Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, aki már számtalanszor végig játszotta, nyílván megérti miért raknak fel néhányan modot... és ezt rossz indulat nélkül meg lehet érteni!
lehetnek bizonyos értelemben (vissza tudod tenni a karit sima 1.09.-be
De az A.R. + a TFW, Vagy a nem hinném, mert azzal a karakrerrel csak abba a modba tudsz játszani! Speckó tárgyak miatt!
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs idõd élni!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az enyémet meg ma hozzák! Addig nnincs battle.net se!
Szomorú vagyok!
Mivel a haveroknak nincs net (most nekem sincs, váltok ADSL-re!)
Így marad a háló! De amint minden fasza, sikítok és küldjük 1000-rel!
Az elején nincs semmi nálad csak a cube!
www.diabloplanet.com
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Én magam részérõl nem diablózok régen,de érdekelne egy pár dolog.
Van egy ismerõsöm, annak olyan mod kell diablóhoz ahol legalább 10 skillt és valamennyi statpontot kap szintenként. +szuper fegyvereket lehessen könnyebben hozzáférni.
Milyen modok a legjobbak erre?
linket vagy oldal is jó lenne mellé...
Köszzönöm elõre is!

Engem java skiller érdekel ha van vkinek. ;-)
Mellesleg trap skiller e nincs valakinek trade re?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Most van idõm és kezdem felrakni, jupéé
amuyg találtam gf et
231 ed est cseréltem és beletettem eyg 30 ed es jewelt
szval most 261!!!:D
!Forza Ferrari!
en se birom abbahagyni:)
bar az ujj ladderban mar csak egy karaktert egy assat inditottam de azert indult egy kari:)
es itt es ezennel szolnek ha valakinek lenne ladderban draculs grasp kesztyuje ill glooms trap ove il ravenfrost gyuruj az irjon pls nagyon kene bar ladderben nem tok erte adni semmit csak nonladder:(
de ha valaki megszan azt is megkoszonom:)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Más mit lehet csimálni a helles missile attack lényekkel mire odarohanok tölthetek, pláne, ha csontik! (no life stolen) szivatnak res. nincs 60 alatt a def + 800 körüli, mi van? Szivatnak!
Ha meglesz fogok battlenere menni ha van idõm, mert az 1-el tegnap is nyomtam fenn...
ist runát adok érte!
priviben irjon akinek ikés az üzlet:DD
!Forza Ferrari!
Gyere inkább jáccani, ne csak adogasd itt a cuccokat. :D
Nekem van full naty settem, meg egy csomo egyéb vacak. Majd megdumáljuk, és átdobom!
amugy meg erdemes feltenni a patchetmert egy jo par dolgot megvaltoztat es nem veletlenul adjak ki hanem hogy jol megkeseritsek vele az eletet az egyszeru halando jatekosnek:):)
erdekelne hogy kb miert lehet mostanaban miota volt a ladder reset natalyas sityakot keriteni ill draculs graspot mert ezekre lenne szuksegem de nem akarok mar mf karit inditani aki megkeresse nekem mert csak egy assat inditottam nosztalgiabol szal ha lenne valakinek feleleges es nem tud vele mit kezdeni annak nagyon megkoszonnem de ha valaki csak azt tudja megmondani hogy kb miert lehet kapni mar az is nagy segitseg bar sajna en most ugye nem gyujtok semmit szal nehez ugy lesz:(:(:( azert elore is koszi a segitsegeket:)
A nõk olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetõs
próbáld meg innen leszedni, ha nem megy, akkor nem tudom!
Feltettem az 1.10-es patch-et és kicseréletem az exe-t, de nem indult el vele.
Elõbb fel kell tenni a 1.09-est is?
A nõk olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetõs
Most ismerkedem a játékkal, leszedtem az 1.10-es patchet, de nem találok hozzá exe-t (nevezhetném crack-nak is de az csúnya...) Tud valaki ajánlani helyet ahol letölthetném? A gamecopyworld-ön nem találtam. NoCd-s verzió még jobb lenne.
Ha valaki tudja akkor küldjön egyet a [email protected] címre, vagy adjon egy címet ahol megtalálom.
köszi!
Bocsi hogy itt kérdezem de nem láttam neki topicot, csinálni meg nem látom értelmét...
Én a demot ízlelgetem...
Meg is rendeltem, hétfõre itt lesz a drágaság...
Thx az infót Jagi
Majd battleneten találkozunk

Aber, was ist das? Diablo 2 Gold (H)
Magyarnyelvû dió? És az exet nem találom...

www.cdgalaxis.hu
diablo2 gold - dio2 + exp. set
Én is onnan rendelem 3990 +pk. (990)
Egy 5-ösbõl meg van!
Mert akkor rendelem én is...