Diablo 2 - Lord Of Destruction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, akkor Lantee szabta el a dolgot 😄
Bobber
igen van ilyen
amikor krealod a jatekot akkor van egy pipa ami megmutatja hogy mekkora szintelteres az ami engedelyezett a jatekban szoval ha te csinalsz egy jatekot mondjuk egy 60 as karival es o jon egy 50 essel akkor nem biztos hogy be tud jonni mert aszem alapbol 8 szint kulonbseg van beallitva
szal azt ki szoktak kapcsolni es akkor barki tud barkihez csatlakozni

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

oneal1
jah én azon röhögtem hogy nem keverendõ össze az io val😊

!Forza Ferrari!

oneal1
jah én azon röhögtem hogy nem keverendõ össze az io van😊

!Forza Ferrari!

tegnap este - mikoris a qrva wow ismét behalt - gondoltam benézek egy picit runolni. Látom, hogy bent van Lantee. Ráwhispelek, csatlakoznék hozzá (normal ACT2) DE nem engedett be a gém, valami szinteltérés miatt? Na ez most valami újítás, vagy valami elbaszódott, vagy mi van? A 67-es pala, a 73-as sorci, de még az 1-es barbár sem tudott belépni a 22-es necrojához, egyedül a 15-ös barbárom. Ilyesmivel még nem találkoztam eddig.
Jah, ha Én csináltam a játékot, Õ tudott csatlakozni. Ötletek?
Shaman
akkor meddig dobhat?

Én tudomásom szerint Lo-ig...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Stotoo
Na picit leegyszerusitettem. Gyorsan irtam egy loadert amit innen tudtok leszedni. Tomoritsetek ki a maphack konyvtaraba es csinaljatok egy parancsikont az asztalra vagy barhova.
1. inditsatok dio2ot, lepjetek be 1 gamebe
2. alt tab
3. inditsatok el ezt, nyomjatok egy yes-t utanna egy installt-t es mar megy is az mh.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

azér, mer neki malaca van vazze. 😄
oneal1
hát nem😊)

!Forza Ferrari!

Bobber
jaja mint shamn is irta dobhat jot de nagyon ritkan szal lehet hoygha nagy mazlid van akor egymas utan ket korben is dob jot de ha rosz napja van akkor lehet hogy 300 runbol se dob semmit😞
szoval aki countest nyir annak kitartas
amugy mint itt mar volt egy parszor lehet hogy jobban megeri bocizni mert a bociknal sokminen mas nagyonjo dolog is eshet es runa is eshet eleg jo legalabbys aspyrin eleg jo kepeket linkelt mostanaban be😊

Shaman
figyi ez változó.
Sokszor dob nagyon szart,ezért kell sokat runolni,s szépen összerakosgatni.
Én asszem Thul-tól raktam mindig össze,az az alattit fel se vettem.
100-200 runból már biztos dob 1 Um-ot plusz még egyebeket.

Nem is ist-et vártam én, hanem valami thul dol netalántán egy hel-et. AZért akkora elvárásaim nincsenek. Viszont tegnap ennek ellenére is kiszúrta a szemem egy el-el Hellen. Váááááá

Shaman
hellen countess Lo-ig dobhat.

nem keverendó az Io-val.

Bobber
a jatek nehezsegenek megfeleloen dobhat runakat
szal normalon ne varj istet
de hellen mar eleg jokat dobhat de azert csodat ne varj en nagyon sokat runoltam es a legjobb talan egy mal volt
de hellen se dobhat mondjuk zod ot szal azert mondom csodat ne varj😊

IMYke2.0.0.0
A HASZNÁLATA:

1. MapHack 6.1c-t kitömöríted tetszõleges könyvtárba
2. A crackjét a könyvtárába!
3. Elindítod a Diablo 2-õt és betöltesz egy játékot, vagy fellépsz B.netre!
4. Alt+TAB és elindítod a MapHack-et, de nem klikkelsz semmilyen gombra (még).
5. Elindítod a MapHack Crackjének alkalmazását, ami rákérdez a telepítésére, "Yes".
6. Ezután a MapHack paneljén az "Install/Update..." -re klikkelsz és kész.
7. Alt+TAB a Diablo 2-be, ami egy fehér üzenetsorral tudatja, hogy az 1.10-es verzióhoz tartozó MapHack installálva lett.
A többi már gyerekjáték lesz, ha elolvasod a gyorsgombjainak részletes leírását.

Ez is mutatja, hogy én már kipróbáltam a programot.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem müködik. Valami idióta hibával leáll. Mondjuk annyira nem fontos csak kiváncsi voltam. Egyébként az igaz, hogy hell-en a Countess BÁRMILYEN rune-t dobhat??

Bobber
hat az az igazsag hogy elvileg csitnek minosul es elvileg bannolnak erte mint mar irtam de szerinem itt is mindenki hazsnalja mert nagyon megkonnyiti a jatekosok eletet
van aki tagadja es van aki nem
amugy ezt nem tom hogy milyen amit imike berakott de tuti jo
szal ha mmukodik akkor hasznald nyugodtan bar mondom elvileg csalas

Bobber
wow a szemetek nemeleg hogy elvileg cvsit es bannolnak erte de meg fizetos is😊😊

IMYke2.0.0.0
Rengetegen használják - még a nagymenõk is (vagy épp azért nagymenõk?).
MapHack 6.1c
Ez pedig kell a MapHack feltöréséhez
A MapHack ugyanis fizetõs lett!

