Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
diablo szerüség, szebb grafika, több bug, szarabb karakter animáció, több rpg 😄

de van topicja.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Shaman
sacred az mi?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Nem leszek. A héten dlután/este dolgozom,ráadásul péntek/szombat-ot zh-k,illetve beadandó feladatok tarkítják,szal leghamarabb szombat délután/este...

Hyder
most bent vagy?

ha akarsz cuccolni uzenj ram *hyder

Steam: [HUN]Feriggno

shaba23
hmm..40 perc játék alatt esett egy thunderstroke, valami 3 skilles ama cucc 45all ressel (valami storm ité) 2 sol és 1 shael, valamint egy leviathan meg az a kis pajzs..asziszem moser's vagy mi 😊 ja és egy nekro skill charm
viszont a sacred után kicsit pörög a játék, így majd' meghaltam vagy 5x 😊 pedig már csak 3mm kell a lvl93-hoz
shaba23
énnekem nincs accom most, mert nem jáccom, de ha igen akkor talán kcs_gamekaris
Hyder
shaba és a többiek, nektek mi az accotok dioban?

shaba23
inkább az ördögé legyen, mint valami kötsög tolvajé
Laalee
ez az 5 perces dolog, ha normálisan megy a szerver teljesen megbízható, ha meg szar a szerver ugyis kidobott volna mindenkit, tehát igyis ugyis buktam volna.

Bobber
ja shaman amugy reagalhatnal valamit hogy leszel e este 😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
hat nem tom en nagyon sokszor vagyok kenytelen ezzel a ledobom a cuccot dologgal elni mert a haverok egyre ritkabban ernek ra hogy meg mast behivjak akit nem ismerek annak meg semmi ertelem mert a cuccot nem adom oda neki ha meg ledobom valahol eldugva a foldre akkoe meg ugyan ott vagyok mintha egyedul dobalnam le😊😊 szoval ha nincs ismeros akkor nehez kerdes😊😊😊😊

Khm.öööö, hááát......
elég régen voltam fent, de asszem Lacika79, vagy Lacika1979 az accom. :-)
Evil
Gondolom Steel Carapace.

Amugy nem rizikoznek ezzel a kivarom az 5 percet ledobom es utanna bemegyek masik karival felvenni, foleg nem ertekes targyakkal.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

shaba23
nemtom mikor leszek fent, majd kereslek én, csak adj accot 😊
Oké, majd rád whispelek, jó? :-)
shaba23
Este felmegyek akkor, de csak osztok cuccot aztán lelépek, mert tanulnom kell 😊
angolból eddig egy 84%os fordításom és egy talán3as írománíom van 😊 viszont beszélni nemtok 😊 sajna most inkább ez mint a diablo (+sacred)
Hali!

Ma este én is leszek 8 után. Ha ráérsz, mehetnénk hárman. Persze ha Bobber is benne van. :-)
Bobber
shaman remelem ma este leszel mert tegnap este hianyoltalak😊😊 jo lenne mar megint eggyut gamelni egy kicsit namewg keresni jo kis runakat😊😊

shaba23
milyen páncél volt?
Laalee
tegnap joljártam 😄
dobott egy elég jó elit uniq páncélt (steel ...)baalnál egy szárnyas csaj, örültem, gyorsan át is akartam pakolni barbáromra, csak jobb lesz rá mint az atma ami rajta van. csinálok játékot megvárom 5 percet, ledobom cuccot, connectin interupt, kidob játékból, persze egyuttal beszüntette a játékot is. szal felejthettem is el... könnyen jött könnyen megy.

MEdievil
azért ez nem annyira meggyözõ fõleg ha azt is nézzük hogy maga a Zod többet ér mint a Wf...

F

Határozottan a botd, azzal a 30+dex-el/30+str-el mindössze 300 a guidedek közti különbség (lvl 80). Persze nem kell set kesztyû, jó a craftolt ias/knock/ll is :-)))

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

shaba23
nemtom 😊
Shaman
No most a zodot miert dupeoljak?
Nem uigy van,hogy ha 2-t összeraknak egy magasabb szintüre,akkor az már legit lesz?
A Zod-ot meg nem lehet upgradelni...

MEdievil
szerintem a wf mellett a sokkal nagyobb sebzés szól =)
Wf+Draculs Vs Botd Hydra+Clewlag
az élet és mana szívás így kb egyenlõ mind2 van knockback
30 stat pont míg 90 itt jelentõsen a botd gyõz (30 energy nekem nem számít sokat)
sebzés 500 Vs 340 itt erõsen a Wf a jobb
de ez az elmélet mert melyik jobb 60 stat pontal több vagy
160 al nagyobb sebzés?
gyakorlatban melyik hatékonyabb?

F

shaba23
Zodot könnyû szerezni 😊 van az a kezstyû, amelyik ED-t ad...abból egy jobbért adnak 4-5 dupe zodot is 😊
Nekem egyetlen egy volt eddig, azt egy általam cow közben talált WF-ért cseréltem egy ismerõs szintén cowos zodjáért...1.09... a 4 zod az már 1.10ben volt, de Botd csináltam és annyira szarok lettek, hogy kiveszegettem a rúnákat és a 4.et meg mérgemben eladtam a kovácsnak 😊 amikor meg viszsza akartam vásárolni már nem volt nála 😊
Bobber
na vegre valaki aki beimeri hogy a runaja dupeolasbol van 😊😊 lassan ekem is meg kell tanulni hogy an is kell csinalni az ilyet😊😊😊😊😊

Ha megnézed (#8590) akkor kapásból láthatod a legnagyobb elõnyeit:
+30 to all attributes (ami ugye azt jelenti, hogy 6x5 pontot teszel az összes tulajdonságaidra) elég durva
15 LL egyáltalán nem elhanyagolható
60%Ias (Wf-el max 40%/shaellel)
Egyetlenegy dolog ami a Wf mellett szól, mégpedig a knockback. Viszont ezt a problémát akár egy Cleglaw kesztyû/vagy kraftolt könnyedén megoldja.

