Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvasgasd még JancsiPapa hozzászólását, ennél tisztábban nem hinném hogy le lehetne írni a Battle.net mûködését.
Van 2 db CD-kulcs, 1 a haveromnak, 1 nekem. Egyszerre be akarunk jelentkezni, mégis mindketten ugyanazt a hibát kapjuk, mindkettõnk cd-kulcsát egy SSS nevû account használja... :) Egyszerre 2 játékból hogy lehetne valaki 1 accounttal bejelentkezve?
te nem érted

egy cdkulccsal egy ember lehet fenn egyidõben

természetesen annyi accountot csinál, amennyit akar, de többen nem lehetnek egy cdkulccsal egy realmen.

ergo

valaki használja a kulcsod.

Végigolvastad amit írtam?
Ha igen akkor erre válaszolj légy szíves: hogy tud valaki 1 accounttal(SSS) egyszerre 2 játékból bejelentkezve lenni?
tigeroo
Your LOD cd-key is currently being used by: SSS

ez kb. azt jelenti hogy épp SSS által van használva a cd kulcs...
sztem innentõl kezdve egyértelmû a probléma
Sziasztok!

Nemrég vettem a haverommal együtt 1-1 CD-kulcsot egy item shopból, és legtöbbször tudunk is rendesen játszani, de néha nem enged egyikünket se bejelentkezni a battlenet ezzel a hibaüzenettel:

Your LOD cd-key is currently being used by: SSS

Mindkettõnknél ezt írja ki, a háttérben nem fut diablo process, és újraindítást is próbáltuk már, de semmi nem mûködik. Van olyan is amikor csak az egyikünk tud bejelentkezni. Gondolom az nem lehet hogy valaki megszerezte a CDkulcsot, mert egyszerre 2 accounttal nem tudna bejelentkezni.

Találkozott már valaki hasonló problémával?
a fórum nem költözött el, a hivatkozás hibás és nem mi tudjuk kijavítani

http://joeys.clanwar.hu/forum/

itt a fórum, ugyanúgy

-janó

Azért ilyen kicsi a sebzése, mert csak 1 pont van a synergieken. A synergie-k akkor fejtik ki a hatásukat, ha fizikailag ráteszel skillpontot, ha +skill-t kap nem számít. Amúgy +24 skillpont itemekbõl? Szép...;)

Kérdésem: fendazonnál kivették már a D/E/A-bugot vagy még mindig nem lehet D/E/A-t használni fend közben?

Reset: akkor lesz reset, amikor már senki nem teszi fel többet azt a kérdést, "hogy mikor lesz reset?"...;)

Hun1-fórum: újraregeltem, mert átköltözött az oldal, ha jól vettem észre, de kezdenek már elvonási tüneteim lenni, mint Randy Marchnak South Parkból, szóval egy admin kérem, hogy hagyja jóvá:)
FragStaR
Elég érdekes a PoisonNecrom statja nem tudom hogy sebezhet ilyen keveset direkt van ez így? Minden skillje 25 ös bõven 1000 felett kéne legyen a dmg. Igaz csak 1 et adtam rá a többi +skill itembõl de akkor is nem mind1? valaki járt már így? Egyébként Europe Ladder (Hell) en van a kari.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

én mára vártam (09/09/09),de ismét csalódnom kellett :(

How much can you take,before you snap?

Rettenthetõ
Amint kijön az 1.13 Patch, de hogy mikor... passz.
A Blizzard nem rég azt közölte, hogy hamarosan.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

enlightened
Nem tudja valaki mikor lesz ladder reset lesz még egyáltalán valamikor?

