Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy cdkulccsal egy ember lehet fenn egyidõben
természetesen annyi accountot csinál, amennyit akar, de többen nem lehetnek egy cdkulccsal egy realmen.
ergo
valaki használja a kulcsod.
Ha igen akkor erre válaszolj légy szíves: hogy tud valaki 1 accounttal(SSS) egyszerre 2 játékból bejelentkezve lenni?
ez kb. azt jelenti hogy épp SSS által van használva a cd kulcs...
sztem innentõl kezdve egyértelmû a probléma
Nemrég vettem a haverommal együtt 1-1 CD-kulcsot egy item shopból, és legtöbbször tudunk is rendesen játszani, de néha nem enged egyikünket se bejelentkezni a battlenet ezzel a hibaüzenettel:
Your LOD cd-key is currently being used by: SSS
Mindkettõnknél ezt írja ki, a háttérben nem fut diablo process, és újraindítást is próbáltuk már, de semmi nem mûködik. Van olyan is amikor csak az egyikünk tud bejelentkezni. Gondolom az nem lehet hogy valaki megszerezte a CDkulcsot, mert egyszerre 2 accounttal nem tudna bejelentkezni.
Találkozott már valaki hasonló problémával?
http://joeys.clanwar.hu/forum/
itt a fórum, ugyanúgy
-janó
Kérdésem: fendazonnál kivették már a D/E/A-bugot vagy még mindig nem lehet D/E/A-t használni fend közben?
Reset: akkor lesz reset, amikor már senki nem teszi fel többet azt a kérdést, "hogy mikor lesz reset?"...;)
Hun1-fórum: újraregeltem, mert átköltözött az oldal, ha jól vettem észre, de kezdenek már elvonási tüneteim lenni, mint Randy Marchnak South Parkból, szóval egy admin kérem, hogy hagyja jóvá:)

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)
How much can you take,before you snap?
A Blizzard nem rég azt közölte, hogy hamarosan.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
szinglébe próbáltatok már tisztán summoner druidát? A summoner nekró után nem annyira meggyõzõ. Szó se róla a nekróval 5 csontim, 5 magem volt, plusz ampify damege-t, decrepify-t szórhattam.
Szóval a kérdés az, hogy segítsek a dögöknek harcban magam, vagy valami elementállal? A csontik irtózatos gyorsan bedaráltak egy komplett szobát még alacsony szinten is, a dire wolfokat gyengébbnek érzem. Bár ugye csak lv30-on, a medvére rakott pontokkal lehet majd a sebzésüket igazán látványosan emelni. Most még csak 22 vagyok.
http://hardverapro.hu/apro/elado_pc_jatekok_13/friss.html
egyébként pedig teleporton legyen 1 pont, static fielden
www.tinypic.com
www.imageshack.us
válassz
Tud valaki segíteni abban hogy építsem a 47-es sorceressemet?? Például hogy melyik skillre mennyit rakjak, meg egyes tulajdonságokat mennyire növeljek stb. Elõre is kösz!!!
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
csináltam egy elég fasza kis babát de szükségem lenne vki segítségére
szoval ez elvileg egy ww duel bari
20WW
20BO
20Shout
20SwordM
1Natres
1IncStam
1IncSpeed
1Berserk
maradék Iron Skin
cuccaim Botd eth col blade, Enigma Archon plate, Verdu, Draculs, Gore, 5BO helm Deli, 2angelic ring+amu, 16/18babatorch
demon limbet is használok
lvl 85-ös
base str 90
dex 140
többi vita
most majdnem 4K lifeom van és 16K def
az érdekelne kivel szemben, nagyjábol milyen taktikát alkalmazzak, mert egyelõre hiába jo a kari ha nem tok vele duelezni
fõleg az érdekelne hogyan gyõzhetnék 20K def feletti smiterek ellen is
ha egyáltalán ez megoldható
elõre is köszi az ötleteket
kíváncsi vagyok az újításokra, meg úgy mindenre
http://www.akciofigura.hu
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
mondom kipróbálom..Kanin ugyis nagyon dobálja a kulcsokat..Bemegyek,felszedem a szerveket,rohadt lassan döglenek,de megvannak...Nekróval vagyok,26an vagyunk +golem+csicska..Megyek Durielhez,megtalálom,és elkezdik ütni..mondom kicsit arrébb megyek,h pótoljam a hulláékból a csontikat,erre a sok faszkalap jö9n utánam..Na mivan mondom nem ütitek?Akkor visszamegyek..Bisszamentem,ezek az idióta balfaszok meg ott kóvályogtak elõtte,egyik se ütötte..Mondom van teleport botom közel teleportálok,hát mindegyik megyen amerre lát de Durielt baszták ütni...Elbasztam egy csomó teleportot,mir kb a fele elkezdte ütni..Izualt bezzeg látták,õ simábban ment...Szarvam meg volt..Na akkor itt jön a jó rész..Übertrist...Bemegyek..Hu na mi lesz..Jött egy Baal,nem tom igazi volt-e de sokkal hamarabb megdöglött,mint Act5ben lent,és ilyen fagyhullámmal halt meg..Azért irom,mer WS chamberben a másolat nem ad ki semmit,bár az igazi se...Na aztán nézem a maphavkes térképrt,látom,h egy hatalmas fekete rész van a mapon..Fulltelebaszva enemyvel..mondom huha,benyomok Corpse explosionrt fexik az összes szarok vagytok..MEgyek is,küldöm befele a Decrepet,látom emgdöglik 1 ,CE és bimm bimm bimm bimm...Aztán látom,h hullanak el,na mondom akkor REVIVE...nyomom a reviveot,és látom az effektet,de a mocsos hula nem kell fel..miafaszom..nyomok még 3at,semmi..na jó vissza CEre,akkor..nyomom a CE-t,látom senki nem döglik meg 10 után..mi a retkes faszom van már ittM?Tiszta ideg vagyok most is,gh mi ag eciért nem használ?A hangot hallom,de a manámból nem veszi le,põk emg nem döglenek...nekró CE nélkül szart se ér...Hagytam is a büdös picsába ezt a szar bughalmazt...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
... got nothin to share with you...