Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laalee
titant könnyü találni az meg elég jó fegyver

szerintem minden passziv +1 skillt megér walky max decoy 10-12

asszem lighting strike max + a sinergyjei amennyi marad igy az alap sebzéshez hozzájön ls töl 1600-1700 lighting 5all skiller el 9 mana fogyasztás mellett.

a walky meg kb betonfal keménységü 😄 egy might os csicskával megtámogatva 2 en is leterolnak szinte mindent.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Shaman
zeal+fana palát annyira nem ismerem,mert nekem csak hammerdinem van,de majd leírják okosabbak.

amazon mefirunra hülyeség. Egyébként is 1.10-ben a bowazon (nyilas amazon) felejtõs kari. Semmi értelme hamar meghal.Elcseszték.
1.10-ben amazonból jobban megél a javazon (javelines).
De ettõl függetlenülk mefit nem ezekkel kell runolni,hanem sorccal,fõleg 1.10-ben ahol -majd meglátod- Durance Of Hate lev 2 kábé 10* akkora lett,mint régen. Azon végigfutni....

nekróból a csontis elég erõs lett.....

barbim még csak most megy az elsõ,de hmmmm elég cuccfüggõ kari sztem..

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

shaba23
csak azt nem értem, hogy mér amazont csinálsz mefizni?
Miért nem sorcot? Sokkal gyorsabb, kevésbé macerás, és amelyik sorccal mefizni tudsz, azzal pindlezni is lehet. Amennyiben kell egy buriza, meg tudom nézni van e egy talonban (törölték egy csomó cuccos karimat így nem biztos)ha van akkor adok 1et
Hyder
lehetne kicsit részletesebben?

Steam: [HUN]Feriggno

Laalee
hát ha nincs windforce vagy burid amának szerintem felejtõs a bow os ama. javazon kell jól kigyurt walkyval

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Hyder
ohh, elõre is thanks a helpet

nos, a köv karikkal szeretnék kicsit többet nyomulni:

1: paladin, anno volt egy l80 körülim, de azota kicsit változott a szitu =) most valahogyan Vengeance + Fana combo a nyerõ nálam, csak kell hozzá igencsak erõs manaleacher cuccos. most lvl 22 vagyok, de duriel nem megy le, szal most epp cuccosra gyurok =)

emellett, szeretnék egy amazont mephihuntra kigyurni, erre ha tudnal valami speccet, multi vagy mit nyomassak

egy nekrovics is az étlapon van és egy barbár speccet is írhatnál

köszike ezeket

Shaman
1. Hát én azért használom.. Nekem FO,CM max,FB,METEOR max,1 armor 1,static 1,teleport 1, Összes többi FM-re.... (elég jól elvagyok így..

2. Érdemes.Talán a Hammerdin a legütõsebb kari 1.10 alatt,ha jó cuccaid vannak hozzá. 1 kalapács akár 10-15K-t is sebezhet cucctól függ...

3.Kérdezd melyik kariról kell,s leírjuk....

4.Én spec nem tudok,mert a múltkor minden "gagyibb" unique illetve set cuccot elosztogattunk. Van 1 Full Sigon-unk,de azt saját low level karijaink használják kábé nightmareig.

Evil
Egyagas sorc halott hell alatt, erdemes a blizzard+firball+meteor al nyomulni.Bar igy is lesz olyan boss ami mindkettore immunis.Ertelemszeruen a synergik re is pakolni, ezzel is erositve a fo skilljeidet.
Hammerpala meg mindig jo, de hasznaljak a fana+zeal t is.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Hyder
szisztok

lenne pár kérdésem

elkezdtem ujra játszani dioval, és kicsit fel szeretném frissíteni emlékeimet, tudnátok segíteni a köv kérdéseimben?

1: sorcinál ugy hallottam, hogy már nem az igazi az orb, most hogy érdemes nyomatni?

2: paladin, érdemes-e hamerest csinálni vagy tud valaki valami frankó specet?

3: valami jo char plannert ha tud valaki ajánlani, mert a diabloii.net -en asszem még mindig csak régi van fent

4: ha esetleg tudnátok sorci vagy paladin low lvl cuccokat adni nagyon megköszönném, sajnos még cserébe nemtok semmit adni atm

elõre is thanks annak akit tud segíteni

Eszembe jutott a legutolsó használható accom passa, így már megint megvan minden cuccom, rettentõen megnyugodtam.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

shaba23
Rúnáim nem nagyon vannak 😊 egy darab vexem volt, de azt kivételesen eltradeltem 😊
Shaman
Télleg lehet hülye kérdés,de rúnát nem akarsz osztogatni?:-)) (engem az nagyon érdekelne)

Shaman
Na akkó osztogassad:-))

