Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
grand father kard keresetetik!!!!!!!!
priviben akinek van plsSS!!!!!!!!!!!

!Forza Ferrari!

Hmmm... A sima Media Player szvsz nem.

PiszkosFred
Asszem radtools fele .bik player vagy sima mediaplayer is le tudja jatszani valahogy.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Kell kerítened egy karaktart, amelyik már végigvitte a játékot. Másik lehetõségrõl nem tok, de lehet, hogy van.

Na, most sikerült végre. THX 😊
ElfQT
Hogyan lehet unlockolni a movie-kat? (Végigjátszás nélkül...)

Vigyázat, a leopárd harap!

PiszkosFred
A landorral nemtom mivan, ez ugyben Flex-et kellene megkerdezned (jelenleg a sacred.try.hu foruman el tudod erni), a masik amit ismerek az a Kani, arrol infot pedig a www.kani.hu-n, a bnetd cimszo alatt talalsz.

Hi! Nemtudnátok megadni egy pár magyar szervernek az ip-it? Battlenetem szaraxik

PiszkosFred
Van egy vidtest.exe a diablo konyvtaradban. Inditsd el. Egyszer mar talalkoznod kellett vele az install soran. Itt a megjelenitesi formak kozul ne a D3D-t, hanem a DirecDraw-t valaszd ki. Hatha sikerul...

Laalee
ablakban futtatva diablo2.exe -window

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

kösz a tippet,de elmondanád a menetét kicsit részletesebben egy olyan lámának mint én, amúgy meg ha nem megy akkor tényleg jamella bácsi segítségével kihagyom ezt a gebasz dzsungelt...
Laalee
hagyd ki act 3 at 😄 probálkozz eredetivel

PiszkosFred
Probald directdrawt d3d helyett

Hi! Nemrég elkeztem nosztalgiaból dió-zni és van egy kis problémám mégpedig az hogy az ACT 3 dzsungelében állandóan lefagy a játék, ha minden igaz akkor amikor megjelenik az elsõ "szellemlény"! Ilyenrõl hallott már vki, esetleg van valami ötletetek hogy mér' van ez?
A legszebb az egészben hogy évekkel ezelõtt is ez volt a problémám pedig az egy totál másik gépen, másik cdrõl telepítet más verzió számú d2 volt. Lehet hogy ekkora láma vagyok vagy már nem tom' mi van. Valaki segítsen, plízzz!!!
Nekem 1.10 alatt pindle 500% felett kezdett el igazán dobni. Mikor átléptem az 500-as határt utána eset nála 2 Tal armor, Nati karom stb. Elõtte inkább Mefi-hez és Andy-hoz érdemes menni, Õk már 300+ -nál is jól dobálnak.
PiszkosFred
Elvileg igen, de persze ahany ember, annyi fele tapasztalat ebben a kerdesben. 109ben 400-450 mf-el rohangalo sorcom midnent osszeszedett amit csak lehetett, manualisan, semmi bot vagy ilyesmi. 110ben meg nincs kifejezett mf sorcom, igy 110rol majd masok leirjak ki mennyire eskuszik. Runenel pedig nem szamit a mf..

Ha a hireling irtja le, akkor ahhoz hozzaadodik a te mf erteked, es az esetleg tobblet, amit a hireling visel. De altalaban meghalnak mire oda kerulnek, es kar is tokolni vele szerintem ;]

DarkHorSe
mf mi a jo minél több annál jobb?

az baj ha nem en ölöm le hanem a niggam?

Swedish people are albino monkeys

Laalee
persze ez nem azt jelenti hogy csak nála eshet és hogy mindig fogja dobni 😄

THX 😊
DarkHorSe
Pindle act5 anya nyit egy teleportot ottanvan
Lister béél elött ucccso iken
Hellbovine sztem hellen a bocik leg+tom portal a dobozba es megnyitod

Swedish people are albino monkeys

Segítsetek!
Nemrég Diablózom, és a NET-en találtam egy listát, hogy bizonyos tárgyak, melyik szörnynél esnek.
Párat be kébe azonosítani:
Mephi - OK
Diablo - OK
Pindleskin - melyik?, hol?
Lister - Baale elõtti utolsó nagy szörny?
Baal - OK
HellBovine - melyik? hol?
karikusz
Akkor nálam volt valami gubanc...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Érdekes, nekem megy az 1-2 simán XP alatt.
karikusz
Én régebben a haverom kedvéért akartam feltenni a 2-est XP-re de nem indult el. Ez így van? Vagy kell hozzá valami?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Nekem a Diablo 1 fut Xp alatt patch nélkül is, igaz nekem a best seller kiadásu van meg (lehet ez az oka).

