Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugyanis amikor kreáltál játékot és joinolni akartam, azt írta ki, hogy Diablo expansion karakter nem tud a sima siablo-s játékba belépni!!!
szóval igyekezz:)
szóval igyekezz:)
Inkább gyere este jáccani, heeeee. :-)
És te is Shaba! :-)
én 9 után képben vagyok. Most kezdtem Hellt. Picit szokatlan. Túl sokat fexem. :-)
És te is Shaba! :-)
én 9 után képben vagyok. Most kezdtem Hellt. Picit szokatlan. Túl sokat fexem. :-)
Csak semmi "Heeee?????????", gyere melózni 

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Heeee??????????
Lehet, hogy megint szézsztogatom a cuccaimat...
majd ha lesz dió3 megint elkezdem:)
de most kitörölgetem a karaktereimet is, hogy ne legyen tsáberõ:)
majd ha lesz dió3 megint elkezdem:)
de most kitörölgetem a karaktereimet is, hogy ne legyen tsáberõ:)
Uh, vissza az egesz ;] Marmint singlebol nem lehet closedre! Sorry, felreolvastam.
Multibol lehet singlebe, a d2hackitnek volt egy modulja, ami lementette a karakteredet. De ezert bneten bann jar, egyeb closedeken sem nagyon szeretik mar az effele hekkit cuccokat. De egyszerubb es legalisabb megoldas a jamella, csak csinalsz egy rakas screenshotot vagy leirod lapra a karaktered adatait es cuccit, majd ott a szerkeszto es hajra..
Multibol lehet singlebe, a d2hackitnek volt egy modulja, ami lementette a karakteredet. De ezert bneten bann jar, egyeb closedeken sem nagyon szeretik mar az effele hekkit cuccokat. De egyszerubb es legalisabb megoldas a jamella, csak csinalsz egy rakas screenshotot vagy leirod lapra a karaktered adatait es cuccit, majd ott a szerkeszto es hajra..
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Hmmm sztem te valamit keversz.
Az account név nem = a karakter névvel. Az accountodon tudsz karaktereket tárolni. eccere 8-at.
ha beléptél az accountoddal,ott van egy baromi nagy gomb,hogy Create New character vagy valami ilyesmi,s ott tudsz kari kreálni.
Az account név nem = a karakter névvel. Az accountodon tudsz karaktereket tárolni. eccere 8-at.
ha beléptél az accountoddal,ott van egy baromi nagy gomb,hogy Create New character vagy valami ilyesmi,s ott tudsz kari kreálni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem lehet, csak ha ismered az admin. Ugyanazok a szabalyok evenyesek oda is, mint az origi blizz fele bnetre.
accountnak oneal1 et irtam be de valami más nevet adott
hol tudom átirn ia karakter nevét?
hol tudom átirn ia karakter nevét?
!Forza Ferrari!
lehet,csak kell hozzá egy segédprogi. Anno olvastam errõl valamit a Páholyban,de már nem nagyon emléxem. persze ez visszafelé nem müxik...
igen, multiban sokkal!!! gyorsabbanlépsz szintet (kb 2 nap lvl 70-75)
multiból single-be nem lehet karaktert vinni
ha kreáltál karaktert, akkor írd be ide az accountodat
multiból single-be nem lehet karaktert vinni
ha kreáltál karaktert, akkor írd be ide az accountodat
Igen ezt én sem értem. Ha eccer megvetted eredetiben,akkor miért nem bneten játszol???
Ezt a singlés karidat nem fogod tudni zárt bnetre átvinni....
Ezt a singlés karidat nem fogod tudni zárt bnetre átvinni....
Aham,most nézem,hogy a páholy újraindult,bár 1-2 dolog még nem nagyon müxik benne. Pl a fórum nem.
????
Dióban nem igazán van olyan,hogy állás...
Ha meg bneten tolja,akkor ott elég sokszor elõfordul,hogy unable to enter. Ilyenkor csak várni kell,s késõbb beenged.
Azt nem tom,hogy singlében elõfordul-e.
Egyébként mivel ez egy olyan gamma,ahol mindenki más irányba fejleszt,illetve más cuccai vannak,ezért nem hinném,hogy jó az ha valaki állást küld..
Dióban nem igazán van olyan,hogy állás...
Ha meg bneten tolja,akkor ott elég sokszor elõfordul,hogy unable to enter. Ilyenkor csak várni kell,s késõbb beenged.
Azt nem tom,hogy singlében elõfordul-e.
Egyébként mivel ez egy olyan gamma,ahol mindenki más irányba fejleszt,illetve más cuccai vannak,ezért nem hinném,hogy jó az ha valaki állást küld..
act2?Az 3-4 óra alatt elmész oda!
hi!
nemtud valaki egy paladin állást???
öcsémnek egyszer csak azt irta ki amikro el akarta idnitan ia állását hogy unable to enter.....
szóval act2 re kéne egy a kigyós pálya körülre ha van!!!
köszi
nemtud valaki egy paladin állást???
öcsémnek egyszer csak azt irta ki amikro el akarta idnitan ia állását hogy unable to enter.....
szóval act2 re kéne egy a kigyós pálya körülre ha van!!!
köszi
!Forza Ferrari!
1. Kit érdekell a páholy?
2. Leírom akkor újra.... Ha egyszer végigviszed a gémet ás utána csinálsz egy új accot akkor rögtön tudsz az új accra HC karit csinálni. Ez azért van mert a b.net a CD kulcshoz tartozó összes accountot nézi. Mivel nekem a régi accaim törlõdtek ezért nem tudok egybõl HC karit indítani.
2. Leírom akkor újra.... Ha egyszer végigviszed a gémet ás utána csinálsz egy új accot akkor rögtön tudsz az új accra HC karit csinálni. Ez azért van mert a b.net a CD kulcshoz tartozó összes accountot nézi. Mivel nekem a régi accaim törlõdtek ezért nem tudok egybõl HC karit indítani.
V9ykn8_TZL0
Hmm ilyenn mentalitással szerencsére az ujrainduló páholyban nem sok helyed lesz.Érdekes hogy rajtad kivül mindenkinek sikerül hc-t inditani...
N szal hellen azert fejlodik gyorsan mert lehet hoyg csak a tp 1% at kapja amit a leny adhat de az is olyan sok,hogy mondjuk megolsz ill megolnek neked 2 fallent az elso terkepen,foleg mondjuk egy 8 as partiban es egybol lepsz vagy 2 szintet.Ez a folyamat egy darabig gyorsul de egy ido utan meg ujra lelassul es vissza all a normal kerekvagasba. Szal lehet igy gyorsan karit csinalni de nagy mazli es sok segitseg kell hozza.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Ne csinaljunk ovodat ebbol a topikbol plz ;]