Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ez a free wow hogy megy pontosan? Letöltöm vhonnan és ip cím alapján haverokkal játszhatok, vagy a hivatalos szerverekre felléphetek(ezt kétlem)ingyen még pár napig?
Wow valóban jó lehet, de én nem találtam meg azt a társaságot amely kedvéért kiállítom azt a 4ezres csekket. Biztos vagyok benne, hogy a valaha elkészített legjobb játék lehet de akkor se. Lesz tört is ha minden igaz.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Van erre egy jó mondás a magyar köztudatban, de nem jut eszembe hirtelen eheh....
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
csak ne már....<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
De a lényegen ez nem változtat semmit.
És a hozzászólásodból úgy veszem észre magadra ismertél kicsit és a helyesírási hibán kívül amit kicsit mérges lelki állapotomban írtam le, másba nem kötöttél bele.
Más. Ha volna számláló, hogy hányan, hányszor és mikor nyitják meg a fórum ablakot azt hiszem meglepõdnél. De valószínübbnek tartom, hogy tudod a tényt: az idelátogatóknak csak a kis százaléka szól hozzá a fórumhoz, ha éppen akad mit, akar valamit vagy van mit hozzászólnia.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jóvan mester, látom valamiben egyetértünk ehehe...
Hogy nem chat? Ha ennél okosabb választ ha nem tudsz írni neked is a csöndben maradást javasolnám.. Nem muszály az okosat játszani! Erre én se és más se lesz kiváncsi. És ha figyelnél is arra amit írnak az emberek akkor tudnád miért írtam azt amit írtam. De aki hülye az hülyén is haljon meg. Én nem vagyok isten szolgája és nem segítek rajtad.
Mindenki leírja, hogy így meglopták meg úgy meglopták arra érkezik 10 perc alatt reakció de egy normális kérdésre senki se reagál. Ez itt a probléma kérlek szépen. És ha valaki beszól ezért akkor mindenki játsza a pici eszét mert az megy neki és azt élvezi is.
(...)
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Az offtopicot pedig inkább ti csináljátok mint bárki más.
Nyersen lereagáltam az itt menõ dolgokat.
A híres gody lan ennek ékes példája, ott nem nagyszájú és nagymenõ az ember.. Ha kérdeznek valamit arra pedig válaszolnak a hülyéknek az életben nincs helye, itt a neten viszont otthonra találnak.
Az ember kérdez valamit ti meg mintha nem is látnátok bazdmeg.. Ez volt elõzõ hozzászólásaim tapasztalata is. Idióta banda értelmetlen hozzászólásokkal.
Amúgy nektek megy a battle.net?
össze gyûjtöttem 6db istet elcseréltem jah runára és 10 perc mulva már nem volt meg!!!!
dupe os volt és csak ugy eltünt😞(((((
asszem mostmár tényleg abbahagyom
!Forza Ferrari!
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
es nem nagyon volt gondom
mondjuk en nem tudom miert haborgom hiszen mar lassan 1 eve nem jatszom😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp