Diablo 2 - Lord Of Destruction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megint 1etértünk !
A Diablo 1-el kezdj, mindneképp. Majd folytasd a kiegészítõjével - Diablo: Hellfire.
Majd jöjjön a Diablo 2 + a kiegje (Lord of Destruction).
Már mindkettõnek - Diablo 1 és 2 - van teljes magyarítása is, a Magyarítások Portálon megtalálhatod õket.
A többire - érdemes - egyedül jöjj rá!
-----------------------------------------
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Életemben elõször tegnap töltöttem be egy szerepjátékot, a Diablo demo verzióját és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon tetszett, már értem miért istenítik így, de mivel még kezdõ vagyok ezért tanácsokat kérnék tõletek:
- Milyen taktikák léteznek, tippek - trükkök, ugyanis én az egyszerû klikkelésen kívûl nem sok semmit csináltam, pedig biztos vannak ennek a stílusnak is taktikái
- A Diablo 2 miben tér el az elõdjétõl ?
- Kezdõként milyen más szerepjátékokat ajánlotok nekem ?
Bocsi, hogy ilyen alapokkal zaklatlak titeket, de ezek fontosak lennének :)
Ebbõl olyan 10 lehetett,mikor kértünk HF-et.
Alapból mi ingyért húztunk,de volt olyan,hogy spec semmi kedvünk nem volt húzni,de xy nyikorgott,hogy nagyon szeretné meg minden,s mondtuk,hogy jó akkor adjon HF-et. Ennyi.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Hullottunk rendesen Hellen act 5-ben, amikor Boberrel nyomtuk :)
Én csak 1 vagy 2 actot húztam egy srácot, ez volt eddig az egyetlen huzim :)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Azé hellen már nem olyan könnyü/eccerü a húzás,szal azért mi is megszenvedtünk vele.
de...
Ha nincs online cimbora, vagy nincs hely helles kvesztgroupba, akkor, de csak akkor fel lehet ajánlani a HFt a segítségért. De persze ha látod hogy õ azzal akarja kezdeni a tényleges meló helyett, akkor azonnal leave ;]
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Mondjuk akkor is úgy kezdtem, hogy "nem üzletelek" de olyan kis erõsködõ töcsök voltak, gondoltam jót fogok rajta derülni... ja igen :))) volt pár direkt halálom, "nem jöttök segíteni, lazsáltok?...pukk 1 halál pukk 2 halál" :D:DD:D
Szeretem szivatni a hiénákat.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hellforge :)
Persze hogy nem üzletelünk, húzni hülyeség, 2 nap alatt megvagyok 70es ha nem húznak...
Egyszer "húztak" és az ára az volt, hogy a Pokol Kovácsának üllõjén összetört Mephisto lélekkõ "adományait" õ nyalhatta fel - normálon. Ennyit nekem megért.
Asszem sokkal többet tudok, mint 2 hete. Láttam már deliriumot is.. meg enigmát meg minden lószart.. :D És esett az elsõ IK vértem.
es utana tunik el minden leny
szal rosszul emlekszel:):):)
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Bár ugye elvileg elég lenne minden oltárt megnyomkodni,anélkül,hogy bárkit is megölnél,s akkor elvileg mindenki meghal és jön Dio....
Nah ez az ami nekem hellen nem igazán ment. Pedig nem voltam sose rossz teleportból (Baal runnál is olyan 95%-ban mindig lejutottam hozá),de itt annyi lény van,hogy nehéz teleportálgatni,s leütnek.....
Mindenesetre, csak cold sorci kb lvl80-tól (csicska is annyi)alkalmas
runolni legjobb, Countess(rúna) - Andy(SoJ)- Mefi - Pindle - Dagadt izé act4 elsõ pályájának végén.
Én mindíg olyan helyre mentem, ahol volt már pár ember, mert elméletileg több fõs pálya esetén jobbak az esélyek
Countess ( a rúnás kiscsaj) minden esetben cold+fire immu. Õ ellene erõs csikával szoktak menni,vagy pedig villámos sorc. De a villámos a ritkább,mert csak countessre sorcot fejleszteni nem igazán éri meg.
Nekem Fo+Meteor/Fireballos sorcim egész jól elboldogult. Igaz kemény cuccai voltak...
viccet félretéve egyágút ne, mert hellen megdöglik (hacsak nincs állandó partyd). Meg a fõskilleknél figyelni kell a synergykre, ha túl sok van, akkor zabálja a skillpontokat és nehézkes a haladás. Én most egy FO+FW kommerszet csinálok, egész jónak tûnik. Igaz elõtte Blizz+FB-set csináltam, jónak tûnt, de hellen a Den elõtt 30 perc volt (egyedül) 5 db coldimmun zombi uniq + minionok...<#zavart1>#zavart1>
Asszongyák Blizzardék, hogy nincs befizetve a next hónap, holott szerdán megcsináltam, utána ment is péntekig :S
Na, megint vadászhatok ezerrel Ko + Ko + Mal rúnákat meg egy 3 socketes pajzsot! A francba!!!!!!!!!!
Tehát ha már kék a cucc,s van mágikus tulajdonsága nem fog müködni a rúnaszó!
Erre figyelj oda!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
régen nyomtam már a diót, úgyhogy törölték a régi karijaim és cuccaim, de most visszatértem és csináltam egy javazont de valamiért nem igazán mûxik a lightning fury... bocin pl csak a legelsõ tehénsort tudom csak sebezni vele, valamiért nem megy keresztül rajtuk a villám, pedig a fury és a peirce maxon van (bár egy elég szar 20-50 dmg javelint használok).... mi lehet a baj?
1 éve mikor abbahagytam a gamét, a titans revenge szinte már nem ért semmit hacsak nem volt elég magas %-u. Nem tom most is így van e de ha igen, nagyon hálás lennék ha valaki tudna adni egyet (akár a lehetõ legrosszabb is megfelel) <#vigyor2>#vigyor2>
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Sorrendben beledobálod a rúnákat, és kész is!
Most Single-ben vagyok. Találtam egy három socketes pajzsot és kinéztem neki a Ko+Ko+Mal rúna kombinációt.
Egyszerûen beeldobom felülrõl lefelé a rúnákat és kész?
Tuti mûxik majd a rúnavarázslat?
Realm-ben még úgy se találtam ilyet.
Amikor utoljára végignyomtam a Diablo 2-t single-ban akkorm ég csak 1.06 diavtozott - rúnák még sehol...
Segítsen valaki!
[b]
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Na, az van, hogy képtelen vagyok normális cuccot találni szerencsétlen lvl 79-es hammer palámnak. Óriási dilemma, merthogy:
1. Ha egyedül nyomom, akkor olyan ritka a jó cucc, mint a fehér holló.
2. Ha becsatlakozom játékba, akkor a többi csíter meg felkapkodja a cuccokat, mielõtt pisloghatnék egyet.
Viszont valamit tennem kell, mert 79-es szinten már nem egészséges 5 percenként meghalni hellen.
Valami ötlet?