Ez csodálatos.
Aki tudja az töltse le a Hero Editort mer naon megéri igaz kár hogy ladder karikat nem lehet vele csinálni de a singlimodban is csomó élményt tudnyujtani ez a ki progi tessék itt az oldal innen tölsd:http://d2sector.net/downloads/index.php?dlid=161 Jó magam is már egy csomó 99es kari csintam vele :D
Ááá, nem vált be. De azért kösz.
pointer4
Van benne alapból. Jobb gomb az indító exe-n, és a komatibilitási menübõl kiválasztod a szimpit.
Bár ez nem az a fórum, de azért megkérdezem, hogy valaki nem-e tud windows régebbi emulatort win7 alá? Hát azt hiszem ez egy elég és furcsa kérdés tudom.
pointer4
Én sokat toltam Win7 alatt, semmi gondom nem volt vele, báár ablakban játszotam.
aaasdd
Nálam mûködik, csak kb 15 percenként elfekedik a kép, de pár másodperc után visszajön, de akkor meg sok textúrát nem jelenít meg és feketeség van a helyén, de ha után ALT+TAB-al átlépek egy másik programba és vissza, akkor ok. Act 4-be kb percenként, Izual-t meg nem tudom így legyõzni :(
Sziasztok! Nekem is az a gondom, hogy nem tudom mûködésre bírni windows7 alatt a játékot.<#confused>
Carmang
Helló,
szinglébe próbáltatok már tisztán summoner druidát? A summoner nekró után nem annyira meggyõzõ. Szó se róla a nekróval 5 csontim, 5 magem volt, plusz ampify damege-t, decrepify-t szórhattam.
Szóval a kérdés az, hogy segítsek a dögöknek harcban magam, vagy valami elementállal? A csontik irtózatos gyorsan bedaráltak egy komplett szobát még alacsony szinten is, a dire wolfokat gyengébbnek érzem. Bár ugye csak lv30-on, a medvére rakott pontokkal lehet majd a sebzésüket igazán látványosan emelni. Most még csak 22 vagyok.

Köszi Jancsi Papa<#wink><#nyes>
ha valaki még keres cd kulcsot itt is tehet egy próbát:
http://hardverapro.hu/apro/elado_pc_jatekok_13/friss.html

frozen orb, cold mastery jó kombó, mellé fireball, firebolt és 1 pont fire masteryre - egész játszható, még egyedül is
egyébként pedig teleporton legyen 1 pont, static fielden

www.kepfeltoltes.hu
www.tinypic.com
www.imageshack.us

válassz

Vki meg tudja nekem mondani hogy hogy tudok képeket feltölteni mer ban pár remek screenshotom Elõre is kössz
Teljes mértékben eggyet értek a Diablo egyremek RPG játék nem iscsodálom hogy enni rajongót szerzett magának kösztük engemet is és valóban még jó néhány évig fogjuk tovább tolni eszt a remek játékot
Hello!
Tud valaki segíteni abban hogy építsem a 47-es sorceressemet?? Például hogy melyik skillre mennyit rakjak, meg egyes tulajdonságokat mennyire növeljek stb. Elõre is kösz!!!
xNoodlex
A D2 is sokáig fog még futni akár jön a 3, akár nem, ebben biztos vagyok.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

azert annak idejen a dio 1 is sokaig futott a 2 mellett
enlightened
Valószínûleg mindenki át fog térni, hiába maradtok ott, ha nem lesz kivel játszani.

itemshopok árulnak cdkulcsot

hali
csináltam egy elég fasza kis babát de szükségem lenne vki segítségére
szoval ez elvileg egy ww duel bari
20WW
20BO
20Shout
20SwordM
1Natres
1IncStam
1IncSpeed
1Berserk
maradék Iron Skin

cuccaim Botd eth col blade, Enigma Archon plate, Verdu, Draculs, Gore, 5BO helm Deli, 2angelic ring+amu, 16/18babatorch
demon limbet is használok

lvl 85-ös
base str 90
dex 140
többi vita
most majdnem 4K lifeom van és 16K def

az érdekelne kivel szemben, nagyjábol milyen taktikát alkalmazzak, mert egyelõre hiába jo a kari ha nem tok vele duelezni
fõleg az érdekelne hogyan gyõzhetnék 20K def feletti smiterek ellen is
ha egyáltalán ez megoldható
elõre is köszi az ötleteket
Sirch
Nem azonnal. A kíváncsiságom kielégítésére tökéletesen alkalmas lesz majd a warez verzió. Hagyom, hogy "kiforrjon" a játék, kijöjjenek az elsõ patchek a bent maradt hibák javítására, kialakuljon a játékostársadalom, a piac multiban. És utána eldöntöm, hogy érdemes-e váltani. :)

