26171
-
#13796 kiv vok müxik e majd nálam is.. :D
Nekem az a dio csomag van, hogy 2 tok, 1ikben a 3 dio CD, és külön az expansion...
kb. 1.5 éve vehettem.. :D -
#13795 Teljesen széria, 3+1 cd-s kivitel (amikor megjelent akkor vettem meg).
Feltettem az 1.11 patch-t és utánna az expansion cd-t a lentebb bemutatott eljárás keretében behúztam (Nero Express 6.6.0.3). Semmilyen törést és noCD crack-t nem használok hozzá.
A daemon az 3.47-s és aktív mind a négy mód (Safedisc, Securom, Laserlock és RMPS). A CD és DVD meghajtók nincsenek lehúzva.
Ennyi. -
#13794 thx :)
gl hf :D -
#13793 1.9.5 build 3823
gg -
#13792 hüp hüp, na majd akkor kipróbálom mind2őt :PP
Szal kell az alcohol legújabb verziója (ez hányas? csak mert valszeg körül kell néznem torrenten, nekem már pár hónapos tuti van, amit leszedtem)
deamonból a 4es van (és akkor ott bekapcsolni a secure modokat ugye?)
aztán ennyi. kiírás nem kell, örülök, ha megy a mount :D -
#13791 kizart... hacsaknem a kezdetekben kaphato dio2 cdd van(nekem ez a 3000es kiegeszitos pakk van!)... bar tokmind1, mert a legujabb patch mar securom 4.85ot tesz az exere... hmmm de tokmind1... az altalam leirt megoldas akkor is jo, ha utana fizikailag akarsz backupot csinalni a jatekbol... (kiiras menete megint masabb egy picit :D kell nemi allitgatas az alkeszban)
biztos nem hasznalsz torest??? -
#13790 azt tudom hogy van olyan hogy a CD írót használja, vagy image recorder... vagy ezzel ne is foglalkozzak?:) -
#13789 Először a nerot próbálom meg. :))
hol csinálsz mentést?
Nekem magyar nerom van :D
van amikor felajánlja hogy mit csinálj, akkor van olyan hogy teljes CD másolás... nemtom, hogy utána ott van a mentés gomb, és ISO, biztos... :D -
#13788 enrire = entire -
#13787 Ennyire körülményes lenne? Akkor nekem elég egyszerűen ment...
Én szimplán a full eredeti cd-met beraktam a meghajtóba, nero -> copy enrire disc, mentés, aztán daemon 3.47 beolvas és csont nélkül megy, és nem kérdez semmit. -
#13786 aha, kösz!
Starforce az nincs.
deamon 4es az van. :P
Alcohol is van, de nem raktam fel, mert neroval írtam CDt, és winisoval csináltam isot (de ez csődöt mondott most:P)
Akkor majd megpróbálom úgy is... :)
köszi! -
#13785 "Lemountolom akkor Neroval az egész sávot, és úgy már valszeg jó lesz..."
ha tok eredeti cd akkor negative... -.-
ha tok eredeti, akkor a kovetkezot csinald...
- ha van fenn starforce utilod, torold le, uninstallald le, mert az alcohol DPMje osszeakad vele, es nem tudsz perfekt masolatot csinalni az eredeti cddrol...
- Alcohol 120% legujabb szoftvert kapd le
- Tedd be az eredeti cdt, es kattints az "képkészítés varázsló"-ra...
- Válaszd ki a "Securom *NEW(4.X/5.X) semat...
- SEBESSEGET 4X!!!!
- Ha keri majd a DPM mereset azt is 4xre!!! tedd!!!
- vegigfut!!! CSAK AKKOR OKES, HA a PDM MERES SIKERULT!!!
- eredeti cd kivesz
- isot betesz Daemon Toolsba/bepipal Securom es jatszik!!!!
gg
glhf
szerk: ha nem sikerul tobb oka van...
-Starforce 3.Xes driver fenn van... meg mindig
-Gagyi az optikai driveod, mert keptelen tokeletesen kiolvasni a DPM adatokat a lemezbol... (nekem peldaul pioneer dvd-121 dvdrommal perfekt kopizza, Pioneer 110D DVDiroval is... de van ellenpaelda is: NEC ND-1300A nehany lemeznel mar keptelen preciz DPMet merni(minden optikai meghajton legyen a legutolso FIRMWARE!!!!!)
kb ennyi... -
Aspyrin #13784 Meglincselem virtuálisan -
#13783 :D
jól van ne izéljetek :)
Nyilván nem azért érdeklődtem, mert nem érdekel :))))))
Az más kérdés, hogy van e lehetőségem megvalósítani. :-/ (idő) -
#13782 Azér' érzed :-)
Felkészítitek itt a nagy betűs Bnet-re és erre ez a hála, hogy nem akar felmenni... -
Aspyrin #13781 A quotes makró meg bekaphatja -
Aspyrin #13780 Szal szerintem fel se megyek bnetre :P
Te kész vagy emper :D Áruld el, ha egyáltalán eszed ágában sem volt bneten játszani akkor minek nyaggattál minket több tucatnyi felesleges kérdéssel? -
#13779 ma elkérem havertól a CDt, remélem ráér.
