Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
a, lehet hogy hasznalja az eredeti tulaj is
b, lehet hogy tobb embernek is eladjak ugyanazt
c, lehet hogy lopott
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Még valami : megújult a hun1.rakanis.hu, csekkoljátok, új lett a design ismét 😛
Why so serious?
Why so serious?
MrAndree? a battle.net blokkol Téged, nem a szolgáltatód😮 Ha új IP-t kapsz, az nem lesz blokkolt... Tapasztalat😉
TCP-n belül a LAN-os ip címemet adja meg.. hogy kellene beállítani hogy tudjak neten is nyomulni !
pls help =)
Why so serious?
Ha visszadugod elméletileg új IP-d lesz, a battle.net pedig felenged. Remélem segítettem!😊
Why so serious?
Olyan nincs sztem, hogy egy egész szolgáltatót banolnak. De ha mégis akkor megkerülni nem tudod, válts szolgáltatót...
US East meg egyáltalán nem laggol, sok magyar tolja ott, de errõl Janou többet tudna mondani😊
Why so serious?
Why so serious?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1253472403
How much can you take,before you snap?
akartam már nyitni egy topicot, mert szerintem nagyon jó lett
és nagyon addiktív is
akkor írok gyorsan valami bevezetõt és nyitok neki egy témát
Why so serious?
Egyébként még én is beférek a csapatba? Reset elõtt egy héttel lesz úgy is bejelentés,én majd akkor aktivizálom magam komolyabban
Mostanában FOnline függõ vagyok 😊
Jön a reset, muszáj elõvenni, fel kell készülni. Fõleg, hogy öcsém bevásárolt Soj-okból, ahogy ígérte😄
SC-re nem pazarlok több idõt már. Napi több óra kellene, hogy megint "jegyezzenek" valahol, az meg nem pálya😊 Még így problémát jelent sok embernek, hogy leverjen😄
netán te is Zoli vagy? 😄
na most te kivagy???? 😄 Starcraftot pedig néhanéha tolom ^^
amúgy szevasz zoli!
mi a helyzet, sc-t meguntad? 😛
Szvsz nem adtad oda a key-t korábban valakinek? Vagy a cd-ket? Valahogy csak megszerezte... Teszem hozzá az, hogy openen sem enged tolni, az nagyon furcsa...😮
Mit lehet tenni? Regisztráltam a Bneten, akkountot, regisztráltattam a játékomat is, elfogadta (Egyetlen baj, hogy enUS-t választottam véletlen és nemtom enEU-ra rakni, az gond? de nem ez a lényeg, hanem h nem tok játszani, de még open b neten sem 😞. )
Bnet forumban is jártam, és beirtam a akkountom, jelszavam cd kulcsom a forumban valahol jobb fent, a realm persze Europe, és elfogadta, látta az akkountom, persze karik már nincsenek rajta tuti, vagy lejártak.
irtam a CD projektnek, õk azt irták forduljak a Bnet-hez, de mit lehetne írni?
Egy másik kérdésem az lenne hogy, másik realmba betudok lépni, pl US-valamelyikébe, DE akkonton is tudok csinálni, viszont nem tudok játszani, mert ki ír valamit, képeket lásd lentebb.
Elõre is köszi ha van valami ötletetek, és bocsi a helyesírási hibákért, sietnem kell 😊
Végül is tök mindegy, hogy nálam kerülnek nl-be, vagy Nálad, szóval ma este legyél fent, elmegyek itthonról, de olyan 19-20h között megyek, és cuccolunk valamit, nemtom mim van, de tuti találunk hasznos dolgokat...😊 Bnet acc: dexkill
http://hun1.rakanis.hu/d2/articles/reset.html
Olvasd el, hasznodra válhat! Ugyan most nem volt, hanem csak lesz reset, de ettõl függetlenül szerintem simán mûködhet (max a trade rész nem, ahhoz nem értek, miután csak single-ben tolom :/).
Persze ha kapsz cuccokat még egyszerûbb lesz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Azt hittem az a név a battlenet-re való bejelentkezéshez használt neve... 😊
majd õk adnak újat
Ilyen hibát én is tapasztaltam már. Bnet néha összekeveri a dolgokat... Egy éve volt egy érdekes szitu: öcsém a cd-ket, key-eket odaadta egy havernak, aki neten tolta. Utána kb. 2 évig a cd-k a fiókunkban rohadtak a srácnak nem volt netje, nem D2-zött. Aztán tavaly decemberben egyszer csak a haver használta a cd-keyünket😄 Felhívtuk, amikor éppen jött a hibaüzenet, és éppen a buszon ült😄 A laptopja mellette kikapcsolva a táskában😄
Szóval az, hogy 2 különbözõ key-t egy user használ, az egy "normális" battle.net bug😄 Vegyetek még kettõt, és ha nem megy, cseréljétek le😄