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A map hack címû segédprogram használata cheat-elésnek számít? Vagy azt még tolerálják? Ha használható nyugodtan, akkor azt hol tölthetem le??
A válaszokat elõre is köszönöm.

lol
Bobber
hehe Lacika ugy latom nagyon elkapta a forditast😊😊

via_mala
ilyen tüzes kutya fasza, meg vándor madár botja
Bazzeg öcsém, majd behugyoztam a röhögéstõl! Még most is vigyorgok, mint egy idióta! 😄

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

EqUiNoX
Nemtudom pontosan, de kb 700-800 HUF egy gagyi egér, venni kell egyet és azzal diablózni ;] Nálam legalábbis mindig volt valami leselejtezett szar, ami ha nem a kattingatástól, akkor a földhözvágástól ment tönkre...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Laalee
pedig üt és castol is az magátol folytonos nyomvatartás mellett is.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

IMYke2.0.0.0
A haladásnál igen, de a harcoknál nem ússza meg a klikkelgetéseket. S bizony az elején - 1-30-as szintig - kattingatnia kell ezerrel, hogy túléljen minden támadást!

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Laalee
miért kell össze vissza klikkelgetni? nyomva kell tartani azt az egérgombot és 2évet is sporolhatsz szegény egerednek 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Stotoo
Eloszor is szerezd e a full diablo 2-t és a kiegészítõjét a Lord of destructiont (LOD) Ez 4 cd. Játsz vele kicsit singleben hogy kitapasztald mi hogy van aztan gyere vele netre jatszani mert sokkal nagyobb a játékélmény multiban mint singleben. Egyebkent van 1-2 hotkey amivel klikkelest lehet sporolni, de alapjaban veve ez egy egergyilkos klikkelos jatek 😊.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

amint látom, ez a tüzes kutyafasza bejött 😛
amúgy tényleg überbrutál a cucc 😄
gipsz öcsém.

Shaman
felborultál?

PiszkosFred
Lehet, de a "polyén" szó szinte fizikai fájdalmat okozott amikor elolvastam ;] Kétszer!!!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szerintem ez nagyon szar polyén.
AMikor anno megjelent az 1.10beta, majdnem felborultam

Shaman
dejó neked...:-p

pazze, nekem már 1.40 van<#action>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Shaman
jah kijött az 1.20

Hiö, mizu? Már vagy egy hónapja nem voltam fent, van vmi újdonság?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

shaba23
maradjunk annyiban, hogy aki otthon single-ben diozik és nem tud angolul, az tegyen fel magyarítást, de battleneten nem tuti, hogy értelmes lépés, mert ha beírja, hogy WTB "tüzes kutyafasza" PST akkor nem fogja senki tudni, hogy mit keres, mert mindenki az angol nevén ismeri a fent említett brutális stuffot
Shaman
minek vitatkozni,ha verekedni is lehet....

:-p

Én nem sok rövidítést ismerek Dióban, de ettõl a játékélmény nem csökken, és talán köze sincs a magyarításhoz.

Aki nekiáll bármit is magyarítani, annak <#worship>.

Diabloban max az NPC-k monológjait érdemes lefordítani, de az már millió helyen megjelent magyarul.

SZVSZ

gazo
😊)) a végét nem olvastam, valszeg az aláírásod vastag betûi miatt....😊))

<#taps>
Úgy látom, nagyon "belemelegedtetek" a dologba. Szal Én csak a személyes véleményemet-tapasztalatomat írtam le. Én nem tudtam így jáccani vele, mert nem tudtam, mi micsoda. Ennyi.
Jah, amúgy háj all, meg ilyesmi 😛
gazo
Kit is szóltam le? Úgy tudom, hogy Hunnenkoenig csinálta esetünkben a magyarítást (legalább is egyet õ). Legyé már lazább, szerintem én nem mondtam semmi sértõt...

Asszem ezt nekem címezted 😛

<#idiota><#idiota> Naná !

IMYke2.0.0.0
Ne legyél már hülye! Helybõl vagy ilyen?
Azokat meg fõképp ne szóld le, akik elkészítették a magyarításokat!
Sõt, tovább megyek: nem mindenki olyan elvetemeült, hogy benyalja a rövidítéseket és azokkal villogjon, hanem inkább játszik - a játék öröméért.
S ha ez van, akkor pedig ne ítéld meg azokat, akiknek ehhez magyarításra van szüksége. Örülj magadnak, hogy neked - ki tudja, igaz-e? - nincs szükséged magyarításokra a játékélményhez!
Vigyázz, a megnyilvánulásaidat úgy is lehet értelmezni, ahogy a bölcs mondás is tartja: "Messzirõl jött ember azt mond, amit akar" - ha akarjuk, elhisszük, ha nem...

Ez az egész litánia Noodlee-nek ment!

[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

gazo
...majd jön mingyá Hunnenkoenig tiltakozni....<#ejnye1><#papakacsint>

Akinek a Diablohoz magyarítás kell, az játszon dobókockával, vagy kártyázzon.

Pláne ki olyan elvetemült, hogy eszébejut egy ilyen játékot magyarítani.
Baldur az OK, de a Diablo ? <#nemtudom>

gazo
"ilyen tüzes kutya fasza, meg vándor madár botja" <#nyes>