Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JÓBÓL IS MEGÁRT A SOK! Ez van.
Te elestél biciklivel? 😛
virits ide valamit, és te leszel a sztár. 😛
De ha nem megy akkor ne vetits hülyeségeket!
http://deathfellows.hu/
2. néha van egy 2-es számu szoba is, ha az egyes tele van, de ne feledd csak azok vannak a szobaban akik éppen nem jatszanak! 😊
Open bnet szerver csitparadicsom. NEm mindenki eredeti dioval, és nem mindenki Bneten nyomul, van magyar tört bnetd szerver, landor a neve, és tök véletlenül én vagyok az egyik inaktiv adminja(már megint játszod az eszed) 😊 Azon kb 7-800 acconut van, és nem kell eredeti Dio hozzá.
3. A Huncow jelszavas tehénvadászat, általában ha hely benen akkor a csatira be szoktak irni hogy hol tart, pl Huncow06, a password mindig: hun
Most találtam egy ujat. KB 300-szor összetettem, és bonyolultabb mint a Dio. Ultima Online, és tört szerveren lehet nyomulni vele.
Amikben jobb(szerintem)
Itt igazi csapatjáték van.Muszaj, mert egy kari igazan tapos monstat nem tud legyakni8egyedül), a komyolabbbakahoz több ember kell.
Nincs lics!!!!!!!
Nem xp utan kapsz elosztható pontokat, hanem folyamatosan nönek a skilljeid attol függöen mit csinalsz! Ha kardozol, nö az a képességed, ha varázsolsz akkor a magiad. Nincsenek kasztok. Bárki bármit tanulhat. HArcos is vehet varázskönyvet, és tanulhat mágiát.
Valodi iszonyatos nagy online vilag. Nem chat vilag, és nem csak addig él egy jaték amig megnyitod! A játék folyamatosan megy. Nincs max 8 player. AKár több száz játékos, és sok sok npc, van egyszerre játékban.
Nem csak a harcrol szól! Választhatsz polgari foglalkozast, lehetsz horgasz, vagy bányász, favágó, kereskedõ, vagy amit akarsz! Söt általában kell egy polgari foglalkozas hogy megélj. Guildok vannak, tehát valóban tartozhatsz csapathoz. Most a magyar játékosok mind együtt vagyunk(ugy tudom), van egy házunk amit már kinöttünk, de még nincs pénz másikra.
bárki bármikor megtamadhat, és te is barkit! Bár a városok, és jo nagy terület a városi örség által védve van. HA ezen a területen bárki neked rond, csa beirod hogy guards (bindelni is lehet) és egy pillanat alatt agyoncsapjak a tamadót bárki is legyen az.
Nem segit az Esc. Ha megtamadnak, és el akarsz menekülni, elfuthatsz, de nem szökheszt. Tehát ha kilogolsz a játékbol, ilyen esetben nem tünik el a karid, hanem 3 percig ott marad, és tuti megtalálnak! HA meghaltál, ott marad a tested a földön, és bárki kifoszthat! Ujraéledni ugy tudsz, ha szellemként keresel egy wanderer healert, aki azért elég gyakran elöfodulnak, ö tud feléleszteni. Mármint szellemként kell árrohanni a mezön!
Nincs eszetlen táp! Azt jelenti, hogy van vagy 30 skill (nem varazsló skill az más tészta) és minden pontod összesen 700 lehet, ettöl nem leszel isten, mint a Dioban.
A varázslatokat meg kell venni vagy találni scrollok formajaban amit bele rakhatsz a varázskönyvedbe. 1-8-as szintü varázslatok vannak, hogy mekkkorat tudsz csinalni a magery pontjaidtol függ. A varázslatok nem csupan manaba kerülnek hanem, mindegyikhez különbözõ reagensek kellenek amiket meg kell venni mindig. Nem tutira megy a varázs, kimondod a varázsszót, és a magery szintedtöl és egyebektöl, még a kipihentségi fokodtol, és attol is mennyire vagy jol lakva, szoval sok mindentöl fugg hogy sikerül e egyáltalán.
Bocs a hosszura nyult off topcikért. Aki már minden oldalrol végig tolta a diot, és vágyik vmi összetettebb, kevésbé hentelösebb igazi nagyszabású játékra, annak nyugodt szivvel ajanlom, és ha bármiben kell szivesen segitek is.
ui: Persze ha kijön az 1.10-es patch akkor a Dio is ujra jön. 😊))
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amit leirtam a karikrol szerintem egyértelmü, a többiért bocs, ha bántó!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Kemény csata volt... De gyõztem.
Na ezzel részemrõl az MF téma lezárva. Szerintem alap és aki nem kalkulál ezzel, az maximum magára vessen. Még így sem biztos, hogy jó cuccai lesznek, de legalább egy esély rá és ezt nem kihasználni merõ butaság lenne, pláne SOKADSZORI újrajátszás esetén, amikor az ember már képbe van a szabályokkal. Nemde?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
kivéve amit az elsõ 1/10-nél
gyökerénél kell a probléma kezelését elkezdeni
Amúgy egy idõ után és ezt ti is mondtátok már (mint tapasztalt Diósok) tényleg csak azért játszik az ember a Dióvak, hogy minnél jobb tárgyakat találjon. Nekem amúgy is a single jön be jobban, hát miért ne mennék rá az Mf-re, ha egyszer emiatt lesznek jobb tárgyaim. Az egész játékot már kivûlrõl vágom, mit hol merre, milyen szörny, milyen helyszín, milyen képesség stb... Már csak a tárgyak adnak némi plussz játszhatóságot és az azzal elért hangulat. Ez nem hiszem, hogy hiba lenne. Egyszerûen most ez a szakasz elérkezett nálam is... Már az eleve durva, hogy több mint fél éve ezt nyomom, ahogy idõm engedi... Ez rám aztán nagyon nem volt jellemzõ. De ha ez a legjobb😊 csak sajnos a Dió olyan progi, hogy nagyfoku függõséget is okoz és engem ez már kicsit (nagyon) zavar. Mert ha leülök bármi más progival játszani, akkor azt játszom és 2-3 óra múlva felállok és kijátszottam magam arra az idõre és amikor másnap leülök elé akkor folytatom. Ellentétben a Dióval, ahol leülök játszom vele, majd felállok és már közelbe sincs a gép MÉG AKKOR IS JÁTSZOM!! Nem enged el a program. Osztom a pontjaimat, mérlegelek stb.... Tiszta függõ hülyegyerekké tesz.. Na ettõl akarok már szabadulni, de ez csak akkor lehetséges, ha tényleg kijátszottam magam vele, sok kaszttal és egyébbel... Mert ebben a progiban akkora a változatosság, hogy csak na... Azt hiszem egy jó darabig nem fogok ránézni az ilyen typusú játékokra.... Az biztos. 😊 Pláne itt a jó idõ is, szóval nem akarok kushadni a szobámban mert még mindig Dió függõ vagyok..... Na remélem lehetett venni amit írtam és a lényegét megérteni..
csak MJ. ebbõl él
meg annak azért van gyakorlati haszna
ennek meg semmi, hacsak a pocak növesztését nem lehet annak tekinteni 😊
sajnos engem már szinte semmenyire nem köt le
mondjuk nem ezért nem voltam a múltkor, hanem mert nem értem rá sajnos
de azért a nagyfatert még feltétlenül odaadom
amikor már vkit az izgat, akkor kap-e több xp-t ha õ, vagy a csicska üti-e le a szörnyet, ha egyenletrendszereket állít fel arra, hogy lehetne még hatékonyabb, meg, hogy mi hogyan eshhet e a legoptimálisabban, akkor már rég nem játszik
Én csak attól féltem, ha a csicska MF-e nulla, akkor ugrott az enyim is, ha õ viszi be az ucsó ütést, de szerencsére megmarad az enyim...
Ez nagyon jó!! Ha ezt elõbb tudom, akkor nem dobom ki azokat a socketes MF-es cuccaimat ami korábban rajtam volt, hanem átadom neki. Na mind1, már gyülnek a topázok, szóval ezt a taktikát bevetem, mert kellenek a jó cuccok. Mese nincs.. Thx a helpet mindenkinek!!
