26171
-
Noodlee #12556 Már 10-12 éve van Sörfarkasos polóm, és ez nem vicc!
Beerwolf rulez! -
#12555 loooooooooool -
#12554 1. Ha megbotlik iszonyat gyors lesz csak a lába nem... :D lehet negatív módosítónak kéne rakni? -
#12553 LÁL,de az attack speed miért nőne?ha valaki berúg nem nagyon lesz gyorsabb... -
#12552 Köszi :) -
#12551 #12549 :) -
#12550 Milyen picst? Csinálsz sörfarkast? ÁÁ látom. Nagyon király :D Beerewolf -
#12549 Hamarabb kész lett: v1.0
Ötlet? -
#12548 Holnap rakok fel picst! :) -
#12547 :-ppp -
#12546 Beerewolf, anno 2005 by Sz4bolcs! :DDD kópirájt! :DDDDDD -
#12545 sörfarkas :D -
#12544 Vérfarkas sör? Kell!!! Hol??! -
#12543 "beer" -el? :-pppp -
#12542 Jól gondolkodsz, sőt, azaz alteratíva werewolf beer-el nagyon hatásos lehet! -
#12541 summont nem akarok csak spiritet. -
#12540 Plugy. 1.10-hez van nekem is. + több ezer oldalas stash. Ezzel kicsit cheat szagú a dolog 1.11-hez már nincs (1.11b-m van ahhoz meg még nincs is.)
A dio páholyt most pont nem néztem meg csak gondoltam így lesz jó.
A bear meg már halott, werewolffal kezdtem (a maci nekem lomha, meg nem szinpatikus, nincs vele semmi baj. Alternatíva :): werewolf beer-rel :) -
#12539 Volt nekem egy olyan patch-em, amivel a stat pontokat és skill pontokat újra ki lehetet osztani. Nagyon jó volt, mert ha úgy éreztem, hogy elrontottam a fejlesztést, akkor az egyikről levettem, és a másikra tettem a pontokat. Nem karakter editor! Szerintem egy ilyet szerezz be, mert ez még nem igazán cheat. -
#12538 Amit leírtál nekem úgy tűnik, hogy innen vetted az ötletet a karakterfejlesztéshez.
Ha akarsz feral rage-t használni, akkor tegyél rá 3-at. Ez az optimális. Nézegesd a LoD Encikopédiát, nagyon hasznos!
Werewolf: akkor maxold ezt, ha zúzni akarsz mint egy gép.
Lycantrophy: ezt pedig akkor, ha sok HP-t akarsz. Bár ezt inkább medve formában szokták maxolni.
Én a werewolfra adnám a többet, mert jó lifesteal-el kárpótolható, az amit a Lyc-re nem raktál. Kutyákra, grizzlyre nincs szüksége a jó werewolf druidnak.
Ja és csak egy spiritet használj, csak azt pontozd 20-ig, a másik kettőt felejtsd el.
Str-re Dex-re tehetsz, Energy-re nem is kell.
Ha tankot akarsz, akkor ne werevolfban gondolkodj, hanem inkább bearben! (esetleg beer-ben
). -
#12537 Köcci, megnéztem a skill tree-t egy kicsit jobban.
Következtetés:
A werewolf nem ad % inc.life-ot a lycantrophy igen + inc. att.rat + a.s.
Ha a verewolf (most lvl10) marad így és a lyc.-ot maxolom is jó lehet(? ez kérdés)
Persze max. Fury-val Feral ragre elég egy pont (?ez is kérdés) a + skillek miatt nem akarok ré pazarolni, lehet kell még másra.
A str.-re dex.-re csak annyit amennyi a jó fegyverhez kell (a cél doombringer :), vagy a Last wish ), a többi a vit.-ra. az energy meg annyi amennyi. (Jó kis tank lesz)
Jó ez így v. szarul gondolkodom? Vélemény?
