Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs veletlenul fenn 1.06-od? Amaval talaltam sojt meg umest, barbival eyelesst, sorcival meg leeches prism. amut, kene pakolni. 😊
Megnézem, köszi...!
😊
nagyon nem emélkszem már, mert jég játszottam diablo 1-gyel, de nekem úgy rémlik, hogy nem kellett semmit crackelni, csak a cdfs.vxd-vel volt esetleg némi problémája
nem pontosan igy van, itt olvashacc a TCrõl:
http://www.diabloii.net/items/tc-monster.shtml
Nekem accot meg nem, de ugy a karik felet igen (3 honap).
Es ujra van SOB is. Ancsi is atigazolt oda. 😊
Patchelted 1.09-re? Dio1hez is asszem az az uccso peccse.
Várj csak! Ez most azt jelenti, hogy a fõszõrnyek szintje az beleszámít mit dobhatnak ki? Tehát ha normál Diablo 44-es szintû, akkor 44-es szintig dob majd tárgyakat? Tehát õ már nem dob olyan tárgyat, ami magasabb ilvl44-nél?
Tudod hogy Laura ujra jaccik? 😊
és mindez az 1 cds diabloval?
Sztem igen. En nem emlexem ra, hogy a LOD elott vissza kellett volna valaha is valtani 640-be, tehat az 1.06-tal mukodnie kene. Mind a mezei 1.06-tal, mind az 1.06b-vel error ablak.
Reinstall mar volt, eredmeny 0. 😞
de normal baalnak 42es TCje, az arreat face-nek pedig 45os, szal elvileg nem
Mostanaban mar csak frissitgetem a karijaimat 3 havonta, vodkafonnal sajna nem nagyon tudok jaccani (700as ping mar istencsaszar, 10-15k atlagos), majd ha lesz penzem adslre, akkor fogok (addigra mar lesz 1.10 is). Most ezert singlezek, abban csak 20as a pingem. 😊
Az 1.06b-t a blizzardtol, a 800*600 peccs meg 1reszt megvolt nekem classicbol, de letoltottem a netrol is (mar nemtom honnan, beirtam a googleba hogy "800 600 patch diablo 2"), mind2 ugyanaz volt. Van egy patch_d2.mpq, azzal felulbaszom a regit, meg egy 800600.reg, amit meg regelek, eredmeny: az error ablak. 😊
elvileg meg baal sem dobhat normalon arreat face-t, viszont nightmare andariel mar dobhat.
Junik jewel meg nincs, majd 1.10ben lesz.
Hat nem sok. Viszont most csinaltam 1.06-os sorcit, lvl47, 266 elet, -50 allres, es mar baroness. 😊
rare jewel van, unique nincs(1.10ben elvileg lesz)
nincs rare charm
Aszongya:
Assertion failure
Location: C:\Projects\D2106\Source\D2Common\DATATBLS\DataTbls.cpp
line #501
Expression: nLoadedValue < MAX_SKILL_RESTRICTED_STATES
Az a jo benne, hogy nincs is C:\Projects konyvtaram. Regen se volt. A skilljeimmel meg nemtom mi a baj, total legit, semmi editor. Odaig elmegy hogy bejon a karakter kivalaszto kepernyo, kivalaszom a karit, nehezsegi fokozatot, aztan toltes helyett jon az error ablak.
szerintem poén lenne, ha egy itembõl több fajta unique lenne, csakugy, mint amuleteknél, meg ringeknél sem tudod, hogy mi az, amig nem azonositod
Thx a válaszokat! Ez nagyon megnyugtató, gogy ACTV-ben már lehetõségem lesz Arreat Face-t szerezni. Na persze jó nagy mák is kell, de addig maradok ott amíg nem lesz meg ez a sisak!

Ja igen!!! Képzeljétek el mit találtam tegnap elõtt!!! Én még soha nem láttam, hallottam még csak hírét se ilyennek.

Sárga ékszert dobott ki az egyik ellenfél, azt hiszem az egyik Council Mephi termében... Van vagy 4-5 tulajdonsága és nagyon tuti!! Mindezt normalon!!!! Volt már valakinek ilyenje? Mert az ok, hogy ékszerem az van dögivel és egyre jobbak, de SÁRGA!!! Ezekszerint van ilyenbõl unique ékszer is? Vagy charmokból is lehet sárgát vagy unique-ot találni?

