Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hell cow runnon is esnek rúnák dögivel, csak felveszik elõled. 😞

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

A more goldal az x% Extra Gold From Monsters-ra gondolsz? mert nekem ugyse dobott semmit se boci se count...kb 600asszem.
bakker...
petesilver

Mission Impossible 2010: PRO Class

EqUiNoX
No igen, de veszteni nem vesztesz semmit ;] Igaz, ha leszamitjuk a "piszokmazlit", nyerni sem sokat nyersz...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

raziel.
ja ilyet én is hallottam hogy more goldal runákat dob, de hivatalosan is a runákat nem befolyásolja semmi azok random droposak ráadásul ez nem is hétpecsétes titok de még egy se😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Steel Pillar lándzsát keresek. Akinek van kérem jelezze!
disconnect
Az MF tényleg nem, de a More gold az igen 😊)
Javelin Ama 900 more goldal bocizásnál hellen elég szép rúnákat adott 😊)
Ja de errõl pssszt, ez hétpecsétes titok, ne mondjátok el senkinek 😄

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

disconnect
Nekem Countess Hellen 4* dobott umot kb 100 runból 😊)
Szal bemákoltam...
Anno még kanin tavaly márciustól alldelig gémeltem
Akkor még jó volt a szerver, amíg nem volt a ZK meg WTF problem...
Olyan szervert kellene csinálni, ahol régi nagy Diosok játszanak, a lényege kb az lenne, hogy csak pénteken ill szombaton este 6-6 órát futna a szerver 😊 Akkor lenne egy olyan LAN feelingje a gamenek 😊

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

Kovács legény
BUÉK ALL!

www.czekoart.hu

hosszupuska
kanin lehet, de anyira tele van hogy szinte sosem lehet játékot kreálni....

Tyler Durden
Nein, vedd meg az eredetit azzal menni fog, most már nevetséges összegért megtod venni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

lehet valahogy crackelt változattal is jáccani a neten???
Nosztalgiából felraktam a játékot. Ha van kidobnivaló cuccotok üzenjetek, htx (*aspyrin).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

raziel.
bneten jah ber cham zod ilyenek amik érnek valamit, bár most uj runaszavak miatt a Lo runa lett a legérdékesebb

meg a soj elértéktelenedése miatt már az istek jöttek (mert ugye counctess bot van andibaot helyett) szal az a váltopénz azokkal lehet kerekedni szal mal meg ist körül tudsz valamit is vennni az alatt megse probáld

raziel.
hel runát?😄

azokért kb 200 aranyat a kereskedõktõl mást nem😄

hol vannak a coutessek?

How much can you take,before you snap?

Gyaloglóra nem igazán. Egy jó barátom viszont volt ott még admin is.. Becsületes neve valamilyen Zoltán de a karakter neve már nem rémlik. De egy ideig (többek között)volt t3l4l is a neve...
Sok Countess kill alatt 2 hel rúnát kaptam csak ami nem túl bizalomgerjesztõ. Azokért mit lehet kapni ami kicsit értelmesebb?
raziel.
hm ahogy fred mondja én is évek ota tolom elég betegen, és engem is ugy hivnak szal ismerjük egymást avagy mésgse?😉

régi neved

jaa és gyalira jártál?

raziel.
www.megagames.com

Evil
Runara nem hat az mf!

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Druida az illetõ! 3000 fölötti hp-val remek sebzéssel s erõs medvével. És 81-es :-) Countess-t öldöklöm néha de nem ad jó rúnát, 100 mf-em nekem is van de az kevés..
Evil
Mostanaban trapassaval mf elek, van rajta 550 koruli mf es igy is megvan a 6k sebzes, iszonyat hamar ki lehet irtani vele nagy tomegeket.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

