Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
gody lan az ha jól rémlik valami Counter-Strike dolog,ennek mi köze is van a Diablóhoz????

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

gazo
ja már látom, kellett volna vmi accot regelni.

gazo
Fred
ez a free wow hogy megy pontosan? Letöltöm vhonnan és ip cím alapján haverokkal játszhatok, vagy a hivatalos szerverekre felléphetek(ezt kétlem)ingyen még pár napig?

fking kapszlok<#lama>
MIJA BÁNAT AZ A KANI REG VAGY MI?

Igen, azóta a kani serveren egy "Új IP" üzenet felhívta a figyelmemet. Megoldani kreatívan egyedül sikerült mert se admin se más nem segített. Pedig én aztán nem sokat értek az egészhez..
Wow valóban jó lehet, de én nem találtam meg azt a társaságot amely kedvéért kiállítom azt a 4ezres csekket. Biztos vagyok benne, hogy a valaha elkészített legjobb játék lehet de akkor se. Lesz tört is ha minden igaz.
Davidus
Nekem anno jobban bejött a D2 mint most a WoW... Azért ezt is nyomom rendesen😛

V9ykn8_TZL0

EqUiNoX
Egyébiránt pedig miért nem WoWoztok? Elég nagy diabló fannak és régi játékosnak tartom magam (játékidõ alapján mindenképen, a képességeimet hagyjuk eheh), de ez a WoW, ez padlóraküldött keményen. Nagyon érdemes, legalább a teszt idején kipróbálni ingyen, és mindjárt heppi lesz mindenki, tüskéshátú barátainkkal pedig majd akkor kell foglalkozni, amikor az idei E3on a blizzard bejelenti a folytatást... ;] (viccen kivül, aki a bnet és a diablo "rabja",a z sürgõsen próbálja ki a WoW-t, még van pár napja rá...)

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

EqUiNoX
No akkor kedves kollega, egy kérdést tegyél fel magadnak: "Vajon az installált játék honnan tudja hogy melyik serverre csatlakozzon?" Bizony, a regadatbázisban el van tárolva egy IP, default esetben ez a bnet eu server központi címe. Namost a kani ezt az ipt írja át a .reg file segítségével, ahogy a korábbi Landor, Warzone, Bnethu és egyéb zárt, de tört serverek is tették. Így aztán nem a bnettel volt a gond a te esetedben, hanem azzal a nyamvadt kani regeddel, amely nemes egyszerûséggel ezt a Bnet ipt lecserélte a kaniéra. Ha ezt végiggondolod korábban, nem produkáltál volna ilyen kirohanást...

Van erre egy jó mondás a magyar köztudatban, de nem jut eszembe hirtelen eheh....

Tegnap akkora szervergond volt a b.neten, hogy uhh. 2 realm down, 5 lefagyás, 15 nem belépni tudás szobába, stb. 😞

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Töröltem mindent ahova a kani.reg installált dolgokat és mûködik. Nem tudom a két dolognak van e köze egymáshoz de idõben stimmelt a a dolog. Most bárhova fel tudok csatlakozni.
gazo
tegnap nekem is ment a bnet, 21:00 és 22:00 között.....

bnet....
Igen nekem megy a bent...

csak ne már....<#conf><#conf><#conf>
uv
ma valmi járvány van<#idiota>minden topikban dúl a fájt...

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Amúgy a lan party se nekem való. Részleteket nem mesélek mert teljesen felesleges és nem is ide tartozik. Ha nem a pénzrõl szólna az sg is akkor ezt egy hozzászólásban le tudtam volna írni.
Ki hitte volna. Még a végén engem darálnak le..
De a lényegen ez nem változtat semmit.
És a hozzászólásodból úgy veszem észre magadra ismertél kicsit és a helyesírási hibán kívül amit kicsit mérges lelki állapotomban írtam le, másba nem kötöttél bele.

Más. Ha volna számláló, hogy hányan, hányszor és mikor nyitják meg a fórum ablakot azt hiszem meglepõdnél. De valószínübbnek tartom, hogy tudod a tényt: az idelátogatóknak csak a kis százaléka szól hozzá a fórumhoz, ha éppen akad mit, akar valamit vagy van mit hozzászólnia.
PiszkosFred
ui: mesterkém, a muszáLY az J eheh (tudod, ha már az észt és a hülyeséget említetted, gondoltam megemlítem, nehogy a végén az ápolóktól tudd meg két kezelés között..)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
"De aki hülye az hülyén is haljon meg. "

Jóvan mester, látom valamiben egyetértünk ehehe...

Piszkosfred neked is csak felkézzel oszthatták az észt. Induljál ki anyukádból meg magadból a lopással! Isten barma komolyan..

Hogy nem chat? Ha ennél okosabb választ ha nem tudsz írni neked is a csöndben maradást javasolnám.. Nem muszály az okosat játszani! Erre én se és más se lesz kiváncsi. És ha figyelnél is arra amit írnak az emberek akkor tudnád miért írtam azt amit írtam. De aki hülye az hülyén is haljon meg. Én nem vagyok isten szolgája és nem segítek rajtad.