Nekem ez nagy élmény volt..

Ilyesmiket ad: +30% damage by demons
+30 attack rating by demons
+26% lighting resist
meg még valami...

majd ma este megnézem jobban és holnap leírom a tulajdonságait... De én ilyenrõl nem is tudtam... Bele is rakom majd a kétkezes unique baltámba, mikor Larzuk socket-eli😊
vicc akart lenni, hogy lóttónál is számit-e az mf 😊
na mind1
Davidus
Ja fõleg egy magic meg fagy immunis monszta ellen😊

V9ykn8_TZL0

Nekem vmi error ablak jon helyette. Szokas szerint. 😊
Lattam, de eelg fiktivnek tunik, mer junik fe'z ble'd mar van, az a jedikard. Mondjuk ettol meg nem kizart. Aze' a 2 500-as elemental sebzes kicsit ultrataposnak tunik nekem. Lassan mar skill se kell, meg jaccani se, eleg ha jo cuccod van, es majd alapbol megadja a 99es szintet. 😊
Minden szorny olesnel szamit az mf.
Hamar itt vagy, nem emlexel hogy classicban kellett vmit buveszkedni a 800*600 peccsel, vagy csak a win xp miatt nem m1?
ritkán lottózok, de eddig még nem jött be, ennél is számit az MF? 😊
Itt ez a sajat nickem. 😊
Az attol fugg. Classicban kellett a 20as warmth, LOD-ban eleg ugy 4-5 + skill cuccok, novasorcinak meg 10-15 (cuccal 1utt). Ahogy Wik mondja.
Akkor csao, en meg Tahuti vagyok. 😊
ja, ezért nem szoktak tapasztalt játékosok skillt pazarolni a warmthra
persze normal act5ben esett nekem is a talrasha amu, valamelyik jégbarlangban
hc karival voltam, de hát a hc nem számit bele a cuccok dobálásába, az csak placebo 😊
Davidus
Asszem normál mefi nem dobja. Sõt biztos. De még NM mefi is csak minden 36. szökõévben. Esik kb 25 IK sapi mire méltóztatik arreat face-t dobni. Nekem egyszer esett pedig mefiztem már pár ezret😊

V9ykn8_TZL0

én is csodálkoztam, amikor egy talrasha amulet esett normálon, pedig annak level 70 körül van a követelménye és nem is 8an voltunk a játékban, hanem max 4en
összeadja az értékeket
Ja igen! És mégvalami: Az Arreat Face sisakot meglehet találni normál fokozatban, mondjuk Mephi-nél? Mert néztem és "csak" lvl42 a követelménye. Én meg már lvl37-es vagyok és még jócskán hátra van a Normál fokozatból. (Chaos Sanctuary + ACTV teljes) Így még biztos fejlõdõk vagy lvl50-ig normálon (3 barbár miatt mindenképp)... Players 8 miatt! Ha esetleg fura lenne bárkinek a magas szintem normálon. Na mára nincsen más kérdésem😊
Lenne egy kérdésem:

-Ha több olyan tárgyam van ami ad az attack speed-re, akkor azt összeadja a program és úgy számol, vagy a legjobb értéket veszi alapul és azzal számol?

pl: +30% increased attack speed fegyveren
+20% increased attack speed kesztyûn

Akkor 50% lesz, vagy 30% az attack speed?

Ugyanez a kérdésem a manaregenerációra is!

Mert van egy csomó cuccom, amivel már a 100%-os mana regeneration-t is elérem, de kérdés, hogy egybe számolja e vagy itt is a legjobbat veszi alapul.

Az életlopás, manalopás ott "éreztem" a hatását, és úgy vélem ott összeadja és így logikus, de ezeknél már nem vagyok biztos benne. Meg ugye a resisteket is összeadja.

Ennyi lenne, elõre is thx....
Hi!

