Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
en tegnap bementem egy kicsit es csak nagy anyazasokat lattam hogy mi az hogy nem adsz erte egy pult pedig ez um-ot er meg hasonlo okos beszedek volt a a magyar szobaban😊😊
szal az erdekelne hogy milyen arvaltozasok lettek ill hogyha valaki tudja akkor ossza meg legyszi velem az infot hoyg egy natalyas szet mondjukmit er ill egy baruck😊😊 elore is koszi😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
SBLIVE kártyával simán müködött az 5.1-es hang, eax hangzással
De az uj audigy 2 zs kártyával nem megy az EAX hangzás, és az 5.1 hangzás se megy,
help !
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Sok + skill kell,s akkor a csontis nekró megállíthatatlan..
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Azért kérdeztem, mert sokan azt mondták neten, mikor játszottam, hogy a csontis egy idö után xar lesz, és a méreg a legjobb... igy most mind2 van...
Swedish people are albino monkeys
ahhoz hogy jo poison nekrod legyen nagyon jo cuccok kellenek, azok nélkül meg tré
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
lidless, Barb masteries skiller+6 life ,Shaft ,Windhammer
Ik helm+öv, Uniq hyperion spear 4 skill , perf gemek.
Non-ladder ittemekre elcserélném ezeket

F
marha izgi lenne elmenni lvl99 re normallal, azt hirtelen átkapcsolni hc ra
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Havernek olyan hülye kívánsága van, hogy át lehet-e valahogy alakítani normal karaktert hardcorrá, mert szegény 30. szinten vette észre, hogy nem pirosat csinált.😊 Van erre vmilyen progi?
kevés a manája és alacson szintû warmth tényleg nemjó de
Fo sorcnak , vagy Fire sorcnak jól jöhet...
F
V9ykn8_TZL0
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Lehet hogy csak XPn csinálja,nem? Legalábbis én úgy emléxem,hogy régen nem parázott...
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Én spec nem használtam loadert,hanem eccerüen,csináltam egy ISO-t a play discröl,s Daemon Tool-al használtam. Ennyi.
Mikor elõször indította még néha-néha kiírta,hogy tegyem be a cd-t,de leokézás után mégis elindult,azóta ezt még eccer sem kérdezte meg,szal müxik.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Amúgy loaderrel bejön a bnet, én is azzal nyomom. (már amelyikkel, abból is van 5fajta legalább)
Szedd le a loadert, és akkor elvileg megy cd nélkül. Vagy nézz szét a www.gamecopyworld.com-on. Itt is van minden, ami kellhet.
Megvettem diablo2-t, aztán most élvezem battlenetet! 😊
Ti cd-rõl jáccottok? Vagy virtuális meghajtóról?
Cold Mastery 20
Glacial 20
Ice blast 20
és ugye kell még tele és energie shieldre sem árt 1 söt kötelezö szal másik sinergire az ice boltra nemsok marad de nem is baj
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Nagyon brutál sorcit meg úgy csinálhatsz ha a következõ cuccokat ráaggatod:
Nightwing's satyi +cold facet
Chains of Honor páncél (a 23 új rúnaszót még nemismerjük szal ez nem tuti) vagy 15%cold+blizzard ormus
Snowclash öv
Death' Fathom bot +cold facet
4 sock pajsz 4x cold facet vagy Lidless
Trang kesztyû
Csimma valami resistes pl Natalya
3 cold skill+valami jó mod magic amu
soj+raven vagy soj+soj esetleg soj+a lightning absorbos ring aminek elfelejtettem a nevét😛
V9ykn8_TZL0
Srácok a sorcinak ugye mint tudjuk ha a blizzardot akarjuk kifejleszteni 3 skil ad hozzá 5%-ot.Na most azt szeretném kérdezni hogy sajnos én össze vissza raktam fel a skileket
így:Blizz 20
Galac 20
Ice blast 16
Cold mastery 4
stb.
És kerdezném hogy van valami sorrend hogy a BLIZZARD a legdurvább legerössebb legyen?Vagy tökmindegy milyen sorrendbe rakod csak mind a 3 (Galac,Ice,Ice) skil 20-on legyen!
És ha már igy vagyunk akkor valaki leirná hogy lehet egy nagyon brutall fagy (blizzard-os) sorcit csinálni?
Segitsetek srácok nam akarom elbaszni!!
Köszi
mondjuk igaz en most nem gamelok de en pont azert hagytam abba mert mindednki csak a baalrunba ment😞
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Mit vársz? Egy 4 CD-s toppon lévõ játék Bonus Packal 3000 ft alá menjen?
Maj lehet,h megveszem,ha kicsit lejjebb megy az ára! 3000 nagyon sok! 😊