Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg akinek van "felesleges" (tudom ez igy hulyen hangzik )
Titan's Revenge -e, nem adná el vagy cserélné valamire?
Titan's Revenge -e, nem adná el vagy cserélné valamire?Steam: [HUN]Feriggno
A synergy csak a raadott pontoknal ervenyes, a +cuccokbol adodo skill ek eseten nem.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
corruption ring sosem volt legit, csak az open b.neten használják a csiterek. van asszem life drain tulajdonsága is. 😄
benne van a játékban de sosem volt engedélyezve.
benne van a játékban de sosem volt engedélyezve.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Igaz, csak ott volt nála az a gyûrû amit még az 1.08-as Diabloban láttam anno, az amelyik +100% all resist-et ad. Blizzard oldalon nincs rajta. Asszem lvl95-ös a szintkövetelménye. Szóval az se semmi. Na mind1, az ilyet hagyni kell, mint a duplaimmunis és immune the physical szörnyet, ami pont arra immunis amelyik 2 ágra te gyúrtál 😄DD
Ez a srác: Indestructible volt 😄D
Ez a srác: Indestructible volt 😄D
Persze tudom, de ez a srác tényleg legit volt. Komolyan. Én charmra gondoltam, hogy chetaes lehet, és talán ez az egyetlen pont ahol meglehetne fogni, de holnap (ma már nincs idõm rá) utánaszámolok, hogy kijöhet e ennyi defense ha a megfelelõ képességekre rak és ha van elegendõ +to all skill pontja. Meg megnézem a rúnaszavakat a blizzard oldalon amik neki voltak és akkor eldõl. Persze ti is megnézhetitek ha van kedvetek, idõtök. Én azért most a rúnaszavakat meg is nézem. (Szoktam, de ki jegyzi meg ? 😄)
Meg is kukkantottam: Exile pajzs megvolt neki, az is 220%-260% al növeli a defenset... többi holnap.
Meg is kukkantottam: Exile pajzs megvolt neki, az is 220%-260% al növeli a defenset... többi holnap.
minek ennyit kinlódni
hero editor, és betöltöd a cuccot 2 kattintás 1 zod 😄 vagy bármilyen cucc, ha megvannak a letárolt cuccok, olyat meg bárhonnan letölthetsz.
én is kb 3 hónapja próbálok egy tang õvet dobatni closed en, meg egy marrowalk ot 😄 mert megnéztem hogy milyen brutko leszek igy 😄 megbizonyosodtam, hogy tényleg bugos a maro cipõ 😄 1 skill a bone armorra maro cipõben és 600as csontvédelmet ad 😄 full tang setben
hero editor, és betöltöd a cuccot 2 kattintás 1 zod 😄 vagy bármilyen cucc, ha megvannak a letárolt cuccok, olyat meg bárhonnan letölthetsz.
én is kb 3 hónapja próbálok egy tang õvet dobatni closed en, meg egy marrowalk ot 😄 mert megnéztem hogy milyen brutko leszek igy 😄 megbizonyosodtam, hogy tényleg bugos a maro cipõ 😄 1 skill a bone armorra maro cipõben és 600as csontvédelmet ad 😄 full tang setben
Utánanéztem a blizzard oldalon és van a paladinnak egy védelmi aurás képessége, ami 20 pont esetén is 230%-al megnöveli a védelmet, neki ennél több pontja volt rá, meglehetett akár 35 is... Azt most nem tudom, de a szinergia miatt is lehet ez még növelhetõ is, de a defense a páncéljának is eleve 2000 felett volt. Meg volt ott olyan cucc is ami szintén emelte ezt. Én is csítgyanusnak éreztem nagyon, de tuti nem hazudott.
