Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Hyder: a cuccot nekem adhatod,ha nincs hova tenned😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
pls küldj PM et vagy ide írj hogy mikor lenne jó!
Steam: [HUN]Feriggno
Aminek tisztán emléxem a nevére, az egy Shako, amit tegnap dobott egy szimpla csonti Sewers 2 Hellen. Jah, meg valami Redeemer scepter. De ha nagyon érdekel, akkor megnézem, és leírom a nevüket, mert tényleg nem vagyok képben teljesen.
Jah, a skill pontokat csak úgy magamtól dobáltam szét. Amúgy Zeal-fana a palám, ezért akarok most egy hammerest kipróbálni.
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!

(na jó, nem volt uninstall, csak töröltem a partíciót)
ero amennyi a cuccokhoz kell ez kb 150
dex amenyi ahoz kell hogy a block a zakarummal 75% legyen ezt meg nem mondom fejbol😊
a tobbi meg mehet lifera aszem de ha elrontottam a leirasom akkor javitsatok ki😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
blessed hammer, conc vigor blessed aim kikoppl a tobbi meg ami marad mind mehet a holy shildre szal roviden es tomoren ennyi a sorrendrtol meg annyit hogy szerintem eloszor erdemes a hammert kikoppolni a sinergiket meg szepen folyamatosan egyut es csak a legvegen kell a holy shieldet kikoppolni eloszor eleg ra 1 pont is
amugy ha sabaek mondtak hogy hogy fejlszd akkor biztos jol van fejlsztve. (legalabbis reemelem

2 agassal fire/cold szepen lehet haladni, de csak addig amig nem talasz immunis lenyt, pl countess.Persze egy jo csicska lecsapja egybol.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
thanx
Akkor a sorcid majd húzza a sorcimat, meg utána a kis kalapácsos emberkémet? :-)
Ez az, amit még nekem meg kell tanulnom. Szal ma nekieseek egy sorcinak, meg lehet csinálok akkor egy hammerdint is. :-)
De egy assa is jó lenne. Hm. Vagyok bajban. :-D
Meg egy olyat, amivel azért jáccani is lehet.
Shaba: Rakj új vindózt, oszt gyere jáccani. :-)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
http://silkiehun.atw.hu/
Majd segítek húzni téged. Shaba nem lesz, mert lefagy neki a dió, ha elindítja, szal maradok neked én. 😊
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
szerintem nincs dupe 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
mien bot? nem volt nekik még elég?? mert már így is van mindenféle szerintem több is mint 1.09 ben...
F
szokásos két érték mindenki soj meg runák bár sztem dupolt runák nemnagyon vannak azok inkább ladder elején voltak jellemzõek.
amugy napokba jelent meg egy bot ami sztem tönkreteheti az egész bnetet....😞
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
http://silkiehun.atw.hu/
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.