MEdievil
még nem volt botd bow om szóval akinek volt
melyik jobb es mier Botd hydra Vs Windforce?

én szerintem ha wf be shael es meg egy kis Ias akkor ugyan
olyan gyors de viszont szebben sebez.

F

Shaman
hmmmmmm.......

Volt warpike/zerker-ben is meg még 1001 dologban is zod-om :-))) A legtöbbet természetesen a nem is olyan régen történt dupesorozat alatt kaptam egy ismerõsömtõl (meg sok egyéb más runát), csakhogy amint említettem már mindössze egy accom maradt, mivel kb 4-5 hónapja nem voltam bneten :-/

Shaman
Zod rúnád honnét volt?

Egyébként BotD-t elég nagy pazarlás nyilba/nyílpuskába tenni... Bár ha tele vagy Zoddal...
Én egy 6 lyukas ethereal berzerker axéba tenném....

Shaman
max 1-et..

Hyder
warmth -re nem is kell nyomni skillt?

raziel.
Hm nem rossz botd de a full perfect over az 415%-os.
😉

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Hát igen, bowazont nagyon hazavágták 1.10-re, pedig kedvencem volt. Kis nosztalgiából azért kreáltam egyet, és rájöttem, hogy nem is olyan vészes (csak kell a megfelelõ cucc természetesen). Nos, hogy minden klaffoljon összedobtam az íjam :

shaba23
Most értem haza 😊
MEdievil
`nyilas sorci` hmm nem is rossz 5let 😊))

F

Shaman
gyere inkább bnetre!

Shaba23: Most vagyok olyan 8-ig kábé,szal....

Bobber
az nem kifejezes hogy mennyire cuccfuggo😊😊😊 nekem a barbim annyira nem hal mert egy stormshield ill leviathan gondoskodik a vedelmerol hogy a lenyegeseket emlitsem ill van rajta egy Wolfhowl sityak es egy Verdungo's Hearty Cord ov na innen kezdve a vedelmem egysz jo es lehet funolni mert mindenki csak pislog amikor atalakulok farkassa😊😊 ill a fegyvernek egy lightsabret tettem a kezebe szal ez a karti arra jo hogyhy nam kap iron maident akkor mindenhol eletbe marad mert van annyi eletero viszaszivasom ill manna viszatoltesem hogy ne haljak meg meg nagyon nagy tomeg kozepen se viszont ezen kivul semmit nem lehet vele kezdeni hellen😊😊 bizonyos lenyek tobbet gyogyulnak mint amennyit en sebzek rajtuk😊😊😊 de hat ez van szorakozni kivbalo es ha az ember hujulni akar akkor nighton nagyon jokat lehet vele hentelni de mondom sajna masra nem jo pedig azert nem olyan roszak ezek a cuccok amiket leirtam😊😊😊 a nyilas sorci az meg sajnos tenyleg elfeledheto kari szerintem mert nekem ami van jo nem tul jo cuccokal az hellen megint csak nem er egy kalap bodiszilvat sem😞😞 mondjuk mar csak becsuletbol meg akarom neki szerezni a ful mavina setet amibol meg a diadedm ill a fegyver hianyzik de ugy se hiszem hogy tul eletkepes lenne majd😞😞 de ha megvan majf meglatom azert szorakozni az is jo😊😊 na ennyi igy hirtelen egy kisregeny😊😊

shaba23
szerintem mindenki laddert csinál
Hyder
áhh, most éppen robotolok =( sajna csak 17.00 kor leszek

akkor megkreálom uj sorci és ama karijaimat

amugy ti ladder karikat csináltatok?

bocs ezekért a newbie kérdésekért, de télleg nagyon-nagyon rég nyomultam és majdnem mindent elfelejtettem, ami meg megmaradt az meg megváltozott

shaba23
de most úgylátom nemvagy
Shaman
oks Sorry közbejött,hogy le kell adnom jövõ hétvégén egy nyomtatott áramköri rajzot,s egész Vasárnap azt tervezgettem... (alapból szombaton akartam,de eltolódott)

ÖÖÖ majd.... hümmm nem tom mikó leszek Dióban...,majd itt szólok,lehetséges a ma este is...

Laalee
*szilva

Laalee
bazira cuccfüggõ 😄

2 din slayerrel szalad frenzy barbim mindkettõben shael van ugy szeletel mint a vadbarom mégis fexik 5 percenként. 😄 pedig nem olyan rosszak ezek a kardok.

igazábol countless runra akartam frenzy miatt leszaladna 5 mp alatt, meg elképzelésem szerint letarolna mindent 😄 de kevés hozzá a cucc ami rajta van

Hyder
nagyon megköszönném

amugy *hyder alatt vagyok megtalálható

titeket milyen néven érlek el?

Hyder
hehe, látom már meg is kaptam a választ =)

Hyder
õõõ, csak azért írtam az amat mephizni, mert anno még 1.08 körül asszem elég ütõs volt az ama, 1xx valahány % magical item kereséssel és asszem full multival meg guided -el...

szal akkor sorci a nyerõ, roger that

amugy most olvasom a palát, és irják, hogy lv 26 -on 20as thorns elég ûber, dio 8 ütés (ezt írták)

sorci konfot kipróbálom amit shaman írt

amanal melyik javel skillek kellenek?

shaba23
shaman felraktam a diot és kerestelek tennap, de délelõtt és este sem találtalak