Szombat délelõtt,vagy Vasárnap bármikor,jöhetnek a cuccok:-))
De én szigorún csak az elit dolgokra hajtok,szal...:-)))

shaba23
Van egy full IK-s barbim azzal sem játszom, tradelni lusta vagyok akkor meg mit csináljak vele? Most buktam el 2 account cuccot mert csak tárolgattam õket 😊 Azok közt is volt egy-két értékesebb cucc, de csak porosodtak. Most csak azt bánom, hogy nem osztogattam szét...
shaba23
min?
Shaman
ez így van,meg is köszöntem szépen,és még most is csodálkozom:-))

shaba23
shamannak már adtam egy IK armort free 😊
Bobber
mint mar alabb shaman taglalta mi is elkezdtunk osztogatni dee azert mi meg ennyire "jo" cuccokat azert nem adunk free😊😊😊 legalabbis egyenlore😊😊😊 de lehet hogy nemsokara mi is ilyen adakozok leszunk😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

shaba23
Ha van Naty karmom, akkor odaadom um-ért az egészet 😊
Bár asszem, apránként elosztogattam free az egészet (2 karommal)
Bobber
hat azt hogy egy ful set mit er nem tom en a karmot um ert kaptam es ugy tom az a legertekesebb az egesz setben szal szerintem is ugy mal korul erdemes gondolkozni😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

kutyuli11
Nagyon a mal fele hajlik.....
mal runeert mar tal armort lehet kapni vagy ik et is 😊)

Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.

kutyuli11
talan ist bar azt se hiszem

Tényleg? A natalya mark ilyen értékes? Runában kb. mit kérhetnék a full set-ért?
#8548 továbbra is aktuális

raziel.
oks

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

10 perc múlva felugrom bnetre, *aspyrin az accom, ha neked is jó.

raziel.
engem erdekelne

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Nos, megtaláltam egy még üzemképes accom, és maradt nála pár cucc. Ha valakit érdekelne azure (264%, 1 lyuk- megkímélt állapotú ) és lenne cserébe eladó storm + vmi sityakja az szóljon rám itt a fórumban.

Evil
A kulcsszo "anno".

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Nekem csak egy 5 allres sc-m van😊
Hát nem tudom. Én anno Full naty Set-ért sem kaptam Tal armor-t. A Tal armor-t meg egy az egyben lehet IK-ra cserélni.

Nekem az a véleményem, hogy az árak igazi meghatározója az, hogy mennyire van rá szükséged. Amig volt jeletösége, hogy ezt meg azt találtál addig lehetett igazán trade-elni, most már egyre nehezebb.

Nagyon kéne már e Ladder reset.
Evil
Nekem csak egy 13 as jutott a mausoleum ban. 😊

kutyuli11
EN taltam 15 all res gct 😊))) nm on

Evil
El vagy tevedve.Az ik set legertekesebb darabjaert az armorert, orulhetsz ha kapsz egy mal t.A natalya mark ertekesebb.

A full IK sokkal többet ér. Komplet naty set-ért sem lehet kapni IK Armort. Ugyhogy ha valaki elcseréli veled akkor ne habozz.😊
Shaman. Szvsz, a Shout-ra ne tegyél 10-et, csak egyet. Ue. a Nat res-re. Viszont érdemes kimaxolni még a Concentrate-t. Olyan helyzetekre amikor felesleges a WW, mert csak egy két ellen van. Nekem van egy ilyen barbom, és iszonyat durva. Hell anciknál 2 heal potit kellet innom.😊
Melyik ér többet: full natalya set, vagy full IK set?
Ha elcserélném a natis szetemet ik-ra, akkor ugye nem kötnék rossz üzletet?
Shaman
Amúgy ha gondolod,vagy 8-ig ma is leszek....

Shaman
hmmm,lehet én nem voltam elég türelmes...

Nekem mutattak 40-es hoto-t,de azt nem atdák oda egy vexért.. pedig már akartam adni a vex mellé még egy umot is érte,sõt a végén már +2 umot is adtam volna mellé(sztem így már megérte volna neki,így már nekem nem nagyon érte volna meg..) de nem adta.

Evil
En kaptam vex ert 39 es hoto t, igaz tobb jatekot is kellett krealnom, de vegulis megerte.Es igy a pul runam is megmaradt.

Shaman
htx!

mace mastery

Shaman
ez kétségtelen....
De így ezzel még nincs meg a max resistje a palának..
90/90/90/90 lehetne és valami ilyesmi: 82/85/80/83...

Szal ha sikerülne egy nagyobb all resest kihozni,az jobb lenne... (bár az is lehet,hogy addig még talál az ember allres charmot)

Egyébként 2. kérdésemre is válaszoljatok már lécci.

kutyuli11
De ha eladod alandoan es kijon megint egy vacak akor mindig buksz meg par turheto runet....

shaba23
Az IK set alapból ad egy csomó resistet, tehát nemtom mennyire kell azaz 5 nat. res.
Shaman
Jah 1 kérdés:

Még soha sem volt barbom,de most IK setnek hála indítottam egyet. Már 21-es szintü,de még nem mertem semmire se skillt pakolni.
2 kérdés:

1 Hogyan osszam a skilleket? (Full IK-s lesz)
Én így gondoltam: WW max,BO max,Mastery max,Shout 10, Nat resist 5,Berserk 1 +elõkövetelmények...
Ez így jó lehet? Vagy hogy érdemes?

2.A kérdésem a masteryre vonatkozik: Szal tudom én vagyok hülye,de az IK maul az melyik mastery? Mace?

Shaman
Hmmm amúgy "kezd" a páholy helyreállni.

Már bejön egy szép fekete oldal (amin semmi sincs)..:-)

Shaman
Máker!:-))

majd jól eladom egy vexért az enyémet,s kotyvasztok újat:-)

kutyuli11
Nekem 38 as lett 😊)))))))))))

EqUiNoX
A barati tarsasag is egy klan, es az az igazi, nem a "kirakatklanok" amelyek azert vannak, mert "jajdejodologescsinaljunkmiisegyetmertazmeno..."

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]