Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért??
Megoldás van??
Még az integrált hangkártyám is tudja rendesen az 5.1-et és az eax-ot
a legujabb driver van fent a kártyához és az 1.10 patch
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Singleben ezzel a beallitasokkal hellen egy lajt immun a jatek veget jelentheti sajnos. Ezert irtam, hogy csak bneten jatszok es ez mind ottani karakter.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Má régen dióztam, a "raktár" karaktereim el is fáradtak 😞
Ilyet még men csináltam! Szerintem, Holy freeze,
scantaury v. convition + FoH...
szerinted?
Zeal, fanatism + vega-val idegbeteg állat így tutkó, de mi van a másik oldallal?
Szóval hagyjam a death sentry-t a francba,nyomjam a lightning-ot.
1: Ha singlebe nyomom az immune to phys + light-re még mindíg nincs semmim!
és a statok? Én 4 szintenként osztom, elég lassan fejlõdik de az arányok maradnak... jó ez így?
2: Burust of speed + claw mastery, ez oksa, de a fentemlítekkel nem tudok mitcsinálni!
Hálóban ez jelentõsen könnyebb: ass, amz, pala így nyomjuk
(persze külön kar ez is) itt nics gond mer' ahogy mondtad: spuri oszt majd valaki leüti!
a problémám a single, mert elég ritkán ülünk össze!
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
a decripfy (jól írom?) átok (asszem a jobb alsó) is rádob erre a lassításra egy lapáttal, így a fõellenek is kb 5-10et ütnek percenként 😊 (+ leszedi az immunitásukat ez az átok, a FIZIKAI-t IS!!!!))
a tûz golem nem ér semmit már nightmare-en sem, a blood golem-re pedig nincs szükség, amúgy is kicsit sebez, ha te távol maradsz az ütésektõl, kell a fenének
stat pontok:
1 az erõre, 1 az energy-re, 3 a vitality-re, így lessz egy csomó life-od, szal még ha el is kapnak, megúszhatod, dexterity-re nem kell pont, mert te úgysem fogsz támadni, arra ott lesznek a csontik!
De miert a clay golem kell fejleszteni??? mért nem az alattalévöt vagy a tûz golemet mért mondja mindenki hogy a clay golem a legjobb???
és a csontis sorcinal melyik árkot kell nyomni(de arra is csak 1-et???)
Ja és a stat pontokat hogy osszam el a csontis nekronál ézt mond el nekem még létszives?
köszi!!
Hat egy trappos assanak azert futnia is kell. ;] Engem nem csapnak le (illetve kevesszer), de nem is sebzem oket sajna. De mivel csak es kizarolag bneten jatszok, igy mindig van egy sorc vagy pala, aki megteszi helyettem.
"Semmi fagy + tûz karom?"
Nincs egyetlen egy sem, mivel ha azt akarom hogy a lajting sentry nagyon fajjon az ellenfelnek - akkor olyan skilleket es cuccokat kell fejlesztenem illetve hordanom, amelyekkel egy utesbol hanyatesek. De ha egybol nem is, de 2-3 utan tuti. Sajnos valamit valamiert.
Death sentry csak azert van maxolva, mert a lighting sentry kapja belole a bonusait. Igy altalaban lerakok 5 lajtot az elso korben, majd ha azok kifulladtak, jon 4 lajting es 1 death. Igy a csapdak, a robbantasok elegge pusztitanak (lajt immun ellen nem termeszetesn) Kozben pedig rohangalok a csapdak korul, es kerulom el a uteseket. Shadowmastert nem hasznalok, mivel golyofogonak ott vannak a druidak es barbarok. Claw mastery sincs. Ami meg hasznos, az a psyhic hammer (knockbackolja a nepet, igy a csapdak elott maradnak es nem utnek meg) es a cloack of shadow (x idore csokken az ellenfel defje, stb) Utobbi jo lenne maxolva, de akkor nem marad eleg skillpont a synergikre, igy sajnos nem eleg effektiv mar hellen. Fade-re eleg 1 pont, a tobbi meglesz cuccbol, igy hellen is lesz resist amikor szukseg lesz ra.
Tervben van egy olyan assa, ahol a cloack shadow maxolva lenne, kivancsi vagyok magas szinten mekkora segitseg...
ha necrot akarsz, akkor sztem úgy csináld, ahogy leírtam, tényleg nagyon kemény kis karaktered lesz, a fõellenek max 20-30mp ig bírják hellen, miközben meghal max 2 csonti... (ja, kisérõnek egy might aurás kell, nm act2-bõl (asszem))!
a death sentry-s assasin is nagyon kemény (de max nightmare-on), hellen egy lightning immun egybõl lecsapja... márpedig az tele van velük!
(kezdek 1 újat)
Druidánál nekem is a werewolf form jön be, a medve sztem lassú!
Más:
1.09 The Fury Within mod:
Nem tudjátok véletlenül az Aragon set (az elegant plate meg van)tárgyait,
vagy az Arcangel set-ét (pavise + a sisak meg van, még 1 kell)
Druida erdekes kerdes. Van egy 80+ drum, de egyelore nincs meg a felszerelese, es igy nincs eselye hellen. Werewolf, furyval a fo iranyvonal, de cucc nelkul parkolopalyan van egyelore.
Assasinnal immune to phisical lényeket mivel lehet ölni
esetleg sandard? Ezzel is az a gond, mint a druidával,
hellen nem boldogulok!
nagyon gondolkozok hogy mit csináljak (csontisat vagy poisonosat)nem tudom melyik lenne a leg durvább de a poisonosnál se tudom mit kellene felrakni?
a skeleton mage sztem felesleges, de elõszükséglet a revive (1)-hoz, jó tud az is lenni olyan +6-7 skills esetén (to all sklills persze..)
nekem van egy necrom, jelenleg +10 van a summoning skilleken, így már elég aranyos, hellen sem golnd vele SENKI
stat pontokat így add: 1str, 1energy, 3vit a dex-re nem kell egy darab sem!
Segitsen valaki!!!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Egy Windows reinstall segítene sztem, mert eddig nekem is jó volt, csak volt alaplap csere, újraraktam ezt a sz@r windózt, és tessék..
Ja, meg nekem úgy tûnik, hogy a túl sok meghajtó is bekavar, mert néha ha berakom a z-be, azt írja hogy tegyem be az y-ba, ha az y-ba rakom, akkor meg hogy tegyem be a z-be.. (a,c,d,e,f,g,h,i,j,y,z <- ezekkel gazdálkodom épen, ebbbõl 4 virtuális meghajtó)
1.10 NoCD crack segít nekem, de akkor persze a BNet-nek nam jó a játék verziója...
Szopacs!
ha vkinek van 5lete, az írja le plíííz!
a registry-bõl kitöröltem minden rá vonatkozót, majd reinstalláltam, de az sem segített!
na hát az van, hogy nem indul az Expansion Set. eddig mindig indult, de most vmiért nem. feltelepitettem a normál Diablo2-t, azzal nincs is gond, felraktam a LoD-ot, az meg nem indul. amint elinditom azt irja ki, hogy ellenõrizzem, hogy benn van-e a CD a meghajtóba, majd nyomjam meg az ismét gombot. A cdt kiveszem, berakom, megnyomom az ismétet, tölt egy kicsit, majd ujbol ugyanazt irja ki. van egy csomo crackem és peccsem, de egyik se használ. tud valaki másik crakket, ami használ is?
thx
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
Én
Azt hittem, hogy te kérdezted

Te szegény! Még mindíg azt hajkurászod??

1.10! ezt még nem szoktam meg!