Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Megállok (Hell Dio),s GA-val elkezdem löni. Ö lövi rám a piros pirítós szarát,de nem ér vele semmit,mert nekem life leech-em van,s igaz hogy lejjebb megy az életem,de egyböl fel is ugrik emiatt.
Még NEM halltam meg így sosem!!!(mármint Diónál,emiatt.Másmiatt már halltam) Ezért valószínüleg elég sok nyilamnak kell betalálnia,mert különben nem szívná vissza az életerömet.
Igaz az többször átment rajta meg becsapódott,de akkor is 1 nyílvesszö volt Normál Dio:-)))

törpe és rohadék
Ma van egy hete, hogy multiban nyomom a diablo-t.😊 Megköszönöm a jónéhány segítõkész embernek, hogy tanáccsal látott el, sõt azoknak külön, akik egy-egy trade alkalmával a lábam elé hajítottak egy-egy olyan cuccot, hogy a barbim az ágyékkötõjébe vizelt...tudom, hogy lesz jobb kardom, mint a Hexfire, de akkor is. Szal thx az illetõknek...Bandeeka neked külön kösz a kezdõ lökést és az aranyat...😊 hüpp-hüpp
a gáz az, hogy a barátnõm is elkezdte, ezért vagy a játékidõm csökken, vagy kell még1 gép 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
próbáld meg ezt a linket, hátha találsz valamit...
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
ha felrakom a 1.10 paccsot tudok nyomni multiban??
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
SZal itt!
Ráadásul ehhez már van 100%-os magyar fordítás is ha az angoltudás kevéske lenne.
Fordítás honlap itt!!
Az az amikor asszem 4 különbözõ képességû szamurájod volt...
De ott van pl még a NOX is, vagy ha nagyon tág határok közt nézzük, akkor a Alien Hunter vagy mi...bár az inkább sci-fi volt...
DD-t mindenhol BG klonnak irjak, sosem ertettem miert, mert sima diablo klon az is. Asszem MMarkt szorolapon is BGvel hasonlatoztak.
Esetleg probald meg ki a Nox-ot, az is hasonlo hack'n'slash, de az mar picit azert masabb mint a diablo. De viszont jo, sztem megeri ;]
Act5 start - indul

Bazze az elõzõ komment nem is énvótam... na mindegy skízópówa 
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Átkok nélkül nem sokat ér. Anno ezer éve én is kihagytam az átkokat,nem is ért sokat.
Amúgy necró Bone-spearral meg bone-spirittel,még talán elvegetál (nehezen) night végéig,de hellen már semmit sem ér. Ott abszolút idézett lények (érsd gólem,skeleton,revive) plussz átkok,csak úgy lehet haladni. Bár most 1.10-ben kicsit változni fog.Sokan nyüszögtek valamit a poisonos dolgok kimaxolásáról.Valami 5000-es sebzésekröl hallottam rebegni.Komoly.
Nyúlgólem az sztem fanyúl akart lenni,nem:-)))))))
az nagyon félelmetes lehet! 😄
mit szólsz a nyúlgólemhez? tudod, mint a gyalog galoppban ;DDD
Amúgy szvsz nem szabad Diablohoz vérgólemmel menni.Ha leüti,akkor neked alig marad életed,s jön egy tüzgyürü és véged.
Én inkább vagy a vasgólemet,vagy ha nincs akkor a legcsirkébb gólemet ajánlom. Legfeljebb sürübben kell újravarázsolni ha megdöglik.