Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nyelvtani szempontok szerint elemezzük a mondatokat, te szóltál be nekem 😊
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
1-es szintü kari normon szinte 0 xp-t kap. Nighton sem túl sokat,viszont hellen már kap. Hiába csak elenyészõ mennyiséget,de mivel neki alig kell a szintlépéshez,ezért mégis kap. Hidd el tegnap kipróbáltuk.
V9ykn8_TZL0
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

(amúgy tegnap is küdtem méjlt)
szal ez egy kicsit cumni de mondjuk engem annyira nem izgat mert ez nekem csak egy proba volt es mondjuk ha akar az e3mber telleg elmegy egy csapattal megcsinalni mondjuk hellen radamentet es egybol lep vagy 10 szintet szal nem azt mondom hogy kivitelezhetetlen csak nem lehet egybol baalt olni a 60 as szintet mindeenkeppen el kell erni valameik masik terkepen😊 de az elkepzeles jo😊
V9ykn8_TZL0
durielnél tuti nem kell hogy lent legyél.
Azt viszont még sose próbáltam,hogy melyik act bossnál kell ott lenni,s melyiknél nem.
Az tuti,hogy Diablonál lennt kell lenni,s hogy Baal-nál nem muszály.
Asszem eccer kipróbáltam,s Durielnél sem muszály.
Azt viszont sose próbáltam,hogy Andi-nál,illetve Mefinél lennt kell-e lenni..
Viszont van egy-pár quest ahol ott kell lenni. Például a Councilosnál. Ha a városban vagy nem kapod meg. Ugye ha nem kapod meg nem tudsz Mefihez menni,szal mindenképp lennt kell lenned,így valamennyi xp-t mindenképp kapsz.
Persze ezen xp mennyiségeket egy-egy nighton/hellen véghezvitt halállal kompenzálhatod.
Bobber is azt csinálta,hogy hellen kiment a város elé,s leüttette magát az elsõ zombival:-)) Csak az a baj,hogy mikor felvette a hulláját,akkor visszakapott valamennyi xp-t. Újat kellett volna kreálni,de mind1.:-)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tegnap kipróbáltuk és sikerült. Nagy mázlink volt.Bobber csinált egy 1-es szintû karit,én felrántottam Horograth-ig,ott talált egy baalrunt,ahova én is bementem,s egy gyerek rögtön kérte,hogy segítsek neki Baalt megölni. Ez kapóra jött,mert ugye így meg lehetett a questet csinálni Bobbernek. Aztán át nightra,szintén végigrántás. Utána kimentem a chatre,hogy kinek kell segítség Night Baal megöléséhez:-) Rögtön ajánlkozott valaki. Szintén megöltük Baalt,s Bobber így level 2-esen átment Hellre:-) (véletlenül lépett egy szintet pedig nem akart)
Az volt a célunk,hogy legyen egy lev 1-es szintû Matriach/Patriach karink:-)) Sajna nem sikerült,mert az Act bossoknál ott kellett legyen mikor megölöm,s így már lev 3-as asszem.
ott lupol 1 dio runolnkén kb 5-öt és igy 4-5 ora alatt lehet csiáni 60-65ös karit utána meg baal runok.....
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Nincs valakinek valami felesleges shield-je? Mert nekem egy etheral van, de már mindjárt meghal, és egyszerûen nem bírok senkivel sem dobatni egy pajzsot, amit használni is lehet valamire. :-(
Palának valót meg fõleg nem.
Elõre is köszi a segítséget.
Jah, ma este vagyok 9 után. Lacika1979 az accom.
F

1 dologban látom mindössze értelmét. Ha hellforge rúnázni akarsz persze cimbivel. Mert ugye annak a lényege,hogy kreálsz sok-sok karit,s elviszedd Hell hellforge-ig. (közben persze felveszed a night hellforge rúnát is). Szal max itt látom értelmét ennek az átrántásnak,mert itt nem a kari számít,hogy hogy fejleszted,hanem,hogy minnél elõbb meg legyen a rúna...
mert ha siman megoli neked egy high lev char baalt akkor
te lev 20 alatt csak akkor kapod meg ha lent is megkapja vki a q et...
F
de pvp-t utálom😊
medevil: egy nagy karinak kell végig huznia normon, nm-en, hellen utána hell CS runok és jön exp ezerrel és 3-4 ora a kari szal nem ugyan olyan...
Normalban akt1 vegere egy no rush-sal ossze lehet szedni 14-15 szintet. Utana akt2ben siman el lehet menni 20ig, foleg a vegen a tombok kitakaritasaval, nagyobb letszamu partyval. Utana mehet egy gyors travi, meph, diab, majd anci. Eddigre mar meg van a 22-23. Onnan vagy 2-3 korai baalrunk - aminek sztem semmi ertelme - vagy vissza arcane v. tombrunba 1-2 kort, es meg is van a 25. Onnan korulbelul fel ora a 40ik szint, es onnantol mar legalabb 10 pontos lev30as skillek vannak, amivel eletben lehet maradni a kimaradt kvesztek potlasara. Hogy najtra mikor megy at? Nemtom, en 55-60 kozott szoktam. Addig elbohockodom normalon, segitek, baalrunozok, vagy egyszeruen csak pufolom mefit.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
F
felhuzzák normálon, nm-en, hellen...
na és hellre kb lvl6-os lesz😄
(amugy ancienteknél ugye van lvl limit: szal norm20lvl alatt nem lehet megcsinálni nm-en 40, hell 60)
de ez egy csellel megoldhato^^
aztán kell egy társ kreál hellen mittomén diorunokat és go oda a kiskarival, ott runonként 4-5 lup!
szal 4-5 ora alatt lehet csinálni 60-65 os karit utána meg hell baal
ennyi...
remélem megöl 1 fallen

ez tényleg nagyon nagyon hasznos...
LooooooooooL
LLLOOOLLLL