én biztos megveszem (vagy elõrendelem) a d3-at amint van rá lehetõség
kíváncsi vagyok az újításokra, meg úgy mindenre

ha jon a d3 ti attertek ra vagy maradtok a d2-nel?
Nem erdemes a dobozosat megvenni, eleg ha CD-kulcsot veszel aztan blizzard oldalarol letoltod. Varsz egy kicsit es JancsiPapa biztos segit hol talalsz annyiert.
cikasz
csak nosztalgiázni támadt nekem is kedvem s gondoltam megveszem eredetiben :P

http://www.akciofigura.hu

Sirch
A Diablo 3 közeledtére picit megemelkedett az ára (kihasználják a rajongók felfokozott várakozásából adódó nosztalgiafaktort). Ha a D3 befut és jól fog fogyni, akkor valószínû a D2 ára ismét csökken. :)

cikasz
mert itt 20dodó(3800ft) csak az alap gém ami mondjuk pofátlanság mert itt 3770huf.

cikasz
hol?

egy cdkulcs 1200 forintba kerül ;)

berlinboy6329
Más nincs...De most h laggos volt-e,v bugos,tök mind1,szar szar....Csak nem tom mi az Istennek lenne laggos,hisz máshol meg tökéletesen emgy+nem töltöttem semmit...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

DarkHorSe
latom jo dolog kanin jatszani D:

Swedish people are albino monkeys&#65279;

berlinboy6329
Übertristram ilyen geci szar fos bugos?

mondom kipróbálom..Kanin ugyis nagyon dobálja a kulcsokat..Bemegyek,felszedem a szerveket,rohadt lassan döglenek,de megvannak...Nekróval vagyok,26an vagyunk +golem+csicska..Megyek Durielhez,megtalálom,és elkezdik ütni..mondom kicsit arrébb megyek,h pótoljam a hulláékból a csontikat,erre a sok faszkalap jö9n utánam..Na mivan mondom nem ütitek?Akkor visszamegyek..Bisszamentem,ezek az idióta balfaszok meg ott kóvályogtak elõtte,egyik se ütötte..Mondom van teleport botom közel teleportálok,hát mindegyik megyen amerre lát de Durielt baszták ütni...Elbasztam egy csomó teleportot,mir kb a fele elkezdte ütni..Izualt bezzeg látták,õ simábban ment...Szarvam meg volt..Na akkor itt jön a jó rész..Übertrist...Bemegyek..Hu na mi lesz..Jött egy Baal,nem tom igazi volt-e de sokkal hamarabb megdöglött,mint Act5ben lent,és ilyen fagyhullámmal halt meg..Azért irom,mer WS chamberben a másolat nem ad ki semmit,bár az igazi se...Na aztán nézem a maphavkes térképrt,látom,h egy hatalmas fekete rész van a mapon..Fulltelebaszva enemyvel..mondom huha,benyomok Corpse explosionrt fexik az összes szarok vagytok..MEgyek is,küldöm befele a Decrepet,látom emgdöglik 1 ,CE és bimm bimm bimm bimm...Aztán látom,h hullanak el,na mondom akkor REVIVE...nyomom a reviveot,és látom az effektet,de a mocsos hula nem kell fel..miafaszom..nyomok még 3at,semmi..na jó vissza CEre,akkor..nyomom a CE-t,látom senki nem döglik meg 10 után..mi a retkes faszom van már ittM?Tiszta ideg vagyok most is,gh mi ag eciért nem használ?A hangot hallom,de a manámból nem veszi le,põk emg nem döglenek...nekró CE nélkül szart se ér...Hagytam is a büdös picsába ezt a szar bughalmazt...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

na igen..éjjel 1-kor még nem tudtam belépni..ma reggelre már igen:)
szerintem már rég jó :)

... got nothin to share with you...

Help! B.neten szeretnék játszani, de azt írja hogy bent vagyok. játék közben kidobott a szever kb 2 órája. Most szerettem volna visszacsatlakozni:( mennyi idõ múlva léptet ki a szerver ha nem játszom?
Esetleg meg csinalhatsz egy classic karit amivel felhuzod az ujakat, aztan atkonvertalod oket.
berlinboy6329
Na ez az,de ahhoz kell keresni vkit akinek kell a Anci quest..Aztán nighton is megint keresni vkit.Utána el kell jutni hell CS-be és akkor indulhat a buli.Szóval akkor azért nem engedi..mert hallotam én azt,h 20/40/60as szint kell hozzá,de akkor miért irja ki a Questekben Amánál,hogy öljem meg az õsöket,ha utána nema dja meg?Most felviszem 20as szintüre,az sokáig tart,hogy találok-e vkit,akinek kell a küldi,az meg hááááát,nem hiszem,h sûrûn elõfordulna. :(