Ez a második Druidám (az első 1.09-es, elég gyengusz lett)
Ui.: az assámnak 1k-az élete lvl71 NM act 5 (Baal előtt) (ő még single, de nem sokáig :) ) -
#12536 A spirit lényre nem a HP-je miatt van szükség. Jó Dam-et és AR-t ad!!!(HoW) Ha ügyesen csinálod, akkor nem fog előre menni és megöletni magát.
Én a druimmal mentem előre mint egy tank, a spirit meg támogatta a sebzést biztos távolból. Legjobb megoldás volt,mikor jobb gombra raktam feral rage-et, ezzel ütöttem 3-at, attól begyorsult a farkas + life steal. Utána meg bal gombon ott volt a kimaxolt fury. Azzal zúztam 10-15 mp-ig, utána újra 3 feral rage, hogy el ne múljon a hatás. Ezt még lehet fokozni azzal, hogy jó mana steal és life steal fegyverrel harcolsz. Nekem ez a taktika jött be a legjobban.
Bár ha távolsági, nem előre nyomulós druidával nyomod, akkor a spiritedet tényleg gyorsan ki tudják nyírni. Diónál meg bármit csinálsz, akkor is egyből megpurcan a spirited. -
Aspyrin #12535 Tényleg? :D Nem az a lényeg, nézd csak meg jobban, 11:41 után jön 11:40 aztán megint 11:41 :))) -
Noodlee #12534 Hát nem tom, de a spirit lényeknek még maxon sincs sok HP-je, keményebb szinten elég, ha a monszter kicsit mérgesebben ránéz, és már ki is pukkadt... szerintem -
#12533 miért járna furán te gtm +2be vagy a szerver meg gtm -1-be ugy hogy pont 3 ora különbség :D -
#12532 Én régebben sokat druidáztam. Nálam ez jött be:
werewolf: max
lycantrophy: 12-15
feral rage: 5-7
fury: max
heart of wolverine: max
A többire nem emléxem mennyit raktam.
-
#12531 Hi all!
Druidázok. Arra lennék kíváncsi (a tapasztalatotok alapján), hogy a Lycantrophy-t
meddig érdemes húzni most lvl5 (werewolf-fal nyomom) -
JancsiPapa #12530 2 übertristramot nyomtunk le...
baba 15/18,ama 10/20 torch :)
Utóbbira ajánlatokat is elfogadok,még eladó! -
Aspyrin #12529 Eléggé az vagyok :/
-
Aspyrin #12528 Hm, lehet, hogy álmos vagyok, de a Bnet órája egy kicsit furcsán jár sztem..
-
Noodlee #12527 AZ-AZ! -
#12526 pihenj kicsit :-p -
Equilibrium #12525 Nem tudtok valami tuti megoldást, hogy ne legyen rd, mer nekem 1 hete azt játssza a game, hogy bárhonnan kilépek, ad 1 óra "szünetet" -
#12524 Bishibosh=bizbaz (ennek jó a storija) -
#12523 Az act1 stonys az tiramishu :D -
#12522 Ding ding ding ding ding ding ding! Nyertél! :) -
#12521 nihlatakot azé ismerik kevesen,mert ritkán ölik meg,mert ha leméc hozzá,s útbaejted a waypointot akkor bezárul a piros portál,s akkor nem lehet pindlét runolni,meg egyébként sem kell a végigjátszáshoz... -
Noodlee #12520 Jajj dehogy is!
Látszik, hogy régen játszottam.
A lényeg, hogy tom.
Act 5 necro lesz :)
(asszem) -
Noodlee #12519 "a "Nyikkantlak-ot" néha magyarázni kell..."
Gondolom Stony Field... :P -
#12518 Mi is bossozzuk őket, de a kezdetekkor csak "arany volt a nevük, még ma is használjuk egyszerű és akivel találkoztam mindíg megértette miről van szó
(a "Nyikkantlak-ot" néha magyarázni kell... :D) -
#12517 Mi ezeket a "királyokat" superunique-nak hívtuk anno; andi, mefo, diablo, baal: őket pedig a bossoknak. superunique: olyan uniq szörnyek, akik mindig ugyanazon a helyen vannak, boss pedig magától értetődően főmuftik...