Üdv srácok! Lenne egy óriási kérdésem! Diablo2 fórum, tudom, kicsit offtopic lesz a dolog, de agyba-fõbe keresek már egy olyasmi pachet, vagy cracket Diablo 1-hez, vagy a Hellfire nevû kiegészítõjéhez(ez lenne a jobb), amivel rá lehetne bírni, hogy fusson WinXP alatt is. A kompatibilitás-mód nem jelent neki semmit, de ilyesmit csak csináltak az elvadult fanok! Ha létezik ilyesmi, légyszi írjatok! Üdv

DAVE
karikusz
Én értem...csak a Johnyy warezéra írtam...

karikusz
Miért?...te a dc-ért fizetsz?..😊...mert a warezért igen!...

Ehh! DC meg ilyesmi! :-(
PiszkosFred
Nem fogja megerteni ;]

Ok, töltsd le DC-rõl, de azzal mit érsz? Single Player meg TCP/IP nem hiszem hogy valakit is érdekel... BattleNet-hez meg kell venni az eredetit, mert csak ahhoz kapsz mûködõ serial-t...
Érted már?

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

Johnyy
Valahogy nem!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

karikusz
És ez szerinted olcsóbb mint a dc??...😄DDD

Yoz, itt nálunk Miskolcon még lehet kapni a MediaM.-ban. (legalábbis 1-2 hete amikor arra jártam, még volt, anno én is ott vettem meg, 3xxxFt-ért..) Én is meg akarom venni megint, mert az én példányom beadta az unalmast, szal ha gondolod megoldhatjuk hogy vhogy eljuttassam neked.
ímélt ide ha érdekel: [email protected]

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

shaba23
Nincs még Diablo3? 😊
De még az is lehet hogy megrendelem a hivatalos oldalról, kb. 8600 pénz a diablo 2 az exp-el együtt, csak a szállítási költséget nem vágom, mondjuk mindenképpen egy profi angolos segítségével tenném.

Azért thx a linkért.

Johnyy

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Az eredti érdekelne, és a batle net is mozgat.
De jó lett volna ha ez akkor jön rám mikor kapni is lehet...

PiszkosFred
Mivel singleben es tcpipn mar nagyon kevesen jatszanak, szerintem o is mar a bnetre keszul. Amiota kozel egy eve olcson beszerezheto a jatek, rengetegen megvettek, es jatszanak azota is bneten (hogy milyen rendszeresseggel, az mas kerdes) De ha nem bnetre akar menni, akkor eppen le is toltheti/at is masolhatja persze, de szerintem ezen mar tul van. ;]

karikusz
Miért nem szeded le valahonnan?...ha kell akkor keress meg priviben és megadom a HUB-om címeét és leszedheted ...

Vagy esetleg valaki megvállna használt de jó álapotban (nem agyonkarcolt és hiba nélkül mûködõ) lévõ Diablo 2-jétõl a kieggel együtt, attól megvenném (bõvebben priviben).

Megfordult a fejemben, hogy ha valaki rábukkanna nekem valahol a Diablo 2-re a kieggel együtt, és megvenné azt egy kis (reális) felárral megvenném tõle (priviben megbeszéljük a többit).

Ma voltam fehérváron és sakna nem találtam...

A Media Markt-ban már rég elfogyott, a Tescoban és Auchanban sem volt egy db-sem, pedig 1-enként néztem végig a gammákat (az Auchanba azért nem volt sok válogatnivaló).
Tehát jelenleg ez a helyzet.

Asszem fehérváron van...nem nagyon járok ki a városból...
Tegnap a tescoban újra körülnéztem és a Diablo (best sellert) megtaláltam, meg is vettem gyorsan...
De a 2-nek és a kiegnek se híre se hamva...

A mediamarkba meg nem akarok potyára menni mert nem vagyok diák és a vonat sem ócsó :o), meg a busz sem...

PiszkosFred
MediaMarkt nincs a kornyeken? A debreceniben tuti van, am ha nem keletrol vagy, akkor ez rajtad nem segit persze...

Holnap felhívom a cdgalaxist valamelyik számukon és megérdeklõdöm hogy mi a helyzet...más nem jut eszembe...

Voltam az itteni tescoban, de nem találtam sajna...
Máshová meg nem szivesen utaznék pénzért potyára...
Ezért lenne jó ha online tudnám megvenni, az 576 online -on sincs már csak a Diablo (best seller).
És a cdgalaxison is csak a Diablo (best sellert) tüntetik fel

Nagyon elkeserítõ a dolog, és reménykedem hátha még van valahol...

Shaman
hmmmm és valóban,megnéztem a cd galaxist és télleg nincs.

Hát akkor marad az Offline út az üzletekbe. (Cora,Media Markt,Tesco,Metro,stb. ilyesmi helyeken szokott még lenni..)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

akkor nemtom.
De hátha jön valaki tõlem okosabb, és tud valami helyet.
De ha bemész Tesco-ba vagy Mediamarkt-ba, biztosan találsz.
Nincsen egyiken sem, ez mit jelent nem lehet kapni?
Az 576 on találtam de nem lehet a kosárba rakni...