Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre van normális internet kapcsolat.Hogy kell a D2-vel játszani a neten?(Részletesen írjátok,mert buták vagyunk!)
kutyuli11
de latom nem sok mindekinek jutott eszebe hogy eth armorba kirakja a stonet csicskanak 😊

Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.

kutyuli11
jopar acom van de amit hasznalok andras33/ vagy andras44 ezeken meg lehet talani ha fenn vagyok 😊

Davidus
A végén még ujra felrakom a diot😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Bazz ez eszembe se jutott pedig az ethereal stone büntet csicskan😊

V9ykn8_TZL0

Evil
kivancsi lennek ra eloben, mi is az acc od b.net en?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

kutyuli11
hat enyemnel andariel van meg bonehew bonehewnek jo nagydam ja van es mivel fire sorcnal van amiatt jol jon hogy megolni a fire imun pindlet meg countesst is lazan na meg az armor az sajat fejlesztes iet se lattatok szeritem hogy ien runeket csak a csiska armorjaba de beleraktam 😊

szep nem? 60 fast hit is nagyon jol jon neki 😊

PiszkosFred
En a sajat karakterrol beszeltem, nem a hirelingrol. Neki tokeletes, nem latszik rajta...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Evil
csicsonak tokeletes, kell ennel jobb?

Defense: 99-131 (varies)(Base Defense: 54-86)
Required Level: 66
Required Strength: 55
Durability: 20
10% Life Stolen Per Hit
10% Mana Stolen Per Hit
All Resistances +15
+45 Defense
+30 To Mana
+60 To Life

gaze nekem azert nem jott be, mert azzal nem maxosak a csicsom resistjei, igy jobban birja.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

PiszkosFred
De a tal az BUNRONDA eheh, es annyira van hiu mindegyik karakterem hogy fel nem venne azt a maszkot ;]

Evil
crown of thieves is jo a maga 15% life lopasaval, bar a tal mask jobban bejon a bonuszaival, + ezen is van 10% life leech.
izlesek es pofonok, nekem ez jott be.

shaba23
Ráadásul minden resistje 75 a poison pedig 85-ös
shaba23
Azért van benne az Amn. +az andariel visage és máris elég a leech
(hozzátenném, hogy ez az MF sorcnak a merce, tehát ez elég Hell andyhoz mefihez pindehez meg még néhány helyre, de konkrét játékhoz több leech kell természetesen)
Davidus
Na jó készen vagyok húzok is el mielött még több hülyeséget írok😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
De hülyeséget beszélek mert a Tomb Reaveren nincs is leech😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
És akkor mehet rá max leeches gaze.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Bár a Reapers is nagyon jó.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Szerintem is ez a legjobb nem runaszavas kombo csicskanak.

V9ykn8_TZL0

shaba23
enyémen upgradelt eth shaft, andariel visage és AMN-os Tomb Reaver (cryptic axe) van
kutyuli11
😊

Evil
ilyet csereltem le.

kutyuli11
😊 enyemnel bonehew van 😛

Bonehew
Ogre Axe
Two-Hand Damage: (103-117) To (536-609) (319.5-363 Avg)
Required Level: 64
Required Strength: 195
Required Dexterity: 75
Durability: 50
Base Weapon Speed: <10>
+270-320% Enhanced Damage (varies)
Level 14 Corpse Explosion (30 charges)
Prevent Monster Heal
30% Increased Attack Speed
50% Chance To Cast Level 16 Bone Spear On Striking
Socketed (2)
(Only Spawns In Patch 1.10 or later)

Evil
az en csicsom se egy kutyauto, holy freezes csoka, shaft al, tal satyi(gaze t csereltem le ra, ezt jobbnak talaltam), a kezeben meg egy jo kis reapers tol amn runaval, a legjobb a 33% decrephy rajta, szinte megall az ellen.

kutyuli11
😊)) nekem az dofkogo vagy nyars tenyleg azal a kis nyarsbottal finom sult szalonnat lehet csinalni charsinal😊 (act1 varos)

PiszkosFred
Nekem minden bicska, amivel olni lehet, es nem kell hajigalni a nep fele ;] Legyen az egy bot, balta vagy szeklab...

kutyuli11
😊) hat nem rosz csicska lenne bar szerintem a csicskamnak nem sok elenfele van😊 szivesen varok akarkit aki megoli marmint csicska vs csicska olyan jo cucok vannak nala kulon eth ruhaba neki raktam ki runesort 2600 def es armora van anadaryals visage sapinak....

