26171
-
#13156 ki az aki ezt a játékot kipróbálta? és most éppen működik neki? mert az szóljon pls... -
#13155 Sziasztok!
Épp tegnap tettem fel a diót és egy nekropancsert indítottam.
Most vagyok 21 szintes és az ACT III-ban vagyok...
Eddig tuti minden egészen a hell fokozatig az is lesz...Régebben elvittem hellre és szinte megmukkanni nem bírtam mert kicsinált mindenki...
Úgy fejlesztek hogy csontikat maxra, csonti mesterség maxra, aztán meg elkezdtem a csontimágusokat.
Most valamit rosszul csinálok?Rosszul fejelsztek vagymi?
Amúgy a méreg gyűrűre érdemes tenni?Mondjuk pokol szinten van egy csomó méregimmunins szörnyike szal én nemtudom:S -
#13154 üdv:) -
Easy Killer #13153 sziasztok -
#13152 kicsit offtopik lett...:) -
Nuki #13151 nincs azzal gond, egy jót ökörködtek, komolykodni ott van a hellsing :]
az minőség minden szempontból :] -
#13150 ooize nem, de azsem lenne rossz... :D
deeeee peldaul egy Kazuaki Kiriya rendezest szivesen latnek sc temaban! ;) Casshern rendezoje :O megabrutaljoakafilm :DDD
szerk: sok hulye puzi trendi kocsog lehuzta imdbn, most nezem -.- -
#13149 Vannak jó animék,de annak a minőségét két dologhatározza meg: -töténet
-rajzolási módszer
pl:láttam olyan animét amit teljesen elrontottak a Történet h***eségével(Slayers) -
Nuki #13148 anime? :) -
#13147 naja!!! ;)
bar meg egy spielberg fele megahosies, monumentalis(csak az amcsi zaszlo ne lobogjon plZ! XD) starcraftra befizetnek...
bar inkabb odaadnam valamelyik jobb japan rendezonek ;) -
Nuki #13146 hát a mai filmtechnológiával... :)
szerintem peter jackson által megrendezett diabló filmre beneveznék, legyen akárhány részes, midnre elmennék :)) -
#13145 Sztem ne csináljanak filmet egyikböl sem...nem adja vissza sem a játék sem a könyvek hangulatát... -
Nuki #13144 anno én is, de szerinted egyedül vagy, mint olyan ember aki sc-filmre gondol? :) -
Nuki #13143 mongyuk nemkéne, mer akkor mi újjal fogunk játszani?! :)
és dio1 szerverek megszüntek? -
#13142 jajjj en komolyabbra gondoltam :DDDDDD -
Nuki #13141 ezaz hogy a blizzardnak lehet hogy nem tettek ajánlatot jót, mert pl egy Uwe Boll-ra nem bíznám rá és ők se :Ð
(én is elgondolkoztam már ezen, az utóbbira meg itt van ez a 'kis' játék ingyenes MMORPG és tök jó wraith-fílingje van néha, mikor erdőben röpködsz és bogarakat kell nyírbálni =)
mindegy mindenkinek ajánlom kipróbálásra, egy próbát megér :) -
#13140 amugy ti nem godnolkoztatok el egy "world of starcraft" gamen... en nagyon tudnam birni... nomeg egy valamit nem ertek... ha ismeritek az sc-bw storyjat(nem 1szeru, eleg furmanyos meg intrikas nehol) ami betonjo, miertnem csinalnak belole valami jokis filmet? (bar elcsesznek, mert latvanyra mennenek nagyon, tuti :(((() -
#13139 igen erre én is gondoltam h wowhoz hasonló fizetös játékot csinálnak belöle... -
SzLacza #13138 Hát ami igaz, az igaz. Dio2 alapokon nem nyerő ma már gamét csinálni. Nem biznisz. Lehet, hogy egy olyan előfizetős wow-os gamét fognak belőle csinálni, ami XXXX HUf a game, és XXXX HUF a havidíj, hogy felcsatlakozz, és csak multi lesz benne. Amúgy lehet, hogy kész is van, és most a másolás crack, hack elleni védelmet gyúrják már bele, hogy ne tudj feljelentkezni a szerverükre, és ne lehessen tört szervert csinálni, stb...
Ja és ha megjelenik a Dio3, akkor mi lesz a Dio 2 szerverrekkel ? Szép csöndben elkezdik leépíteni őket. Szóval én nem is várom annyira... -
#13137 nem csak,hogy megvolt wirth lába,hanem azzal lehet megnyitni a bociportált... -
Nuki #13136 hát igen, ez van ha egy játék jó helyen jelenik meg jó időben :p -
#13135 a 2ot ossze sem lehet hasonlitani... :DDD koreaban milliardos "uzlet" lett a starcraft... meno szponzorok, kulon tv csatornAK!!! jol fizeto "elsportolok"...
ehhez kepest hetvegi hobbijatek a Diablo :DDD -
#13134 ennyi erővel a diabló 3-ról is lemondhatnánk, mivel a 2-vel is rengetegen jáccccanak a B-neten (modjuk TV-közvetítésről speciel ennél a játéknál nem tudok) -
Nuki #13133 aszittem keleten 'csak' starcraft őrület van :] -
#13132 a 2ot felejtsd el... amig meg koreaban(sooot ugynezki Kinaban is beindul a pro liga lassan) milliokat szakitanak a jatekbol(reklam,TV kozvetites stb) addig nem all "erdekukben" megcsinalni... sooot gondolj bele egy olyan lecet kene "megugraniuk" ami naggggyon magasra van felrakva... ergo... szerintem ebbol nem lesz semmi...
/diablo3ban azert meg bizik XD -
Nuki #13131 vagy már rég kész van... :Ð -
#13130 -
#13129 Mi a fene van már? Na szóval ha bejelntik végre akkor már csak pár év kell hogy elkészüljön -
#13128 entik végre akkor má235ú346őáűtdf -
#13127 Nyugi! Ha bejel -
#13126 Én inkább nem emlegetem a Diabl 3-at. A Blizzardosokat ismerve még ők maguk se tudják mikor lesz kész. -
#13125 Ez teljesen kommersz. Nincs benne semmi extrém.
Arra már nemléxem, hogy a rúnaszavak működnek-e benne...
Viszont az imbue az működik az alap cuccon (fehér)
A Dio 3 játékegyensúlyára magam is kíváncsi leszek, mert a 2-ben nem volt túl sok egyensúly - legalábbi a karakterek között... -
#13124 Ilyen már volt nektek?:
-
#13123 Én kiváncsi leszek a Diablo 3 játékegyensúlyára is. Jó lenne ha lenne végre a Blizzardnak egy olyan játéka is, amihez nem adnak ki 20 patch-et. (Bár én mindegyik játékukat imádom) -
Nuki #13122 aztis két évig 'adja ki' nehogymár lankadjon az érdeklődés :Ð -
#13121 sztem még 2 évig kibírja szegény blizzard () a tejelő wowwal, majd ha kezd lankadni ppl érdeklődése kiad a burning crusade után egy uj kiegészítőt és adagolja tovább a diablo III-at, SC2... -
#13120 Inkább mindkettö -
Nuki #13119 és ha olvasómágnes a cucc? :o
remélem nem igy van... -
MacrosTheBlack #13118 A hardwired cikke alapján valószínű hogy a Diablo 3-at jelentik be végre. -
Reyes #13117 Május 8-9, asszem.