Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23
nem beszótam, csak megkérdeztem, hogy mér kell hülyézni😊
Ha nyelvtani szempontok szerint elemezzük a mondatokat, te szóltál be nekem 😊
Shaman
Nem tudom,még nem néztem mailt,most meg dógozom..:-pp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
de ez az érdekes,hogy igen ott már kapsz...

1-es szintü kari normon szinte 0 xp-t kap. Nighton sem túl sokat,viszont hellen már kap. Hiába csak elenyészõ mennyiséget,de mivel neki alig kell a szintlépéshez,ezért mégis kap. Hidd el tegnap kipróbáltuk.

Davidus
Én nem veled kommunikáltam hanem Hegylakólacival. Nyilvánvaló hülyeséget mond és még én vagyok a pancser? Jóhogy kap egy hülyét. Te meg jöszz azt beszósz?

V9ykn8_TZL0

Laalee
hellen olyan magas a szintkülönbség hogy szinte xpt sem kapsz.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

shaba23
nem válaszoltam rája?
Bobber
na meg kell telleg tanulnom gepelni szal ez shabanak szolt😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
vigyaz shamba mert most meg shaman akara a fejedre noni. Szal csak ovatosan

Shaman
Miért veszekedtek,ha eccer verekedni is lehet?:-ppp

(amúgy tegnap is küdtem méjlt)

Bobber
mint mar shaman emlitette van ewgy sajnos mar 4 es szintu hell karim😊😊😊😊 de sajna nem igazan lehet megcsinalni jobban max ill min 3 as lesz az ember mindenkeppen mert dio annyira sok xp-t ad😊😊😊 egyebkent meg a gyors fejlodeesnek az al az utjaba hogy innen kezdve nem tudok lemenni baalhoz mert oida kell a lev 60 szal azt mindeenkeppen valahol mashol kell oszeszedni es hellena zert ne tagadjuk mindenki csak ballrunozik ritka az hogy mashol keressek az emberek az xp-t😊😊
szal ez egy kicsit cumni de mondjuk engem annyira nem izgat mert ez nekem csak egy proba volt es mondjuk ha akar az e3mber telleg elmegy egy csapattal megcsinalni mondjuk hellen radamentet es egybol lep vagy 10 szintet szal nem azt mondom hogy kivitelezhetetlen csak nem lehet egybol baalt olni a 60 as szintet mindeenkeppen el kell erni valameik masik terkepen😊 de az elkepzeles jo😊

shaba23
de a bunkónál már csak te vagy durvább😛
Laalee
mivanitt bunkotopik lett? 😄

Davidus
A pancsernél csak 1 fokkal durvább okoska.

V9ykn8_TZL0

shaba23
mékel hülyegyerekezni te kultúrember?
Davidus
LoL hülyegyerek. A CD kulcsodat nézi a game. Ha volt egy accod amin egyszer már véfgigvitted akkor a másikon már egybõl tudsz HC karit csinálni.

V9ykn8_TZL0

Laalee
én kaptam már meg igy, igaz mentem utánuk, tehát lent voltam mefinél

Shaman
de akkor megkapja a másik a mefis questet?

Laalee
ha valaki ugy nyit jatekot hogy councilokkal mar regebben végzett, le lehet menni durance lvl1 re, onnan végig lehet szaladni mefihez, és akkor councilokat sem kell kinyirni.

durielnél tuti nem kell hogy lent legyél.

Shaman
Ha a boss meghal,s te akkor halsz meg akkor megkapod a questet. Tudom én is tapasztalatból.
Azt viszont még sose próbáltam,hogy melyik act bossnál kell ott lenni,s melyiknél nem.
Az tuti,hogy Diablonál lennt kell lenni,s hogy Baal-nál nem muszály.
Asszem eccer kipróbáltam,s Durielnél sem muszály.
Azt viszont sose próbáltam,hogy Andi-nál,illetve Mefinél lennt kell-e lenni..
Viszont van egy-pár quest ahol ott kell lenni. Például a Councilosnál. Ha a városban vagy nem kapod meg. Ugye ha nem kapod meg nem tudsz Mefihez menni,szal mindenképp lennt kell lenned,így valamennyi xp-t mindenképp kapsz.
Persze ezen xp mennyiségeket egy-egy nighton/hellen véghezvitt halállal kompenzálhatod.
Bobber is azt csinálta,hogy hellen kiment a város elé,s leüttette magát az elsõ zombival:-)) Csak az a baj,hogy mikor felvette a hulláját,akkor visszakapott valamennyi xp-t. Újat kellett volna kreálni,de mind1.:-)

