Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben érdemes elkerülni...
csinálok egy gémet Lacika néven, a pass is Lacika. gyertekbátran, a továbbiakat majd ott megbeszéljük, hogy mit is csináljunk. 😊
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
bemesz egy boltba leveszed a polcrol a diot majd a penztarnal fizetsz😞
de ha valakinek van mas otlete akkor irja le
felek tolle hogy nenmlesz😞
Lenne egy kérdésem. fel szeretném rakni a Dio2 kieget, a Lord of Destruction-t. A sima dio2 nekem (sajna) NÉMET nyelvû, míg a kieg ANGOL. Beraktam a CD-t, és azt írja ki, hogy a DIO2 és a kieg nyelvének ugyanannak kell lennie? Mit tudok tenni? (mind a kettõ eredeti) fenksz for help<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
😛P
azt pedig ugy tudod megtenni, hogy /w *Bobber2 es innen mehet a rizsa
szal kb ennyi ha en irok neked akkor az neked jelenik meg szep zold szinnel jatek kozben😊
az este meg majd meglatju mert nekem lehet hogy mas iranyba is lesznek elkotelezetse
menni kell tibiaval is jatszani😊geim😊😊
Tegnap este Nightmare Act2-ben kicsit elszaladt velem az idõ, mert mire feleszméltem, a 46-os palámból 53-as lett! 😊
Na, akkor ma este hozzunk össze egy közös tápolást! 😊
Az én nevem --> Lanpala
bar szerintem ma is fogok tibiazni😊
de majd meglatom
ugyan ez megvan a tibiaban is😊
de ott legalabb ha minnel tobben vannak annal gyorsabban teremnek ujra a szornyke is😊
De ma csak délután jáccok WoW-al, este Diozok. Nem teccik, mikor olyan sokan vannak fent, és várni kell, hogy újrateremtõdjenek a szörnyek.
16 óra után? 😊
Jah, és ez mindenkinek szól, akinek van kedve jönni.
hat ha van kedved akkor engem is megkereshetsz ha vagyok bar enm ost eppen runolok ezerrel mert szeretnek fejlodni
szal az accom Bobber2 aszem😊😊
mondjuk en is most kezdetem ujram ert nemjatszottam eleg sokaig😊
de en nem sokat vagyok most se mert mas gameval is nyomulok es eleg osk idm elmegy a melora is😞
szal ha vagyok akkor mehetunk egyutt😊
Mellesleg itt nem az ismeretlenen volt a hangsúly, hanem azon, hogy széthekkelik. Gondolom te sem örülsz, amikor belép a szerverre egy lvl 90-es akárki, és poénból percenként legyilkol....vagy mondjuk egy Baal után valaki drop hekkel (vagy mivel) egy szempillantás alatt felkapkodja a jobb cuccokat, és már el is tûnik a szerverrõl.
Csak a magam nevében tudok beszélni, szal Lacika1979 az accom, ha fent vagyok, bármikor szívesen látlak egy kis hentelésre. 😊
Örömmel látom, hogy újra pörög a topic!
Mivel megrögzött Dio játékos vagyok, szívesen beszállnék egy magyar csapatba. Kicsit uncsi egyedül csinálni a küldiket, aztán Baal Run-olni ismeretlen idiótákkal, akik széthekkelik a játékot! 😞
Szóval én szinte minden este 8-9h-tõl fent vagyok...jelenleg egy lvl 46 Hammer Palával.
Szóljatok hova/kire kell menni! Nem vagyok mohó és nem csítelek (maphack meg ilyesmik)! 😊
Peace
Vagy inkább nézzétek meg a galériámban az utolsó képet, és találjátok ki, mit fogok jáccani. 😊
Sok jó magyar arc van.
Elég csak ránézni a magyar guildre, hogy milyen sokan vagyunk 😊)
milyen másik játék? én még gyengébb vagyok. ugye a sorci nem éppen egy erõmûvész 😊
jah, minden nap vagyok 16-17 órától, úgyhogy ez nekem nem gond, majd szólsz, ha tucc jönni.
Én is éppen "dolgozom". 😊
hehe😊😊
sajna mondom nem tudom hogy leszek mert masik gameval fogok valoszinuleg ma nyomulni a baratnommel😊
szal szerintem a mai nap felejtos😞
amugy meg nagyon gyenge vagyok😞
semmit nem tudok csinlani😊
de ha majd tudok akkor nagyon szivesen segitek ill ha tudunk akkor mehetunk ujra egyut
szal lehet huzni a karaktereket ezerrel😊
na bocsi de most baszogat a fonok hogy mi a fenet levelezeek itt egsz nap😞😞
szal nagyon imitalnom kell a munkat
Baal run, meg minden?! 😊))
Akkor elég jól haladtál azért. Majd húzhacc át act3-4-en. 😊
legalabb tudom majd kitrol kell kunyeralnom az en noob assamnak a cuccot majd😊😊
hiszen te azt ugy is csak eldobnad😊😊
nekem meg jo😊😊
ezt csinálom majd meg jövõ héten:
jah,ith,ber=enigma
vex,hel,el,eld,zod,eth=botd cb
!Forza Ferrari!
jaja jo lenne atmenni bar en ma nem tudom hogy leszek emrt egy kicsit majd egy masik gameval is nyomulnom kell😊) szal en szerintem ma nem leszek tul sokat de hat ez eleg nehez igy elore megmondani😊😊
amugy telleg jo volt en tok jol szorakoztam😊
egy kicsit utana runoltam es meg egy par baalrun is belefert mielott aludni mentem szal mar 34 es az asam talan😊
ugyhogy lehet hoy lssan el kell kezdenem gondolkozni rajta hogy hogy szerezzem be neki a cuccokat😊
tegnap mar ossze i irtam hogy nagsjabol mi is kell nekem😊)
full nait set
bartuck
draculs grasp
ezekre emlekszem most igy fejbol😊
szal lesz mit konyorogni😊)
de hat majd csak osszeszedem valahogy😊
mert hat sajna ezek nelkul az asa eleg halott karakter😞
na de majd megoldom valahogy😊😊
holnap már át kéne menni nightmare-re, nem? 😊
na vagyok de elfelejtettem mivel is lehet irni a masiknak😊😊
az accom Bobber2
szal irjal ha van valami addig en is probalkozom😊
amugy bocsi hogy csak most vagyok de szarakodott a csello es nem volt netem😞
meg Nood ill Shamanon keresztul😊
en is 4 ig melozom szal ha hazaertem akko majd felrakom a gamet es megcsinalom amit kell
a huzasra ha nem gond akkor majd lehet hogy igenyt tartanek😊
elore is koszi😊
amugy en eleg jol tom mi kell az asanak csak mar nem jatszottam lassan 1 eve es most elfeljtettem jo alaposan amugy ezek az infok szerintem tok jol elo fognak jonni majd jatek kozben
csak hat ahoz ugye jatszani kene😊😊
Assám még nem volt soha, így nem is tudom, mit kell neki gyúrni. 😊
Húzásban szívesen segítek, csak szólj.
mind1 ha minden igaz es helyeiût is tudok csinalni a gepemen akkor majd este leszek ingame es lehet hoyg emg ide is beirom hogy milyen accon nyomom ajd de hat most ugye mindent teljesen elorol kell kezdenem szal meg nem tom az acc nevemet se😊