Az viszont igaz amit lentebb írsz, hogy dll-es módszerrel cserebere az könnyít a dolgon. De azért nem rossz, hogy a srác akár fõellenfélnek is elmehetne mondjuk az ACTVI-ba ha lenne ilyen, hisz kihívás lenne legyõzni több karakter számára is😄
Az viszont igaz amit lentebb írsz, hogy dll-es módszerrel cserebere az könnyít a dolgon. De azért nem rossz, hogy a srác akár fõellenfélnek is elmehetne mondjuk az ACTVI-ba ha lenne ilyen, hisz kihívás lenne legyõzni több karakter számára is😄
open b.neten azért ne legyél annyira biztos hogy legit cuccai vannak 😄 még ha azt mutatja akkor sem biztos hogy nincs 8000 dxt je 😄
179.000-es denfenset,még ha tele van runazott cuccokkal akkor is kissé soknak érzem.....(csítgyanú)
Egyébként meg,mint mondtam,singlében,TCPIP,Open Bneten elég könnyü bármilyen rúnát létrehozni,szal a rúnaszavas cuccok nem egy nagy dolgok.
Kimented a karidat egy könyvtárba,akinél van a rúna. a "2 Diablo ecerre" dll fileal krealsz egy gamet valamelyik masik kariddal. Bejoinolsz ide a runassal,s ledobod a Földre a rúnát.Kilépsz. Ahova elmentetted a karidat,onnan visszamásolod/felülírod a Diablo Save könyvtárában lévöt,s ekkor megint nála lesz a rúna. Megint bejoinolsz ledobod,s hopp máris 2 rúna van a Földön,s így tovább.
Szóval ez egy elég eccerü eljárás..... Így rúnaszavas cuccot sztem abszolút nem nehéz összehozni....
Egyébként meg,mint mondtam,singlében,TCPIP,Open Bneten elég könnyü bármilyen rúnát létrehozni,szal a rúnaszavas cuccok nem egy nagy dolgok.
Kimented a karidat egy könyvtárba,akinél van a rúna. a "2 Diablo ecerre" dll fileal krealsz egy gamet valamelyik masik kariddal. Bejoinolsz ide a runassal,s ledobod a Földre a rúnát.Kilépsz. Ahova elmentetted a karidat,onnan visszamásolod/felülírod a Diablo Save könyvtárában lévöt,s ekkor megint nála lesz a rúna. Megint bejoinolsz ledobod,s hopp máris 2 rúna van a Földön,s így tovább.
Szóval ez egy elég eccerü eljárás..... Így rúnaszavas cuccot sztem abszolút nem nehéz összehozni....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
MIVAN????
Kicsit leizzadtam, amikor találkoztam kb. 5 perccel ezelõtt a Bneten egy Legit Paladinnal. Le is ellenõriztem, minden okés volt nála. Szóval a defense borított ki, meg hogy nem tudtam megütni, de aztán elmondta miért. 179.000-es a védelme. Ekkor nyeltem egyet és kijelentettem csíter, aztán megmutatta a cuccait és ekkor is egy világ dölt össze bennem. Minden cucca rúnaszavas volt, de a legjobbakból. Fegyvere, páncélja, pajzsa és a többi... Mindeközben lvl99-es a srác. Amikor kiléptem abból a játékból, ja igen mert azt nem mondtam, szóval dueloztunk, tehát amikor kiléptem a játékból, már tudtam: Paladint indítok, harmadszorra igaz, de olyat mint a srácé. Mert az ok, hogy Baal-t is alig tudom megütni Hell-en pedig AR 13000 (ezt már írtam régebben) de ezt a srácot még csak hírbõl sem és emellett volt neki 10.000-es életereje és Holy Freeze is befigyelt, szóval a rettentõen gyors bérgyilkosom most egy 500 éves lajhár sebességével csapkodta a levegõt, kb 1km/óra sebességgel. Szóval vannak szép dolgok az életben. Amúgy ez nem zárt Bnet volt, hanem Open, de ez nem vont le semmit, mert a karaktere mint elmondtam full legit volt a srácnak. Amúgy is mindig oda megyek ahol ilyen emberkék gyülekeznek, mert nem szeretem ezt:
Elsõ:
Én: -Kell egy +1 to cold skill-es Charm, kérdem egy fiatal Sorcitól. Mire õ: Ááá köszi nem, mert nekem +100 to all skillem van és mutatta mibõl is...