Tegnap nagyon osztott a program. ACTIV-ben jártam kb. egy másfél-két órát és 10 unique cuccot dobott ki ... Players 8-on. Pedig nem is voltam full MF-be. Elõtte meg Mephit gyaktam le és úgy vettem észre õ players 8 nélkül is iszonyat jókat dob. Bár már minden tárgyam unique vagy set, ettõl függetlenül addig gyakom a fõsrácokat ameddig a legjobb cuccaim nem lesznek normálon. Erre pedig nagy esély van, hisz az MF-em már 280-on leledzik és ez csak folyamatosan nõni fog.. Nagyon bejött a barbár. Ezt 99-es szintig fogom tolni...😊 Baltás barbár rulez😊
Nekem nem volt eleg. 😄

A hellfire sztem suxx (nem hiaba sierra), egyedul a futas jo benne. Az eredeti dio1 viszont hangulatban, jatszhatosagban felulmulja a dio2t. Csakhat a grafika, az idegesitoen lassu cammogas, es a dio2nel is jobban ismert sztrosi/helyszinek/cuccok sokszor visszatartjak az embert hogy elovegye. En is inkabb classic dio2zok (1.06). Csak azt nemtom miert nem mukodik a 800*600 patch, pedig 1szer regen mar mukodott. Az XP-t nem szereti (akkor meg win98 volt)? Vagy trukkozni kellett vmit, amire mar nem emlexem?! Most meg error hegyek, nyomhatom 640-ben, ami azon kivul hogy tre', foleg CS-ben eleg zavaro, mert nem latom honnan lonek az oblivionok, ami egy 250 eletes, -50 allres-es sorcival nem kimondott elony. 😊
Laalee
akkoriban a 640*480 bosegesen eleg volt, hisz a jatekok 90% a 320*200 ban futott 😄

mondjuk en nemertem mit vagytok oda a dio1 tol, kb 1 eve probaltam erotvenni másokon hogy jaccuk bneten, nem jott be igy nekialltam egyedul, kapcsolodas b.net jatek indit, kb 2-3 ora jatek utan reg asitottam akkorakat... a hellfirevel meg erdekes is lenne dio1 de az meg nem megy bneten, multihoz is crack kell

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Shaman
Mivel én anno nyomtam b.neten dio1-et ezért mondhatom,hogy tutkóra nem kell eredeti CD hozzá.Mondjuk ma kb. olyan max 1000 forint lehet az eredeti dio1 szal nem összeg akár meg is veheted.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

A dio1ben csak a futas hianya volt negativum (na meg a 640*480, mar akkor is). A varazslatrendszer (konyvekkel fejlesztheto) sokkal advancedebb mint ami a 2ben van, itt mindenki ugyanugy nez ki, ugyanazt tudja. Arrol nem is beszelve, hogy az 1ben nem votl szukseg dupera meg pindlebotra hogy hasznalhato cuccod lehessen, a mezei magicok is jok voltak. En azt nem ertem, hogyha 1szer mar tudott a blizzard jot alkotni, akkor miert kellett a folytatasaban mindent visszafejleszteni. A dio2 inkabb egy dio 0.5 alfa.
Te az SH-s Wiky99 vagy?
gumininja
Diablo 1hez tuti kell eredeti? Mert ha jol emlexem, akkor bneten lehet jaccani nem eredetivel is. Tavaly nyar vegen elovettuk mi is par hetre, es akkor ment minden tovabbi nelkul. Aranylag voltak is emberkek, nem volt annyira kihalt mint amennyire az ember szamit..
gumininja
Hat nem igaz mostmar ;]]]

Egy dolog nem teccik nekem szemely szerint, az pedig a tul magas (lev47) ertek. Edesmindegy mire vonatkozik, akkor is magas es a szam. Mert esetleg feltetelezheti, hogy mas helyen is megjelennek ilyen nagy szamok skill/spell eseten. Mivel nincs meg vegleges es hivatalos info minden valtozasrol, igy ez mind-mind csak felvetes reszemrol, amolyan aggaly. Az, hogy perpill ez a jewel mit tud, es hogy mikor (meghalsz, olvasol, wcen ulsz, diablot utod, teged utned, stbstbst) az nem erdekes. Nemtudom jobban elmagyarazni mi az a amitol tartok.
Laalee
lod hun-1
vannak csomoan

Laalee
nem szeretnek megegyszer torolgetni ebben a topicban... nem ide illo temat mailban vagy a gumiszobaban...