Laalee
pont jó lenne a csicskásomnak 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

kutyuli11
Szep kis dofkogo de nem perf 😛

shaba23
Én körülbelül ugyan ilyen büszkén hordom a lvl42es magatalálós (nincs run) javazonommal a 3perfect emeraldos páncélt, mint ti a Botd-t 😊
shaba23
Nemis bicska...Nem lácc??
PiszkosFred
Jo kis bicska eheh ;]

Shaman
én személy szerint egy "enigma" rúnaszónak jobban örülnék....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Evil
hijj, az a vex belole de kene nekem 😞

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

kutyuli11
😊))) hat nalam is volt mar ien 😊

de szivesen adok ha tudok es orulok neki hogy amit eldobtam volna azal valakinek oromet okozott 😊

PiszkosFred
Ja, egesz sigon settet adtam egy lengyel gyereknek, csak mert lusta voltam elrakni, es mindengyik karakteremnel csak limlom es felesleges teher lett volna. Cuccos karira meg lusta voltan valtani ;]

...de par napra ra meg csinaltam egy uj karaktert, es jaj de jo lett volna eleinte. Keso banat persze. Es a vicc az egeszben, hogy ezt mindig eljaccom: odaadom a legelso normalisnak tuno embernek, aztan meg sipolok mert par hetre ra aranyat erne ;]

kutyuli11
k akor thx csinalok 1 acot es oda rakd be Thx privibe elkuldom az acc nevet es kodjat

Laalee
most egy arm of king leoric wand ot probálok dobatni valamelyik uniq szörnnyel, de ha van az is jó 😄

amugy nekem nemkell viheted ingyen is. nem szoktam tradelgetni, amit kapok azt elfogadom, de többnyire magamtalálok mindent, ami meg nemkell azt kiszórom valami alacsonyszintü partyban.

kutyuli11

hanyan latatok mar iet jatekba?

kutyuli11
😊)) akor jo es mi kene a shildert?

itt van par cucc bonehew , ik maul+kesztyu , wakyre wing sapi , vagy mi kell neked?

Laalee
részmröl rendben, jobb mint egymást kergetni 😄

kutyuli11
k de nem bisztos hogy fen leszek este ezert van 1 masik megoldas nyitok 1 uj acot pivibe elkuldom neked az acc nevet es kodjat en odarakom ami neked kell es majd odarakod a shildet es elveszed a cucot es majd amikor vagyok masnap vagy valamikor akor elveszem en is a shildet szolj ha benne vagy 😊

Laalee
a privi üzenetre nemtok válaszolni, ugyhogy itt, europe realmon keress meg 😄 /w *szilva, ma este talán fent leszek, nemtudom megvan e még a cucc, ha igen, nekem nem kell viheted.

kutyuli11
Sziasztok

Ugye azt mutattad nekem tegnapelõtt? :-)
Ma este 10 után nyomulunk picit?
Shaman
Amúgy manára eleve nem kell sok,mert a varázslatok késleltetettek a druidnál. Kívéve egyedül a Tornádó és Twister...

Laalee
-40% req kéne minimum 😄

shaba23
nekem is van -15 requirements+20%ED jewelem 😊
Laalee
200 még összeturható charmokkal besegítve, csak a resist megint a béka segge alatt marad, a paladinommal 90% allres el is életveszély egy hell baalrun. ráadásul 2 kezes balta, igy a pajzsról is lemondhatunk.

Shaman
igen a Hel rúna ad reqirements -20%-ot.
azaz 253-ból rögtön 203 lesz "csak"!!:-)

Mondjuk jewelekben is lehet találni reqirements csökkentõt.Asszem nekem is van....