Második:
Kérdem: Mennyi a sebzésed, mert eléggé nagynak tûnik? Srác: 1,5millió-2,1millióig. Most erre mit mondjak? Kiléptem.
Harmadik: Benyomom a party kiválasztó menüt (P) és nézem ki hanyas szintû. Egy srác: lvl247-es volt. Ok. Innen is léptem.
Elsõ:
Én: -Kell egy +1 to cold skill-es Charm, kérdem egy fiatal Sorcitól. Mire õ: Ááá köszi nem, mert nekem +100 to all skillem van és mutatta mibõl is...
Második:
Kérdem: Mennyi a sebzésed, mert eléggé nagynak tûnik? Srác: 1,5millió-2,1millióig. Most erre mit mondjak? Kiléptem.
Harmadik: Benyomom a party kiválasztó menüt (P) és nézem ki hanyas szintû. Egy srác: lvl247-es volt. Ok. Innen is léptem.
De nekem eddíg nem volt netem, de má van 😊
Nemtom a singlének mi értelme van....
SOkkal hamarabb megunod a gamét,mert Übercuccokkal feltápolod magad...
1 darab El runából kis idö alatt csinálhatsz Zod-ot is...
SOkkal hamarabb megunod a gamét,mert Übercuccokkal feltápolod magad...
1 darab El runából kis idö alatt csinálhatsz Zod-ot is...
nem akarok hekkerkedni
hero editor
5 perc alatt megcsinálod a b.netes karid klonját 😄
5 perc alatt megcsinálod a b.netes karid klonját 😄
kb lvl 30-60 között mozognak.
Akkor mi nem fogunk diózni együtt soha 😞
ha jól emlékszem 48 db karim van, de egyik sem túl kemény. 😊
Akkor hozzál singlés karit IP-n.
Kár... 😞 Mondjuk én is melóban vagyok most, de valahogy ez a mai nap a zárt bnetrõl szól 😄 (Fõnök nincs bent, így második munkámnak szentelhetem az idõmet: karakterfejlesztési Bt.)
Én most melóban vagyok, kb 6-ra érek haza, és még fel is kell dobnom a gamét!
Vírus nem, mert állandó vírusvédelem van a gépen és a frissítés is folyamatosan töltve van. Windows-al nem lehet probléma, tehát akkor a Dio romlott el. Szomorú vagyok, mert nem gondoltam volna, hogy ennyire érzékeny, még így az 1.10 után is. Újra fel fogom rakni. A másik géprõl már le is szedtem. Ezen most hagyom még, mert zárt bneten a karimmal tudok rendesen játszani. Épp most jöttem onnan, hogy megnézzem van e válasz.
