Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kurva nehéz lett ez a szar 1.10 !!!(single)
aki át tud menni baalirg az sem bizti hogy ki tuggya nyírni a szemetét!!
qrva erös lett minden 😞(((
mi a szarnak yo ez????
megõrültek ezek??!!

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

shaba23
MUHAHAHA szereztem a ladder amámnak kuko shakokut 😊 esett mefinél nightmare-en
rage
Nos, este multiban kipróbáltuk az 1.10-et
83-as karakterekkel, nem cheatelt, viszont válogatott legális cuccokkal felszerelve, open battle.net-en.

Azt kell mondani, itt-ott irreálisan nehéz lett, Baalig eljutni kész kínszenvedés volt
A Crystalline Passage-ba is lementünk , ott a Necro fegyvert használó viperák (!), akik úgy látszik, idetévedtek Act 2-bõl, szintén elég durvák voltak

Sok új tárgyat nem láttunk, pályák ugyanolyanok mint voltak, a szörnyek s támadó/védekezõ tulajdonságaik lettek összezagyválva, s az egész sokkal nehezebb.
Kb ennyi.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

mainruler
Az a frenetikus a Bone Spear-ben, hogy átmegy a tömegen és mindenkit sebez, ráadásul nem is fizikai, hanem magic damage, tehát nincs rá resist. A legjobb hely egy nekrónak az Arcane Sanctuary, mivel ott szûk pallókon özönlenek a szörnyek, tahát a Bone Spear szép kis tömegmészárlást tud elõidézni. Azért is kell Bone Spear oda, mert a pallókon elvesztenéd a csontikat, tehát csak kevés emberrel tudsz bemenni. Duriel ellen pedig Bone Wall+Iron Maiden. Egyszerûen szétveri magát a falon 😉

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

shaba23
fõleg 67% MF-fel 😊
shaba23
nagyon komolyak a normal travincal és mefirunok 😊
Köszi a segítséget, éjszaka nekilátok egy jó kis nekró készítéséhez. :-))
mainruler
Necrónál elõször csontik és bone spear, majd iron maiden és amplify damage, aztán skeletal mage és még több csonti,vérgólem, aztán bone spear, revived-ok, bone spear revived-ok és... bone spear. 😉 Hagyd a bone spiritet mert túl lassú és szar.

\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"

Az nem baj, ha az elején gyenge, addig csak kihúzom valahogy, az a lényeg, hogy hell-en, és nightmare-en jó legyen. :-))
Davidus
még nincs

V9ykn8_TZL0

=))

Emlékszem rá, pont ezért akartam rákérdezni, hogy esetleg egy bnetes aránylag tiszta vagy a már megismert fullcsitesopen karakterre büszke e.

shaba23
szerinted??? olyan övvel?
bnet?

SLICK
Ja bocs ez a haveromé az enyimé 86 körül

SLICK
99lvl

Scorpy.hu
hanyadik szintu?

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

SLICK
Az assasinom keményen kivan fejlesztve

Scorpy.hu
nekem a druida meg a assasin

Hardwer:CHAINTECH 7NJL4 NVIDIA nForce 2 Ultra 400+MCP :: NVidia 2Ti :: 512mb DDR Ram :: AMD Athlon 2000+ XP ::Logitech Cordless Click Plus! :: Samsung Ergonomics Keyboard

SLICK
De szeretem az amazont is abba is jól alakulok!

SLICK
én Barbárral kezdenék de a druida a kedvencem nemtom miért.

shaba23
amazonnál mire pakoljak szerintetek? eddig a frozen arrow ment, de nemtom maradjone az
Ahogy van pár pont a furyn, onnantol terminátor =)

Pont az amazon? 😊 Miért?
Guided már nem fordul vissza.. Jó, az elemental nyilak sokat sebeznek. De az elején gyenge õ is.
Az Amazon nagyon állat lett!_Bár leszintm eddig is jó volt 😄
ahhh thx
megvan a bibi.....
megprobáltam feltenni az 1.10 -et és nem ment....
aztán leszedtem kanirol az 1.10-rõl 1.09re vissza progit és lássak csudát!!!
én voltam a *****

Aki már nyomult "sokat" 1.10 alatt, az adna egy-két tanácsot, hogy single karik esetén melyik lett a legtáposabb, mivel érdemes elindulni? Mert a Sorci (szerintem) egy kicsit gyenge lett. Vagyishogy a monszták lettek nagyon táposak. Necro-t ajánlották páran, de még nem próbáltam, és nemtom, mire érdemes gyurni nála.
Válaszokat elõre is thnx.
Evil
van valahol akcio ahol meg lehet venni a dio2+lod ot ocsoert?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Talán azért, mert a Landoron nincs még fenn a 110. A serverfileok, amelyek szükségesek a különálló zárt serverekhez szerintem még nem lettek elkészitve, márcsak az idõ rövidsége miatt is. Irj valamelyik adminnak, vagy ircen a #diablo2.hu-n kerdezd meg, ott szokott csücsülni egyikmásik.

!!!!

Meg is kell élni valamibõl, de ahhoz meg aludni is kell pár órát =)

shaba23
na bazzeg így nem lehet játszani...még 3 óra sincs de már mndenki kihullott
koszi

May the force serve you well!

rage
Bizonyos skillek más skillektõl is függnek
Eddig némelyikre csak azért adtunk pontot, hogy a következõt is kifejleszthessük.

Most már az is érdekes, hogy az elõzõre hány pontot tettél, mert az adhat +néhány % sebzést a következõre

Nekem pl a Freezing arrow kap +5 % bonuszt, mert az Ice Arrow is magasabb szinten volt
Ez a Synergy bonus

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

[HUN]PAStheLoD
na van 1.10 de heppí vagyok

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

meg tudja valaki mondani hogy mi az a skill synergy bonuses
?

May the force serve you well!

Scorpy.hu
mee nem akar felmenni a b.netre?

shaba23
de úúútálom...
Csupán pár kommenttel elõtted irta Andie, hogy megcsinálja nemsoká 110 alá is ha lesz ideje. Úgyhogy várj türelemmel, ha kész lesz, közrefogja adni a linket, mint eddig is...

hmmm....
már megint valami paccsot akar letölteni landorrol 😞(

mijazannyjáé????!!

SLICK
Az 1.10 betaban lévõ runa szavak mûxik itt is ?

Shaman
Ne nekem köszönd,én nem vagyok moderátor.Sztem Laalee volt,de ez csak egy tipp!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

shaba23
köszi
Laalee
én kérdeztem, és igazábol nem látom értelmét, hogy miért nem lehet lementeni a karaktert.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Valaki kérdezte hogy lehet karaktert lementeni. 109 alatt volt egy hekkmodul, amivel leszedhetted a karifileokat, de ezzel egyidõben kockáztatva az esetleges feketelistát. Szóval meggondolandó hogy ezt használod, vagy valamelyik editort(ez az egyetlen pozitiv haszna hogy van) és megcsinálod manuálisan a bnetes karakter klónját. Ha kész, töröld is le az editort, mert csúnya dolog =)

Shaman
Kissé nagy lett a képecske,nem?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

shaba23
upsz...sry
shaba23
Nem.
shaba23
Ez csak ladder karikra vonatkozik?