Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bobber
ja es nemart egy jo kisero se ha mar trappos asat csinlasz mert ha light imun lennyel futsz ossze ami sajna eleg sok van hellen akkor sajna vege a dalnak😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Bobber
hat nem tudom ha assat csinal az ember akkro vagy martialosat vegy lightosat szoktak csinlani
szoval ezen kell nektek is elgondolkozni hogy mire tegyetek a skillt
vegyes assat felesleges csinalni
nekem martialos van es eleg jol megalja a helyet akar hellen is bar nagyon lassan lehet vele haladni hogyha egyedul van de arra nagyon jo hogy felfogja a tomeget es egy sorci vagy pala meszaroljon😊

Carlos
Na, nekem is assam van. Most 63 körüli asszem.
A Claw Mastery, a Strike és a Death sentry van maxon. Most 4 skill pontom van és nem igazán tudom mire tegyem õket!
Szerintetek?

Þór vígi þessi rúnar

rage
Van egy assassinom, trap skillekre mentem rá
Az ok, hogy a death sentry-t fejlesztem maxra, illetve
teszek bõven a shadow-ra is, hogy az is erõs legyen

De mire érdemes még pakoljak?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

oneal1
ebbõl a barbáros verzió marha sokat ér
5 bo-t ad a legjobb meg 3 bc-t asszem
+ 2 all skill

!Forza Ferrari!

Shaman
rúnaszavas sapka. Alapból ilyet nem találsz,mint majd minden cuccban a rúnaszavas dolgok a legjobbak a diablóban,perzse ehhez sok-sok magas szintü rúna is kell....

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

sz4bolcs
jézusom.. ilyet hol lehet szerezni??? és mi az a level 50 delirium?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nézd csak meg jobban azt a képet:-) Azt a karit lesd ahol éppen az egerem áll :-) Ismerõs? Olyan, mint a stygnian doll. Na erre is képes a delirium rúnaszavas sityó :
Lem + Ist + Io
1% Chance To Cast Level 50 Delirium* (morph) When Struck
6% Chance To Cast Level 14 Mind Blast When Struck
14% Chance To Cast Level 13 Terror When Struck
11% Chance To Cast Level 18 Confuse On Striking
+2 To All Skills
+261 Defense
+10 To Vitality
50% Extra Gold From Monsters
25% Better Chance of Getting Magic Items
Level 17 Attract (60 Charges)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

sz4bolcs
Milyen az a delirium sityó??? hülye vagyok, de ilyenrõl még nem hallottam 😊 És miért érdekes, hogy sikerült megcsapatni magát?

amán delirium sityó volt és sikerült megcsapatni magát :-)

sz4bolcs
ez mi? és honnan jött?

Egy kis delirium :-)

Ja a D2 készítõinek új játéka... közben megnéztem, szerencsére a jab a régi az 1.10-ben

War. War never changes.

edios
Mond az Nektek vmit,h Hellgate: London? Ha nem,akkor nézzetek be a topicba szerintem!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Emlékszem hogy régen az amazonnak tök jó volt a jab attackja, sokkal gyorsabban tudott szúrni min alapban. Ezt az egyik régebbi patchben kivették.Kérdés: Még mindig ki van véve?

War. War never changes.

Zsastokö
Nagy unalmamban kreáltam egy hc karit, és vérszemet kaptam, azóta le sem jövök róla, még az sem tántorítot el, hogy ez már a negyedik ugyanolyan nevü karim<#kuss> Iszonyú komikus helyzet az, amikor egy szórakozott f@sz rányom a hostile-ra és a csiken kivágja a társaságot (nekem nincs belõve), aztán megy a röhögés.
Zsal ha nem whispelek rögtön, annak határozott oka van<#hawaii>

kani-s battle net megy valakinél?
www.gamecopyworld.com
innen leszeded a cuccot, és felmásolod a music.mpq, meg mittomén még melyik file-t, és megy. Nekem is így van.
Shaman
miért nem húzol belõle egy ISO-t s akkor mountolod,s kész.

Egyébként meg lehet csinálni,majd valaki megmondja,de asszem pár mpg-t fel kell másolnod a gépre...

phalanx
vaéali=valaki <#wink>

phalanx
nem tudja esetleg vaéali létezik e 1.10-hez olyan no cd crack amivel lehet a b.neten is nyomulni, csak mert rendszerint nincs bedugva a cd-íróm, így hiába van eredeti dióm, nem indul... régebben még 1.9-hez volt ilyen crack biztos megcsinálták már 1.10-hez is ... elörre is köszi <#worship>

<#nevetes1>LoL

CattiBrie
áááááá 😄DD

[/spam]&#8482;

Shaman
nem mindenkinek.......

macsek meghal,akkor kiírja: "8 lives left" :-p

CattiBrie
akkor az élet hád kór?

[/spam]&#8482;

shaba23
én azt csináltam, hogy amint elértem a 2-3 milliót, akkor elzsákbamacskáztam gyûrûre 😊 NAGYON jó rare cuccok jöttek néha
Hard Core

IMYke2.0.0.0
HC = HardCore karakter - egy élet, meghal nincs tovább.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shaman
hát én ugyan már régen dióztam,de a pénz az amivel max csak a legelején vannak gondok. Szépen hozogatod fel a nem annyira leamortizált páncélokat eladogatni,oszt tele leszel lóvéval hamar.

