Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
create game: kill andy plz 😄 valakinak csak van wp
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
na sikerütl elakadni pedig réggebben már végig nyomtam😊)
az elején cold planes vagy mia tököm van meg
meg kinyitram azt az állatot a temetõben
tudom hogy a dark wood ba kéne eljutnom vagy mi de az hol van??
a tekercset kéne leszedn ia fárol cska nemtom ho la fa
!Forza Ferrari!
tök jó volt, mert beírtam és nem agyezett, viszont tudtam, hogy ez lesz a baj, mert volt a mexokott névvel game😊
az uccsó pillanatban sikerült eltalálnom a félregépelt betût😊
persze, akkor nem sigon cucc volt a földön😊
F
Cold sorc? Hmmm nem is tudom,mintha valaki azt javasolta volna....:-ppp
Amúgy majd lesz 1-2 kérdésem mailben elküldöm.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Amúgy ma öncuccoltam. Nagyon nem szeretem ezt,de senki sem volt bnet közelében,s muszály volt...
Elkezdtem a full cold sorc fejlesztését,s a sorcikának át akartam passzolni a full sigonst (alacsony kariaim mindig azt kapják meg egy ideig).
Kreáltam a cuccossal gamet,bennt voltam vagy 7-8 percet,aztan ledobtam a földre a full sigonst.Kiléptem,account váltás,mennék vissza sorcival,erre....Realm Down...... (A guta nem kissé kerülgetett...majd felfõtt az agyam)
Jó okes a sigon cucc nem egy hatalmas érték,de ezért akkor is elég ideges vótam...
Hál Istennek olyan 4 perc kínlódás után végül nagy nehezen beengedett,s be tudtam menni a gaméba felszedni a cuccot,de sztem még fél perc Realm Down,aztán cseszhettem volna...
Mennyi ideig marad meg egy játék amúgy? Olyan 5 perc?
Adva van az oldalon egy dll azt letöltöd elinditod,és már csatlakozhatsz is.Szal ennyi.Nem tul nehéz.
A warcraftal sokkal több gond van😊)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Szvsz a Heart Of Wolverine-t, mert hellen az Az Oak Sage-t hamarabb lecsapják majd.
Nemrégiben indítottam egy werewolf-os druidát. A problémám az lenne, hogy nem tudom eldönteni melyik szellemet fejlesszem ki a summoning ágból. Az Oak Sage-t (amelyik life-ot ad), vagy a Heart Of Wolverine-t (amelyik +sebzést és AR-t ad)?
Remélem tudtok segíteni. Köszi!
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tegnap délben csak 142an voltak fenn😊
és ennek a 70% dioxp-zik
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
ebben van a game meg a kiegészitõ is??
akkor rendelem rögtön😄
!Forza Ferrari!
hmm énis adtam már nem1x és adok ha tudok de azt nemszeretem ha kapott és még többet akar.
(na ezt most ne vegye senki magára csak úgy általánosságban mondtam :-) )
F
Egyébként meg akinek 3 Tal armorja van,annak van 4 is.... (õsi Kínai bölcsesség:-))))
csak azért mondja, mert tudja hogy 3 volt.)
de már késõ😊 csak 1 maradt, azt meg hordom
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

#9000 az enyim vót!! Nincs semmiféle kinntrõl nézés!!:-p
Amúgy Bobber nyekergett,hogy egy Tal armort akarna tõled kunyizni (fogalmam sincs milyen alapon

)
Remélem összébb futunk majd bneten.

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Ugyhogy be kelett menjek a belvárosba érte😞