Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Valaki itt közületek futtatta már a játékot Windows 7 64 biten?😊
Nagyon megköszönném,ha valakinek sikerült és leírná,hogy hogyan!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
How much can you take,before you snap?
😄
http://silkiehun.atw.hu/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
>>ELSÕ LÉPÉSEK<<
"4. Hamachi 1.0.2.0 feletti verzió és/vagy Vista esetén mit kell beállítani?"
Ezeket állítsd be, úgy hátha mûködik.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
1. vedd meg a játékot eredetiben, megéri...😉
2. kérdezd körbe a szûkebb-tágabb ismerõsi körödet, hogy nem fekszik-e valahol egy Dio2 cd-set, és adj érte 2000 ft-ot, még hálásak is lesznek. Én is így vettem a 2. cd-setet.
3. kapcsold ki a windows tûzfalat, kapcsold ki a telepített tûzfalat, nézd meg a router-eden a portokat, ha nincs engedélyezve, engedélyezd a Dio2 portot, engedd ki a hamacsit is.
Ha nem megy, írd le, hogy honnét netezel, milyen a neted, milyen a hardver adottságod (direkt kábel, router, belsõ modem, xp osztja a netet a Te gépednek, stb...)
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
egyébként köszi!
De ha eredeti, akkor miért nem bneten toljátok? Csinál vmelyikõtök egy jelszavas game-t, aztán uccu neki.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Lenne 1 kérdésem, a haverommal ip-címes játékmóddal akarjuk tolni a játékot de egyikõnket sem engedi be a másikhoz...Mind2 diablo eredeti, fel van peccselve és nemértem, mit kéne átállítani, segítsetek légyszi ha tudtok!!
Köszi
most már alig van óránk ott.
már csak szerves labor meg fizkém gyakorlat. Egyre jobban konvergálunk a K felé mindenféle szempontból.
Gondolkoztam azon hogy lassan szeretnék újra játszani ilyet, de aztán bejelentettek egy jó finom kis zh-s hetet, úgyhogy egyenlõre elmarad a visszatérésem a játékba, meg mellesleg lehet hogy törlõdtek a karakterek is, ezért valami jó ismerõssel szeretnék újra belekezdeni.
az amp 100% damage resistet szed le, summiton ha megnézed az összes szörnyet, akkor rá fogsz jönni, hogy nagy resisttel rendelkezõ szörnyek ha 'stone skin' jelzõt kapnak, az amp se fogja róla levenni
Viszont ha egy alapból phis immun monszta kap egy possessed jelzõt, akkor cumi van (bár nem lesz belõlük túl sok gondolom, de vagyok annyira maximalista, hogy ne kerüljem ki õket 😊).
Elvonási tüneteim kezdenek lenni... argh.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
kb mikortól találkozhatok olyan phisical immunokkal, melyek ellen hatástalan az amplify?
de ez csak tipp (:
egy kérdés drudiával vagyok megöltem Baalt beszéltem tyrael angyallal de nem lett semmilyen kapu amin elmehetnék...
egy pusztítás vége felírat van de azzal nem tudok semmit se csinálni :S
mi lehet a probléma? 1.11 es patchem van...
Ezen kívül van még a proginak saját drop calculátora az összes patch-hez, meg még pár egyéb dolog. Én csak ezt a két dolgot szoktam belõle használni.
Hero editort nem szeretem, szvsz azzal über karikat szokás csinálni, és nem cuccokat pakolni 😊
PlugY-t még nem próbáltam.
Blazer55:
Én Fraps-ot használom erre, bár tört verzióval csak 30 másodpercet tudsz felvenni.
Nem tud valaki egy épkézláb jamellát, vagy hasonlót? Igazándiból arra kellene, hogy ha pl. a sorcimmal találok egy gigantikus sebzésû kardot, akkor ne kelljen eladnom, hanem odaadhassam a barbáromnak, stb. Van egy Jamellám, de a karik 80%-át meg sem nyitja...
Esetleg nincs olyan patch, ami a láda méretét növeli?
www.vitaminszabadság.com, www.zeitgeistmovie.com, www.korszellem.hu
remélem beomlott azóta a ch 😄d
Van olyan ismerõsöm aki csak Hamachin keresztül akart diablozni, mert szerinte a bnet túl nagy késleltetéssel megy.
most egy kis nosztalgiát szeretnénk erre nem tudjuk megoldani. NEM LAN.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
- direct cable felejtõs, mint hálózatot fapadosnak sem nevezném😉 Bár "crosskábel"-lel mûdökik, az tény. ha nem crosskábel, akkor ne is álmodozz, dikektben a "sima" UTP patch nem mûködik.
- router nem kell, csak összezavar, vegyetek egy alap switchet, pár ezer forint, kell két kábel, bedugod, és go blood moor😄
- lõdd ki a windows tûzfalat, ugyanarra jó, mint az óvszer, ami kiszakad, a célját nem szolgálja, de minden jót elront😊
- ha van tûzfal progid, nézd meg a trusted IP-ket/zónákat.
Why so serious?
Why so serious?