26171
-
Kiru #9955 Segítsetek!
Nemrég Diablózom, és a NET-en találtam egy listát, hogy bizonyos tárgyak, melyik szörnynél esnek.
Párat be kébe azonosítani:
Mephi - OK
Diablo - OK
Pindleskin - melyik?, hol?
Lister - Baale előtti utolsó nagy szörny?
Baal - OK
HellBovine - melyik? hol? -
#9954 Akkor nálam volt valami gubanc... -
Lacika 79 #9953 Érdekes, nekem megy az 1-2 simán XP alatt. -
#9952 Én régebben a haverom kedvéért akartam feltenni a 2-est XP-re de nem indult el. Ez így van? Vagy kell hozzá valami? -
Yoz #9951 Nekem a Diablo 1 fut Xp alatt patch nélkül is, igaz nekem a best seller kiadásu van meg (lehet ez az oka). -
Ishamael #9950 Üdv srácok! Lenne egy óriási kérdésem! Diablo2 fórum, tudom, kicsit offtopic lesz a dolog, de agyba-főbe keresek már egy olyasmi pachet, vagy cracket Diablo 1-hez, vagy a Hellfire nevű kiegészítőjéhez(ez lenne a jobb), amivel rá lehetne bírni, hogy fusson WinXP alatt is. A kompatibilitás-mód nem jelent neki semmit, de ilyesmit csak csináltak az elvadult fanok! Ha létezik ilyesmi, légyszi írjatok! Üdv
DAVE -
#9949 Én értem...csak a Johnyy warezéra írtam... -
#9948 Miért?...te a dc-ért fizetsz?..:)...mert a warezért igen!... -
Lacika 79 #9947 Ehh! DC meg ilyesmi! :-( -
#9946 Nem fogja megerteni ;] -
COFair #9945 Ok, töltsd le DC-ről, de azzal mit érsz? Single Player meg TCP/IP nem hiszem hogy valakit is érdekel... BattleNet-hez meg kell venni az eredetit, mert csak ahhoz kapsz működő serial-t...
Érted már? -
#9944 Valahogy nem! -
#9943 És ez szerinted olcsóbb mint a dc??...:DDDD -
COFair #9942 Yoz, itt nálunk Miskolcon még lehet kapni a MediaM.-ban. (legalábbis 1-2 hete amikor arra jártam, még volt, anno én is ott vettem meg, 3xxxFt-ért..) Én is meg akarom venni megint, mert az én példányom beadta az unalmast, szal ha gondolod megoldhatjuk hogy vhogy eljuttassam neked.
ímélt ide ha érdekel: [email protected] -
#9941 Nincs még Diablo3? :)
-
Yoz #9940 De még az is lehet hogy megrendelem a hivatalos oldalról, kb. 8600 pénz a diablo 2 az exp-el együtt, csak a szállítási költséget nem vágom, mondjuk mindenképpen egy profi angolos segítségével tenném.
Azért thx a linkért. -
#9939 Szedd le inen, szerintem ne görcsölj eredetin -
Yoz #9938 Az eredti érdekelne, és a batle net is mozgat.
De jó lett volna ha ez akkor jön rám mikor kapni is lehet... -
#9937 Mivel singleben es tcpipn mar nagyon kevesen jatszanak, szerintem o is mar a bnetre keszul. Amiota kozel egy eve olcson beszerezheto a jatek, rengetegen megvettek, es jatszanak azota is bneten (hogy milyen rendszeresseggel, az mas kerdes) De ha nem bnetre akar menni, akkor eppen le is toltheti/at is masolhatja persze, de szerintem ezen mar tul van. ;] -
#9936 Miért nem szeded le valahonnan?...ha kell akkor keress meg priviben és megadom a HUB-om címeét és leszedheted ... -
Yoz #9935 Vagy esetleg valaki megvállna használt de jó álapotban (nem agyonkarcolt és hiba nélkül működő) lévő Diablo 2-jétől a kieggel együtt, attól megvenném (bővebben priviben). -
Yoz #9934 Megfordult a fejemben, hogy ha valaki rábukkanna nekem valahol a Diablo 2-re a kieggel együtt, és megvenné azt egy kis (reális) felárral megvenném tőle (priviben megbeszéljük a többit). -
Yoz #9933 Ma voltam fehérváron és sakna nem találtam...
A Media Markt-ban már rég elfogyott, a Tescoban és Auchanban sem volt egy db-sem, pedig 1-enként néztem végig a gammákat (az Auchanba azért nem volt sok válogatnivaló).
Tehát jelenleg ez a helyzet. -
Yoz #9932 Asszem fehérváron van...nem nagyon járok ki a városból...
Tegnap a tescoban újra körülnéztem és a Diablo (best sellert) megtaláltam, meg is vettem gyorsan...
De a 2-nek és a kiegnek se híre se hamva...
A mediamarkba meg nem akarok potyára menni mert nem vagyok diák és a vonat sem ócsó :o), meg a busz sem... -
#9931 MediaMarkt nincs a kornyeken? A debreceniben tuti van, am ha nem keletrol vagy, akkor ez rajtad nem segit persze... -
Yoz #9930 Holnap felhívom a cdgalaxist valamelyik számukon és megérdeklődöm hogy mi a helyzet...más nem jut eszembe... -
Yoz #9929 Voltam az itteni tescoban, de nem találtam sajna...
Máshová meg nem szivesen utaznék pénzért potyára...
Ezért lenne jó ha online tudnám megvenni, az 576 online -on sincs már csak a Diablo (best seller).
És a cdgalaxison is csak a Diablo (best sellert) tüntetik fel
Nagyon elkeserítő a dolog, és reménykedem hátha még van valahol... -
#9928 hmmmm és valóban,megnéztem a cd galaxist és télleg nincs.
Hát akkor marad az Offline út az üzletekbe. (Cora,Media Markt,Tesco,Metro,stb. ilyesmi helyeken szokott még lenni..) -
Lacika 79 #9927 akkor nemtom.
De hátha jön valaki tőlem okosabb, és tud valami helyet.
De ha bemész Tesco-ba vagy Mediamarkt-ba, biztosan találsz. -
Yoz #9926 Nincsen egyiken sem, ez mit jelent nem lehet kapni?
Az 576 on találtam de nem lehet a kosárba rakni... -
Lacika 79 #9925 www.cdgalaxis.hu
www.576.hu
Csak hogy a fontosabbakat említsem. :-) -
Yoz #9924 Azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudnám megrendelni a neten keresztül a Diablo 2-őt a kieggel együtt? -
#9923 tény
ez történt velem is:( -
Lacika 79 #9922 Az-az iagzság, hogy aki azt mondja, hogy nem jáccik vele, pár hét vagy hónap után úgyis újra előveszi. csak olvass vissza 1-2 évet. :-) -
#9921 jövőre megkapod :D -
#9920 őszintén, akkor ha már nem jáccik vele igen
mint ahogy volt is erre példa itt a forumban, csak olvass vissza 1-2 évet(inkább 1-et) -
Lacika 79 #9919 Most őszintén. Szerinted bárki is megadná a kódját? -
#9918 kösz -
Lacika 79 #9917 :D -