Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is ott túrkáltam de semmi 😞

Bobber
haaat 😊
en az a baj hogy elegge alkalomszeruen vagyo mostanaban szal gondolok egyet es bemegyek ket runra ha nincs benn sennki akkor ugyan azzal a lendulettel amivel a runok mentek jovok is ki😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

ha mész fel, elõtte szólj. vagy vegyél fel MSN-en ha használod, vagy mittomén 😊
Bobber
hat jonagyokat mindenkinek😊😊

Nagyon el vagytok tunve mostanaban gamebol😊😊
vagy csak en vagyok ritkan???😊😊
na jo azert a hetvegen voltam egy parszor de mindig egyedul szal nem is sokatvoltam ert hianyzott a csapat😊😊
de hatha sikerul valamikor osszehozni majd megiont egy kis kozos irtast😊😊😊
addig is jo hentelest nektek😊

PiszkosFred
Egy jo partyval lev25 megvan hamar. Ha jol csinaljatok, andinal mar 13-14, durielnel meg mar megvan a 18-20. Mefi fele nem kell egybol a traviban kezdeni wpvel, hanem irtani kell utkozben a nyomorult kis "samanok es tarsa kft"-t. Aztan egy gyors travirunk, mefi, tuskeshatu, es anci. Jobb esetben ekkor mar 22-23 siman megvagy, es max par ora telt el. Ha nincs meg a 25, vagy egy nagyobb partyval akt2 tombrun, vagy akt3travirun, esetleg szinten nagyobb partyval diablorun. Akarmelyik is, 1-2 run es mehet a baalrun. Onnantol pedig ahogy irtad, percek kerdese a lev70es szint ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

registry-ben nem talál semmit. legalábbis Én nem találtam. 😊
Shaman
próbálj registryben túrkálni,bár nem tenném rá a nagybökõt.....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Figyi ezzel 1 baj van. 25-ös szintig nem százalékban kapod az xp-t a másik után,hanem iszonyat minimális xp-t kapsz.
Magyarul lev 25-ig szinte magadtól kell felfejlõdni. Onnantól nagyon gyors,mert irány normál baalrun,haver írt te pár run alatt lev 40,aztán mehetsz night,ahol haver megint átránt,baalrun,stb,aztán írány hell.
Szal lev 25-ig azért fel kell fejleszteni a karit,ami nem 5 perc,onnantól már begyorsul a dolog.

Azt én sem találtam 😞

Imremagdi
diablo 2 hol tárolja a telepiési szeria számot? hogy ujtatelepités nélkül ki tudjam cserélni ? sehol se találom

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

<#worship><#taps>
nekem a 2 van ugyanilyen kiadásban
IMYke2.0.0.0
Korábban OFF-oltunk a régi szép, dobozos játékokról és akkor került elõ részemrõl a dolog s az ígéret, hogy felteszek róla képet, ha hazakerül a digi...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szépek, de mi köze van a diohoz? <#fejvakaras>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

IMYke2.0.0.0
Szegénykém, immáron 2 éve kallódik a CD-im között, ezért kissé kopott már a doboza...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az általam beígért képek - miután kénytelenek voltunk egy akkutöltõt venni az otthonfeledett hiján az HP-hez:

Baldur's Gate 1 Collector's Edition 00
Baldur's Gate 1 Collector's Edition 01
Baldur's Gate 1 Collector's Edition 02

Bobber
grata😊

<#eljen><#taps>
Najó, mielõtt szétoffoljátok a topikot lessetek csak ide, egy ládikából mit szedtem ki ma bocin:

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CattiBrie
jó jó pejsze

de azért egy két fontosabb dolgot én intéztem neki (tárhely, domain) <#rolleyes>

[/spam]&#8482;

CattiBrie
<#puszi> 😄

[/spam]&#8482;

akkor most mi van?! 😄
Bobber
na ja csak akkor meg azon megy a vita hogy kit is illet a HF😞

