Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenesetre ez felvet bennem egy érdekes kérdést. Ugye anno az volt,hogy mondjuk nekro nyomott egy börtönt aztán egy Iron Maident a szegény áldozat,meg szétverte magtá a börtönön. (példul Pala)
Nos tegyük fel a helyzet ugyanaz,de a pala jelen esetben legyen hammeres. Arra hat az IM? Sztem csak fizikai melee sebzésre.....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ha nincs enigma páncél 1 bone-os nekró lazán leõli a palát,mert 1 csontbörtön /átok/spirit,oszt csókolom........volt pala,nincs pala.
Ez kiküszöbölhetõ,ha valahonnan beszerez teleportot,pl enigma...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ja azkat kihagytam ja es meg a trap assa nem tudja mergolni a ligt asorb miatt de 1 foh pala...Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.
trapassa val se tudtam mit kezdeni, mert utol se ertem, ha meg megaltam kalapacsolni, a csapdai megint megheggesztettek.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
en palamnak , javazon , druida , ligting sorc , fire sorc , bowamazon , barbar , nem tudja megolni azaz csak nagyon nagyon ritkan mert van neki fire ligting asorbja 90 ,90 ,95 ,90 resistje
es csak 2 elennsege van ami 90% ba mindig oli cold sorc blizardal es nekro posi es bone nekro 😊
bowamak ellen van 1 jo kis axom es azal lazan leutom meg fire sorcokat is..... altalaban a stormos sorcok nagyon jol birjak

Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.
ja amugy eljatszottam a gondolattal, hogy kiprobalnek par runaszot, amiket valszeg az eletbe nemtok kiprobalni, szal single be kene kicsit csitelnem.tud valaki ajanlani 1.10 ala editort?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Diablo 2 LoD: HFCN-H9DD-PBGE-G9K9
Diablo 2 LoD: EV4D-GGRZ-8DVH-H9D4
Diablo 2 LoD: 6689-JDRR-B6DC-7WKZ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
2. Szolgaltatot mint olyan ne keverjuk bele. Evekig jatszottam sima analog 56kval - ahogy meg kismillio masik ember is - de sosem volt komolyabb gondom. Illetve a lag nem a szolgaltato miatt volt, ha volt.
3. Engem ami miatt idegesit a nekro, az a bohom nagy csordaja ami vele vonul. Nem azert mert lassit vagy lagosit, hanem azert mert egyszeruen idegesit hogy szart sem latok tole ;]
http://silkiehun.atw.hu/
Õ az, aki a blessed hammert dobálgatja.
ja, kísérõ Might-os legyen!
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
-skeleton mastery MAX
-raise skeleton MAX
-clay golem MAX
-golem mastery MAX
-corpse explosion 5
-raise skeleton mage 1
-life tap 1
-decrepify 1
-revive 1
a maradék pedig summon resist, necronál elég szépen jönnek a +skillek, nekem jelenleg +10..
stat pontok: str kb 110-ig, dexre nem kell, energyre sem kell sok, kb 50-60-ig elég, az összes többi vit-ra kell!
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
Szerintem party-ban borzaszto lagos ha van pala is a party ban akkor atveszik az o aurajat is es akkor meg se lehet mozdulni foleg ha a necro vagy 20 csontival maszkal.Nekem is van necrom igaz hogy nem csontis de ha annak idejen revived-oltam parat akkor mar jottek az anyazasok ezek utan inkabb csak amplify,decrepify- nyomattam a tobbiek meg irtottak.A necro tokeletes karakter party-ban csontik nelkul szerintem.Ha csontis necro is van a gameban akkor azonnal kilepek keresek masikat vagy megyek masfele a map-on.Szerintem dio,baal elott kozvetlen belefer par csonti,revived hogy azokat kalapalja de nem egy hadsereg.
utanna derult feny a turpisagra: a gyurube van slain monster rest in peace , tehat akit en lenyomok annak a hullajaval kitorolhetem a seggem, a vege az lett hogy lecsereltem egy wisp ringre.
shako
guardian angel
herald of zakarum
soj
wisp ring
serap hym amu
wizardspike , e helyett tervezek egy hoto t
arachnid mesh
waterwalk csuka
5+5 offensive,combat charm
annihilus
ezzel 11.5k heggesztek, maxos resistek(90/90/90/95).
Single-ben nem teccett Nekro, de lehet, hogy multiban kipróbálom.
V9ykn8_TZL0
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Barbikat hanyas szinten nyomja le egy huzott karakter 110es hellen?