shaba23
normalon nem érdemes MF-elni.
Mi több, csak hellen érdemes😊
A harcos gondomlom barbár akar lenni, vele esetleg Pindlézni érdemes
Varázslóval lehet jól MF-ezni, szvsz csinálj egy sorcot MF-ni és egy barbit fun karinak
Én anno a gamecopyworld-rõl szedtem. De fel kell hozzá másolni a d2music.mpq, meg a .... nemtom még melyik fájlokat. 😊
Tudom, hogy viszonylag sokan olvassátok a fórumot ezért írok ide (is). Mennék MF-elni a játékban de harcost kezdtem s ez is érdekel így maga az mf nem lehet olyan eredményes. De harcban jól megálja a karakterem a helyét. Rengeteg hp-vel és nagy sebzéssel rendelkezik. Baalhoz is el tudna juttatni valakit akivel aztán osztozna a zsákmányokon. Akit érdekel írjon, acc: lovagregeny.
[HUN]Crassus
hali! valaki tud egy no-cd krekket 1.10 hez??(tényleg ez a legujabb petch?)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nem keresek bonyodalmat sõt csak azért írtam le mert sok éve ilyen néven ismertek. Cs-ben is ilyen néven játszogattam valamikor. Amúgy sok raziel van ezért is adtam fel a nevet..
PiszkosFred
Hat en ismerek egy razielt, akit szinten evek ota a tuskeshatu baratunk korul esz a fene (bocsi fonok;]), es meg itt is szokott publikalni, de te nem az vagy szerintem ;] Ebbol meg lehetnek bonyodalmak...

Lacika79: koszonom utolag is ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tegnap tettem fel a játékot valamivel több mint fél év után és új hévvel mennék játszani néha. A gond az, hogy egyedül nem sok kedvem van. Azért az item hiány is okoz némi nehézséget de nem ez a fõ hiányérzetem. A régi barátokat nem látom.. Talán új accountjuk van, talán nem játszanak már..
Jómagam 16 voltam amikor elõször játszottam vele annó a megjelenés környékén,tört játékkal tcp/ip-n Raziel néven, bneten pedig csak keveset játszottam. Jó lenne ha egy régi ismerõs/barát felimserné a felhasználó nevemet. És klánhoz is szívesen csatlakoznék.
tényleg! hepi börzdéj tú júúú! 😊
PiszkosFred
thx

gazo
Boldog szülinapot

uv
assassinhasis, barbárbor meg paladinpálinka

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

PiszkosFred
Hja, erdekesek. Megint elo kell vennem a jatekot, a fenebe... ;]

j0nNyKa
Jah, alkohol meg minden van benne. Konnyu, es nehez drogok, stb. Jaj, megint elkanyarodtam

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nagyon állat az új rúnaszó lista!<#guluszem1>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

😄DDDD
j0nNyKa
Valami új sör típusú rúna. Amazon megissza, berúg, és levetkõzik. Vagy.. jaj elkanyarodtam

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ja, hogy SET item? Hirtelen aszittem, valami új runa van, vagy mittomén. SER. 😊)
PiszkosFred
www.battle.net/diablo2exp

nezz utana, le van irva minden a SET itemeknel.

Ammeg oszt mi?
vinko
Hello ! Irja meg valaki legyen szives,hogy melyik karakternel mi a Ser iteme !Köszi

PiszkosFred
Mindenkinek kell egy kis szunet, a WoW meg bizony errol "kemenyen" gondoskodott ;]

Laalee
WoW? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Hc-t gyüri még vki ?Én soha nem látok fenn senkit ,mármint ugy mint kb.fél éve ,akkor még teli volt szobákkal a hc....most meg jo ha 2-3 szoba van megnyitva ...Vajh... mi történhetett<#integet2>
Na ja, izlése válogatja, bár amának mehet az act1-es bérenc,s jah-os wf-el, gazzel és egy jó str/dex/ias páncéllal.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

PiszkosFred
Minek brutál barbár egy amazonnak? Golyófogónak ott a valkûr, annyit pakol le amennyit akar. Barbár behal, micsinálsz? Végigrohanod az adott mappot, nyomodban az összes rosszarcúval eheh ;] Valkûrt lerakod, segítõ ad valami kis plusz aurát - hogy melyiket majd te eldöntöd - és lõsz mint a veszettfene.

Barbár terminátor cuccokban talán jó megoldás, de nem amazonnak. Szerintem.

uv
jobb az act2 kísérõ<#eljen>

köszi, de még messze van az act 3 😊

uv
az act3.-as túró, ha csak nem raksz rá 3-4 plusz skilles cuccokat. egy plusz aurával többre mész