Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah nem is kel most látom,hogy le van irva 10 sorral lejebb😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Lécci valaki adjon nekem egy Blessed hammeres pala leirást.Köszi.

Hyder: a cuccot nekem adhatod,ha nincs hova tenned😊

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Hyder
SHABA: mikor tudnánk összefutni bneten? vissza szeretnék adni egy csomó cuccot neked, mert asszem nemtok tovább nyomulni dio2 vel és nem szeretném ha elvesznének

pls küldj PM et vagy ide írj hogy mikor lenne jó!

Steam: [HUN]Feriggno

Figy, én tényleg csak hobbi szinten beugrok esténként ütögetni, szal ezért nemtom, mit hogy hívnak. Nem fordítottam rá annyi idõt és figyelmet, hogy megtanuljam minden egyes cuccnak a nevét.
Aminek tisztán emléxem a nevére, az egy Shako, amit tegnap dobott egy szimpla csonti Sewers 2 Hellen. Jah, meg valami Redeemer scepter. De ha nagyon érdekel, akkor megnézem, és leírom a nevüket, mert tényleg nem vagyok képben teljesen.
Jah, a skill pontokat csak úgy magamtól dobáltam szét. Amúgy Zeal-fana a palám, ezért akarok most egy hammerest kipróbálni.
Laalee
jolteszed

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Na hát új vagyok itt a fórumon, de azé az elsõ levelem a szent diablo topicba írom 😄

Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!

PiszkosFred
;]]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Laalee
ugyis visszarakod 2-3 hét 😄

shaba23
az még azelõtt volt, hogy törlõdött volna 😊
Hehe. De már fut a Diód 😊) HEURÉKA

shaba23
nemtok semmit, még a diablo-t is uninstalláltam

(na jó, nem volt uninstall, csak töröltem a partíciót)
Bobber
noodlee ment privi nezd meg😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
ja a statsot meg ugy kell elosztani hogy
ero amennyi a cuccokhoz kell ez kb 150
dex amenyi ahoz kell hogy a block a zakarummal 75% legyen ezt meg nem mondom fejbol😊
a tobbi meg mehet lifera aszem de ha elrontottam a leirasom akkor javitsatok ki😊

Bobber
mauyg a hammeres palat ugy erdemes fejlszteni hogy,
blessed hammer, conc vigor blessed aim kikoppl a tobbi meg ami marad mind mehet a holy shildre szal roviden es tomoren ennyi a sorrendrtol meg annyit hogy szerintem eloszor erdemes a hammert kikoppolni a sinergiket meg szepen folyamatosan egyut es csak a legvegen kell a holy shieldet kikoppolni eloszor eleg ra 1 pont is

Bobber
meg jo hogy ennyire kepben vagy a sajat karaktered teren😊😊
amugy ha sabaek mondtak hogy hogy fejlszd akkor biztos jol van fejlsztve. (legalabbis reemelem

hátöööeeöö. Ezt így fejbõl nehéz megmondanom, de Shaba ill. Noodlee biztosan jobabn tudja. :-)
Evil
Utos sorcit nehez csinalni, mert mindig lesznek valamire immunis lenyek es akkor azzal nem tudsz mit kezdeni, a 3 agas sorcinak meg sok ertelme nincs.
2 agassal fire/cold szepen lehet haladni, de csak addig amig nem talasz immunis lenyt, pl countess.Persze egy jo csicska lecsapja egybol.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

CalebJoe
Mondja már meg valaki hogy lehet ütõs sorcit csinálni ami még hellen is megállja a helyét?
thanx
LOÁL 😊

Shaman
dógozok,mint ahogy tejis:-)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

te meg ne irogassá, hanem dógozzá 😊

Yap 😊

Shaman
Milyen cuccai vannak a paládnak?

yes. :-D
Akkor a sorcid majd húzza a sorcimat, meg utána a kis kalapácsos emberkémet? :-)
Akkor ma majd a sorcimmal fogok segíteni neked, úgyis kell a csicsóját gyúrnom 😊

Assa Like Me? 😄

Én tegnap indítottam hammerdint sajna még csak lvl 14 😞 és HC

Jó az, csak egy picit elcsesztem a fejlesztését. De ugye minden kezdet nehéz. Valamelyik nap nyomultam egy hammerdinel közösen, és qrva sokkal erõsebb, jobb volt, mint én. A cuccai nem voltak jobbak, mint az enyémek, csak a skillek normálisan voltak elosztva. :-)
Ez az, amit még nekem meg kell tanulnom. Szal ma nekieseek egy sorcinak, meg lehet csinálok akkor egy hammerdint is. :-)
De egy assa is jó lenne. Hm. Vagyok bajban. :-D
A meglévõ palád miért nem jó? Persze kell egy MF sorci is 😊

Elolvastam. OK.