Russ!an
Én nem igy gondoltam. Ha ilyen sokan jáccotok innen akkor simán össze lehetne fogni. 8HF-hez 1 karit kell csak 40-es szintig elvinni a többi 1-es kari is lehet. azért ez igy már más fényt vet a dologra. gondolj bele: Ha vagytok 8-an és mindenki csinál 1 karit (LVL40) akkor az hány HF? és közben meg megy az ökörködés abban biztos lehecc 😄

ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

Bobber
ja maugy meg a bocizás a legjobb😊😊
ott sok jo dolog eshet😊

Bobber
hat nem tom en anno baratommal csinaltam azt hogy karaktert csak helforge miatt csinaltam de ha ugymond szabajosan akarod csinalni akkor sok ido mig felhuzod olyan szinter hogy hellen mehessen
ha meg ugymond szabajtalanul csinalod akkor meg mazli kell hogy olyan partyt fogj ki aki at tud teged huzni a kveszteken szal eleg nehez kerdes akkor mar lehet hogy inkabba gyemantokat erdemes gyujteni es eladni mert ha jol lattam akkor mostanaban eleg nagy divat lett a kotyvasztás😊😊

Russ!an
Miért nem runáztok (HF), ha már ilyen szép nagy a család?
Pikk-pakk össze rántható jó sok runa.
és akkor komolyabb cuccok is összerakhatók.

ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

Bobber
ki mondta hogy nem??😊

EqUiNoX
Flört, szerelem, közös gyakás, pedofília, vérfertõzés, "ördögi" halálok, móka, kacagás. Tényleg nagyon szappanfeelingje van 😄

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Az apja lehetnél !
Az akkor pluszban még vérfertõzés is 😊)

gazo
ja, lollogott õ is, mikor kiderült, hogy én meg 32...<#nyes>

LOL 😊

gazo
ha már gyakás ---- tegnap egy másik sorccal gyaktuk a kosszarvút. A kollega mint kiderült francia, és 13 éves, tehát elmondhatom, hogy pedofil módon franciázva gyaktam Diabolot.<#zavart1>

Mindig E/1-ben beszélsz a magyar oldalról pedig T/1 !!!

"webalom van"

weboldalunk van !!

Így többes számban !

Na így már értem a dolgot. Aszittem, hogy Testi-lelki jóbarátok vagytok 😊
De akkor ez csak amolyan ingyencirkusz, hogy ne unatkozzunk <#idiota>
CattiBrie
Tegnap is veled akartam gyakni.. a lag-ig..

Nem hiszem, h valaha megcsalom a Tibiát - fõleg, he fizettem érte, webalom van, tali lesz.. stb.

Aszittem szpem, de ha nem zavar senkit..

Azért egy kommentbe tettem. 😊)

[/spam]&#8482;

Bobber
<#wilting><#wilting>

IMYke2.0.0.0
Mennyire meg tudja változtatni - értendõ: infantilissé tenni - egy nõ közelsége a rákattanó férfit, iskolapélda.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Bobber
hehe itt is eletet viszunk a topikba😊😊😊

Bobber
vagy te is josz diablozni😊)

Bobber
neeeeeee😊😊😊😊 nem teszel te velem olyat😊

CattiBrie
Lacika: Bobber Tibiában a gyakótársam. Tök sokat lógunk együtt. Vannak olyan helyek, ahova cask együtt tudunk menni, mert már olyan jól össze vagyunk szokva, és egyedül el is feküdnék.

De majd jól mekcsalom én mással és inkább elmegyek egyedül gyakni. 😊)

[/spam]&#8482;

Bobber
amugy joreggelt mindenkinek😊

Bobber
hagy õ jatszani csak egy kicsit durcas ha nem a tibiaval jatszom😊😊😊

szóval most nekik van közük egymáshoz, vagy csak poén? Ha poén, akkor szar vicc volt, ha nem akkor meg Cattibrie, hagyjad jól jáccani a Bobber gyereket, mer' az jó neki (meg nekünk is). 😄
IMYke2.0.0.0
Tiszta Mónika Show... pfff

Shaman
már itt is csak a házastársak vitája megy.....

Bobber
nnneeeeeemmmm😞😞😞😞😞
en nem csallak meg😞😞😞(

spam <#idiota><#eplus2>
CattiBrie
azaz mekcsalsz 😞 (#11322)

[/spam]&#8482;