Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de van topicja.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
viszont a sacred után kicsit pörög a játék, így majd' meghaltam vagy 5x 😊 pedig már csak 3mm kell a lvl93-hoz
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
elég régen voltam fent, de asszem Lacika79, vagy Lacika1979 az accom. :-)
Amugy nem rizikoznek ezzel a kivarom az 5 percet ledobom es utanna bemegyek masik karival felvenni, foleg nem ertekes targyakkal.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
angolból eddig egy 84%os fordításom és egy talán3as írománíom van 😊 viszont beszélni nemtok 😊 sajna most inkább ez mint a diablo (+sacred)
Ma este én is leszek 8 után. Ha ráérsz, mehetnénk hárman. Persze ha Bobber is benne van. :-)
dobott egy elég jó elit uniq páncélt (steel ...)baalnál egy szárnyas csaj, örültem, gyorsan át is akartam pakolni barbáromra, csak jobb lesz rá mint az atma ami rajta van. csinálok játékot megvárom 5 percet, ledobom cuccot, connectin interupt, kidob játékból, persze egyuttal beszüntette a játékot is. szal felejthettem is el... könnyen jött könnyen megy.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nem uigy van,hogy ha 2-t összeraknak egy magasabb szintüre,akkor az már legit lesz?
A Zod-ot meg nem lehet upgradelni...
Wf+Draculs Vs Botd Hydra+Clewlag
az élet és mana szívás így kb egyenlõ mind2 van knockback
30 stat pont míg 90 itt jelentõsen a botd gyõz (30 energy nekem nem számít sokat)
sebzés 500 Vs 340 itt erõsen a Wf a jobb
de ez az elmélet mert melyik jobb 60 stat pontal több vagy
160 al nagyobb sebzés?
gyakorlatban melyik hatékonyabb?
F
Nekem egyetlen egy volt eddig, azt egy általam cow közben talált WF-ért cseréltem egy ismerõs szintén cowos zodjáért...1.09... a 4 zod az már 1.10ben volt, de Botd csináltam és annyira szarok lettek, hogy kiveszegettem a rúnákat és a 4.et meg mérgemben eladtam a kovácsnak 😊 amikor meg viszsza akartam vásárolni már nem volt nála 😊
+30 to all attributes (ami ugye azt jelenti, hogy 6x5 pontot teszel az összes tulajdonságaidra) elég durva
15 LL egyáltalán nem elhanyagolható
60%Ias (Wf-el max 40%/shaellel)
Egyetlenegy dolog ami a Wf mellett szól, mégpedig a knockback. Viszont ezt a problémát akár egy Cleglaw kesztyû/vagy kraftolt könnyedén megoldja.
melyik jobb es mier Botd hydra Vs Windforce?
én szerintem ha wf be shael es meg egy kis Ias akkor ugyan
olyan gyors de viszont szebben sebez.
F
Egyébként BotD-t elég nagy pazarlás nyilba/nyílpuskába tenni... Bár ha tele vagy Zoddal...
Én egy 6 lyukas ethereal berzerker axéba tenném....
Shaba23: Most vagyok olyan 8-ig kábé,szal....
akkor megkreálom uj sorci és ama karijaimat
amugy ti ladder karikat csináltatok?
bocs ezekért a newbie kérdésekért, de télleg nagyon-nagyon rég nyomultam és majdnem mindent elfelejtettem, ami meg megmaradt az meg megváltozott

Steam: [HUN]Feriggno
ÖÖÖ majd.... hümmm nem tom mikó leszek Dióban...,majd itt szólok,lehetséges a ma este is...
2 din slayerrel szalad frenzy barbim mindkettõben shael van ugy szeletel mint a vadbarom mégis fexik 5 percenként. 😄 pedig nem olyan rosszak ezek a kardok.
igazábol countless runra akartam frenzy miatt leszaladna 5 mp alatt, meg elképzelésem szerint letarolna mindent 😄 de kevés hozzá a cucc ami rajta van
amugy *hyder alatt vagyok megtalálható
titeket milyen néven érlek el?
szal akkor sorci a nyerõ, roger that
amugy most olvasom a palát, és irják, hogy lv 26 -on 20as thorns elég ûber, dio 8 ütés (ezt írták)
sorci konfot kipróbálom amit shaman írt
amanal melyik javel skillek kellenek?