Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom egyikkel sem tucc bneten nyomni,nem?:-))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ha az jó akkor holnap leírom,mert otthon meg kell majd néznem a kódot.
Fel nem foghatom..... Ollie,és mindenki más ezt a kódot használja,hogy játszhasson a bneten. ha ezt kiadja,akkor onantól cumi lehet neki nagyon. Mivel 1 kóddal "elvileg" csak 1 ember játszhat a neten.
Szóval sztemn ilyet nektek senki sem fog kiadni.
Lev40 najtra a minimum szint a harom barbihoz. Fix Xpket kapsz minden szinten a barbik utan, igy aztan valtozo kinek mennyi lup hirtelen. Normalon 20, najton 40, hellen 60 az a szint, amikor talan a legtobbet er... Az hogy melyik szinten mennyi az xp amit kapsz, sorry de fejbol nemtom, majd valaki az okosok kozul elarulja.
2:
Gondolom a kerdest csak viccnek szantad ;] Ha adott egy 6 rune-bol allo szo, amit persze 6 darab runebol kell kirakni, akkor bizony 6 socketes cuccba tudod csak rakni. Es mint olyan, ezekbol a 6 lukuakbol sincs sok fajta. Es ha mar itt tartunk, gondolom az vilagos, hogy a sorrend az mindig az maradjon, ami a runeszoban van, jelen esetben eloszor DOL, aztan ELD....VEX-el bezarolag.
Lenne néhány kérdésem :)
1,.
Az tényleg igaz, hogy ha lvl 40 barbival megölöm a 3 ancient barbi szobrot, akkor az +8 lvl-t jelent???
2,.
A rúnaszavaknál, ha pl a Silence-t vesszük, ami a DolEldHelIstTirVex rúnákból áll, akkor, mivel ez 6 rúna, ilyen fegyvert csak egy 6 socketes cuccból tudok csinálni?
thx a válaszokat

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
Nightmare Act1
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ui: csak az a szornyu karaktermozgas ne lenne.... ;]
Nightmare Act1 - start
Pár dolog még nincs rajta. Fõleg a realm only cuccok.
V9ykn8_TZL0
Szóval Diablo 1 összes fokozatban + Hellfire + Diablo 2 + LOD összes fokozatban = egy tekintélyes rész a DD-bõl...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
;D
Mert ha pl húzok egy embert,akkor:
normál: max. 10 perc
nightmare: max. 12 perc
hell: max. hmmmm attól függ olyan 30 perc körül. (van amikor egyáltalán nem,pl. egy lény phys immu+lightning enchan)
Szal ha így nézem akkor a teljes játékidö mondjuk felfelé kerekítve 1 óra. Igaz ez HUZÁSNÁL ennyi.
Szóval ha mondjuk a DD másfél óra akkor az azért nem olyan sok:-)))
A játékidõ annyi, mint mondjuk a Diablo Normal-Nightmare-Hell együttvéve? Vagy körülbelül mire számítsak... Jaj nekem, mert azért hamarosan itt lesz már a Lionheart és nagyon úgy számolgattam, abba nem lógok bele a DD-vel... Tehát?
Mindig is szerettem kis koromban,a "találd meg a különbségeket a 2 kép között" típusú játékokat:-))
Szal az "ez" szócska ide kerültbe:
"De EZ egyáltalán nem nevetséges."
Diablo2 Dobozos 3CD és CD-kulcs egy matricán. Ez idáig jól is van. No problémá.
LOD dobozos 1 CD, CD-kulcs a borító belsõ fehér oldalán zöld filctollal odabigyesztve. Na ez már kissé gyanus, de mivel én jó ember vagyok meg amúgy is magamból indulok ki, így gyanakvást félretéve nem foglalkoztam vele.
Na de aztán, ahogy a mesében is meg vagyon írva, jött ugye a játék neten való kiprószálása. És ekkor jött a döbbenetnek fokozata. Mi is történt? Csak annyi, hogy a CD-kulcsot nem fogadta el a Bnet, mivel az a bezúzott hamis kulcsokhoz tartozott. Ez igen!
Megoldás és happy end: barátom 3000FT-ért vásárolt Diablo LOD kulcsának elkérése és láss csodát a játék végre a Bneten is játszható lett. De azért ez akkor is durva. Full tuti, hogy visszavittem volna, de mivel a barátomnak nincs és a közeljövõben sem várható NETje ezért nem volt annyira gázos.
Tehát meglehet, hogy kisbarátunk is így járt, csak azzal a különbséggel, hogy aki kiszedte a matricás kulcsot az már lusta volt beírni egy hamisat... Szép az élet nemde? Az ilyet csak szimplán leWW-ném, végül is az nem fáj annyira, meg hamar meg is van és még életet is loptam, szóval RULEZ a javából :D
De ez egyáltalán nem nevetséges. Szóval senki ne röhögjön rajta. Te miért is nevetsz? WWWWWWW :)
Diablo2 Dobozos 3CD és CD-kulcs egy matricán. Ez idáig jól is van. No problémá.
LOD dobozos 1 CD, CD-kulcs a borító belsõ fehér oldalán zöld filctollal odabigyesztve. Na ez már kissé gyanus, de mivel én jó ember vagyok meg amúgy is magamból indulok ki, így gyanakvást félretéve nem foglalkoztam vele.
Na de aztán, ahogy a mesében is meg vagyon írva, jött ugye a játék neten való kiprószálása. És ekkor jött a döbbenetnek fokozata. Mi is történt? Csak annyi, hogy a CD-kulcsot nem fogadta el a Bnet, mivel az a bezúzott hamis kulcsokhoz tartozott. Ez igen!
Megoldás és happy end: barátom 3000FT-ért vásárolt Diablo LOD kulcsának elkérése és láss csodát a játék végre a Bneten is játszható lett. De azért ez akkor is durva. Full tuti, hogy visszavittem volna, de mivel a barátomnak nincs és a közeljövõben sem várható NETje ezért nem volt annyira gázos.
Tehát meglehet, hogy kisbarátunk is így járt, csak azzal a különbséggel, hogy aki kiszedte a matricás kulcsot az már lusta volt beírni egy hamisat... Szép az élet nemde? Az ilyet csak szimplán leWW-ném, végül is az nem fáj annyira, meg hamar meg is van és még életet is loptam, szóval RULEZ a javából :D
De egyáltalán nem nevetséges. Szóval senki ne röhögjön rajta. Te miért is nevetsz? WWWWWWW :)
A kiegészítõ lemezhez külön kulcs jár!
Gyk. Az N-Tec a Vivendi magyarországi beszállítója. Õ pedig a kiadója többek között a Blizzardnak és a Sierrának. A Vivendi sem tartozik a kedvenceim közé, sikerült lezüllesztenie a Sierrát, most a Blizzardot is szét akarja verni...
Mi az hogy nem találja a CD kulcsot,ha megvette???
Elvileg vagy a borító belsö oldalán,vagy a CD-re ráírva,vagy mittomén,de ott kell legyen valahol a CD kulcs,ha eredeti a game.
ActV Nihlatak start

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
Az 1 lövést azt normál Dióra értettem.
Annyira nem extra cucc,söt! Mások wf-el rohangásznak,stb.