26171
-
#13916 lol
vetted a poént :P -
JancsiPapa #13915 Light sorc...Infyvel,jó sok fcrrel irt mint a disznó és még egy darab skiller se kell! -
Delac #13914 HOgy mi a jó karakter? Hammer, vayg fire sorc??
Sztem ez a jó karakter. :D -
Delac #13913 [IMG][/IMG] -
Dant0r #13912 Valahogy 1.10 után megszűnt számomra a d2, egyszerűen nem volt kedvem annyit runolni hogy normális cuccom legyen, haverjaim is mind-mind leléptek már, úgyhogy nem maradt más hátra minthogy süllyesztőbe tegyem a régi kedvencet.
Most viszont pár napja elkezdtem keresgélni, és a Hell Unleashed modra bukkantam.. Valami ilyesminek kellett volna lennie az eredeti diablónak is, ebben megvan minden, amit eddig hiányoltam:)
Nem az a szar, minden-hülyeséggel-telepakolom mod, itt nincs minden skillnek és szörnynek új kinézete, nem csinál minden mást, egyszerűen csak optimalizálva van az egész. Természetesen történtek változások, de csak ésszel.
A legjobb, hogy van closed szervere is a modnak, ahol már magyarok is elég sokan vagyunk:)
Mindenkinek ajánlom kipróbálásra; igaz baromi nehéz, de ha normált túléled akkor hell sem lesz nehezebb!
Itt a honlapja: Hell Unleashed -
JancsiPapa #13911 hm ja. -
Nuki #13910 mit? mégis hova káromkodtál amikor lefagyott? és mit?! "sájsze" vagy "fákk fákk!!" az aztán nagy káromkodás :)
telleg biosz füzeted kérd már el holnap mer ma elfelejtettem odaadni :D -
#13909 szánalmas.... -
#13908 Szerintem a káromkodásomért megkamom ,majd a magamét a moderátoroktól(sajna élőbb gépeltem és utána gondolkodtam) -
Nuki #13907 :,(
megesik....
jé vip vagy :D -
#13906 Rohadt Blizzard!!!!!!!!4
Ép Diablot gyilkoltam és már a fele életét legaktam mikor is fogta magát és a szerver lefagyot.1 órás játékomat baszta el!!!!!4 -
#13905 Access Violation hibaüzire mi is a gyógyír??
előbbmentem fel bnetre, vagy 8* mentem be gamebe és utána nyomta, utána restart gép, és utána a 2. joinnál már kidob ezzel...
mountolt a CDm, ahogy itt javasolták... nem értem. mi a gond?
kösz -
Nuki #13904 ott is széles tárháza van a csalásoknak :| -
JancsiPapa #13903 ... -
JhonnyLoL #13902 majd megtanulok :D -
#13901 lol :D
IJ :P
wownál setucc csalni, vagy igen? :D -
JhonnyLoL #13900 hát closedbe nem engedbe más accal se csak azt irja hogy : de single -be meg openen mukodik... hát kösz a semmit... maj megweszem a wowot ennek fuccs -
Aspyrin #13899 Örülj neki, hogy a cd kulcsod meghagyták. -
JhonnyLoL #13898 ha csóró lettem volna nem zavarna ugyis kicsit untam :P de azer nem voltem multigazdag sem.... 2 eni,2 low hoto,9 ele sk,palatorch13/17,2 soj ( :-/ ) ,meg par szokásos szar... nemkellet volna azt a szart hasznalni X_X -
JancsiPapa #13897 mh,bot már csak ide vezet... -
JhonnyLoL #13896 a blizzard lekúrta az accom X_X basszaaaameeeeg -
Aspyrin #13895 Azzal operál. -
Aspyrin #13894 Tudtam, 1.09-ben sláger volt a 6s phase blade 6db shaellel :) -
#13893 sorcnál a chain lightning castolása IAStől?
ez nekem új.. :P
van még ilyen? :D -
JancsiPapa #13892 Viszont akkor kevés lehet az fcred (lassan megy majd a tele), ezért vipermagit kéne rákötni -
#13891 Hát akkor lassú valóban, ha valahova sietsz (mondjuk egy BOSShoz, vagy bárhova)... :)
-
JancsiPapa #13890 Nem tudom tudtad-e (nekem is mondták), hogy a chain lightning castolása nem a fcr-től, hanem az iastól függ :)
Úgyhogy még az is van :) -
JancsiPapa #13889 Magában bármilyen kari a sorcon kívül, enigma nélkül. -
#13888 igen, ez a lightsorcnak kimondottan táp :)
Hellen pláne :) -
#13887 mi a lassú? :) -
Aspyrin #13886 Kérdőjel nélkül persze :) -
Aspyrin #13885 Is :D Létezik egy 1.10-es runaszó is?
Crescent Moon 3 Socket Axes/Swords/Polearms Shael + Um + Tir 10% Chance To Cast Level 17 Chain Lightning On Striking
7% Chance To Cast Level 13 Static Field On Striking
+20% Increased Attack Speed
+180-220% Enhanced Damage (varies)
Ignore Target's Defense
-35% To Enemy Lightning Resistance
25% Chance of Open Wounds
+9-11 Magic Absorb (varies)
+2 To Mana After Each Kill
Level 18 Summon Spirit Wolf (30 Charges) -
#13884 "Egyébként az a perverz gondolatom támadt, hogy a light sorcom kezébe belerakok egy crescent moont, mivel nincs lehetőségem infinityre. Gondolom a -35 lightres akkor is érvényesül ha nem csapkodom vele :)"
Nah nem mintha okvetetlenkedni akarnék, de a Crescent Moon az nem Amulet? -
Aspyrin #13883 Bizony, így munka közben milyen remek ötleteim támadnak :p -
#13882 Nekem eddig páncélban 2 volt amire aszondom nem volt annyira gáz.
Az egyik a Leviathan, közepes értékekkel. A másik egy uppolt eth. skullder :-)
Aspyrin!
Kösz az infót! -
JancsiPapa #13881 Én az lennék...de egyre kevésbé, inkább néha duel aztán annyi. -
JancsiPapa #13880 Sztem mennie kell ... -
JancsiPapa #13879 Csak lassú, az a baja. -
#13878 nekem az uppolt GA is megtette annak ellenére, hogy sokan lol-oztak... (hülyén hangzik, de jobban csíptem, mint az Enigmát - melyem sose volt, csak tesztként kaptam meg 1 sráctól... de a paladinomnak jobban tetszett a GA, ezért palának nem is igazán akartam Enigmára gyűjteni :D)
Szépen néztem ki úgy. :) -
Aspyrin #13877 Egyébként az a perverz gondolatom támadt, hogy a light sorcom kezébe belerakok egy crescent moont, mivel nincs lehetőségem infinityre. Gondolom a -35 lightres akkor is érvényesül ha nem csapkodom vele :)