Mindenki leírja, hogy így meglopták meg úgy meglopták arra érkezik 10 perc alatt reakció de egy normális kérdésre senki se reagál. Ez itt a probléma kérlek szépen. És ha valaki beszól ezért akkor mindenki játsza a pici eszét mert az megy neki és azt élvezi is.
Kani irc serveren is egy adminnak arra tellett, hogy egy normális kérdés után belekössön a fent lévõ 2 emberbe. Köszönni sose tudott egyik se idáig de ez már a jéghegy csúcsa azthiszem, jobban leírni már én se tudom õket..
PiszkosFred
Nem kötelezõ itt lenni te szerencsétlen, ha nem tetszik, viszlát. Fel tudsz lépni bnetre? Nem? Akkor? Vagy éppen loptál, csaltál, hazudtál, és most be vagy szarva hogy észrevették? Feltettél egy kérdést, amelyre nem reagált senki MÁSFÉL órán belül? Hát menj öreg a franctudja milyen lanpartyra, és akkor ott kérdezgesd a jónepet, mert a fórum nem neked való. Halkan jegyezném meg, hogy ez nem cset, itt nem egymást követik percentként a kommentek...

(...)

uv
én szívesen válszoltam volna, de én mindig csak szingliben játszok

Nektek meg kicsit komolyabban kellene venni ezt a dolgot. De ha már sehogy se megy inkább maradjatok csöndben.
Az offtopicot pedig inkább ti csináljátok mint bárki más.
andriska
Mondom,legalább lesz egy kis pörgés

andriska
Jaja<#nyes>

uv
má' megin alakul a topik<#idiota>

andriska
Ez az,mondd meg nekik!<#eplus2>

andriska

andriska
Muhahahaha

Kezdem egyre jobban lenézni az internetet. Itt az emberek bunkók és személytelenek. Na de személyesen mintha mindenkit kicseréltek volna..
Nyersen lereagáltam az itt menõ dolgokat.
A híres gody lan ennek ékes példája, ott nem nagyszájú és nagymenõ az ember.. Ha kérdeznek valamit arra pedig válaszolnak a hülyéknek az életben nincs helye, itt a neten viszont otthonra találnak.
uv
értem én

Csak lereagáltam, amit túlmûvelt barátunk beröffentet a topicba
andriska
Te meg mér' nem vagy msn-en?

andriska
Nem baj hadd pörögjön!<#nyes>

uv
alakul a topik<#nyes>

<#mf2><#mf3><#gunyos1><#action><#falbav><#gonosz2>
<#mf3><#gun><#violent><#boxer><#banplz><#lama>
Szopjatok le!!!
Az ember kérdez valamit ti meg mintha nem is látnátok bazdmeg.. Ez volt elõzõ hozzászólásaim tapasztalata is. Idióta banda értelmetlen hozzászólásokkal.
EqUiNoX
Hát lassan tényleg el kellene jutnod arra a szintre, hogy nem kereskedel boldog-boldogtalannal ;]

Play carefull, go kani! 😊
Amúgy nektek megy a battle.net?
Ne tradeljél, csak magyarokkal, de a legjobb, ha ismered az emberkét. Én anno soha nem tradeltem idegennel, és nem is volt gáz.

oneal1
megint megszoptam😞(((
össze gyûjtöttem 6db istet elcseréltem jah runára és 10 perc mulva már nem volt meg!!!!
dupe os volt és csak ugy eltünt😞(((((
asszem mostmár tényleg abbahagyom

!Forza Ferrari!

raziel.
lvl 9 után megnyomod a p betüt és áttálitod a hostileszt két kard formáju ikonra és akkor harcolhattok

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Bobber
hat az eleg bosszantzo azert hogy nem lehet mar ugy runolni mint regen anno en nagyon sokat runoltam csak pindlet vagy mefit
es nem nagyon volt gondom
mondjuk en nem tudom miert haborgom hiszen mar lassan 1 eve nem jatszom😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

PiszkosFred
Hat az en mf sorcom igencsak torekeny (volt), igy legtobbszor csak ezt a "konnyebb korutat" csinaltam, es sosem volt rd. Andihoz ritkan mentem le, illetve csak akkor, ha tobb idot szantam ra, es folyamatosan oltozgetve vegigirtottam a bossokat. Igaz, ekkor mar haver is besegitett, mert egyedul nem ment volna. Ugy latszik akkor en tovabb tokoltem a harom monszttal, mint te, lehet ezert nem volt rd nalam. Amugy sem vagyok egy sietos fajta ;]

Hmmm én próbáltam ezekkel a kombókkal amiket írtál, de akkor is realm downom volt. Nekem andariel, mephisto és pinlde kombóval egy rd-m se volt. Ha kihagytam mondjuk andarielt akkor ismét rd. Érdekes :-) Egyébként 1.9be nemvolt ilyen :-)

PiszkosFred
Jaja, de ez már akkor is így volt, amikor legutóbb játszottam, pedig annak majd fél éve már...és akkor is nyûglõdtek az emberek emiatt ;] Pindle mellett Shenk, Travi a ket leggyorsabban elerheto, es mire ezekkel vegez az ember, mar nem nagyon lesz baja.

Realm down-os dolgot a botozok ellen találták ki szerintem, bár lényegét nemértem megmondom õszintén...Ha kevés idõ telik el a kreált játékok között akkor szokta kidobni a usert, és így azt feltételezi hogy az ember botozik. De mivan akkor ha nem botozom hanem "legit" módjára ölök mondjuk pindleskint? Itt is ugyanaz a helyzet (kipróbáltam), kb 10 pindle után egy félórás RD volt. Megoldás : Ha MF-elsz akkor ne csak pindlet öljél hanem andarielt és mephistot is egyaránt, ezáltal megnövekszik a játék idõtartama és minden bizonnyal nem lesznek RD-k :-)

40k

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp