOLLLL
-
#9175 :-)) -
#9174 LOL -
VGQ #9173 De ami igaz,ha nincsnálad cube multiba travical tutira dob eggyet.Ezt már én is többször láttam. -
#9172 nahát, mennyit írtatok...
nion cscsos kedvem végigolvasni..
tzök részeg vagyok :)
mertzez így jó :)
hollárí és áén látomeszt...na mivana fülembe...:) -
#9171 :D -
#9170 Szep munka. -
#9169 nah végre megtaláltam!!!:D -
#9168 jaaa!
én meg aszittem hogy az act 1 ben van:) -
#9167 Tegyuk hozza, hogy optimalis esetben. Amennyiben viszont figyelembe vesszuk hogy nem tudja merre van a cube, helyesen feltetelezhette Evil, hogy azza sincs tisztaban hogy hanyszor is kell azt a nyavajas kockat begyujteni ;]
...ami egyebkent meg mindig akt2ben van, a Halls of Dead nevu, igencsak baratsagtalan tarnarendszerben. -
#9166 na akkor most mi a pontos lelőhej?LOL -
Noodlee #9165 Te lámlenge! :)
Ha már normalon megszerezte volna, akkor most nem keresné.
:) -
#9164 De akkor nem keresne ismetelten ;] -
#9163 Igen, uj karival necces a boci, foleg az eleje. De ha van pici eszuk a partnereknek, es segitenek, akkor kitisztitanak egy sarkot, es beallitjak oda pihenni a takaritas idejere. Igaz sok ertelme 110ben mar nincs, foleg hogy utana bneten slayerkent nem nagyon latja a normal jatekokat, igy necces lesz neki fejlodni addig amig eletkepes nem lesz najton. De ez mar egy masik tortenet... -
#9162 Attol hogy neki nincs cube-ja, meg a tobbieknek lehet ;] Ha olyan jatekba megyek uj karival, amely akt2ben "folyik" de mar radat es mondjuk utana a cubeot is lekestem, nem erdekel. Marmint megyek veluk a botert es az amuert. Ha megvan az amu - oltarbe jol belerugtunk - akkor mar egy kis parbeszed utan leenged a ASbe, onnan a sumi foldbeverese utan pedig ott a CoM. Ekkor a tobbieknek - mievl nekik mar megvan a cube - kesz a botjuk, es nyomas duri ellen, majd akt3. Ha uj jatekba megyek, akt3-ba feltehetoen, akkor a legelso junik monszta a szobrocska mellett elejti az en cubeomat is ;] Ez huzasnal altalaban a travincialban tortenik meg.
Single egyertelmu mas, ott meg kell csinalni, nincs mese, cube nelkul max homokozhat az ember a varos korul... -
#9161 ez act 2 nem??? -
#9160 pl, hogy mar normal fokozaton megszerezte. -
#9159 Ha mehgvan az eredetid,miért singlében nyomod???
Ott a bnet próbáld ki!
Amúgy a Cube-ot Halls of the Dead nevü dun geonban találod a 3. szinten. -
#9158 Cube nélkül hogy csinálja meg act2-t?
Már mondták sokszor hogy akt 2-ben elég az amulet claw viper templéböl,de akkor hogy ölik meg Durielt??? Hogy omlasztják ott be a falat? -
#9157 single egyébként:) -
#9156 akkor hol kapom meg a cube ot???