Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asszem egy oldallal korábban tárgyaltunk errõl, olvass vissza és hátha találsz még valamelyik boltban. De elég kicsi a valószínûsége sztem.
Nem tudnátok megmondani honnan lehetne beszerezni eredetiben a dio2-t + az expansion setet?Mármint netröl rendelni

Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!

Köszi 😊

Bövebben???
Jagi
Takony Õrzõje sárkány pajzs!
Nem semmi!

DarkHorSe
ügyesen

Swedish people are albino monkeys

Hellforge karit hogy lehet átjuttatni Baal-on?????
Neked mi a kodod? 😄 Majd eldöntöm h feltörhetetlen-e 😄

Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!

oneal1
😄DD
engme si leloptak de uyg hoyg a régi accomnak megfejtetté ka kódját!
és mindent elvittek a köcsögök😞
de mosmár tut ikemény kódom van😄
feltörhetetlen😄

!Forza Ferrari!

Örüljél ameddig lehet, csak el ne lopják.. haveromat ma lopták meg, és a lopos csákonak a barátnõje vigasztalta.. LOL 😄😄

oneal1
van gf em!!!!😄DD
már volt kettõ is cska egyiket eladtam
ami msot van 190 ed es ennélm ég van sokkal durvább ugytudom szval arra hajtok😄
250 ed-s asszema legnagyobb

!Forza Ferrari!

Jagi
Magyarítással! 😊

PiszkosFred
Ancients way-bol hogy lesz hõsök útja? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jagi
Az ott pöröly!

Jagi
Story magyarítással:

Egy szép napon elmentünk egy játék bunkR-be, bocs csak elmentünk mellette és mivel jobb ötletünk nem volt mit csináljunk az épülettel + a karik is velünk voltak: D2!
Kari be, Lan indít:
At elején az volt furi, hogy a szokásos "single player felirat helyett az volt: (egy játékos v hasonló),
Ok ezen nem akadunk fel, kicsit tudunk magyarul
meg úgy is a multi kellett!

A lényeg: Nagy okosan kitaláltuk: nyírjuk ki a barbárokat Hellen! Itt kezdõdtek a problémák.
Mivel a töltési sebesség miatt késõbb kerültem játékba,
így már õk elindultak a szokásos wayponttal! Az sem volt feltõnõ, hogy magyarul volt kiírva az is, hogy a gyökér szörnyei erõsebbek lettek!
Na, mindegy go to waypoint:
keresem az Ancients way-t: Sehun sámli!
Kérdem,
-Srácok melyik a waypoint? Alulról a második vagy mi?
-Mi a f*sz van, gyeremá' bazmeg!
-Nekem ide valami Hõsök útja van írva!
-TE TISZTA HÜLYE VAGY.. STB

Aztán elmeséltem nekik, hogy magyar volt a diablo-m és ezér volt értetlenkedés. Jót röhögtünk rajtam!

Általában a játékokat mindet angolul játszom, holott nem tudok vmi jól, (12 év német) de ez az 1 az amit csk angolul tudok játszani! kb 4 év alatt hozzászokott a szemem!
Pl.: felvettem 1 röröly nevû tárgyat (rare)
ÁÁÁÁÁ gondoltam büdös nagy great maul!
Helyette szar Mace! Hell kellõs közepén, a haver + felvett 1 hydra edge-t! Szóval errõkl ennyit! A Diom magyarosítást az életban nem lát4
A lények meg: Halál marcangoló! + (unq)Özvegy Pestis!
és ezek még óvatosak!

Én (és egy jópár haver) hónapokig használtam, és semmi gáz nem volt vele 😊

PiszkosFred
Van par bator emberke, aki hasznalja. Ha sorci az illeto, meg orulok is neki runoknal, mert gyorsan lemegy a dolog ;] Es tudom, hogy legalabb 3 honapja hasznalja, es meg mindig nem volt belole baja. Igy aztan hogy a mephekk miatti megtorlas csak ijesztgetes, vagy tenyleges kovetkezmennyel is jar e, nemtudom. En reszemrol nem kockaztatok, teljesen megszoktam mh nelkul ;]

Hm. Köszi Akkor hagyom a fenébe.
MEdievil
látom érdemes volt berakni..
mindenesetre tanúlságos

F

gazo
NEKROMANCA

PiszkosFred
Ha van ket ervenyes keyed, akkor nyugodtan hasznalhatod. Ha nincs csak egy, akkor mar nem annyira, mert felo ha kiszurjak, akkor ugrott. De ezt le van irva a bneten, ha jol emlexem mindjart a belepes utan.

Eddig nem használtam maphackot, nem is tudom, hogy kell, de szeretném kipróbálni. Kérdésem az lenne, hogy B.neten ezért jár-e valami, vagy "nyugodtan" használhatom?
Hmuda
Ááá, Duriel nem is Dio tesója, csak egy lesser devil!