Amúgy azt a "ma este Dio"-t nem lehetne elõrehozni mostra?😊 éppen ráérnék én is... De ahogy elnézem a mai napot, szerintem 16:00-ig tuti tudnék menni, ha esetleg ne adj isten ti is ráértek. Max. nem menti el a változásokat a karimnak, de nem lényeg, mert úgy is olyannal mennék akinek megvan minden és fejlõdni sem tud már, vagy nagyon gyéren, de ez kizárólag players 8 only és azon belül is inkább ACTV-Hell Cow... Hell Cow-ot tudok mondjuk nyitni, mert a királyt nem öltem meg... Tegnap egy sráccal ketten nyomtuk is OpenBneten a Hell Cow-t, de fejlõdni ezen alig-alig, viszont cserébe jó sok zöld cucc hullott... Az is valami😊
Amúgy azt a "ma este Dio"-t nem lehetne elõrehozni mostra?😊 éppen ráérnék én is... De ahogy elnézem a mai napot, szerintem 16:00-ig tuti tudnék menni, ha esetleg ne adj isten ti is ráértek. Max. nem menti el a változásokat a karimnak, de nem lényeg, mert úgy is olyannal mennék akinek megvan minden és fejlõdni sem tud már, vagy nagyon gyéren, de ez kizárólag players 8 only és azon belül is inkább ACTV-Hell Cow... Hell Cow-ot tudok mondjuk nyitni, mert a királyt nem öltem meg... Tegnap egy sráccal ketten nyomtuk is OpenBneten a Hell Cow-t, de fejlõdni ezen alig-alig, viszont cserébe jó sok zöld cucc hullott... Az is valami😊
De nem akarok serveren tárolt karival játszani. Pláne, hogy nincs is olyanom 😊
Hát persze 😊
Tegnap lenyúlták a Tibiás accountomat, ezért most kicsit fosok a neten tárolt karis gaméktól 😊)
Amit akarsz 😊 De inkább IP
Csabi!
ma este Dio??
ma este Dio??
rakd újra a windowst+diot 😊
ez sokat segíthet. Lehet hogy vírusod van, lehet hogy a win lett instabil, vagy a dio ba**szódott el
ez sokat segíthet. Lehet hogy vírusod van, lehet hogy a win lett instabil, vagy a dio ba**szódott el
Inkább a kérdésemre válaszolj plz, amúgy nem kell, mert megvan a full IK set.
Eszembe jutott még valami, de ezt sikerült kiküszöbölni.
Amikor a 3 barbárnál jártam (Night, Hell) akkor az otthoni gépen (és csak ennél a résznél) csinált olyat a Dio (és csak az 1.10-es patch alatt), hogy egyszerûen egy hibaüzenet hang jött a képernyõ kimerevedett és a játék megállt. Erre nyomtam egy ALT+TAB-ot, láttam a hibaüzenetet és leOKéztam, majd ALT+TAB és visszatértem a játékba, ami már rendesen futott. Ezzel csak az volt a gond, hogy ha késõn nyomtam ALT+TAB-ot, akkor kezdhettem anyázni, mert valamelyik barb tuti kinyírta a karimat addigra. Szóval ez is érdekes, de ez inkább tûnik bugnak és annyira nem vészes (mert ugye 3 barbárhoz nem járok le hetente 😊, egyszer megvan aztán többet soha, pláne Hell-en... ), mint amit az alant írtam. Szóval érdekes dolgok vannak. Ez single-ben volt. Az alább írt hiba multi-single-OpenBnet is elõjön, hiszen egyiken sme hajlando törölni-menteni.
Amikor a 3 barbárnál jártam (Night, Hell) akkor az otthoni gépen (és csak ennél a résznél) csinált olyat a Dio (és csak az 1.10-es patch alatt), hogy egyszerûen egy hibaüzenet hang jött a képernyõ kimerevedett és a játék megállt. Erre nyomtam egy ALT+TAB-ot, láttam a hibaüzenetet és leOKéztam, majd ALT+TAB és visszatértem a játékba, ami már rendesen futott. Ezzel csak az volt a gond, hogy ha késõn nyomtam ALT+TAB-ot, akkor kezdhettem anyázni, mert valamelyik barb tuti kinyírta a karimat addigra. Szóval ez is érdekes, de ez inkább tûnik bugnak és annyira nem vészes (mert ugye 3 barbárhoz nem járok le hetente 😊, egyszer megvan aztán többet soha, pláne Hell-en... ), mint amit az alant írtam. Szóval érdekes dolgok vannak. Ez single-ben volt. Az alább írt hiba multi-single-OpenBnet is elõjön, hiszen egyiken sme hajlando törölni-menteni.
Üdv!