Ha én ütöm le az ellent utoljára, akkor 107 MF-el számol a progi. Ez ok.
Ha õ, akkor is 107, mivel neki 0 Mf-e van.
De ha neki mondjuk van 50 Mf-e tegyük fel. Akkor ha õ üti le utoljára, akkor lesz 157 Mf.
Viszont ha én ütöm le, akkor marad a 107 Mf... Tehát így van ugye???
de amint látod még mindig nyomom és tervbe van véve hckarakter índítása egy amazon személyében, meg ki tudja mit hoz az 1.10-es patch is... De szeretnék más játékokra is rákoncentrálni.... Vietcongból pl. a második küldetés elején vagyok... csak porosodik a polcon a Dió miatt... de elõveszem mert nagyon jó játékbnak tartom, csak az elsõbség mindig a Dióé volt.. most kell már egy kis pihi... Mert kezdek becsavarodni😊
NINJA!! Az elõzõ kérdésemet még légyszi válaszold meg, mert az nagyon fontos!!!
VALAKI!!! Nagyon fontos lenne.....
Várom a válaszokat... a 4115 és 4117-es kérdéseimre.... Elõre is thx,,,
Vártunk szombaton, de nem jöttél. Majd szólók, ha legközelebb leszünk. De akkor majd azért gyere!😊
Lenne egy nagyon fontos kérdésem! A következõrõl van szó: Van egy barbárom 107-es MF-el és van egy zsoldosom is akit az ACTII-ben béreltem fel. Az offense-es csicska, de ez most mellékes...
A lényeg: Ha a csicska viszi be az utolsó ütést és nem én, akkor nem számít az én MF értékem? Tehát akkor olyan mintha nem is lenne MF-em? Mert a csicskámnak semmi MF-e nincsen. És sokszor van úgy, hogy a hosszú bárdjával õ öli le az ellenfelet és mintha ilyenkor nem dobna olyan jókat a progi.... Vagy csak én képzelem ezt?
Légyszi ezt mondja meg valaki, mert ha ilyen tényleg van, akkor rúgom ki a francba a csicskámat... Ha meg nem, akkor maradhat😊
én is mindig olyankor veszek meg vmit, amikor már igazából nem nagyon érdekel
nem kell itt a tévedhetetlen szakértõt játszani, azért mert vki a Dióval kell és fexik, és TUDJA mit hova KELL? tenni, attól még nincs az igazlátás birtokában, és nem csak idióták járnak ide, ugyhogy talán egy kicsit vissza lehetne venni arcból
valahogy bele fogok kötni, csak még nem tudom hol, és nem olvastam az elõzményeket
Egy dolog szol ellene, a lag! Nincs a vilagon olyan szerver ahol érdemes lenne! MAximum lanon.
Mondom ezt ugy, hogy több guardian karim van, és 8x-es karik, mind egyedül fair playben átküzdve magukat a jatekon.
Ezzel nem megbantnai akarlak, de teljesen felesleges vitázni rola. Ha és beviszem a nova sorcomat 8 playeres bocira, akkor leirom a teljes mapot vele, amig te kb 2-3 csordat megcsinalsz a legbrutalisabb barbaroddal!
A barbar hellen 8 playerben, már nem tömeg pusztitó! Ez tény! Amikor majd oda érsze vele, hogy beviszed a barbarod egy 8-as bocira, akkor ezt tapsztalni is fogod. A sorc, meg a sorc között pedig elég nagy különbség van! Én amikor egy karit csinalok, minden egyes pontnak megvan a sajat helye! Egyetle negy se mmehet fölöslegesen máshova, tehát azok a karik fel vannak épitve! Téma részemröl is lezarva.
Az hogy a haverod barbarja elöbb végez, az a nagyobb jatek tapasztalatbol, jobban felépitett karakterböl, és jobb cuccokbol adodig! Majd a sokadik, maximalisan felépitett karid utan, amit te tunningolsz, én nem licselve nyomsz fel, akkor érezni fogod a ezeket a dolgokat amiket irtam, addig csak szubjektiv, és eléggé téves nézetek. 😊
Üdv. Joe
yesszus!
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
Ok akkor a sorci témát kitárgyaltuk...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me