Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha átmész act3-ba, kapsz jobb segítõt, esetleg act5-ben a brutál barbárt.<#nyes>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

uv
normálon meg "combat", prayer aurája van (gyógyít)

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

act2 oké de a nájtmér nem annyira mert csk normal van még nekem://////

uv
act2 nájtmér deffenzív, az elég jó

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Melyik actban tudom felvenni és mit adnajk neki?😊

kell valakinek egy jó rare necro shield?
24es szint kell hozzá

How much can you take,before you snap?

PiszkosFred
Hat neki nem igazan kell, max egy AR a2es hireling. Golyofogonak ott a valkur ha esetleg szukseg lenne ra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jeah, ment köszi.

Egy íjász amazonnak milyen segítõt ajánlotok?😊

A sedédedet act 2-ben a város bal felsö részében lévö foszernál lehet feltámasztani,ha nem találod akkor menj vissza act 1-be azt támaszd fel ott.

Ember!!!!

Vizsgaidõszakom van/lesz izé most van😄

Este mindig este s mikor ráérek csak akkor, de nagyon szívesen adok mert tudok mit adni.

Másik dolog már az act2ben vagyok😄.
Ugyanis elmentünk legykilkolni Andrielt ami abból állt hogy 7 db 16-18-s szintû nekiállt a fõellenenek s kb 15 percem harc után le is gyõztük😄.

Nemegyszer rohant valaki, utána andriel a többiek meg utána és lõtték, ha megfordult akkor futott mindeki amerre látott😄
Nagyon jó volt, hol vonatoztunk hol meg az éeltünkért rohantunk s a zsoldosmat megölték nem kapott xp-t, elvesztetem mind az 50k aranyamat és a act2ben meghalt a segítõm😊

Gyertek át act2-be s sgetíek ha tudok bár most mint írtam kicsit gyengus vagyok mert annyi pénzem nincs hogy feltámaszam a sgetíõmet akit nem tudom hogy hola fenébe lehet feltámasztani😄

Nekronak is van cuccom mert az amazonomon (egyiken) olyan sapka van ami a necronak is jó😊

Pl am este lehet leszek.

Msn címem is van ott tudom akkor ha vagy: [email protected]

by

Hello!
Én sorci vagyok, jéggel támadok ha lehet. Cuccom nagyon gyenge, bármilyen segitséget köszönök, késõbb viszonzom. Ha nem zavar a fiam is jönne 16-os nekroja van, õt már act1-ben nem kell védeni. mi pontra mennénk, hogy szintet léphessünk, ha ez neked jó nyitok egy játékot gebe.... számon és lépj be hozzánk ma 14-kor.Várunk!!
oké, milyen stíulus vagy dráda vagy íjjas?😊 Mi kell cucban, tudok majd adni egy srága kesztût és egy jópár követ😊

Amúgy ha játszol másokkal akkor is csak óvatosan, ma húztak fel ugyanis a kalapácsért mentem és voltunka gameban vagy 6-n s nagyon durva volt a kovács vagy kia fene és ütöm már vagy fél órája próbáloka kalapácsért rohani de nem tudok mert körbevesznek s ekkor berohant az egyik segítõ játékostárs, felkapta a kalapácsot és kilépet a gamából ... grrr 😊))) volt vagy 6-s szinû😊)

Ja azota léptem 6 szintet.
Az accountom Laci123, de csak holnap tudok netezni, holnap 14-kor fent leszek. A segitséget nagyon köszi elöre is.Szia
Gebe, cuccot is adok ha kell😊

Sgetítek neked, MhyCroft accounttaal megtaláklsz a neten s kérek egy accountot a részedrõl.

Amit tudok sgetíeni:
- húzlak egy picit
- adok cuccot(nem nagyon jót, csak jót😊 )
- elviszlek minden way ponthoz amihez csak tudlak az elsõ actban😊

by

Megprobáltam vinni egy "sorceres" karit 12-es,de senki nem játszik velem.Ha másokhoz lépek be nem állnak szóba velem.
Csá Noodlee
Mit csináljak ahoz,hogy egy varázslonõ fülét levágjam? Egyetlen-egyszer játszottam multiban és nem itthon meg is ölt. Bosszút akarok állni!!!!!!
Singléhez képest Battleneten másképp kell fejleszteni a karit...
Meg alapból más a játék...

Csá,válasz :varázslonõ,mert elõszõr kitanulnám singel-ben aztán battlen játszom csak nem akarok nagyon beégni,ha lehet magyarul mert egy szot sem értek!
gazo
jaja, pár pontot megér

PiszkosFred
Well if they are NOT Cold Immune, it will lower their Cold Resistance down below 0% which essentially means they will take more damage.

Rosszul fogalmaztam, nem immune cold-ra irtam, hanem altalaban.

gazo
Cold Mastery will not work against monsters that are Immune to Cold. So even if you have Enemy Resistance -105%, they will still be Cold Immune and you will still be unable to damage them.

(A.S.)