PiszkosFred
Andi, Duriel es mefinel nem feltetlen, asszem csak diablonal kell bent lennie. Illetve valamelyik nap en ugy kaptam meg andi es duriel q-t, hogy kozben behalt mindketszer szegeny keszulo mf sorcom. Igaz nem nyomtam escet, csak a halaluk utan.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Shaman
jóvanna!:-p

Tegnap kipróbáltuk és sikerült. Nagy mázlink volt.Bobber csinált egy 1-es szintû karit,én felrántottam Horograth-ig,ott talált egy baalrunt,ahova én is bementem,s egy gyerek rögtön kérte,hogy segítsek neki Baalt megölni. Ez kapóra jött,mert ugye így meg lehetett a questet csinálni Bobbernek. Aztán át nightra,szintén végigrántás. Utána kimentem a chatre,hogy kinek kell segítség Night Baal megöléséhez:-) Rögtön ajánlkozott valaki. Szintén megöltük Baalt,s Bobber így level 2-esen átment Hellre:-) (véletlenül lépett egy szintet pedig nem akart)
Az volt a célunk,hogy legyen egy lev 1-es szintû Matriach/Patriach karink:-)) Sajna nem sikerült,mert az Act bossoknál ott kellett legyen mikor megölöm,s így már lev 3-as asszem.

Most mondjam azt hogy pancser vagy.Mert nekem sikerült elsöre.Valamit elcsesztél.

Davidus
Ezt ki mondta? Csináltam egy új accot és nem tudtam HC karit indítani😛

V9ykn8_TZL0

shaba23
az még nemrégen volt😊 de most folyamatban van a csekkolás😊
raziel.
Shaman: 2xer irtam le hogy miért van értelme hellen lvl-1 karival chaos sanstiryiba menni.

ott lupol 1 dio runolnkén kb 5-öt és igy 4-5 ora alatt lehet csiáni 60-65ös karit utána meg baal runok.....

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Shaman
jah ezt neked írtam Shaba!:-)

Shaman
Csekkoljad a mailjeidet,mert küldtem mailt még vasárnap.

Hali!

Nincs valakinek valami felesleges shield-je? Mert nekem egy etheral van, de már mindjárt meghal, és egyszerûen nem bírok senkivel sem dobatni egy pajzsot, amit használni is lehet valamire. :-(
Palának valót meg fõleg nem.
Elõre is köszi a segítséget.
Jah, ma este vagyok 9 után. Lacika1979 az accom.
lol

MEdievil
te fent álsz a vársoban partyban azzal aki megöli baalt és megkapod a q et ha az is megkapja aki megöli baalt.

F

Bobber
na akor most mar csak azt a kis trukkot aruljatok el hogy hogy lehet a szintkorlatot atverni az osoknel es akkor meg is koronaztatok ezt a parbeszededet😊 engem teleg erdekelne mert nem tom hogy kell😊 szal aki tudja legyszi irja le😊😊😊 koszike😊

Shaman
Ez is igaz.

Meg van olyan is, hogy low lvl duel. Ott max lvl 9-es lehet a kari. Ha egy ilyennek megvan minden q, akkor van +12 skill + 15 stat + 30% res. Ami lvl9-en nem elhanyagolható
Shaman
Ez így van,de sose értettem miért jó ezt így kicsalni. Ha 25-ös szint alatt mész át nightra/hellre nagyjából 0 xp-t fogsz kapni,szal semmit sem fogsz fejlõdni. Ezért nem értettem sosem,hogy mit keres mondjuk 3-as szintû kari hellen 1.10-ben.

