26171
-
#13556 20 leveles sorceresre kellene,mert megszopatnak a 3.- világba.. egy-két fejlesztési tipp is elkelne... -
Delac #13555 Enigam tradek nél láttam furcsákat, meg módszereket, hogy akarják áthúzni az embert. MEgforgattam vagy 10 eni-t a haszon érdekében, de amit egyesek leművelnek. .... Cucc bent van a trade ablakban, majd egy hírtelen pillanatban benyom két teli sor előre megírt szöveget, olyan tartalamommal, hogy: hova valósi vagy, mi a neved stb. Majd amikor irnád rá a választ akkor nem veszed észre, hogy az addig kicserélt cucc (ilyenkor nem oké-zhatsz, mert itemet változtatott.) piros gombja az alatt az idő alatt, amíg gépeltél elmúlik. És már át is basztak... De
A legjobb, amit eddig láttam: heart of the oak runeword ergo: hoto. 32 resist-el ist mal ba adta volna srác. Egy ilyet akkor se hinnék el ha épp 10 felest küldtem volna le. Egyszerűen többet ér és kész. 2 percig néztem, nem-e akar trükközni, mert rohadt gyanús a téma. Semmi baj nem volt, alíg akartam elhinni. Már majdnem ok-ztam, amikor egy szent pillanatban leesett a tantusz. Kb mint amikor késsel hátba szúrnak. Olyat lol-oztam a gép előtt, hogy lemerevedtem. Srác, aki árúlta csak néz, hogy ott vagyok-e még? Mi lett velem? A runaszó nem flail be volt beletéve, hanem scourge ba( ugyanaz a fegyver, csak hell-es verzióban). Trade ablak becsuk, majd gondolkodtam.
Hmm mivel úgy is hammer palanak lesz, enigma ad str-t, blockoláshoz meg legalább 100 dex kell. Gond egy szál se. Megint trade ablak, mondom srácnak hogy: bocsi azért nem pipáltam mert belaggolt. Majd 2 sec múlva írom neki: hey its a scourge,( mint aki akkor vette észre.) No need sry. Erre ő: ist?. :DD simán. ? bocs ha hosszú, de nekem az volt a nap trade je. -
JancsiPapa #13554 Persze baszki egyből megkapod tőlünk a legjobb cuccokat... ^^
Ha annyit írtál volna h kezdő karira kéne cucc, már kaptál volna egy full karit, mint Andie anno tőlem... De így... -
CzKaresz22 #13553 Direct ip-vel is lehet neten nyomulni? Megy simán ???
Mi az elöny s hátrány a Battlenethez képest ? -
JancsiPapa #13552 Ugyanez megy a kocsmában act2 ben (atma felől a másik oldalon is fel lehet venni a cuccost), ashearánal is az asztalnál...
ha már torch trade, akkor act 1, akara...
Andriska... ha a gyerek már villogtatja a cuucot, én már rögtön írom : Bye.
Felhúzattam egy karit hellre csak trade miatt, aztán így próbálják nekem eladni a flail of regenerationt v gorét, előtte meg villogtatja a 38-9es hotóját... Engem többet nem basznak át!
Ja igen, zaka: haverom lelkendezve mesélte, h vett 200ed eth zakát hrért (ami 10x annyit ér)...Igen ám, csak volt benne egy pulocska ^^
Szóval figyeljetek erre, arra, h upped-e vagy bármilyen cucc meg van-e nevesítve...Sok kellemetlenségtől kímélhetitek meg magatokat!
Igen, bnet az SZÁNALOM. Beírom : 'o coldsk27l read' - AFK,n offers, last offer 2 ist. Mik jönnek? 'o um' ; 'o gul need?' ; aztán 6 képernyőnyi spam egy (lengyel...) gyerektől és végül: o ik armor.
No comment, bnet átlag IQ = 85 -
#13551 Act2-nél a kiindulási pont.
Jártam úgy is,hogy nem vettem észre,hogy kicseréli a zakát a trade ablakba :\(kicsit söröztem aznap )Azelötti nap meg a tal armort cserélték ki valami socketes szarra,de azt észrevettem.Szánalmas mi megy....
Úgyhogy tradelni csak józanul és figyelmesen -
#13550 Vannak mircen quakeneten trade szobák, ahol megbízható adminok segítenek üzletelni, ha nem bíztok egymásban -mint jött-mentben. Kidobjátok mindketten neki a cuccost, és ő elosztja köztetek. -
#13549 adna nekem valaki minden karakterhoz a legjobb cuccot!csak arra kérlek benneteket,hogy ne Jamellával,vagy társaikkal legyen csinálva,hanem valaki megtanálta a játékban.... előre is kössz! -
Delac #13548 Na most próbáltam jól ki, tényleg müködik :)) -
Delac #13547 hmm, most kipróbáltam amit mondtál, de egyáltalán nem veszi fel nekem onnan. -
Aspyrin #13546 Ja és egy "legális" torch trükk(én is bevettem egyszer):
Ember áthívott act5-be. Odasétáltunk ahhoz a kis falhoz ahol Nihlatak szokott állni, én a fal felső oldalához(ahol az öreg Qual áll) ő pedig alá. Eldobta torchot én eldobtam runám erre nemes egyszerűséggel fölvette a runám !onnan! majd a torchát és lelépett. Aztán én is kipróbátam, tényleg fellehet venni a cuccokat arról az oldalról. -
Delac #13545 Torchot csak magyartól veszek. 1-2 ember ezzel foglalkozik, ők megbízhatóak. Kidobja előre a torchot, megnézed az-e az amit ő magyarázott. Majd kidobott az általa meghatározott rune-t. Kölcsönös bizalmon alapúl. Nálam eddig bejött. AKi eleve azzal kezdi, hogy előszőr te dobod a rune-t, azt el kell hajtani "jó" messzire a picsába. -
Aspyrin #13544 Az imént említett sztorim act2-ben volt de még a városban. -
Aspyrin #13543 Találkoztam én is ugyanezzel a hackkel, jelentem sikertül kimásznom belőle :) Amikor ledobtam a földre a torchom egyszerűen lefagyott a játék de volt annyi lélekjelenlétem hogy a még mozgó egérrel rákattintottam a cuccra. Amikor újraindíttotam a gépet kiderült, hogy még meg van :D -
JancsiPapa #13542 Hová hívtak tradelni?
Act2 palace? -
JancsiPapa #13541 Figyelj, én soha nem tradelnék torchot bneten... -
#13540 Bonyolultabb,de sajnos igen sok van(itt nem a maphackre gondolok)
Minap torch trade közbe fagyasztottak ki... -
#13539 2 féle bnet létezik.
Open bnet. Ehhez nem kell eredeti kulcs a kaninak is itt van szervere,nyugodtan mehetsz agyoncsítelt karikkal is.
2 zárt bnet. Ez már a Blizzard hivatalos battle.net-je,ide eredeti cd-kulcs nélkül nem fogsz tudni felmenni.Itt már kevesebb valamivel a csaló,mert bonyolultabb csalni...:-p -
Aspyrin #13538 Ha van eredeti cd kulcsod akkor mehetsz Bnetre. -
#13537 hát, nem tom, nekem ment másoltal, mondjuk hamar megszereztem az eredetit, mivel nem volt drága, és tartós játék, szal, addig lehet vele játszani amíg ki nem bannol a blizzard :P -
CzKaresz22 #13536 Sziasztok!!!
Gondolom hülye kérdés de csak eredeti Diablóval lehet nyomulni neten ???
Előre is köszi a választ... -
#13535 Van értelme. Pl: A kereső karakteremnek tökéletes. Megy és gyak ,nincs nagyon szüksége resistekre mert előbb halnak meg mielőtt bármit csinálhatnának. -
#13534 Én most csak azé használom kani-n a 3CPO-t, mert nincs kedvem tökölni a dolgok keresésével, és picit jobban lépkedek az actok között :) Persze ígyis elég nehézkes megoldani azt, hogy a 19es barbáromat a magic támadások ne szedjék szét... a defense-t már megoldottam órdítással :P (600) -
#13533 diablon keresztül...
nemtom "kívülröl" fel lehet-e menni bnetre -
#13532 ezeknek van bármi értelme?
fél óráig élvezed vele a játékot,aztán letörlöd az egészet megunva... -
JancsiPapa #13531 :( Ötletem sincs...
én régen használtam mht, de rájöttem, hogy annyira felesleges... -
#13530 ninsc vkinek 5lete ahhoz, hogy miért nem találja meg a d2maphack dll-t egyik MH progi se? Ott van benne a könyvtárában, de nem találja amikor install/uprgade-ra nyomok... má beraktam windows/system32 könyvtárba is, de semmi... mi a fene baja lehet? :| -
#13529 rákatt, bnet frissíti diablod, felmész és észleled, hogy egy teremtett lélek sincs fenn :) -
#13528 Bal oldalt a menüsorban megtalálod -
#13527 Honnan lehet leszedni full tápos karikat???? -
#13526 Battle net van rajta!!! azon lehet játszani csak hogyan??? -
#13525 Igen! -
#13524 Az 5-ös Act-ban a The Ancient's Way-be a Frozen Tundrán keresztül lehet eljutni? -
#13523 Nekem is van egy cheatnek számító tárgyam:
ezzel fizikálisan meg se lehet sebezni, csak nagyon erős varázslattal :D
-
Delac #13522 hmm ha kell még 'érdekes' karakter szólj. Van egy zsák furcsa cuccom ;). Enyhén szólva cheatnek minősül, de single playerban nem számít :) pl. small charm 7 all skill +100 better chance. Ahogy egyik haverom mondaná: Az a betű!! Ilyennel van tele a karakter , EZ a GOSU cucc!!
Garantált sikerélmény, és lehet neki feküdni a runaszavaknak. 1.09 ben nyomtuk vele anno sokat. Chaos Sanctuary-t kb 3-n player 32 módban nem tudtuk befejezni olyan sokan voltak. DE amíg kb eljutottunk Diablo pentagrammájáig vagy 10 hr esett. :D. Igaz nem kezdtünk vele semmit, de a Diablo s karrierünk itt teljsedett ki. -
#13521 Csak a páncélt vagy majd a teljeset, ha végre át lesz rakva hozzá? -
#13520 hááát sztem nem,mert itt bneten megy az egész,és az egy külön rendszer,bár esetleg bneten kívül kreált gammákat lehet,hogy lát....
opsz várj most olvasom,hogy diablo 1....hááátöö az régen volt,nem rélik,hogy ott volt-e bnet,vagy sem,de valami volt :-p -
#13519 Hmm...küld át nekem is pls :) htx
[email protected] -
#13518 hellosztok All seeing eyesban nem tudjátok hogy Diablo 1-hez lehet-e keresni Szervert?? -
#13517 Öregem ennyire táp karaktert még nem láttam, ennyi unique és szettes tárgy egy helyen. Igaz a szintjéhez képest elégé le van maradva küldetésileg,az én assasinom csak 84. szintú ,de már 81. szinten őlte meg Baal-t Hellen.