Bobber
noodle ment privat nezd meg 😊amu8gy lehet hogy en is leszek sete szal lehet hogy en is tok segiteni ha kell bar nem igerek semmit inkabb😊

királyság. Én is mf sorcra gondoltam, aztán majd mellé csinálok valami cuccos karit. :-)
Meg egy olyat, amivel azért jáccani is lehet.
Shaba: Rakj új vindózt, oszt gyere jáccani. :-)
Evil
Ha tradelek egy magasabb runat akkor azt mar dobom is ossze a parjaval es akkor mar nem duped 😊

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Minap bementem egy need ik armor nevu gameba 3 barb volt bent rajtam kivul gondoltam elpasszolom az ik armorom,erre mondja aki inditotta a gamet hogy need duped ik armor egyik gyerek egy lol beszolas utan kilepett maradtak 2en kozbe leneztem a traviba,mire vegeztem ilyet szol a gyerek a masiknak thx the dupe armor...

http://silkiehun.atw.hu/

Én leszek. A sorc az jó választás, majd lehet belõle MF sorc 😊
Majd segítek húzni téged. Shaba nem lesz, mert lefagy neki a dió, ha elindítja, szal maradok neked én. 😊

Noodlee, Shaba: Este lesztek? Én már 6 után képben leszek. Gondoltam indítok egy új karit, csak nemtom, mi legyen. Adjatok tippeket, plíz. Monnyuk egy sorc, vagy egy assasin?
Ha már nem diózol, akkor már legalább azon a K ájszíklyún lennél ONLINE 😊

EqUiNoX
Hat nem minden rune dupolt termeszetesen, botor dolog lenne ezt allitani ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

A napokban dobott hellforge Gul runát, az biztos nem trükközéssel került hozzám 😊

Laalee
2 srác beszélgetett játék közben az egyik arcoskodott hogy 25 soj ja van a másik licitált hogy 40 😄

szerintem nincs dupe 😄

shaba23
persze már egy hete nem dióztam, közben történhettek változások
shaba23
magyaroknk csak 1 bot van, sokkal töb volt 1.09-ben..mivel kevesen engedik meg maguknak a 30-40$-t érte 😊
MEdievil
'amugy napokba jelent meg egy bot ami sztem tönkreteheti az egész bnetet....😞'

mien bot? nem volt nekik még elég?? mert már így is van mindenféle szerintem több is mint 1.09 ben...

F

MEdievil
momentán van 1-2 uppolt + ladder only ittemem ami kellene azért

F

raziel.
Sztem is jót tenne egy jokis rezet mert cuccok nagy része értéktelen....ami nemjo...

szokásos két érték mindenki soj meg runák bár sztem dupolt runák nemnagyon vannak azok inkább ladder elején voltak jellemzõek.

amugy napokba jelent meg egy bot ami sztem tönkreteheti az egész bnetet....😞

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

PiszkosFred
Aztan mire eljutsz az uj karival addig, hogy lesz ugyanazon a runaert hasonlo kaliberu cuccod tradere, lehet hogy megint meg lesz ra az esely, hogy dupe ;] Ordogi kor..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Reset mar csak azert is kellene szerintem akar ladder akar non-ladderben mert akkor remelhetoleg torlik a sok dupolt cuccot is.Ott tartok hogy ertekesebb runat nem merek cserelni mert felo hogy dupe runat kapok.De ez szerintem minden ertekesebb cuccra ervenyes.

http://silkiehun.atw.hu/

shaba23
ehhoz elég, ha törli a karaktereit 😊
Shaman
Ha te NON-LADDERBEN nyomod,akkor miért zavar a reset hiánya?

MEdievil
és engem legjobban a reset hiánya zavar...

F