26171
-
Lacika 79 #9155 Csak 2 van. :-D -
Noodlee #9154 A szövegkörnyezetből az jött le, hogy single. De ha nem is az, akkor is kemény lenne neki newbie szinten a bocis pálya. Persze ha mindíg rohangál a bocik elől, akkor még jót is tehet neki. :) -
#9153 Ha bneten jatszik es huzta valaki nem feltetlen kell neki a cube. De singleben leragad akt2ben nelkule, az ketsegtelen ;] -
#9152 3 perfect topaz :D egyértelü :D -
Noodlee #9151 ha még nincs meg a Cube, akkor a gamét sem vitted végig normalon. Ebből adódóan nem fox tudni bocizni. Meg a szinted ugye... -
#9150 szevasztok!!
gyors help kellene!!
a hordaric cube ot hol tudom megszerezni????
mer akarok menni a tehenes pályára:D
-
#9149 Hat barmit runeszavakon kivul. En azt mondanam hogy ias+ed jewelt, de ez csak egy velemeny. -
Lacika 79 #9148 Egy 3 socketes Griswold's heart ornate plate-be mit érdemes rakni? Runám nincs egy normális sem. :-( -
#9147 Annyit meg hozzatennek, hogy 25ig vigan el lehet Tmobrunozni, fullos hoston, amennyiben nincs kedve az embernek diablot irtani. Tegnap mentem par kort a canyon kornyeken, es 21->25 meglett hamar.. -
#9146 Mintha csak ereztem volna, koran vonultam tegnap zZzizegni, ugy latszik jol tettem ;] Vegre aludtam egy jot. -
#9145 rílmdáún geciek:) -
#9144 Szal hólapát,mi?:-pp
Kihívlak Duelre valamikor hétvégén!!!:-ppp -
#9143 Mingyá alolvasom,most úty sincs munka.. -
#9142 ezt a játékot láttad már? -
#9141 ez is igaz...
Jöhetne má valami D3,vagy valami,bár úgyse lesz.. -
#9140 de mekkora buli volt:)
(igaz, hogy azt is pont annyira untam, mint a mostani baalrunokat) -
#9139 :-)) A régi szép udók,mikor még mindenki bocizott.....
Hja akkor még az egyik legbrutálabb a bociirtó a bowazon,illetve Nova sorc volt....
Ez a két kari pont kuka 1.10-ben:-( -
#9138 emléxem, hogy régen, miközben filmet töltöttem, bementem bocizni, megálltam egy nyugis sarokban és beszélgettem a többi lícselővel:) -
#9137 Najo, de ott jottek a bocik a huzasok utan. Nem voltak kvesztfuggo wpk, stb.. Igy nehezebb, de azert nem veszes. Habar hozza kell tenni, sosem huzatom magam, elvagyok en nyugdijastempoban egy-egy jatekban.. -
#9136 illetve 20-25 kozott fullos partyval jol johet a act2 tombok, de csak ha a party szintje +/-5on belul van. -
#9135 Figyi,sztem nem lehet 20-ig elmenni,csak akkor ha mondjuk 8-an toljátok együtt.
Amúgy az elején még mindenki szépen végigjátszogatja a gamét,de mikor már az x. karidat csinálod,akkor már azt húzni szokta egy erősebb kari.
25-ös szintig a lentebb megbeszéltek folynak,aztán mi úgy szoktujk,hogy haver a magas karijával kreál normálon ilyen " I tele baal" nevü gamékat,s oda tuti hamar bejönnek.Így gyorsan megvan a 8 player aztán mehet a Baalrun 45-ig. Utána átránt nightmareon,majd megint Baalrun,s így tovább.
Ha jól kijön a lépés,s ráérsz jó sokat tolni,akkor sztem olyan 1 nap alatt lehet 1-es kariból olyan 80-as szintüt csinálni....
Régen 1.09-alatt sokkal gyorsabb volt. Ott kábé 3 óra alatt 75-ös lehettél... -
#9134 Nalam:
1-16 act1-2
16-20ig act2, sewers es meph+travirun
20-25 diorun, vagy outer stepp
20 utan egy anci, es 25 utan baal 40-45ig, aztan ha cucc is megvan, mehet a najt... -
#9133 Ki mennyi MF-fel tolja mefit?
próbálgattam ma 550+ és 410%-kal is, de egyformán semmi :)
kb 50 run és összesen egy Gore Rider és egy Arioc's esett -
#9132 azzal a különbséggel, hogy lvl24 és megyek ancikat ölni:) -
#9131 én msot vopltam dark woodban ott még nem öltem és 10 es szintű vagyok!
act 1 el szerintem el leeht menni 20 ig nem?
nah majd holnap modnom -
#9130 Ugye 1.09-ben elég könnyü volt,mert %-osan katál xp-t,de 1.10-töl,csak 25-ös szinttől tudsz %-osan xp-t kapni.
Szal ti hogy csináljátok meg a leggyorsabban a 25-ös szintet??
Én valahogy úgy tolom,hogy 10-12-ig joinolok act1-be.
Aztán 20-asig act 2-ben Tomb runozok.
20-astól jön haver magas karival,s csinálja a cow-kat. 2-3 cow alatt megvan a 25. Utána lehet menni Baalrunba,s onnatól a fejlődés meglódul.
Szal igazából kérdésem,hogy van valami taktika az első 20 szintre,ami meggyorsítja?
Mert erős túlzással kábé annyi idő alatt leszek 1-20-as szintü,mint utána 20-ról 75-ös... -
#9129 még nem regeltem
de majd holnap nyomom mer most nem vagyaok otthon! -
#9128 mi az accountod? -
#9127 aha -
#9126 aa tolom már!!! -
#9125 szerintem ne szarakodj :D
create game: kill andy plz :D valakinak csak van wp -
#9124 megjött már a cucc? -
MadJani #9123 be kell menni cold planes-nél a barlangba, és a másik kijárat lesz a dark wood -
#9122 hali!
na sikerütl elakadni pedig réggebben már végig nyomtam:))
az elején cold planes vagy mia tököm van meg
meg kinyitram azt az állatot a temetőben
tudom hogy a dark wood ba kéne eljutnom vagy mi de az hol van??
a tekercset kéne leszedn ia fárol cska nemtom ho la fa -
#9121 válaszoltam is :) -
#9120 Írtam malit,majd óvassad elfele:-)) -
#9119 nekem van egy mexokott name/pass amit cuccoláshoz használok. egyszer viszont elírtam a pass-t :)
tök jó volt, mert beírtam és nem agyezett, viszont tudtam, hogy ez lesz a baj, mert volt a mexokott névvel game:)
az uccsó pillanatban sikerült eltalálnom a félregépelt betűt:)
persze, akkor nem sigon cucc volt a földön:) -
MadJani #9118 Próbáld ki az Iratha's-t. Szvsz a legjobb alacsonszintü Set. Minden karinak jó. -
#9117 hmm nekem is volt már 1-2 ilyen 4:xx es realm és tényleg az utolsó pillanatban enged vissza ha egyből nem lépsz be akkor már késő :) -
#9116 A mailt megkaptam.
Cold sorc? Hmmm nem is tudom,mintha valaki azt javasolta volna....:-ppp
Amúgy majd lesz 1-2 kérdésem mailben elküldöm.