Lemountolom akkor Neroval az egész sávot, és úgy már valszeg jó lesz...
bnet frissíti 1.11re, és már ott is vok. :) -
#13778 Akkor megyek :DDD
De én tutkóra nem fogok tudni annyit játszani szerintem, mint te... :)
Akkor csinálok egy Amát, ha meglesz a CDm, aztán dörgünk együtt, mit szólsz? :D -
#13777 "Szal szerintem fel se megyek bnetre"
Ezt most mondod vazzeg? Megszakítva az 1 éves szünetet, és van egy 20-s necro-m? Köcce. -
#13776 lóxart :P
Bár majd megkérdezem tőle, mit szólna ahhoz, ha vennénk még 1-et, és bneten nyomnánk, de szerintem ahhoz már túl elévült gammáról van szó... Csak azért kezdtük most, hogy de jó buli lesz lanban... Bár ő sose nyomta keményen, tehát neki biztos buli lenne, nekem viszont már 1* nagyon lejárt lemez, szerintem nem kéne újra betenni a CDt :P
Szal szerintem fel se megyek bnetre :P
Már nem lenne az, ami régen... és semmiképpen nem is szeretném :DD No meg változnak az idők... most így is alig van időm pihenni a sok munka miatt...
Nem hiányzik újra a függőség :D Dióval hamar elmegy 4-5 óra, és nekem kb. max. annyi szabadidőm van munka után... van értelmesebb dolog is annál. :) Persze ha 10 óra szabadidőm lenne az más..:D de sajna nincs annyi.
És valszeg nem bírnám megállni, hogy ne nyomjam folyamatosan + fejlődjek... még akkor sem, ha csak 1 karaktert akarok csinálni, aztán annak vagy jön vmi, vagy nem.. (Javazon :D) -
#13775 Media Marktban 2500pénz a dió2+kieg,veszel egyet a havernak és elkéred a sajátjaid. -
#13774 Látom rengeteg a kérdés melyik karit hogyan fejlesszük.
Adok pár linket,ahol rengeteg fejlesztési mód le van írva:
RPG Expert
d2event -
#13773 srácok, vmiért nem megy mégse ISOból a cucc...
mit csinálok rosszul?
deamonnal mountolom az ISOt, és írja hogy rakjam be a CDt. nyomtam kb. 35-40 retryt, de csak nem sikerült......
így nemtok bnetezni se, mer havernál van az eredeti CDm.
kiírtam isobol a CDt egy másikra, de azt se viszi...
grrr......
nem lehet igaz :( -
Nuki #13772 wowoztál-e már ezelőtt? -
JhonnyLoL #13771 jah :-/ ( :D ) pedig dioba eleg gazdag voltam -
Nuki #13770 jajteszegény, rá vagy fanyalodva a wowra:D -
JhonnyLoL #13769 a blizzard lekúrta az accom... ezer wowozok ^^ komcs. -
JancsiPapa #13768 Vagy exile :P
És barbárommal gyúlölöm a smitereket...A duel úgy áll, h ő shift én meg mehetek közelebb...Always hits ezért nem kell egy fia ar-t adni...
És máris jönnek a nagyfofájú smite-skiller lámák... -
JancsiPapa #13767 Nálam is ott figyel a 165 fcr ;)
Ha én telézek, akkkor az bassza fel az agyam, ha így nyitnak belépésük után:
pp ; pp ; ppppppppppppppppppppppppppppp
Nem maradnak le semmiről.Ha meg leérek ToD-ba, egyből: tp; tp sorc...Majd nyitok tpt ha lehet. Ekkor kapják a death lord minionokat a tphez.
Akkor : megkreálja az ngt (mert ő benn akar lenni, ezért én a 2. begépeléskor már nem férek be). Meg ha beleugat vmibe, az felhúzza az agyam :)
Sajnos rájöttem, h a sorc nem egy biztonságos kari, hpra van kidolgozva, és így is 2000 életem van a hammerem 3800 hpjához képest... -
JancsiPapa #13766 Soj keke u gieß? -
Nuki #13765 akkor mi értelme fejleszteni? :)
battle neten nem játszottam túl sűrűn csereügyben ezért nem vagyok otthon, szingl pléjingben pedig ez az apróság kimaradt az életemből, restellem, na :) -
Nuki #13764 huhh alkottatok egy két hsz-t, alig győzök visszaolvasni :D -
#13763 Köszi, látszik ott vagy a témában játék nélkül is! :D
és az mi??
Gondolom egy fajta MH, amit valszeg akkor most is sokan használnak, nemdebár??
link? :P
Akkor ebben megbízhatok 1.11ben is, vagy 1.11ben ne bízzak meg semmiben? nem létszükség az mh, hangsúlyozom... :) -
#13762 A mousepad-os mh-val sose volt baj, amikor bannra került sok ember az nem is az volt (sztm azt a Blizz adta ki álnéven... a szemét). -
#13761 Delac:
"Most meg csináltam pala-t mh is beindult"
mi az az mh?
nem a maphack ugye?
most itt senki se használ maphacket? nincs megbízható? vagy lutriztok, hátha nem lesz ban?? :) -
#13760 tyű, most nem vágom én se... De majd ha eljutok oda, akkor tudni fogom :DD
Remélem írható Amával :P
mert akkor majd meggazdagodom a destructionből :P
bár nem nagy biznisz :P
hehehe. :D
nincs kedvem mf sorcot csinálni, csak Amát, amivel tényleg játszom is. Bár nyilván lehetetlen így csinálni normálisan, de nem akarok függő lenni :PPP -
Delac #13759 act5 4 quest de, most erre nem mernék megesküdni -
#13758 jaja.
gyere, majd segítjük egymást :)))
Én imádom a csapatjátékot, bár sajna anno is túl sok gyökér volt :P
de ti pl. nem tűntök annak... :D -
#13757 Úgy érzem hiba idejárni, ebbe a topicba.
Félek nem tudom megállni és a héten már játszani is fogok ezzel a játékkal... :-/