Na mostmár hagyom, de ezek durvák.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
"Elõször is nagyon keményet üt, és nem simán üt, hanem az ütése fagyaszt, éget és ritkán mérgez."
Szóismétlés rulz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
"...ötödik act, fõszörnyével Baallal, Diablo fõnökével."
Jujjjjj...

"Van neki egy kék nyila...van egy tûznyalábja, ami csak a mannádat viszi le, de nullára."
Még jó hogy csk egy van neki mindenbõl és leveszi a mennyei ételt, de nullára.

"Tudja magát klóónozni..."
Jó neki, bárcsak én is tudnám klóónozni magam. 😄

Jó oldal csak van még mit dolgoznia rajta a srácnak. 😄

😄 Ez nagyon LOL. De a srác már két éve Diablózik, szal vérprofi. A Sorcija pedig egyszerûen félelmetes. 😊
jaj
Sziasztok, Dannyael vagyok a b.neten is, és mittomén, hogy ilyenkor mit kell mondani...

Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.

PiszkosFred
Valamelyik nap vegigolvasom, be is raktam a kedvencek koze, hogy el ne felejtsem ;]

MEdievil
van ott még sokkal jobb is (pl nézd meg mit írt baal ról)

F

PiszkosFred
"Ebben a küldetésben mag kell ölnöd a második pályarész (cold plans) egyik leágazásában lévõ vörös nyilas csajt.. "

Felelmetes ehehe, es ez csak egy a sok kozul. Par idezet megy a gyujtemenybe, koszi hogy szoltal ;]

MEdievil
miért már megjelent?

F

ranGer2
krille
1999. nov. 10. 09:52 | Privát | Válasz | #1

Aki tud valamit a betarol
vagy tudja mikor jelenik meg a full jatek
itt hazankban, kerem irjon

wáááááá

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

MEdievil
ITTegy D2 es oldal ezt érdemes látni

F

BlindMan
Srácok!Kéne nekem egy Diablo II Expansion file,azaz a d2exp.mpq , mert megésrült a CD-m és nem tom felrakni!!!!SZIVACS!!!Aki tud segítsen nekem!!!!Elõre is:THX

Alaplap:Gigabyte GA-P35-DS3 | proc:Intel(R) Core(TM)2Duo E4500 @ 2,2GHz - 2,75GHz-ig húzva,gyári hűtés | Mem:2x1024Mb 800MHz+1x2048Mb 800Mhz RAM | vid.kari.:MSI HD5850 Twin-Frozr II 1Gb

Ja igen vagyok 😊 CSak itt más néve futok.. amugy már 4 napja nem játszottam mert ahogy belépek 1 gameba 5-10 sec és megy a reset. De ma már a cseten is 2x kifagytam..
Szal ma ahogy felébredek családi gyûlés lesz h megoldjuk-e fontos problémám 😄

Ha még aktuális, én vagyok. lacika1979 az acc.
oneal1
nyusz2?😄DDD
itt vagy???
kéne kis help
akarom socketeltetni a gf et csakhát ne makarom akárninek lerakni a cuccot....
szval segtesz ha itt vagy??

!Forza Ferrari!

PiszkosFred
Az eredeti Patch_D2.mpq file-t megkeresed - persze ha van bekkap - es felulirod vele a magyar patch_d2.mpq-t. Ennyi

oneal1
gyors help lécci

!Forza Ferrari!

oneal1
jah tényleg ha fennt van a maygaritás akkro azt hogy leeht iszedni??
mer nemtudok igy tradelni ohgy magyar neve van mindennek

!Forza Ferrari!

oneal1
nincs valakinek gf je???

!Forza Ferrari!

PiszkosFred
Fogni kell egy mpq editort, es a szoveges parbeszedek tablait kicserelni az eredetivel, igy a parbeszed magyar lesz, a tobbi a szokasos es jol erheto angol.

Bezony-bezony. 😊
Na igen, de én is jártam úgy, hogy be tudtam menni ladderrel non ladderbe, mint ahogy Noodlee mondta.
Magyaritás nekem is annyi volt, hogy normálon elolvastam mindent amit az NPC-k mondani tudtak, utána ugy dobtam el, hogy öröm volt nézni mert nem értettem a tárgyak tulajdonságait😊
Hát még nemtég, amikor csináltam egy "szobát" Non Ladder karival, a haver lazán be tudott jönni a Ladderrel 😊)

Laalee
ugysem ladder karik 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Én szeretem a sót. 😄
Viccen kívül. Most csináltam egy necrot,egy palát,egy assát, és egy sorcit. Szal nem fogok unatkozni. Ha van valami felesleges cuccod, szólj bátran. 😊
No dió. A raktár karik el is fáradtak 😞 A maradék cuccot meg rá kéne sóznom valakire 😊

Hali! 😊
Mi jót csinálsz mostanában? No dio?