Baj van és egyenlõre még nem akarok reinstall-t. Az a helyzet, hogy törölni sem tudok a karakterképernyõn karaktereket és ha betöltöm akármelyiket, és veszek ezt azt, meg mondjuk átöltözöm, akkor amint kiléptem a karakterválasztó képernyõn nem történik semmi változás, vagy ha ismét betöltöm a karaktert, akkor a régi állapot marad. Tehát egyszerûen nem menti el amit addig csináltam.
Bneten volt pár érdekes fagyás, amikor is újraindítottam (reset) a gépet, mert csontra fagyott, namármost lehet ettõl kergült volna meg a mentésrendszer? Nem értem a dolgot, és ha valaki már járt hasonlóképpen inkább megvárom a válaszát, semhogy elkezdjek most egy hosszú reinstallba.
Ez volt az egyik gépen.
A másik gépen meg beteszem a CD-t és CD-ROM drive error üzenet jelenik meg ha indítanám a Diot. Ott el sem indul. De ugyanakkor más CD-ket meg olvas rendesen. Azon is volt egy két hasonló jellegû leállás, szóval lehet ott is ez a gubanc. De kérdem, ennyire érzékeny lenne a Dio, hogy utána már mindenfajta baja lesz... Eddig ilyen nemigen volt.
Majd írjatok, ha van ötlet. Thx elõre is...
Baj van és egyenlõre még nem akarok reinstall-t. Az a helyzet, hogy törölni sem tudok a karakterképernyõn karaktereket és ha betöltöm akármelyiket, és veszek ezt azt, meg mondjuk átöltözöm, akkor amint kiléptem a karakterválasztó képernyõn nem történik semmi változás, vagy ha ismét betöltöm a karaktert, akkor a régi állapot marad. Tehát egyszerûen nem menti el amit addig csináltam.
Bneten volt pár érdekes fagyás, amikor is újraindítottam (reset) a gépet, mert csontra fagyott, namármost lehet ettõl kergült volna meg a mentésrendszer? Nem értem a dolgot, és ha valaki már járt hasonlóképpen inkább megvárom a válaszát, semhogy elkezdjek most egy hosszú reinstallba.
Ez volt az egyik gépen.
A másik gépen meg beteszem a CD-t és CD-ROM drive error üzenet jelenik meg ha indítanám a Diot. Ott el sem indul. De ugyanakkor más CD-ket meg olvas rendesen. Azon is volt egy két hasonló jellegû leállás, szóval lehet ott is ez a gubanc. De kérdem, ennyire érzékeny lenne a Dio, hogy utána már mindenfajta baja lesz... Eddig ilyen nemigen volt.
Majd írjatok, ha van ötlet. Thx elõre is...
Küldtem egy privit,majd válaszolj már létszi privátban.
Köszi.
Köszi.
ok:-)
Amúgy annyira unjuk a countess runt,hogy elkezdtük ujkarikat huzni hell Hellforge-ig! Igaz,hogy jóval több idõ,de ugyanennyi idö countess runban nem biztos,hogy dobna ilyen rúnákat. Nekem Hell hellforge már dogobb Gul-t,míg az a szerencsétlen Countess eddig max UM-ot dobott....
Amúgy annyira unjuk a countess runt,hogy elkezdtük ujkarikat huzni hell Hellforge-ig! Igaz,hogy jóval több idõ,de ugyanennyi idö countess runban nem biztos,hogy dobna ilyen rúnákat. Nekem Hell hellforge már dogobb Gul-t,míg az a szerencsétlen Countess eddig max UM-ot dobott....
na bakker shaman ennek nagyon nem orulok😞😞😞 en itt gyujtom a jo kis tunakat te meg kepes vagy dolgozni??😊😊 hat hogy van ez😊😊 na mind1 remelem hogy hamarosan leszel mert telleg van nallam egy par runa szal ossze kene majd rakni😊😊 ill mar van ket kari is huzva szal azokkal is lehetne mit kezdeenei😊😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.