1 dologban látom mindössze értelmét. Ha hellforge rúnázni akarsz persze cimbivel. Mert ugye annak a lényege,hogy kreálsz sok-sok karit,s elviszedd Hell hellforge-ig. (közben persze felveszed a night hellforge rúnát is). Szal max itt látom értelmét ennek az átrántásnak,mert itt nem a kari számít,hogy hogy fejleszted,hanem,hogy minnél elõbb meg legyen a rúna...

MEdievil
en arrol beszeltem hogy kell egy kair ahoz hogy baal q et megkaphassa vagy van masik modszer is ? (bar szvsz nincs)
mert ha siman megoli neked egy high lev char baalt akkor
te lev 20 alatt csak akkor kapod meg ha lent is megkapja vki a q et...

F

raziel.
jo én csak azt mondtam hogy lehet nagyon hamar csinálni karit, aminek sok értelmét én se látom maximum ha valaki nem pvp-re akar gyorsan karit

de pvp-t utálom😊

medevil: egy nagy karinak kell végig huznia normon, nm-en, hellen utána hell CS runok és jön exp ezerrel és 3-4 ora a kari szal nem ugyan olyan...

PiszkosFred
Hellre csak legvegso esetben megyek ;] 110 alatt amig nem muszaj, elkerulom. Elvagyok en nmben nagyon jol. Ha ott mar semmi keresnivalom, akkor leolom baalt, es nekimegyek a hellnek. De ott mar csak nagyobb nekros partyval.

Normalban akt1 vegere egy no rush-sal ossze lehet szedni 14-15 szintet. Utana akt2ben siman el lehet menni 20ig, foleg a vegen a tombok kitakaritasaval, nagyobb letszamu partyval. Utana mehet egy gyors travi, meph, diab, majd anci. Eddigre mar meg van a 22-23. Onnan vagy 2-3 korai baalrunk - aminek sztem semmi ertelme - vagy vissza arcane v. tombrunba 1-2 kort, es meg is van a 25. Onnan korulbelul fel ora a 40ik szint, es onnantol mar legalabb 10 pontos lev30as skillek vannak, amivel eletben lehet maradni a kimaradt kvesztek potlasara. Hogy najtra mikor megy at? Nemtom, en 55-60 kozott szoktam. Addig elbohockodom normalon, segitek, baalrunozok, vagy egyszeruen csak pufolom mefit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MEdievil
de a cselhez kell 1 masik kari is amivel viszont sokkal lassabb hacsak nem más kariával de akkor meg mire összejön pont úgy ...

F

raziel.
Fred alul olvastam, hát legjobban igy fejlõdik egykari:
felhuzzák normálon, nm-en, hellen...
na és hellre kb lvl6-os lesz😄

(amugy ancienteknél ugye van lvl limit: szal norm20lvl alatt nem lehet megcsinálni nm-en 40, hell 60)
de ez egy csellel megoldhato^^

aztán kell egy társ kreál hellen mittomén diorunokat és go oda a kiskarival, ott runonként 4-5 lup!

szal 4-5 ora alatt lehet csinálni 60-65 os karit utána meg hell baal

ennyi...

Nem azért de ti melyik játékkal játszotok?1.10-ben már nem kell sc-t végigjátszani a hc-hez.Annyi a titka hogy azon az accon csak hc karik legyenek.

nincs mit😄

Davidus
kösz😛

V9ykn8_TZL0

wow
remélem megöl 1 fallen

Davidus
Mivel régi accom törlõdött és most nemtok HC karit indítani nekem hasznos lenne😛

V9ykn8_TZL0

ohhh!
ez tényleg nagyon nagyon hasznos...
LooooooooooL

Davidus
A HC hack arra jó hogy tudsz HC karit indítani anélkül hogy végigtolnád SC-ban.

V9ykn8_TZL0

Shaman
az mi? Hard Core hack,vagy mi?

Davidus
Van 1.10-hez HC hack?

V9ykn8_TZL0

shaba23

LLLOOOLLLL