26171
-
#12716 nem ismerem... -
Lacika 79 #12715 :D
most erről eszembe jutott egy vicc
"doktor úr, csecsemő méretű a farkam...."
Ha nem ismered, majd befejezem :) -
#12714 vagy 94 centi? :-p -
Lacika 79 #12713 nem. 94 éves sztem :P -
jebedias #12712 oh kedves Janó ari vagy, a 94 az azt jelentené hogy 1994-ben születtél? -
Aspyrin #12711 erről egy picit lekéstél, az itt fórumozók nagy többsége rendszeresen játszik bneten -
forever94 #12710 Figyelem mindenki! Vegyetek fel msn-re és megbeszélhetjük hogy diablo-zunk a neten ! ( DE CSAK AKI AKAR! A CÍMEM: [email protected] -
JancsiPapa #12709 Majd whispelj rám,egy 20perc alatt felhúzlak Scl normon,aztán mehetsz is!
/w *JancseePapa (holnap délután leszek,meg ma 11 után) -
Rasim #12708 Hali!
Újratelepítettem a játékot, és azt szeretném megtudni, hogyan lehetne neten egyből HC karit csinálni, hogy ne kelljen végigtolni normálon az egészet. Van rá valami mód? Előre is köszi. -
Delac #12707 Én palam neve:
Negercsok
Blöff után szigorúan -
#12706 Nem új, az enyém "Betondoki" volt.
Barbárom neve: "Egyutes_vazze"
A nekrom neve:"Patologus"
De jó is ez... :D -
#12705 looool -
JancsiPapa #12704 Egyébként egyre betegebb neveket adok a karaktereimnek...Az egyik a némettanáromról kapta a nevét...
Most egy medicet kezdek :) Mivel néger (vagy izé hogyismondják...roma) a pala (figyeltétek már?) BentonDoktor lett a neve :) -
JancsiPapa #12703 De tudnátok csak a smiter 20x halna meg és átlag 30 rejuvot inna :)
Így már mehet rá a steelrend :)
De még jó lenne 9 summon skt venni,hogy igazán nyugodtak lehessünk :)
Még néha meghal 1-2 csonti -
#12702 Egynek :))) Simakirály: simán király! -
jebedias #12701 persze hogy megcsinálta... nélküle nem is tudnánk überezni. -
Delac #12700 Csak meg csináltad a 'simakiraly'? Jó név mondom én. License-lni kéne. -
#12699 hi!
lehet leadom a barbárom cuccait!!!Akinek kellenek tehát isten:) cuccok és vannak rúnái azok irjanak!!!! -
#12698 Még mindig kiirja a cd-rom error-t pedig bemountolás után automatikusan indul a fömenü.Rákattintok a play-re és jön a hiba. -
#12697 ezt legalább 10 oldalanként megkérdezik,majd minnyá válaszol rá valaki :-p (valami az mpq-kat át kell másolni,meg mittomén)
nekem müködött mountolva.
Csak volt,hogy van 3-szor el kellett indítanom,s utána már elfogadta.
-
#12696 Segitsetek pliz!
Elkértem a havertol az eredeti dio2-öt+a kieget, készitettem roluk image file-t.Simán feltelepedik roluk, de amikor elakarom inditani a játékot akkor kiirja hogy tegyem be neki a kieg. cd-t.Bemuntolom de semmi változás.Mi lehet a baj ill. hogyan lehet orvosolni.Pedig full installt csináltam aminél azt irta ki , hogy no cd swapping.
Esetleg milyen törés lenne jo hamár az eredetit nem tudom játszani? -
JancsiPapa #12695 Jó persze...Majd egyszer akkor telenyomatom 9 fire sk-val,anni+torch-csal+2soj csak minek?inkább van rajtam 43life+14allres gc+10allres gyűrű...meg inventoryban is kő a hely :) -
JancsiPapa #12694 Az nem a nekró :) -
Aspyrin #12693 20k fireballt is ki lehet hozni sorcból ;-) -
#12692 full Trangh-Oul-ban vagy,vagy honnét tud fireballt a nekró? -
JancsiPapa #12691 SimaKiraly - summon necrom,lvl 80 :)
Szerintetek 15000 dmg fireball az jó? :) -
#12690 heh???
multiban nem csinálja? -
HunChaos #12689 Srácok!Nem lehet igaaaz!!!Ilyet még nem láttam!Megint kedvet kaptam a dio2-hőz!Felraktam!1.11b path,persze!Felmegyek Bnet szerverre,tökéletes(mert ugye origi dio-m an:D)De Singleplayerben!Hogy a fa***omba lehet az,hogy SZÓ SZERINT CSIKORGÓ HANGOT hallok a gép belselyéből?Az egérnek lehet hozzá köze,mert mikor kihúzom az usb-ből elhallgat!Nem értem!Xp+sp2-van fent!HELP ME!!!!! -
#12688 Sziasztok! Neharagudjatok (nem ide tartozik) de remélem tudtok nekem segíteni, a napokban kedvet kaptam egy régi klasszikushoz a Starcrafthoz! Xp Sp2-őm van és ugy tudom kell hozzá valami patch?! Ez mi, vagy milyen verzio szám stb stb...
Ja és van image driverem nem tom az bezavarhat-e??
Pls Help!!!! -
#12687 nem csak azért..valahogy az mmonak nincs sztorija..csak ilyen "felvázolom a tényeket" dolog.
remélem nem lesz mmo a diablo 3-ból -
#12686 szó sincs róla, valamit félreértettél, én imádom az mmo-kat, pl lineage 2-őt már több mint másfél éve játszom a hivatalos (fizetős) szerveren, csak a wow-ra érettem, hogy fos, de inkább ezt is visszaszívom mert biztos sok wow fan jár ide, és semmi kedvem vitatkozni -
#12685 Akkor van 2 üzenet,amikor elküldöd és közben frissítesz egyet... -
#12684 Tisztelt Akárki!
Ezúton szeretnék elnézést kérni, amiért a hozzászólása nem ért célba az én felelőtlen cselekedetem miatt. Amennyiben nem fogadja el bocsánat kérésemet, akkor kérem, hogy pontban 16 h 30 min 00 s 0001 ms -kor szóljon hozzá valamihez és ha szerencséje van, akkor viszonozni tudja, azt amit én tettem Önnel!
-
#12683 nem -
#12682 Lehet tudni, hogy kit löktem ki? -
#12681 az fórumhalál...C
leáll az egész ezsgé! -
#12680 és ha hárman nyomják egy időben? -
#12679 így van,pont akartam írni! -
#12678 Ez egy hiba a fórum rendszerében, úgy mint a deja vu a Matrix-ban!
Ha egy időben nyomod be valakivel a "Mehet!" gombot, akkor csak az egyikőtök post-ja marad meg, de abból kettő lesz. -
#12677 nem duplázott