PiszkosFred
Valaki meselte itt nemregen - par honapja talan - hogy a cold mastery talan nem csak piercinget ad, hanem talalat eseten csokkenti a leny cold immunitasat is. De ez nem biztos, csak valami ilyesmi remlik (sosem maxoltam en sem, aztan jott ez a fules, de azota nem jatszottam)

Razi bacsi, te ezt jobban tudod, par mondatot plz errol ;]

Ha cold skillre ment rá akkor érdemes azért rárakni, persze nem maxig mert a plusz skillek úgyis adnak hozzá. Bár single playerben nehéz varázslónõvel játszani. Miért nem játszol battleneten?

Ha jól emléxem, akkor nem érdemes kimaxolni a masteryket.
Inkább tunningojjá fire varázslatokra is...

PiszkosFred
De, lesz meg dögivel hellen.

Varázslónõ?

Szisztok kérdésem volna ,hacold masterszt felviszem max-ra nem lesz tõbb jég imunis ellenfél? Most 59-es vagyok sigle-ben.
shaba23
az, hogy drágán veszel tõle valamit, ami lehet nagyon szar és nagyon jó is😊 de csak akkor derül ki, ha megvetted
sok olyan public gamát látok amineka nevében a "cow" van, a cuccomat ott szereztem, pontosabban amit nem ott aakkor apénzt ott.

Blood Raventõl van a cuccom egy része😊

nagyon jó tárgyak vannak ott ha másért nem a pénzért megéri bemenni.

Azt szeretném kérdezni hogy mi aza szeremncsejáték a papnál az elsõ actban??😊

by

lehet 😊

shaba23
bár 1.10 óta nem nagyon cowoznak az emberek😊
MEdievil
1.10 óta lvl1 en is le tudsz menni cowra de nyitni csak baal megölése után!

F

shaba23
két lábon jár😊 hatalmas bárdokkal csapkod😊 és egyszer dobott az egyik egy zod-ot és egyszer egy 8%-os WF-et (ami akkor még nagyon sokat ért)😊 (igaz, akkoriban még napi több órát bociztam😊 MÚMUMUMÚÚÚ
BOCI király?!?!😊

Hogynézz ki pls valaki egy screenshootot😄D

ezt látnom kell😊))

4 lába van és foltos?😊 mivel támad?😊 tejsugártámadás😊

hmmm érdekes...én tudtam bocizni 20as szinttõl és nemvolt meg baal, érdekes 😊

gazo
arreat summit szerint igen:
"Traveling to the Secret Cow Level
To access the Secret Cow level, you must first kill Baal. After you have killed Baal (making sure the quest has been completed), you can access the Secret Cow Level for that difficulty level."

Nem kell

gazo
kiegészítõ esetén Baal-t is meg kell ölni a bocikért asszem, de lehet rosszul emléxek

titkos pálya, act1ben lehet megnyitni egy portált, amihez kell wirt lába amit Tristramban van (halott kiscsávó fennt a sarokban), kell egy cube (kocka amit act2ben lehet szerezni), és kell egy portálos könyv amit simán venni lehet. Megölöd Diablot, elmész act1be, és a városba összehozod a cube-ban a portal könyvet illetve a lábat, és megnyílik egy portal. Az a lényeg hogy a városban kell nyitni. Azonban ha meg ölöd a titkos pályán a cow kinget akkor nemtudsz utána nyitni több tehenes pályát. Tehát arra figyelj hogy a Cow Kinget lehetõleg mellõzd :-)

😊

van ott sztori is😄D

Mi aza bocizás? És hogy lehet a bocis pályára jutni?

PiszkosFred
Nekem a stílus nem tetszik, mert nem errõl szól az egész. Le lehetne írni az egészet egy sztorival, olvasmányosan, plusz információkkal, nem pedig egy ilyen ismertetõvel. De mivel a "nem teszik? csinálj jobbat!" elvet vallom, ezért inkább nem minõsítem az egészet, mert nincs idõm sem energiám megírni jobban, nomeg nem is érdekel;] Mindenestre a páholy nagyszerû dolog (volt valaha), le a kalappal elõttük de ez az ismertetõ picit megmosolyogtatnivaló a magam részérõl, de ez már az én egyéni problémám, emiatt ne zaklassa fel magát senki...

gazo

gazo
...valószínûleg sokak leginkább a magyarra fordított helyszinek, monszterek nevei miatt irritálódnak...engem leginkább a lent említett, tûzlabdát eregetõ vízköpõ fogott meg...

😊)

oké, oké

De szerintem a leírás jó, ha nem is nagyon jó de egy olyan embernek aki akkor kezdte el a diablo2-t, és a diablo1-t ismeri annak nagyon jó mert meg tudja érteni és ha elolvassa akkor már érti a játékot! Minden benne van szinte amit kérdezni lehet.

Megéri olvasgatni minthogy asját káromon tanuljak.😊

gazo
lehet ez az ismertetõ valamikor 2000-ben írodott, azóta meg senki sem nézte meg.....MhyCroft-ot leszámítva...

PiszkosFred
Hat a fene tudja, a paholytol azert szinvonalasabb irast varna az ember... De lehet hogy csak en vagyok ezzel elfogult, de ez elegge....furcsa;]

gazo
"Börtön
(Jail)

A Börtön sötét folyosóit járva néhol Vízköpõkkel futhatsz össze, amelyek tûzlabdákat eregetnek magukból. "