Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem minden passziv +1 skillt megér walky max decoy 10-12
asszem lighting strike max + a sinergyjei amennyi marad igy az alap sebzéshez hozzájön ls töl 1600-1700 lighting 5all skiller el 9 mana fogyasztás mellett.
a walky meg kb betonfal keménységü 😄 egy might os csicskával megtámogatva 2 en is leterolnak szinte mindent.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
amazon mefirunra hülyeség. Egyébként is 1.10-ben a bowazon (nyilas amazon) felejtõs kari. Semmi értelme hamar meghal.Elcseszték.
1.10-ben amazonból jobban megél a javazon (javelines).
De ettõl függetlenülk mefit nem ezekkel kell runolni,hanem sorccal,fõleg 1.10-ben ahol -majd meglátod- Durance Of Hate lev 2 kábé 10* akkora lett,mint régen. Azon végigfutni....
nekróból a csontis elég erõs lett.....
barbim még csak most megy az elsõ,de hmmmm elég cuccfüggõ kari sztem..
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Miért nem sorcot? Sokkal gyorsabb, kevésbé macerás, és amelyik sorccal mefizni tudsz, azzal pindlezni is lehet. Amennyiben kell egy buriza, meg tudom nézni van e egy talonban (törölték egy csomó cuccos karimat így nem biztos)ha van akkor adok 1et
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
nos, a köv karikkal szeretnék kicsit többet nyomulni:
1: paladin, anno volt egy l80 körülim, de azota kicsit változott a szitu =) most valahogyan Vengeance + Fana combo a nyerõ nálam, csak kell hozzá igencsak erõs manaleacher cuccos. most lvl 22 vagyok, de duriel nem megy le, szal most epp cuccosra gyurok =)
emellett, szeretnék egy amazont mephihuntra kigyurni, erre ha tudnal valami speccet, multi vagy mit nyomassak
egy nekrovics is az étlapon van és egy barbár speccet is írhatnál
köszike ezeket
Steam: [HUN]Feriggno
2. Érdemes.Talán a Hammerdin a legütõsebb kari 1.10 alatt,ha jó cuccaid vannak hozzá. 1 kalapács akár 10-15K-t is sebezhet cucctól függ...
3.Kérdezd melyik kariról kell,s leírjuk....
4.Én spec nem tudok,mert a múltkor minden "gagyibb" unique illetve set cuccot elosztogattunk. Van 1 Full Sigon-unk,de azt saját low level karijaink használják kábé nightmareig.
Hammerpala meg mindig jo, de hasznaljak a fana+zeal t is.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
lenne pár kérdésem
elkezdtem ujra játszani dioval, és kicsit fel szeretném frissíteni emlékeimet, tudnátok segíteni a köv kérdéseimben?
1: sorcinál ugy hallottam, hogy már nem az igazi az orb, most hogy érdemes nyomatni?
2: paladin, érdemes-e hamerest csinálni vagy tud valaki valami frankó specet?
3: valami jo char plannert ha tud valaki ajánlani, mert a diabloii.net -en asszem még mindig csak régi van fent
4: ha esetleg tudnátok sorci vagy paladin low lvl cuccokat adni nagyon megköszönném, sajnos még cserébe nemtok semmit adni atm
elõre is thanks annak akit tud segíteni
Steam: [HUN]Feriggno
Eszembe jutott a legutolsó használható accom passa, így már megint megvan minden cuccom, rettentõen megnyugodtam. 
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Szombat délelõtt,vagy Vasárnap bármikor,jöhetnek a cuccok:-))
De én szigorún csak az elit dolgokra hajtok,szal...:-)))
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Bár asszem, apránként elosztogattam free az egészet (2 karommal)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
mal runeert mar tal armort lehet kapni vagy ik et is 😊)
Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.
) és lenne cserébe eladó storm + vmi sityakja az szóljon rám itt a fórumban.Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nekem az a véleményem, hogy az árak igazi meghatározója az, hogy mennyire van rá szükséged. Amig volt jeletösége, hogy ezt meg azt találtál addig lehetett igazán trade-elni, most már egyre nehezebb.
Nagyon kéne már e Ladder reset.
Ha elcserélném a natis szetemet ik-ra, akkor ugye nem kötnék rossz üzletet?
Nekem mutattak 40-es hoto-t,de azt nem atdák oda egy vexért.. pedig már akartam adni a vex mellé még egy umot is érte,sõt a végén már +2 umot is adtam volna mellé(sztem így már megérte volna neki,így már nekem nem nagyon érte volna meg..) de nem adta.
De így ezzel még nincs meg a max resistje a palának..
90/90/90/90 lehetne és valami ilyesmi: 82/85/80/83...
Szal ha sikerülne egy nagyobb all resest kihozni,az jobb lenne... (bár az is lehet,hogy addig még talál az ember allres charmot)
Egyébként 2. kérdésemre is válaszoljatok már lécci.
Amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra.
Még soha sem volt barbom,de most IK setnek hála indítottam egyet. Már 21-es szintü,de még nem mertem semmire se skillt pakolni.
2 kérdés:
1 Hogyan osszam a skilleket? (Full IK-s lesz)
Én így gondoltam: WW max,BO max,Mastery max,Shout 10, Nat resist 5,Berserk 1 +elõkövetelmények...
Ez így jó lehet? Vagy hogy érdemes?
2.A kérdésem a masteryre vonatkozik: Szal tudom én vagyok hülye,de az IK maul az melyik mastery? Mace?
Már bejön egy szép fekete oldal (amin semmi sincs)..:-)
majd jól eladom egy vexért az enyémet,s kotyvasztok újat:-)