26171
-
#12636 én nem olvastam el. Jó volt? -
#12635 monnyuk abból konkrétan a játék storyja nincs benne,mert másról szól
Tudom,mert olvastam őket.. -
#12634 Van belőle könyv! Három részes! -
#12633 van a gonosz,meg vagy te a hős,aki dio-ben végül gonosz lesz,mert ő lesz dio.
elég?
:-pp -
#12632 valaki leírná a diablo 1-2 történetét diohéjban? -
#12631 minek dolgozzanak? a WoW-al szarrá keresik magukat :S
őkse hülyék, nyugi.
-
#12630 Diablo2 is nagyot ütött minimális kampánnyal. Emlékszem E3on mutattak be valami bétát a kiadás előtt, de annyi volt az összes kampány, amire emlékszem. Szerintem unalmas kampány nélkül nagyobbat robbantanak, meg fogják ezt tenni helyettük minden körben. (újságok - netes lapok...) -
#12629 Lehet rá várni egy kicsit még, Ezek sem hülyék már évek óta csinálják a SC2-t...
Blizzard:
-Ú srácok, végre készen vagyunk az SC2-vel tiszta jó ennyit meg ennyit költöttünk rá, kampányra ennyit meg ennyit, mindenkinek jó játékot kívánunk... ja és majd' el felejtettem közben megcsináltuk a Dio3-at.
Mi (játékosok):
- Úúú, tök jó, nagyon király stb...
a dio3-ra meg. Ja, köszi.
Sztem kacsa. Olyan kapánya lesz a Diablo 3-nak, hogy tényleg megnyílik a föld.
Ráadésul két nagyágyút egyszerre a piacra dobni... nem hülyék a PR-osok...
szóval nyugi egy darabig nem lesz Dio 3. Sztem az SC2 után fogják fejleszteni és lehet nem is az lesz a neve. -
#12628 sokan ígérgetik... De, jó lenne!
(Felíratkoztam a Blizzard hírlevélére.) -
oaken #12627 Egy Ex-Blizzardos szerint már készül a Diablo 3 és hamarosan be is jelentik a Starcraft 2-vel együtt! -
#12626 pedig érdemes runolni..én thul-tól felfelé mindent felszedtem amit dobott,s upgradeltem szépen őket...jó sok és magas szintü rúnákat lehet így összehozni,persze ehhez sok run kell... -
JancsiPapa #12625 2 mal eddig de elegem lett belőle :) -
#12624 háromezermagyarforint -
Aspyrin #12623 Mostanában eljárogaok kánteszhez kulcs ügyben. Régebben is hallottam már, hogy bizony dobhat komolyabb rúnákat is, de sosem jártam szerencsével. Megtört a jég, tegnapelőtt pár kör után Mal-t dobott, tegnap pedig Um-ot. -
#12622 Beszorult valahova? :))) -
Noodlee #12621 Egy eredeti CD kell hozzá. -
#12620 Helló, mi kell ahoz hogy neten tolhassam? Nincs eredeti CDm! -
JancsiPapa #12619 Hát ja...De lehet singleben nyomja...
Pl. kezdtem egy full firesorcot,mert van egy 3/15+ eschutám,CoH-om shakom,torchom (meg újonnan vett 5 fire sk...)28k damage meteor,13,5k fireball -
Lacika 79 #12618 OMG! :D -
#12617 ... és kijött hozzá a kiegészító (LoD) is!!! -
Lacika 79 #12616 mi az a 2? -
#12615 Jav and spear ágasra gondoltam sry. -
Noodlee #12614 Ez remek vicc volt, gratulálok. -
#12613 valóban?? -
Myron #12612 Kijött a Diablo 2! -
#12611 a registry-ben keresgélhetsz,de én javaslom,az újratelepítést... -
Equilibrium #12610 Hi!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nekem állandóan realm downom volt, elegem lett, és szereztem még egy eredeti cd-kulcsot. Na most, azt hova kell beírni, hogy azzal induljon el a játék, amikor dr-m van az egyikel.
Magyarul: hol vannak elmentve cd-kulcsok írva??? -
jebedias #12609 én addig nem kezdek olyan karit, ami gosu cuccok nélkül sz*rt sem ér, amíg ezeket a cuccokat nem tudom előteremteni valamiből... neked pl hány isted van andriska? -
#12608 Nemtom nekem "egykilencben" volt...
A chain lightning-es skillje(nemtom a nevét) volt kihúzva meg a Jab kb(all skillel együtt)lvl10-en
De ez hibrid volt.
Csak Jav-es...? Nemtom sztem nem éri meg foglalkozni vele, félő, hogy gyenge lesz,de próbáld ki, ha akarod. :)
-
#12607 Akarok csinálni egy javelines amát,csak nem tudom mikre érdemes rágyúrni.Adjatok tippeket plz! -
#12606 Beerwolf.. tudtam én, hogy nincs új a nap alatt. -
#12605 TIPP -
#12604 Mi értelme? Teljesen új arculatot teremt a játéknak: más helyszínek, más küldetések, más tárgyak, egyedi karakterek, egyedi történet, új skillek, új ellenségek...stb. (Akár az optikai tuning az autókon)
Pl. ezek a modok nagyon jók: Escape From The Afterlife, Middle Earth, Baldurs Gate
De amúgy ez tök egyértelmű sztem.
-
#12603 jó okés a modolás nem csalás,akkor kérdem annak mi értelme?
tele nyomja a játékot überbrutál cucokkal,meg esetleg cserbée erősíti a lényeket,akkor ugyanott vagy nem? ha meg nem erősíti a lényeket csak téged tápol,akkor közel járunk a "csalás" fogalmához... -
#12602 Nem állítom, csak én erre tippelek. Aztán majd egyszer talán kiderül ;] -
#12601 Azt mondod, hogy csak tesztelésből maradt bennt a játékban a skill lista?
Lehetséges, hogy tényleg így van, mert elég értelmetlenül jönnek egymás után a skillek.
-
#12600 *régen = régóta -
#12599 Morrowindben is van egy "cella" amelyet a fejlesztők tesztelésre használtak, és ahova a normal játékos nem juthat be sosem - ergo nem létezik a számára. Ha tudod a koordinátát, akkor persze konzolból két másodperc odajutni. Diabloban is maradtak olyan tesztelésre használt dolgok, amelyek a játékosok számára majdhogynem elérhetetlenek, főleg bneten, amit tekintsünk most alapesetnek. Ez a skill lista már angyon régen létezik, és szerintem ugyanúgy "csak" bennemaradt a tesztverziókból, mint ahogy a cset középső gombja (gondolom még midnig ott van a gemes gomb) Vagyis ezek előhozása "modokkal" egyfajta érdekesség, de hogy a játék szerves része lenne e, azt részemről kétlem. De ez csak egy vélemény. -
#12598 A modolás és a csalás teljesen különböző dolog. A modolásnak van értelme, a csalás pedig megöli a játékkedvet.
De a tábla amiről az infót adtam a játék része, szal érdekes. -
#12597 Ja azon én is röhögtem.
A socrimat már nagyon régen "I need mana"-nak hívom (story: A How High c. fimlben volt egy I need money nevű arc, onna ugrott be... :) )