Meg pénznek nincs annyira jelentõsége,max repairra,meg löttyökre kell.

A hc az mi?

Egyébként Imyke, hogy linkelélt a be teljes nevedhez képet?

FPS-ekkel már nem igen játszom, max multiban....

Szerencsére még egyszer sem haltam meg, de azt mondták ha meghalok, elég sok pénzt vesz el a játék.

IMYke2.0.0.0
Megszokta az FPS-ekbõl a mentéseket...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bobber
de miert gaz az ha mewghalsz??
annak meg csak hc ban van jelentosege de az meg pont arrol szol hogy ne halj meg😊
szal en meg mindig nem ertem😊😊

Mert ha meghalok, akkor is csak úgy tudok kilépni ha elmenti😊 ha nem mentené el, akkor még a halál elõtti gammát tudnám folytatni 😊

Bobber
miert zavar teged hoyg mindig ment a jatek?
nem igazan ertem bocsi de azert kivancsi lennek ra😊
max az imbues questnel lehet zavaro de nem tudok mast moindeni ami indokolna hogy neha elozo allast toltson vissza az ember

lvõ=lévõ

A játék bizonyos idõközönként autómatice ment, ha kritikus kilépést vélasztod, akkor is elmenti, de nem az akkori inventory, stb. lesz elmentve, hanem valamivel régebbi.

A lényeg, hogy nem a játék indításakor lvõ alapot lesz.

IMYke2.0.0.0
Igen.

Hi, Engem az eléggé idegesít, hogy csak úgy lehet kilépni a gammából, hogy közben el is menti az aktuális játékállást. Azt kérdezném, hogy úgy is elmenti a játékállást, játék közben, ha CTRL ALT DEL-el lépek ki?

EqUiNoX
Ez az a technika, ami sosem érdekelt ;] Én a játék élményéért játszottam mindig is az évek alatt, és ha ennek az a következménye, hogy sosem voltak "hypermegagigatápos" cuccaim, akkor így jártam. Én az élményért és kikapcsolódásért, mások a cuccokért játszanak maximalista módon. Nem rossz ötlet, hajrá, de nélkülem. (wow amúgy is átvette a diablo szerepét, de elõbb utóbb megint visszatérek, ahogy mindig is elõkerültek a karaktereim, akármit is csináltam mellette..;])

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Bobber
hat mi amikor tudunk😊
az a gaz egy kicsit hogy aki nem premi az nem tud olyan konnyen belepni este mert ha egy szerveren 850 emberbnel tobb van akkor sorba allit es csak ha sorra kerulsz akkor tudsz bejonni na ez neha orakat is eltarthat😊
de azert erdemes probalkozni😊
ha telleg jonni akarsz majd akkor a secura nevu szerverre kell a karakteredet csinalni mert mi ott vagyunk ill ott soka amagyar es eleg jol ossze is vagyunk szedve😊

végülis, miért ne! mikor szoktatok jáccani? mert éjszaka WoW-ozok, max délutánonként érek rá picit 😊
Bobber
ja ez eg yjo otlet johetne oda is jatszani😊
de sajna ha jol tom akkor o WoW ozik szal az meg mar egy kicsit komolyabb mint a tibia😊

Bobber
hat ja za mar nem rosz😊
de ehezkell 7 fanatikus ember 😊
en sajna mar nem az vagyok😞
sajna megint egyre ritkabban jatszom es en hajatszom is akkor is mar csak a jatek oromert tesezm nem azert hoygneke hude jo cuccaim legyenek😊

CattiBrie
Télleg, Lacika!

Neked nincs kedved kipróbálni a Tibiát 😊

[/spam]&#8482;

Russ!an
Azért ez nem teljesen így van. AZÉRT irtam hogy miért nem fogtok ossze. mindenki elkezd 1 karit. 7 kicsi + 1 nagy kari. kb 20 perc alatt LVL 12 Trisrunolva.utána még 20 perc MAX és lvl 20 Tombrunolva.
5 szint bocizni aztán Baalrun. KB 1,1 és 1/2 ora alatt simén 40 es szint de ez 7 kari. utána ujabb 7 kiskari de ez csak átrángatva lehet 1-es is a végére. Ez megcsináljátok 7x és a 40-es karik 7 kiskarit tudnak átrángatni majd NM-re és Hellre is. tehát kb fél nap game és ez 64 NM HF és 64 Hell HF. azért az nem rossz.

ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B

Imremagdi
azért kérdeztem, mert az 1.09 patchal sikeressen játszottam a batleneten, egy seria szám generáló progi által kiköpött számmal, és gondoltam hátha a 10-el is müködik, hát nem 😞

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

<#eljen>

Imremagdi
megtaláltam ! mpq-ban tárolja a seria számot ! a diablo.hu oldalon van egy jó leírás a gyors seria szám cserére !

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1