Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

, amúgy meg ha nem megy akkor tényleg jamella bácsi segítségével kihagyom ezt a gebasz dzsungelt...“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A legszebb az egészben hogy évekkel ezelõtt is ez volt a problémám pedig az egy totál másik gépen, másik cdrõl telepítet más verzió számú d2 volt. Lehet hogy ekkora láma vagyok vagy már nem tom' mi van. Valaki segítsen, plízzz!!!
Ha a hireling irtja le, akkor ahhoz hozzaadodik a te mf erteked, es az esetleg tobblet, amit a hireling visel. De altalaban meghalnak mire oda kerulnek, es kar is tokolni vele szerintem ;]
az baj ha nem en ölöm le hanem a niggam?
Swedish people are albino monkeys
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Lister béél elött ucccso iken
Hellbovine sztem hellen a bocik leg+tom portal a dobozba es megnyitod
Swedish people are albino monkeys
Nemrég Diablózom, és a NET-en találtam egy listát, hogy bizonyos tárgyak, melyik szörnynél esnek.
Párat be kébe azonosítani:
Mephi - OK
Diablo - OK
Pindleskin - melyik?, hol?
Lister - Baale elõtti utolsó nagy szörny?
Baal - OK
HellBovine - melyik? hol?
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
DAVE
Érted már?
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
ímélt ide ha érdekel: [email protected]
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
Azért thx a linkért.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
De jó lett volna ha ez akkor jön rám mikor kapni is lehet...

A Media Markt-ban már rég elfogyott, a Tescoban és Auchanban sem volt egy db-sem, pedig 1-enként néztem végig a gammákat (az Auchanba azért nem volt sok válogatnivaló).
Tehát jelenleg ez a helyzet.
Tegnap a tescoban újra körülnéztem és a Diablo (best sellert) megtaláltam, meg is vettem gyorsan...
De a 2-nek és a kiegnek se híre se hamva...
A mediamarkba meg nem akarok potyára menni mert nem vagyok diák és a vonat sem ócsó :o), meg a busz sem...
Máshová meg nem szivesen utaznék pénzért potyára...
Ezért lenne jó ha online tudnám megvenni, az 576 online -on sincs már csak a Diablo (best seller).
És a cdgalaxison is csak a Diablo (best sellert) tüntetik fel
Nagyon elkeserítõ a dolog, és reménykedem hátha még van valahol...
Hát akkor marad az Offline út az üzletekbe. (Cora,Media Markt,Tesco,Metro,stb. ilyesmi helyeken szokott még lenni..)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
De hátha jön valaki tõlem okosabb, és tud valami helyet.
De ha bemész Tesco-ba vagy Mediamarkt-ba, biztosan találsz.
Az 576 on találtam de nem lehet a kosárba rakni...